Χορός Πλανητών Αυγούστου 2017- Καλές και κακές όψεις!

Χορός Πλανητών Αυγούστου 2017- Καλές και κακές όψεις!

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Αύγουστο.
 
 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:4,10,13,20,21,22

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:12,15,17,24

 
 

4 Αυγούστου 2017, Δίας 17° 32’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 17° 32’ Αιγόκερω

Είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε με πιθανά χρέη και οφειλές και διερευνήστε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η συγκεκριμένη όψη σας ευνοεί ιδιαίτερα και φέρνει στο πλευρό σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσου να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση. Αν επίσης σκέφτεστε να επεκταθείτε ή να κάνετε μια επένδυση, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη όψη αφορά περισσότερο τα παγκόσμια δρώμενα. Εκείνη την περίοδο θα ακούσουμε για κρυφά παρασκήνια που αποκαλύπτονται, σκάνδαλα αλλά και για κερδοφορία χωρών «στην πλάτη άλλων» με μη νόμιμο ή ανήθικο τρόπο.
 

10 Αυγούστου 2017, Ερμής 11° 20’ Παρθένου εξάγωνο με Αφροδίτη 11° 20’ Καρκίνου

Πρόκειται για μία όψη που αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή τους Καρκίνους, τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και τους Διδύμους, τους Παρθένους , τους Τοξότες, τους Ιχθύες αντίστοιχα. Η επικοινωνία μας με τους άλλους ανθρώπους διευκολύνεται και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε με τους άλλους ανθρώπους, κυρίως όμως να επικοινωνήσουμε σε ένα άλλο βαθύτερο πνευματικό επίπεδο, με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει εστιάζοντας στην αγάπη και το ενδιαφέρον που τρέφουμε και όχι στην σαρκική έλξη. Τα μηνύματα αγάπης και η ελεύθερη έκφραση αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό.
 

Ήλιος 18° 26’ Λέοντα εξάγωνο με Δία 18° 26’ Ζυγού

Το άνοιγμα νέων προοπτικών που θα βελτιώσουν σημαντικά το μέλλον μας σηματοδοτεί αυτή η όψη, μέσα από ευκαιρίες που προσφέρει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η τύχη μας αυξάνεται και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε με ευκολία ακόμη και χαζά λάθη, ενώ ξεκινά μια διαδικασία επιτυχίας και ανάπτυξης που με τον σωστό χειρισμό μέλλεται να διαρκέσει για πολύ. Τα «δώρα» που υπόσχεται το εξάγωνο αφορούν περισσότερο τα Ζώδια του Σταθερού και του Παρορμητικού Σταυρού. Δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες , τους Σκορπιούς, τους Υδροχόους και τους Καρκίνους, τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους αντίστοιχα.
 

12 Αυγούστου 2017, Αφροδίτη 13° 29’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 13° 29’ Ιχθύων

Η όψη της 12ης Αυγούστου κάνει τα πάντα να μοιάζουν με ένα ρομαντικό παραμύθι. Δυσκολευόμαστε να διατηρήσουμε τον ρεαλισμό και την λογική μας γιατί ο ρομαντισμός μας, η τάση μας να φαντασιωνόμαστε καταστάσεις που μας δημιουργούν ελπίδες για το ανέφικτο, όπως επίσης και τα ειδύλλια που προκύπτουν μας βάζουν σε μια κατάσταση που μοιάζει με καλοκαιρινή μέθη. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και του Μεταβλητού Σταυρού. Δηλαδή τους Καρκίνους, τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και τους Διδύμους, τους Παρθένους , τους Τοξότες, τους Ιχθύες αντίστοιχα. Ενώ τα συναισθήματα που δημιουργεί η συγκεκριμένη όψη είναι πάρα πολύ θετικά έχει περισσότερο αρνητική επίδραση διότι μας κάνει να τρέφουμε φρούδες ελπίδες για καταστάσεις οι οποίες δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν ποτέ, κι όταν έρθει η ώρα που θα το καταλάβουμε τελικά, η απογοήτευσή μας θα είναι μεγάλη.
 

