Ανάδρομοι πλανήτες: Πότε συμβαίνουν και πώς να προετοιμαστούμε

Ανάδρομοι πλανήτες: Πότε συμβαίνουν και πώς να προετοιμαστούμε

 
stanoy-icon
 

Γράφει η αστρολόγος μας Αντιγόνη Στάμου
 

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 14707 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί της
 

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος επηρεάζουν σημαντικά την διάθεση αλλά και την καθημερινότητα των ζωδίων, ενώ ειδικά η ανάδρομη κίνηση τους, φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα μας!
 

Πλανήτες όπως η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται πιο κοντά στον Ήλιο κι έτσι η κίνηση τους είναι ταχύτερη περιλαμβάνοντας περισσότερες αναδρομές, ενώ άλλοι όπως ο Δίας ή ο Ποσειδώνας μένουν για χρόνια σε κάθε ζώδιο, ενώ η ανάδρομη κίνηση τους είναι αργή και διαρκεί ολόκληρους μήνες.
 

Στη συνέχεια θα δούμε αναλυτικά πότε συμβαίνουν οι ανάδρομες κινήσεις κάθε πλανήτη και πώς μας επηρεάζουν σε κάθε περίπτωση.
 

ΕΡΜΗΣ

Ο πλησιέστερος στον Ηλιο πλανήτης χρειάζεται μόλις 88 ημέρες για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από αυτόν και αναδρομεί τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, παραμένοντας ανάδρομος για περίπου 19-24 ημέρες. Σε αυτές τις περιόδους παρατηρούνται πολλά λάθη, παρεξηγήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Στις αναδρομές του, μην υπογράψετε συμβόλαια, μην αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία και μην ξεκινήσετε νέα σχέδια. Είναι περίοδος στην οποία πρέπει να οργανωθείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας μετά το πέρας της αναδρομής του.
ΦΕΤΟΣ ο ΕΡΜΗΣ αναδρομεί

  • στον ΤΑΥΡΟ στις 9 Απριλίου 2017
  • στην ΠΑΡΘΕΝΟ στις 12 Αυγούστου 2017
  • στον ΤΟΞΟΤΗ στις 3 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΕΔΩ

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Το ταξίδι της γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 225 ημέρες και αναδρομεί κάθε 18 μήνες παραμένοντας έτσι για περίπου 6 εβδομάδες. Η ανάδρομη Αφροδίτη αναστατώνει τους τομείς των οικονομικών και ερωτικών. Παλιές σχέσεις επιστρέφουν στο προσκήνιο και ερωτικές υποθέσεις κλείνουν τον κύκλο τους ενώ ότι επενδύσεις κάνετε κατά την αναδρομή αυτή θα σας ζημιώσουν!
ΦΕΤΟΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ αναδρομεί στον ΚΡΙΟ στις 4 Μαρτίου 2017

ΑΡΗΣ

Ο Άρης θέλει 687 ημέρες για την βόλτα του γύρω από τον Ήλιο και αναδρομεί κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες, για περίπου 55 με 80 ημέρες. Στις αναδρομές αυτές, οποιαδήποτε δραστική πράξη παρεμποδίζεται, ταξίδια και επαγγελματικά ζητήματα μένουν ημιτελή και κάθε νέα αρχή αποδεικνύεται καταστροφική!
ΦΕΤΟΣ ο ΑΡΗΣ δεν θα κάνει ανάδρομη κίνηση

ΔΙΑΣ

Αρκετά πιο αργός πλανήτης, θέλει 12 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, ωστόσο αναδρομεί κάθε χρόνο παραμένοντας έτσι για 120 ημέρες. Στις αναδρομές του Δία επανεξετάζουμε τα ιδανικά και την κοσμοθεωρία μας και βιώνουμε σημαντικές ψυχολογικές αλλαγές που επηρεάζουν ραγδαία την καθημερινότητα μας και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε.
ΦΕΤΟΣ ο ΔΙΑΣ αναδρομεί στον ΖΥΓΟ στις 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΟΝΟΣ

Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 29,5 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, ωστόσο αναδρομεί κάθε χρόνο για περίπου 140 ημέρες. Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσουμε τη σχέση μας, τους μακροπρόθεσμους στόχους μας, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα μας, αλλά και να βρούμε μία νέα σταση που βιώνουμε την πραγματικότητά μας και αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια.
ΦΕΤΟΣ ο ΚΡΟΝΟΣ αναδρομεί στον ΤΟΞΟΤΗ στις 5 Απριλίου 2017

ΟΥΡΑΝΟΣ

Xρειάζεται περίπου 84 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, κι έτσι περνάει περίπου 7 χρόνια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αναδρομεί κάθε χρόνο για περίπου 148 ημέρες. Όταν ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος η εσωτερική ελευθερία μας έρχεται στο επίκεντρο και αναζητάμε διεξόδους από την ρουτίνα.
ΦΕΤΟΣ ο ΟΥΡΑΝΟΣ αναδρομεί στον ΚΡΙΟ στις 2 Αυγούστου 2017

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Χρειάζεται περίπου 164 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, έτσι περνάει περίπου 14 χρόνια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Ποσειδώνας κινείται σε ανάδρομη πορεία κάθε χρόνο για περίπου 150 ημέρες. Όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος η πνευματικότητά μας, η εσωτερική ηρεμία, και το προσωπικό μας όραμα έρχονται στο επίκεντρο και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, παραμελώντας υλικές και σαρκικές καταστάσεις.
ΦΕΤΟΣ ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ αναδρομεί στους ΙΧΘΥΕΣ στις 16 Ιουνίου 2017

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Ο μικρότερος πλανήτης του συστήματος μας χρειάζεται 248 χρόνια (!!!) για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, περνώντας έτσι κατά μέσο όρο περίπου 21 χρόνια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Πλούτωνας κινείται σε ανάδρομη πορεία κάθε χρόνο για περίπου 5 ή 6 μήνες. Όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος προβληματιζόμαστε σχετικά με τις προσωπικές μας αλλαγές και την ανάγκη για αυτοβελτίωση. Στρεφόμαστε προς τον εσωτερικό μας κόσμο επιδιώκοντας να βελτιώσουμε την ζωή μας σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο.
ΦΕΤΟΣ ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ αναδρομεί στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ στις 20 Απριλίου 2017

(Visited 758 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

car (2) Τι είδους αμάξια προτιμάτε να οδηγείτε ανάλογα με το ζώδιό σας; - Κριός. Σίγουρα θα επιλέξει ένα αμάξι που να είναι κόκκινο και το τελευταίο μοντέλο. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η επιτάχυνση, Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Καρκίνο; - Η φύση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι ιδιαίτερα ρομαντική και ευαίσθητη. Κάθε δώρο, το οποίο προορίζεται για αυτή θα πρέπει να Περισσότερα... Περισσότερα...
pisces Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Ιχθύ; - Πως μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα στη δουλειά σου με αφεντικό έναν Ιχθύ;   Είναι βέβαιο ότι μπορείς να το καταφέρεις, Περισσότερα... Περισσότερα...
smoking Ζώδια και πως να σταματήσετε το κάπνισμα ! - Κριός: Επειδή είστε χαρακτηριστικά εγκεφαλικοί τύποι και είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των νευρικών σας απολήξεων βρίσκεται στο κεφάλι Περισσότερα... Περισσότερα...