ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΠΟ 28/4

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΠΟ 28/4

stanoy-icon

Γράφει η αστρολόγος μας Αντιγόνη Στάμου

 

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 14707 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί της

 
Τα βασικά: Μια αναδρομή συμβαίνει όταν ένας πλανήτης εμφανίζεται ότι κινείται προς τα πίσω, από τη θέση που εμείς βρισκόμαστε, εδώ στη Γη. Στην πραγματικότητα δεν κινείται προς τα πίσω, απλά έτσι φαίνεται. Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη περίπου κάθε 1 ½ χρόνο για 1 ½ μήνα τη φορά. Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος σε κάποιο ζώδιο, τα θέματα που κυβερνά – και ο πλανήτης και το ζώδιο – τείνουν να αποσυντονίζονται.

 
Η αναδρομή της Αφροδίτης έχει ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και τελειώνει στις 14 Απριλίου – ξεκίνησε στη 13ο του Κριού και θα τελειώσει στην 26ο των Ιχθύων. Το μεγαλύτερο διάστημα της αναδρομής πραγματοποιείται στον Κριό και μπορεί να μας κάνει εγωιστές, ανυπόμονους, παρορμητικούς και επιθετικούς στις σχέσεις μας με τους άλλους. Μιλάμε αυθόρμητα και μπορεί να πούμε πράγματα που θα τα μετανιώσουμε αργότερα – οπότε, ας προσέξουμε. Ταυτόχρονα μπορεί να είμαστε εντελώς νωθροί, να μην παίρνουμε πρωτοβουλίες, να μην μας ενθουσιάζει τίποτα και να μην ξεκινάμε τίποτα. Χρειαζόμαστε μια διέξοδο για να διοχετεύσουμε το πλεόνασμα ενέργειας που διαθέτουμε, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να βρούμε τρόπους να κινητοποιηθούμε όταν χρειάζεται. Μπορεί να έχουμε παραπάνω ενέργεια για τα πράγματα που δεν χρειάζονται ενέργεια και καθόλου ενέργεια για τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε.