13 Αυγούστου 2017, Ήλιος 21ο 17’ Λέοντα τρίγωνο με Κρόνο 21ο 17’ Τοξότη

Η όψη της 13ης Αυγούστου έρχεται να μας συνεφέρει από την μέθη που μας προκάλεσε η όψη της 12ης του Αυγούστου. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά και βλέπουμε τα πράγματα πιο ώριμα και πιο ρεαλιστικά. Υιοθετούμε το μέτρο, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για ό,τι κάνουμε, ενώ δρούμε με υπευθυνότητα. Η όψη αφορά κυρίως τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Υδροχόους και τους Διδύμους, τους Ιχθύες, τους Τοξότες και τους Παρθένους αντίστοιχα που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.
 

15 Aυγούστου 2017, Αφροδίτη 17ο 18’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 17ο 18’ Αιγόκερω

Η όψη αυτή ολοκληρώνει έναν κύκλο και ανοίγει έναν άλλο. Γίνονται ξεκαθαρίσματα ή προκύπτουν μοιραίοι έρωτες που χαρακτηρίζονται από ένταση και πάθος. Μια σχέση που φαινόταν να τελειώνει φτάνει στο τέλος της και δεν γίνονται πια πισογυρίσματα ούτε και υπάρχουν πιθανότητες για επανασύνδεση. Αυτό δημιουργεί αίσθημα απώλειας και στεναχώρια που μπορεί να επεκταθεί και σε ψυχοσωματικό επίπεδο μέσα από την πρόκληση δερματικών προβλημάτων. Το αίσθημα απώλειας είναι δύσκολο και ρίχνει αρκετά την διάθεση. Η όψη αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που είναι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.
 

17 Αυγούστου 2017, Αφροδίτη 19° 26’ Καρκίνου τετράγωνο με Δία 19° 26’ Ζυγού

Η κακή διάθεση της προηγούμενης όψης συμπληρώνεται από αυτήν της 17ης Αυγούστου με κινήσεις επιπόλαιες και ανευθυνότητα, ερωτικά σκάνδαλα, ανικανότητα ανάληψης καθηκόντων, ενώ γενικότερα υπάρχουν ροπές προς παντός είδους απολαύσεις. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να τραβήξουμε την προσοχή πάνω μας λόγω ανασφάλειας χωρίς αυτό να έχει κάποια ουσία. Η όψη αυτή αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.
 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

20 Αυγούστου 2017, Άρης 20° 00’ Λέοντα εξάγωνο με Δία 20° 00’ Ζυγού

Πρόκειται για μία θετική όψη η οποία προσφέρει πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μας κάνει ιδιαίτερα ενεργητικούς. Παίρνουμε ρίσκα τα οποία είναι επιτυχημένα και κατορθώνουμε πολλά σημαντικά πράγματα για την ζωή μας. Εστιάζουμε στην προσωπική μας ανέλιξη και στην βελτίωσή μας και αντιλαμβανόμαστε ότι όλες οι δυσκολίες που περάσαμε το προηγούμενο διάστημα ήταν απαραίτητες για να προοδεύσουμε, να ωριμάσουμε και να αποκτήσουμε γνώση. Η όψη αυτή αφορά κυρίως τους Αιγόκερους, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους, τους Κριούς, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς, τους Ταύρους και τους Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.
 

21 Αυγούστου 2017, Ήλιος 28° 24’ Λέοντα τρίγωνο με Ουρανό 28° 24’ Κριού

Μια σημαντική αλλαγή συμβαίνει στην ζωή μας και φαίνεται σαν να παρεμβαίνει κάποιος στην ζωή μας μαγικά. Τα πάντα ανατρέπονται και αλλάζουν προς το καλύτερο. Αυτή η θετική στροφή μας κάνει να επιθυμούμε να γίνουμε ακόμη πιο ανεξάρτητοι και οι κινήσεις μας οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Μπαίνουμε σε μία περίοδο δημιουργικότητας και κάνουμε πρωτότυπες επιλογές για την ζωή μας. Η όψη αφορά κυρίως τους Αιγόκερους, τους Κριούς, τους Καρκίνους , τους Ζυγούς, τους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Ιχθύες και τους Παρθένους που έχουν γενέθλια το τρίτο δεκαήμερο.
 

