2017 Έτος του πύρινου Κόκκορα: Πόσο τυχερό θα είναι;

2017 Έτος του πύρινου Κόκκορα: Πόσο τυχερό θα είναι;

Το 2017 θα είναι το έτος του Κόκκορα, ωστόσο δεν ξεκινά την 1η Ιανουαρίου. Το Κινέζικο ζώδιο, αλλάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, η οποία σύμφωνα με το Σεληνιακό Ημερολόγιο είναι στις 28 Iανουαρίου 2017.

 

Η επίδραση του κόκκορα κάνει τη χρονιά του ευνοϊκή για όσους ασχολούνται με το management, τις πωλήσεις και τα επαγγέλματα δημοσίων σχέσεων κάθε είδους. Επιπλέον, ο κόκκορας είναι το πιο σκληρά εργαζόμενο ζώδιο του κινέζικου κύκλου και ευνοεί ανθρώπους καριέρας, ανταμοίβοντας την σκληρή προσπάθεια σε κάθε τομέα.

 

Αν ωστόσο το Κινέζικο ζώδιο σας είναι όντως ο Κόκκορας τότε αυτή η χρονιά θα είναι μάλλον άτυχη για σας. Γενικά στην κινέζικη αστρολογία πιστεύεται ότι η χρονιά κάθε ζωδίου είναι ιδιαίτερα άτυχη για όσους είναι αυτό το ζώδιο και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία τους, τον έρωτα, τη ζωή και την καριέρα τους.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΖΩΔΙΟ

 

Επίσης σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα από τα πέντε στοιχεία: χρυσός (μέταλλο), ξύλο, νερό, φωτιά ή Γη, πράγμα που σημαίνει ότι η χρονιά του Πύρινου Κόκκορα, όπως θα είναι το 2017, είναι μια φορά κάθε 60 χρόνια.

 

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στο έτος του Κόκκορα είναι πάντα δραστήριοι, διασκεδαστικοί και δημοφιλείς στον κόσμο. Είναι επίσης ομιλητικά, ειλικρινή, ανοιχτά και πιστά άτομα. Τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να δείχνουν πάντα εντυπωσιακοί και όμορφοι.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

 

Γενικά το έτος του κόκκορα δίνει έντονη ενέργεια και ζωτικότητα σε όλα τα ζώδια και εξασφαλίζει επαγγελματική επιτυχία και τύχη στα οικονομικά η οποία ωστόσο θα επέλθει μόνο μετά από σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

 

Βρείτε ΕΔΩ το κινέζικο ζώδιο σας και πατήστε το παρακάτω για την ετήσια σας πρόβλεψη

 1. ΠΟΝΤΙΚΙ
  Το 2017 θα είστε ευκίνητος και γρήγορος μένοντας ένα βήμα μπροστά από τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Έχετε όλη την εξυπνάδα που χρειάζεται για να μην παρασυρθείτε σε παγίδες, γι” αυτό βασιστείτε στο ένστικτό σας. Το έτος του πύρινου Κόκκορα απαιτεί σκληρή δουλειά για την επιτυχία. Βάλτε τα ταλέντα σας εμπρός και δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ φροντίστε να δείχνετε πάντα τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό σας εαυτό σε κάθε περίσταση
 2. ΒΟΔΙ
  Επιτέλους καλή τύχη! Το 2017 αναμένουμε καλές στιγμές και δυνατό ειδύλλιο γιατί το Βόδι είναι ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος του Κόκορα. Η δουλειά μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ανταμείβεστε, ενώ η οικογενειακή ζωή θα είναι αρκετά αρμονική, και τα βόδια είναι διάσημα για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συμβολή τους στην οικογένεια.
 3. ΤΙΓΡΗΣ
  Το 2017, θα είναι ευχάριστο με μικρές απογοητεύσεις καθώς ο Τίγρης συνέρχεται από το δύσκολο έτος του πύρινου Πιθήκου. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην συμμετέχε σε καυγάδες, γιατί δεν θα κερδίσετε φέτος. Ώρα για υπεύθυνα και πλήρη σχέδια στα οποία οι φίλοι, η οικογένεια και οι συνάδελφοι σας θα προσφέρουν την υποστήριξή τους. Τίγρη κάνε υπομονή! Η καλοτυχία σου ξεκινάει το έτος του Σκύλου, το 2018.
 4. (Visited 64.185 times, 4 visits today)

 

Πώς θα επηρεάσει ο πύρινος Κόκκορας το ζώδιο σου;

