Αφεντικά και ζώδια- Το δικό σου τι ζώδιο είναι;

Αφεντικά και ζώδια- Το δικό σου τι ζώδιο είναι;

 

terezasmall

 

Γράφει η αστρολόγος Τερέζα

 

 

Αφεντικό και υπάλληλος, υπάλληλος και αφεντικό, μια σχέση κόντρας και πάλης για υπεροχή που κρατά αιώνες ολόκληρους. Έχεις όμως αναρωτηθεί, τι κάνει το αφεντικό σου σου να είναι το άτομο που είναι; Τι ζώδιο είναι;

 

 

Κριός

kriosΑν το αφεντικό σου είναι Κριός τότε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ένα πολύ βασικό πράγμα: ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ. Για την ακρίβεια ο Κριός είναι το αφεντικό των αφεντικών και ξέρει πώς να σε ενθαρρύνει για να φτάσεις τις δυνατότητές σου στα άκρα αλλά και πώς να σε τρομοκρατήσει για να μην επαναλάβεις αυτό που έκανες ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. Έχουν μάθει να αναλαμβάνουν μόνοι τους καταστάσεις και να τα βγάζουν εις πέρας και το ίδιο περιμένουν και από σένα.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Κριό 

 

Είναι ευθείς, τους αρέσουν οι εργατικοί άνθρωποι κι όταν ξέρουν ότι κάτι μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα δεν αντέχουν τις καθυστερήσεις. Αν το αφεντικό σου είναι Κριός φρόντισε να του ξεκαθαρίσεις εξαρχής τα όριά σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις, διαφορετικά θα σε αντιμετωπίζει σαν μηχανή σε συνεχή λειτουργία που δεν σταματά ποτέ.

Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Ταύρος

taurus (2)

Εδώ χρειάζεται υπομονή.. Οι Ταύροι είναι δύστροπα αφεντικά και έχουν τις δικές τους μεθόδους για να ολοκληρώνουν εργασίες και φυσικά έχουν θέσει κα συγκεκριμένους χρόνους. Όσο όμως κι αν σε δυσκολεύουν θα εκτιμήσουν πολύ τη δουλειά σου αν είναι καλή.Επίσης αν τους κάνεις μια ερώτηση, ή έχεις κάποια απορία, περίμενε την απάντηση πολύ καιρό μετά. Δε θα σου δώσουν άμεσα την απάντηση.

 

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Ταύρο εδώ 

Σέβονται αν εσύ εργάζεσαι με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι οι ίδιοι, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα.Αυτό που τους νοιάζει είναι η αποτελεσματικότητα σου.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

 

Δίδυμος

didimoiΤο αφεντικό δίδυμος είναι ο ορισμός του multitasking. Μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο, να συντάσσει e-mails και παράλληλα να σου δίνει και οδηγίες για το πώς θα δουλέψετε πάνω στο επόμενο project. Πρέπει να προσπαθήσεις να πιάσεις τους δικούς του ρυθμούς, γιατί μπορεί να μην τους ενοχλεί όταν η εργασία των άλλων επιτυγχάνεται σε πιο αργούς ρυθμούς, αλλά όταν πρόκειται να συνεργαστείτε πρέπει να διπλασιάσεις την ταχύτητα.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Είναι φιλικοί και κοινωνικοί, θαυμάζουν την εξυπνάδα και την περιέργειά των άλλων να μαθαίνουν πράγματα και είναι και διατεθειμένοι να ακούσουν τις προτάσεις σου. Από την άλλη όμως μπορεί να είναι αναξιόπιστοι και επιφανειακοί κάνοντας την λεπτομερή δουλειά αδύνατο εγχείρημα ακόμα και όταν αυτό είναι απαραίτητο να γίνει. Για να τους πλησιάσεις άνοιγε θέματα συζήτησης με καυστικό, εναλλακτικό, χιουμοριστικό περιεχόμενο.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ- Από την Αντιγόνη Στάμου

 

 

Καρκίνος

karkinosΟ Καρκίνος είναι οικείος, πολύ καλός ακροατής και δημιουργεί πολύ εύκολα φιλικές σχέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Περιμένει όμως κι από σένα να του δώσεις ως αντάλλαγμα την υπέρμετρη αφοσίωσή σου και την ευγνωμοσύνη σου. Αν θες να κρατήσεις αυτήν την δουλειά, προσπάθησε σκληρά και φρόντισε να κρατάς τα μυστικά του επαγγελματικού περιβάλλοντος επτασφράγιστα.

