Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας;

Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας;

Κριός: Ένας άντρας Κριός συνήθως επιλέγει έντονα αρώματα που να εκπέμπουν αισθησιασμό και ερωτισμό και συνήθως έχουν ως βάση την κανέλλα και το σανδαλόξυλο. Οι γυναίκες Κριοί αγαπούν τα έντονα αρώματα, όμως τους αρέσει να πειραματίζονται και δεν είναι πιστές σε ένα μόνο άρωμα. Επιλέγει συνήθως με άρωμα λουλουδιών.
 
Επώνυμο άρωμα: Jean Paul Gaultier Classic.
 
Ταύρος: Είναι σταθερός στο άρωμά του και συνήθως του αρέσουν οι πικρές μυρωδιές, από λεμόνι και τζίντζερ. Η γυναίκα Ταύρος από την άλλη, πιστή στο άρωμά της επιλέγει να έχει βάση φρούτα ή λουλούδια.
 
Επώνυμο άρωμα: Yves Saint Laurent Opium.
 
Δίδυμος: Και ο Δίδυμος δεν έχει κάποιο σταθερό άρωμα, του αρέσουν όμως οι πιπεράτες και όξινες μυρωδιές, αρκεί φυσικά να είναι επώνυμο το άρωμα! Οι γυναίκες επιλέγουν και αυτές έντονα αρώματα με βάση το λεμόνι.
 
Επώνυμο άρωμα: Dolce & Gabbana Light Blue.
 
Καρκίνος: Ο άντρας Καρκίνος θέλει το άρωμά του να του θυμίζει κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του και δένεται με αυτό. Προφανώς δεν το αποχωρίζεται και προτιμά να έχει βάση το τριαντάφυλλο. Οι γυναίκες επιλέγουν ρομαντικά αρώματα που έχουν ως βάση τα φρούτα.
 
Επώνυμο άρωμα: Calvin Klein Euphoria.
 
Λέων: Ο άντρας Λέων επιλέγει αρώματα που εντυπωσιάζουν φυσικά και έχουν βάση το κάρδαμο την καμμένη ζάχαρη ή κάποια εξωτικά μπαχαρικά. Η γυναίκα θα επιλέξει ότι πιο ακριβό άρωμα κυκλοφορεί αρκεί να έχει Oriental τόνους.
 
Επώνυμο άρωμα: Thierry Mugler Angel.
 
Παρθένος: Για τον άντρα Παρθένο η καθαριότητα και η φρεσκάδα του σώματος είναι το παν. Λεβάντα και μυρτιά είναι τα αγαπημένα του συστατικά. Η γυναίκα Παρθένος επιλέγει συνήθως ένα σαγηνευτικό άρωμα με φρούτα.
 
Επώνυμο άρωμα: Clinique Happy.
 
Δείτε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.

(Visited 4.877 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_30116965 Ζώδια και διακοπές: Ο ιδανικός προορισμός για το καθένα - Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικές προτιμήσεις, οι οποίες το ακολουθούν και στις διακοπές και τις αργίες.   Περισσότερα... Περισσότερα...
smoking (2) Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα και δεν ξέρετε πώς; Μέρος 2ο - Ζυγός: Το κάπνισμα για εσάς τους Ζυγούς είναι ένα είδος εκτόνωσης. Συνήθως το ξεκινάτε μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Περισσότερα... Περισσότερα...
leo Τα ζώδια της φωτιάς από την…ανάποδη - Θα ήταν εντελώς λάθος αν σκεπτόταν κανείς ότι υπάρχουν καλά και κακά ζώδια. Καθώς λοιπόν ζούμε σε ένα κόσμο Περισσότερα... Περισσότερα...
aquarius Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Υδροχόο; - Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε με ένα μια λέξη τους Υδροχόους αυτή θα ήταν η λέξη καινοτομία. Αγαπάνε οτιδήποτε Περισσότερα... Περισσότερα...