ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο Άρης είναι σε ανάδρομη πορεία από τις 17 Απριλίου, όπου και θα παραμείνει έως τις 29 Ιουνίου. Αυτό συμβαίνει, κατά μέσο όρο, κάθε δυο χρόνια και είναι η λιγότερο συνηθισμένη από όλες τις αναδρομές.

 

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, φαίνεται ότι κινείται προς τα πίσω, έξω από τη γεωκεντρική προοπτική. Τεχνικά, δεν πηγαίνει πραγματικά προς τα πίσω, απλά φαίνεται μ’ αυτό τον τρόπο, λόγω της δικής μας θέσης (Γη).

 

Οι ανάδρομες κινήσεις αντιπροσωπεύουν μια διαδικασία αναδιατύπωσης του πώς, εμείς οι ίδιοι, προσανατολιζόμαστε με τα θέματα και τις ενέργειες του συγκεκριμένου πλανήτη.

 

Άρης: Ισχυρισμός, θέληση, θάρρος, επιθυμίες, επιθετικότητα, θυμός

Ο Άρης είναι ένας αρσενικός πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ικανότητά μας να αναλαμβάνουμε δράση στη ζωή μας. Είναι η κινητήρια δύναμη που συνδέεται με την ορμή προς τα εμπρός, στην κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων μας. Επίσης, σχετίζεται με τις σαρκικές επιθυμίες, επομένως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές σ’ αυτό το θέμα.

 

Όταν ο Άρης κινείται ανάδρομα, είναι η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να προχωρήσουμε σε κάποιες απαραίτητες  αλλαγές, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά με ένα πιο σαφή, ισχυρό και λειτουργικό τρόπο. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη διαδραματίζει, τώρα,  κεντρικό ρόλο στα γεγονότα που έχουμε βιώσει από τις 17/2 έως τις 17/4. Όλες οι πρωτοβουλίες που πήραμε στη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και να μας  προκαλέσουν απογοήτευση, μέχρι το τέλος της αναδρομής – στις 29 Ιουνίου. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να προβληματιστούμε, σχετικά μ’ αυτές τις δυσκολίες και να ανταποκριθούμε με τρόπο που θα μας επιτρέψει αργότερα να βρεθούμε σε νέο έδαφος, όντας πιο δυνατοί – μετά τις 29 Ιουνίου. Η ανάδρομη περίοδος δεν είναι συνήθως καλή στιγμή για να ξεκινήσουμε  κάτι εντελώς καινούριο, αλλά αν κάνουμε αυτή την κίνηση,  μπορεί να είναι μια μεγάλη εμπειρία εκμάθησης.

 

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσουμε ή να επανεξετάσουμε μια ιδέα που είχαμε συλλάβει πριν. Αυτό το διάστημα μπορεί να είναι πιο περίπλοκο για ανθρώπους που είναι πολύ δυναμικοί και παρορμητικοί – κι αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί σαν εσωτερική ένταση. Αυτό αφορά, κυρίως, τα ζώδια που έχουν κυβερνήτη τον Άρη (Κριούς και Σκορπιούς), καθώς και αυτούς που έχουν δυνατή την ενέργεια του Άρη, στον αστρολογικό τους χάρτη.  Ο Άρης ξεκίνησε την αναδρομή του στον Τοξότη και σ’ αυτό το σημείο  αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας να πάμε πίσω και να κάνουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε,  προκειμένου να επιτευχθεί η επιτυχία που υποδεικνύεται από το ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, σχετίζεται με την εξερεύνηση, την επέκταση, την εμπειρία, την προοπτική, τη διδασκαλία, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία, τις εκδόσεις, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Εδώ, ο Άρης θέλει να ξεκινήσουμε μια περιπέτεια και να εξερευνήσουμε καινούρια εδάφη, αλλά για να μπορέσουμε να το κάνουμε θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να ενσωματώσουμε την Αρειανή ενέργεια.

 

Ο Άρης επιστρέφει στο Σκορπιό στις 27 Μαίου και γι’ αυτό το μέρος της αναδρομής θα κερδίσουμε νέα επίγνωση για το τι πρέπει να αλλάξουμε στον τρόπο που διεκδικούμε την εξουσία, τα χρήματα και τους πόρους, καθώς και να εκφράσουμε τη σεξουαλικότητά μας. Ο Σκορπιός έχει να κάνει με τους φόβους μας, τις απώλειές μας, τα μυστικά και τις σκοτεινότερες πτυχές της ζωής μας. Αυτή η συγκεκριμένη αναδρομή είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε,  πώς θα διαχειριστούμε αυτούς τους τομείς.

 

Τι θα έπρεπε να μας προβληματίσει και να μας βάλει σε σκέψεις, στη διάρκεια αυτής της αναδρομής;

 

Υποστηρίζουμε τον εαυτό μας με το σωστό τρόπο; Τι μας δείχνει το Σύμπαν; Πώς ανταποκρίνονται οι άνθρωποι γύρω μας, όταν αναλαμβάνουμε δράση; Εάν κάνουμε ένα βήμα πίσω (17/2-17/4), τι θα έπρεπε να αλλάξουμε, ώστε να προχωρήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας; Ποιες από τις αποφάσεις που πήραμε στο παρελθόν ή τις ιδέες που είχαμε, θα μπορούσαμε να προωθήσουμε τώρα;

 

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα  του τι πρέπει να μας προβληματίσει, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Από τις 29 Ιουνίου και μέχρι τις 22 Αυγούστου θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με τη σιγουριά  που μας χαρίζει ο Άρης και με βάση τις εμπειρίες μας από τώρα μέχρι τότε.

(Visited 4.633 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια και σερφάρισμα στο διαδίκτυο - Κριός: Για τον άντρα Κριό αυτό που έχει μεγάλη σημασία στο διαδίκτυο είναι τα αθλητικά sites, ενώ για τη Περισσότερα... Περισσότερα...
mitrotita Crash test: Μητρότητα. Ποια είναι η συμπεριφορά σας ως μητέρα σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Κριός: Δεν σας τρομάζει η ιδεά της εγκυμοσύνης, είστε και η ίδια ένα παιδί, γι” αυτό και μένετε έγκυος Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_70013839 Ποια είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια; - Όλα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο μπορούμε με απόλυτη βεβαιότητα να διακρίνουμε ποια είναι τα τρία Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos2 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Κριός; - Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι κάτι ευχάριστο ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος έχει αρχίσει να τον σκέφτεται ο Περισσότερα... Περισσότερα...