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

 

Περιμένει από σένα να σέβεσαι την συναισθηματική του κατάσταση (όποια κι αν είναι αυτή) και να μην τον πιέζεις. Μην τον βλέπεις αδύναμο, επειδή δεν επιβάλλεται σε κάθε ευκαιρία… Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιβληθεί. Καλό θα ήταν για σένα να μην τον φέρεις στο σημείο να αντιδράσει σαν αφεντικό.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Λέων

leonO Λέων ή θα είναι ο τύπος που θα σε εκνευρίζει επειδή θα έχει πάντα δίκιο, ή θα είναι το ανασφαλές άτομο που θα καθυστερεί να αποφασίσει επειδή δεν θα είναι ποτέ σίγουρο πιο είναι το σωστό. Σε όποια κι από τις δύο περιπτώσεις κι αν πέσεις φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου.

 

 

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Λέοντα 

 

Οι λέοντες, εκτιμούν την ειλικρίνεια και τις αληθινές αντιδράσεις. Μην μιλάς γι αυτούς πίσω από την πλάτη τους, γιατί ακόμη κι αν δεν το μάθουν ή το ακούσουν νιώθουν ότι κάτι δεν πάει καλά από την πλευρά σου (είναι λες κι έχουν ραντάρ) και γίνονται πολύ δυσάρεστοι μετά. Είναι αυταρχικοί και δεν συμβιβάζονται εύκολα… Περιμένουν να τους σέβεσαι όπως κι αν φέρονται..Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Παρθένος

parthenosΟι Παρθένοι πολλές φορές νιώθουν ανίκανοι να συντηρήσουν την ηγετική τους θέση, παρά το γεγονός ότι εργάζονται πολύ σκληρά και ξεπερνούν τις προσδοκίες. Είναι ακριβείς και απεχθάνονται την ακαταστασία και την αναξιόπιστη συμπεριφορά.

 

 

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για την Παρθένο 

 

Δεν θα το μάθεις ποτέ αν τους έχεις απογοητεύσει γιατί κρατούν την αρνητική άποψη που έχουν για τον εαυτό τους. Αν το αφεντικό σου είναι Παρθένος, απόδειξέ του την αξία σου μέσα από τη σκληρή δουλειά. Θα το εκτιμήσει και δεν θα σε αφήσει να φύγεις ποτέ.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

sagitarius

 

 

 

Ζυγός

zygosΤο αφεντικό Ζυγός είναι δίκαιο και περιμένει το ίδιο από σένα. Είναι έξυπνος και διαθέτει άρτιες διπλωματικές ικανότητες, αλλά μερικές φορές λόγω υπεροψίας επιβάλλεται για λόγους άνευ σημασίας. Δεν ανέχονται το κουτσομπολιό και την κακή ενέργεια και μερικές φορές δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην γνώμη των άλλων παρά στην δική τους. Φρόντισε να έχεις λογική, ηρεμία, σταθερότητα και να μένεις μακριά από αντιπαραθέσεις μαζί, του εκτός αν έχεις πάει προετοιμασμένος/-η με ισχυρά αδιάσειστα επιχειρήματα.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικες προβλέψεις για τον Ζυγό 

 

Επειδή τείνουν να τα παίρνουν όλα πολύ προσωπικά πρόσεχε τα λόγια που χρησιμοποιείς όταν του απευθύνεις τον λόγο.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Σκορπιός

skorpiosΤο αφεντικό Σκορπιός μπορεί να φαίνεται ένα άτομο φιλικό και ανοιχτό, αλλά είναι πάρα πολύ προσεκτικό με τον περίγυρό του. Είναι εξαιρετικοί όταν έχουν την θέση του προϊσταμένου και μπορούν να ξεχωρίζουν τις δυνατότητες των υπαλλήλων τους. Βλέπουν τα δυνατά τους σημεία και τα μειονεκτήματά τους.

 

 

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

 

Μην κάνεις το λάθος να τους εκνευρίσεις γιατί αυτό μπορεί να σταθεί ικανό να σε κάνει να χάσεις ακόμη και την δουλειά σου. Αν όμως δείξεις υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και αναγνωρίσεις το λάθος σου, θα σε κρατήσουν για πάντα.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Τοξότης

toxotisΟ Τοξότης ως αφεντικό, είναι φιλικός και διασκεδαστικός. Είναι πάντα διατεθειμένος να μοιραστεί το βάρος της δουλειάς μαζί σου, μόνο όμως αν σέβεσαι τις απόψεις του. Η συμπεριφορά του αρκετές φορές είναι λίγο…. «Θα μ’ ακούσεις, γιατί τα ξέρω όλα», ενώ ανταπεξέρχονται με μεγάλη επιτυχία σε αντιπαραθέσεις.

