Χορός Πλανητών Φεβρουαρίου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χορός Πλανητών Φεβρουαρίου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

 

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Φεβρουάριο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

2 Φεβρουαρίου: Ερμής σε τετράγωνο με Δία (15:15)

Έντονος ενθουσιασμός και ανέμελη διάθεση χαρακτηρίζουν την ημέρα. Προσοχή ωστόσο μην λέτε λόγια που δεν μπορείτε να κάνετε πράξεις. Μία έντονη επιπολαιότητα θα επηρεάσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους σήμερα.

 

9 Φεβρουαρίου: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (21:16)

Μία διάθεση αυτονομίας και ανεξαρτησίας μας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από ότι μας βαραίνει σήμερα. Σπάστε τα δεσμά και κάντε αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Σήμερα είναι η ευκαιρία σας!

 

10 Φεβρουαρίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή (21.18)

Ο λόγος ρέει εύκολα σήμερα ειδικά στον ερωτικό τομέα. Υπάρχει μία ευκολία στην έκφραση συναισθημάτων κι ένας έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, αυξάνοντας τη διάθεση για φλερτ!

 

14 Φεβρουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (05:57)

Άγιος Βαλεντίνος με πολύ όμορφη όψη! Υπευθυνότητα και οργάνωση διακατέχει τα ζώδια ιδίως του Σταθερού και μεταβλητού σταυρού δίνοντας τους την τάση να αναλαμβάνουν ευθύνες στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή σήμερα!

 

20 Φεβρουαρίου: Αφροδίτη χιαστί με τον Δία (08:01)

Θετική διάθεση και συνεργασία τόσο στον ερωτικό όσο και στον κοινωνικό τομέα επιφέρει αυτή η διέλευση. Βιώνετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους γύρω σας, ενώ λαμβάνετε σωστές αποφάσεις στα οικονομικά. Ιδανική διέλευση για επενδύσεις.

 

21 Φεβρουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (18.27)

Ημέρα ευχάριστων ειδήσεων ειδικά για τα Παρορμητικά ζώδια. Για πράγματα και καταστάσεις που περιμένατε καιρό σήμερα θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν και την υπομονή σας να ανταμείβεται!

 

23 Φεβρουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (21.44)

Σήμερα διακατέχεστε από συγκροτημένη σκέψη και έντονο ρεαλισμό που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας αλλά και να θέσετε γερές βάσεις για την προσωπική σας εξέλιξη στα επαγγελματικά.

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: 2, 9, 10, 14, 20, 21, 23

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

11 Φεβρουαρίου: Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (15:25)

Ανευθυνότητα και τάσεις υπερβολής μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα σας. Παραμείνετε συγκρατημένοι σήμερα και αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές στη ζωή σας.

 

16 Φεβρουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (18:14)

Βιαστικές αποφάσεις και ριψοκίνδυνες ενέργειες θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους σήμερα. Οι αλλαγές δεν ενδείκνυνται ούτε σήμερα γιατί τα αποτελέσματα τους θα είναι αρνητικά!

 

22 Φεβρουαρίου: Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (09:02)

Εκδικητικές τάσεις και μνησικακίες υπονομεύουν την ψυχική σας ηρεμία σήμερα. Μην αφήσετε κακόβουλα λόγια και ύπουλους ανθρώπους να σας επηρεάσουν. Δυσάρεστα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους σήμερα! Μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας!

 

26 Φεβρουαρίου: Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό (00:19)

Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές αυξάνουν την επιθετικότητα μας και επιφέρουν δυνητικά καταστροφικές συγκρούσεις. Επικίνδυνη περίοδος για χωρισμούς!!

 

27 Φεβρουαρίου: Άρης σε αντίθεση με τον Δία (14:24)

Εκρηκτικές καταστάσεις και συμπεριφορές που ξεπερνάνε τα όρια θα επιφέρουν σοβαρές συγκρούσεις σε κοινωνικό και αισθηματικό τομέα. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας διατηρώντας την ψυχραιμία σας!

 

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: 11, 16, 22, 26, 27

(Visited 1.104 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

diet Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 1ο - Κριός: Επειδή είστε συνέχεια σε κίνηση τρώτε πολύ γρήγορα και συνήθως πρόχειρα φαγητά. Υιοθετήστε στην καθημερινότητά σας φρούτα και Περισσότερα... Περισσότερα...
ilios-idroxoos ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 20/01 στον Υδροχόο - Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20 Ιανουαρίου 2015   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, με Περισσότερα... Περισσότερα...
woman (2) Μυστικά ομορφιάς για τις γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό τους - Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες και λαμπερές! Τα άστρα μπορεί να σας δείξουν τον τρόπο για να Περισσότερα... Περισσότερα...
anger (2) Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται; - Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να κάνει το στόμα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το μυαλό. Περισσότερα... Περισσότερα...