 1. ΚΟΥΝΕΛΙ
  Δύσκολη χρονιά για τα κουνέλια, καθώς ο Κόκορας το αντίπαλο δέος του κουνελιού. Ο κόκορας εργάζεται σκληρά. Το κουνέλι αγαπά την χαλάρωση. Ο κόκορας δεν κάνει ανοησίες αλλά το κουνέλι είναι καλλιτέχνης. Προετοιμαστείτε για όλα τα είδη των δυσκολιών το 2017, κυρίως οικονομικά και χρέη. Η σκληρή δουλειά, φέρνει την απογοήτευση και το θυμό και χτυπάει τις ευαισθησίες του κουνελιού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αγαπητό κουνέλι.
 2. ΔΡΑΚΟΣ
  Δράκοι, μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα χρόνια σας, καθώς ο Κόκορας και ο Δράκος είναι σε αρμονία και μαζί τα κινέζικα σύμβολα τους δημιουργούν το σύμβολο του γάμου. Η καλή τύχη και η ευημερία συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά. Το 2017, η ευτυχία, οι καλές ειδήσεις, η τύχη στην αγάπη, οι προαγωγές, και η επιτυχία στα επαγγελματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ νέοι φίλοι μπορούν να προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες και πολύτιμη βοήθεια.
 3. ΦΙΔΙ
  Το φίδι το 2017 έχει μεγάλη τύχη, διότι Κόκορας είναι συμβατός μαζί του. Το 2017, το φίδι, απολαμβάνει αναγνώριση, βραβεία, προαγωγές, μπόνους, και τύχη στα ερωτικά, καθώς και πανηγυρική δημοτικότητα. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στα οικονομικά για να πετύχει τους στόχους του, καθώς ούτε το θα γλιτώσει από τη σκληρή δουλειά στο έτος του Κόκκορα.
 4. ΑΛΟΓΟ
  Το άλογο το 2017 δείχνει ότι μπορείτε να περιμένετε ένα έτος που φέρνει καλά νέα. Σεξ, αγάπη και ρομαντισμός εντείνονται το 2017. Η οικογενειακή ζωή είναι ήρεμη και κυλάει χωρίς προβλήματα, αλλά η ισχυρή επιρροή του Κόκκορα απαιτεί από το άλογο θα σκληρή δουλειά και σχολαστικότητα, καθώς και υπομονή κάτι που το άλογο δεν διαθέτει.
 5. (Visited 64.185 times, 4 visits today)

 

Δώσε τέλος στην ανασφάλεια

 1. ΠΡΟΒΑΤΟ
  Το Ωροσκόπιο για τα πρόβατα το 2017 επισημαίνει δύσκολες στιγμές, διότι ο Κόκκορας απαιτεί σκληρή δουλειά και συγκρατημένες δαπάνες. Τα πρόβατα κάνουν το καλύτερο για να συμμορφωθούν παθητικά, να περιορίσουν τις δαπάνες, και να μην προσελκύουν κριτική. Αλλά τα πρόβατα μπορούν να αξιοποιήσουν την ενέργεια του 2017 προκειμένου να μάθουν να διαχειρίζονται τα οικονομικά, και να συμπεριφέρονται υπεύθυνα.
 2. ΠΙΘΗΚΟΣ
  Αγαπητή μαϊμού, το 2017 το πάρτι τελειώνει και αρχίζουν δύσκολες στιγμές. Το 2017 η μαϊμού πρέπει να σταθεροποιηθεί, να δουλέψει σκληρά, και να δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες. Μην κυνηγήσετε μεγάλα όνειρα και αποφύγετε να επεκταθείτε πάνω απ” όσο μπορείτε.
 3. ΚΟΚΚΟΡΑΣ
  Το 2017 είναι ένας χρόνος αναγέννησης, δημιουργίας και ανάπτυξης και προσπάθειας που θα ανταμειφθεί. Οι υποθέσεις σας βρίσκονται υπό έλεγχο και θα δείτε νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα. Είναι χρονιά ανανέωσης και αποκατάστασης και ευκαιρία να ξεφορτωθείτε ότι σας κρατάει πίσω.
 4. ΣΚΥΛΟΣ
  Το 2017 καθώς ο Σκύλος και ο Κόκκορας είναι αντίθετα ζώδια, θα προκύψουν δυσκολίες και προκλήσεις. Η έμφαση του Κόκκορας για την υλική επιτυχία και την αυτοπραγμάτωση έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες του σκύλου. Συγκεκριμένα , ο σκύλος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για θριαμβολογία για προσωπικά επιτεύγματα, αλλά αποζητά την ανέλιξη μέσω της γνώσης. Αυτή η χρονιά ωστόσο θα αναγκάσει τους σκύλους να βγουν από την πεπατημένη τους και να ξεπεράσουν τα όρια τους για να πετύχουν.
 5. ΓΟΥΡΟΥΝΙ
  Για το γουρούνι, το 2017 επιφέρει ανταμοιβές και οικονομική ευημερία που θα προκύψουν όμως μόνο από την σκληρή δουλειά που απαιτεί η χρονιά του Κόκκορα. Η υπομονή και η μη συμμετοχή σε ξένα προβλήματα είναι η καλύτερη λύση. Μην εμπλέκεστε υπερβολικά πουθενά και αποφύγετε το χάος γύρω σας, αλλά επενδύστε στη δουλειά και στον εαυτό σας.
 6. (Visited 64.185 times, 4 visits today)
(Visited 64.185 times, 4 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

leo Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για ένα Λέοντα; - Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο τις εργασιακές σχέσεις κάθε ανθρώπου; Ποια χαρακτηριστικά διακρίνονται σε κάθε αφεντικό με βάση το ζώδιο Περισσότερα... Περισσότερα...
beauty (2) Astro…beauty tips! Μέρος 2ο - Ζυγός: Προσέχετε πάρα πολύ την εξωτερική σας εμφάνιση και κυρίως το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ξοδέψετε ακόμα και τον Περισσότερα... Περισσότερα...
nero Η «μαντάμ Ζαΐρα» συμβουλεύει τα ζώδια του νερού - Τα ζώδια στα οποία κυρίαρχο στοιχείο είναι το νερό, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.   Το Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma (2) Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; Μέρος 2ο - Ζυγός: Γίνεται λόγος για την επιτομή της κομψότητας. Ένας άντρας οδηγός πάντα επιλέγει αρώματα τα οποία έχουν ως βάση Περισσότερα... Περισσότερα...