 

 

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Τοξότη  

 

Η επιμονή του σε συγκεκριμένα ζητήματα τον κάνει να φαίνεται παιδαριώδης, όμως ξέρει να σέβεται την προσπάθεια του άλλου, όπως επίσης και την καλή δουλειά. Είναι άνθρωπος με όραμα.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ από τον Πέρρη Κρητικό 

 

Αιγόκερως

aigokerosΟι Αιγόκεροι είναι εκ φύσεως κάπως αυταρχικοί και τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο για οτιδήποτε περνά από τα χέρια τους. Θέλουν οι υπάλληλοί τους να μπορούν να τους καταλάβουν και να παραδέχονται τα λάθη τους. Αν είσαι διατεθειμένος να εργαστείς με συνέπεια και να σέβεσαι τα χρονικά όρια που τίθενται, να είσαι σίγουρος/-η ότι κανένα άλλο αφεντικό του ζωδιακού δεν θα σου δείξει μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη από τον Αιγόκερω.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω 

Φυσικά θα σε επιβραβεύσει γι αυτό όπως σου αξίζει. Η αφοσίωσή σου είναι το χαρακτηριστικό που θα κερδίσει την γενναιοδωρία του.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Υδροχόος

aquarius2Οι Υδροχόοι αρέσκονται στο να φτάνουν τους υπαλλήλους στα άκρα. Κάνουν συνεχώς αλλαγές, έχουν συνεχώς νέες ιδέες και επιδιώκουν να έχουν μια καλή ομάδα που απαρτίζεται από άτομα με θετική σκέψη. Είναι ανθρωπιστές και σέβονται τις ελευθερίες των άλλων γι αυτό και διαμορφώνουν πάντα ευέλικτο ωράριο εργασίας σε ένα υγιές άνετο περιβάλλον που τις περισσότερες φορές είναι και πολύ καλά αμειβόμενο.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Από την άλλη καλείσαι να αντιμετωπίσεις την ένταση και τον εκνευρισμό τους, όταν έχει πολλή δουλειά όπως επίσης και να κάνεις πολλές, πολλές, πολλές υπερωρίες.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

 

Ιχθύς

ixthisΟι ιχθύες τείνουν να είναι αρκετά ανεκτικοί απέναντι στις ανάγκες και τα συναισθήματα των υπαλλήλων τους. Αξιολογούν πολύ θετικά την δημιουργικότητα και το ταλέντο αλλά την ίδια στιγμή είναι και προσγειωμένοι για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αντιξοότητα. Μερικές φορές χρειάζονται βοήθεια για να οργανώσουν την δουλειά τους και περιμένουν από σένα επαγγελματική συμπεριφορά.

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες επαγγελματικές προβλέψεις για τον Ιχθύ

 

Το πρόβλημα του να εργάζεσαι γι’ αυτούς προκύπτει λόγω των μεταπτώσεων της διάθεσής τους που μερικές φορές τους κάνει να φαίνονται τρελοί ή σαν να μην ξέρουν τι τους γίνεται.Μάθε πως τα άστρα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

(Visited 701 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

leo Τα ζώδια της φωτιάς από την…ανάποδη - Θα ήταν εντελώς λάθος αν σκεπτόταν κανείς ότι υπάρχουν καλά και κακά ζώδια. Καθώς λοιπόν ζούμε σε ένα κόσμο ο Περισσότερα... Περισσότερα...
krios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός σε απατά; - Λοιπόν ο Κριός είναι γνωστό ότι δεν είναι και το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Βαριούνται εύκολα και αυτό Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_109176344 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Σκορπιό - Φλογεροί, παθιασμένοι και με έντονη προσωπικότητα, οι Σκορπιοί αποτελούν ίσως το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Στο σύντροφό τους Περισσότερα... Περισσότερα...
karkinos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Καρκίνος σε απατά; - Υπάρχει ένας ιδιαίτερα εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν ένας Καρκίνος σε απατά. Καθώς πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο συνδέεται Περισσότερα... Περισσότερα...