Οι τελευταίες 14 μέρες της αναδρομής βρίσκονται στο ευαίσθητο, υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Από την ένταση, την επιθετικότητα και την παρορμητικότητα του Κριού περνάμε σ’ ένα ζώδιο που θυσιάζεται υπερβολικά, είναι εκμεταλλεύσιμο και ευάλωτο σε απάτες και χειραγώγηση – τους Ιχθείς. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ρεαλιστές και να μην τα βλέπουμε όλα ροζ με τους ανθρώπους της ζωής μας – παρόλα αυτά είναι πιθανό να εξακολουθήσουμε να έχουμε ψευδαισθήσεις.
Μερικές φορές, μπορεί να είμαστε πολύ συμπονετικοί και να κάνουμε τα πάντα για τους άλλους, κι άλλες φορές να μη δείχνουμε καθόλου συμπάθεια και κατανόηση. Η κατάσταση μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρή, όταν η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς, γιατί είμαστε πολύ πιο ευαίσθητοι και εύκολα γινόμαστε θύματα. Πρέπει να προφυλάξουμε τον εαυτό μας κι εκείνους που δεν μπορούν να προφυλαχτούν μόνοι τους. Ίσως είμαστε λίγο ανιαροί, με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθείς. Οι Ιχθείς είναι ένα ζώδιο που εύκολα περνάει απαρατήρητο και χάνεται μέσα σε ονειροπολήσεις, φαντασιώσεις, ψευδαισθήσεις. Μπορεί να είναι μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος για τον καλλιτέχνη μέσα μας, εάν μπορούμε να ελέγξουμε την ενέργεια – αλλά μπορεί να είμαστε τόσο πολύ στον αέρα και να δυσκολευτούμε να το κάνουμε.
Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις και όταν κινείται ανάδρομα συνήθως φέρνει αρκετούς χωρισμούς ή τουλάχιστον κάποιους μεγάλους. Έχει την τάση, επίσης, να επανασυνδέει τους ανθρώπους. Ακόμα, η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα, οπότε μπορεί να προκύπτουν οικονομικά θέματα. Καλό είναι να προσέχουμε ιδιαίτερα το πορτοφόλι μας!
Η Αναδρομή της Αφροδίτης ξεκινά σε μια δύσκολη θέση, σε κάτι που ονομάζεται «κρίσιμη μοίρα». Υπάρχουν ορισμένες μοίρες στο ζωδιακό που θεωρούνται «κρίσιμες» και η ενέργεια μπορεί να ρέει πιο δύσκολα από ό, τι σε άλλες και η 13ο του Κριού είναι μία από αυτές τις μοίρες. Έτσι, όταν ξεκινά η αναδρομή μπορεί οι σχέσεις να ταλαντεύονται επικίνδυνα – γρήγορα, ένα βήμα πίσω! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται, επίσης, σε «κρίσιμη» μοίρα, ακριβώς πριν να μπει στους Ιχθείς, στη 1 και τις 2 Απριλίου και μετά θα είναι αναιρετική (στην 29ο, την τελευταία μοίρα κάθε ζωδίου και ένα σημείο ενεργειακής κρίσης). Από τις 3 Απριλίου μπαίνει στους Ιχθείς – πρόκειται για μια ανάστατη περίοδο της αναδρομής και συχνά βλέπουμε γεγονότα να προκαλούνται από ανάδρομους πλανήτες στην αναιρετική μοίρα, – οπότε, ας δώσουμε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτό το διάστημα.
Η αναδρομή της Αφροδίτης θα τελειώσει σε στενό εξάγωνο (θετική όψη) με τον Άρη στον Ταύρο (ακριβώς τη μέρα που τελειώνει η αναδρομή), καθώς επίσης και τετράγωνο (δύσκολη όψη) με τον Κρόνο στον Τοξότη, που ξεκινά την δική του ανάδρομη πορεία στις 5 Απριλίου. Το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιους περιορισμούς και πιέσεις, οπότε ας φροντίσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια από το εξάγωνο με τον Άρη με σύνεση και να διοχετεύσουμε το πάθος και τη δημιουργικότητά μας με παραγωγικούς τρόπους.
Και, ναι, ο ανάδρομος Ερμής! Θα ξεκινήσει καθώς η αναδρομή της Αφροδίτης προχωρά προς το τέλος της – με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στις 9 Απριλίου (μέχρι τις 3 Μαίου, ξεκινώντας στον Ταύρο και τελειώνοντας στον Κριό). Έτσι, ακόμα κι όταν η αναδρομή της Αφροδίτης τελειώσει, ο Ερμής θα αναλάβει από εκεί που σταμάτησε η Αφροδίτη. Αφιλότιμοι πλανήτες! Που ουσιαστικά σημαίνει, ότι από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τις αρχές Μαίου πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτά που έχουμε να κάνουμε και σε κάθε είδους αναθεώρηση, ανασκόπηση, ανασυγκρότηση, επανεξέταση κ.λπ. γιατί η ενέργεια για οτιδήποτε καινούριο είναι εντελώς ακατάλληλη. Και να φροντίσουμε να δώσουμε στον εαυτό μας άφθονο χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει – θα το χρειαστούμε σίγουρα!

(Visited 1.661 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

fun Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο - Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου υποδηλώνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Το κάθε ζώδιο έχει πολύ ιδιαίτερα Περισσότερα... Περισσότερα...
sagittarius 4 ταξίδια που μπορείτε να κάνετε με έναν Τοξότη - Είναι γνωστό σχεδόν σε όλους ότι οι Τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια. Παράλληλα ωστόσο είναι στη φύση τους να έρχονται Περισσότερα... Περισσότερα...
mitrotita Crash test: Μητρότητα. Ποια είναι η συμπεριφορά σας ως μητέρα σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Κριός: Δεν σας τρομάζει η ιδεά της εγκυμοσύνης, είστε και η ίδια ένα παιδί, γι” αυτό και μένετε έγκυος Περισσότερα... Περισσότερα...
krios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός σε απατά; - Λοιπόν ο Κριός είναι γνωστό ότι δεν είναι και το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Βαριούνται εύκολα και Περισσότερα... Περισσότερα...