22 Αυγούστου 2017, Άρης 21° 11’ Λέοντα τρίγωνο με Κρόνο 21° 11’ Τοξότη

Η όψη της 22ης του Αυγούστου ολοκληρώνει τα θετικά χαρακτηριστικά της προηγούμενης. Γινόμαστε πιο δραστήριοι, έχουμε πλέον την ωριμότητα να λαμβάνουμε ορθές αποφάσεις για τα θέματα που μας απασχολούν, δρούμε με σχέδιο και καλοστημένη μέθοδο, ενώ παράλληλα μας βοηθούν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η όψη αφορά κυρίως τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Υδροχόους, τους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Ιχθύες και τους Παρθένους.
 

24 Αυγούστου 2017, Αφροδίτη 28° 20’ Καρκίνου τετράγωνο με Ουρανό 28° 20’ Κριού.

Η Όψη της 24ης Αυγούστου έρχεται αναπάντεχα και δημιουργεί αρνητικές καταστάσεις στην ζωή μας. Προκύπτει ένας ξαφνικός χωρισμός, ή κάνουμε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που είναι έξω από τα δεδομένα μας. Άλλοι επιχειρούν αλλαγή στην εμφάνισή τους η οποία είναι αποτυχημένη, ή έχουν αντιφατικές συμπεριφορές που μπερδεύουν τους άλλους και πολλές φορές μπορεί να απομακρύνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η όψη αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Ζυγούς που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
 

26 Αυγούστου 2017, Ήλιος σύνοδο με Ερμή (ανάδρομος) 3° 47’ Παρθένου

Η 26η Αυγούστου μας φέρνει πολλές συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός μας αλλά και με άτομα από την εργασία μας με σκοπό την ολοκλήρωση ενός έργου. Έχουμε άνεση στην επικοινωνία και είμαστε σε θέση να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα. Η όψη αυτή αφορά κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.
 

27 Αυγούστου 2017, Δίας 21° 11’ Ζυγού εξάγωνο με Κρόνο 21° 11’ Τοξότη

Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική, διότι ανταμείβει τους κόπους μας και μας προσφέρονται πολύ καλές ευκαιρίες που συμβάλουν στην βελτίωση και την πρόοδό μας. Υποσχέσεις που μας έκαναν πραγματοποιούνται, έχουμε στήριξη από το περιβάλλον μας, ενώ παράλληλα παίρνουμε βοήθεια την κατάλληλη στιγμή για τα ζητήματα που μας απασχολούν.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:

(Visited 1.890 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gemini Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Δίδυμο; - Δυναμικές, έξυπνες και γοητευτικές οι γυναίκες Δίδυμοι είναι ίσως το πιο επικοινωνιακό άτομο στο ζωδιακό κύκλο. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω Περισσότερα... Περισσότερα...
tranquility-1037597_960_720 Πες μου το ζώδιo σου να σου πω τι κατοικίδιο να πάρεις - Ποιο ζωάκι θα σου ταίριαζε ανάλογα με το ζώδιό σου; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, τότε δες τα άστρα Περισσότερα... Περισσότερα...
tainies Ποιες είναι οι αγαπημένες ταινίες των ζωδίων; - Η έβδομη τέχνη βρίσκει πολλούς λάτρεις στα σκαλιά της…και όπως είναι αναμενόμενο τα 12 ζωδιάκια μας έχουν τις προτιμήσεις Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes (3) Που θα πας διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Εσείς για πού το βλέπετε φέτος; Μπορεί το ζώδιό σας να σας φανερώσει τον ιδανικό προορισμό!   ΖΥΓΟΣ Σαν Περισσότερα... Περισσότερα...