Χορός Πλανητών Ιουλίου: Καλές και κακές όψεις

Χορός Πλανητών Ιουλίου: Καλές και κακές όψεις

elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

 

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Ιούλιο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

 

6 Ιουλίου: Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα (00:45)

Ρομαντική διάθεση και οραματισμός, χαλάρωση και τάσεις φυγής χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη ημέρα. Μήπως ήρθε η ώρα για μία μικρή απόδραση? Θα επηρεαστούν πιο πολύ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.
 

7 Ιουλίου: Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη (13:18)

Ο επικοινωνιακός Ερμής είναι στον περήφανο Λέοντα σήμερα και επιπλέον συναντά την ερωτική Αφροδίτη, οπότε το πάθος και η επικοινωνία βρίσκονται στο ζενίθ τους! Ιδανική ημέρα για φλέρτ, νέες γνωριμίες αλλά και προαγωγές. Αν μάλιστα ανήκετε σε ζώδιο του Σταθερού ή Μεταβλητού Σταυρού, τα άστρα σας χαμογελούν λίγο περισσότερο σήμερα.

 

14 Ιουλίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία (15.40)

Επικοινωνιακή διάθεση στο φουλ σήμερα. Μία τυχερή μέρα με γέλιο, χιούμορ, ταξίδια αλλά και ανατρεπτικές ιδέες. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως!

 

18 Ιουλίου: Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (18:47)

Νέες γνωριμίες, αισιοδοξία, κέφι και καλή διάθεση αυξάνουν την κοινωνική σας επιτυχία για σήμερα! Επηρεάζει κυρίως ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

 

19 Ιουλίου: Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (08:25)

Όλα τακτοποιούνται σήμερα! Ρεαλισμός, οργάνωση και διευθέτηση παλαιών καταστάσεων. Ιδανική μέρα για να κλείσετε ζητήματα του παρελθόντος.

 

26 Ιουλίου: Ήλιος σε σύνοδο με Άρη (14:14)

Ζωντάνια, ενέργεια, δράση και όρεξη για νέες υποθέσεις και δουλειές! Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των άστρων σήμερα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας!

 

30 Ιουλίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό (19:50)

Ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες φέρνει αυτή η διέλευση. Αν μάλιστα θέλετε να κάνετε πειραματισμούς με την εμφάνιση σας και να δοκιμάσετε ένα πιο εκκεντρικό στυλ αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να το κάνετε.

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: 6, 7, 14, 18, 19, 26, 30

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

 

2 Ιουλίου: Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα (12:02)

Κρυφές δράσεις και παρασκηνιακές καταστάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα! Καταστροφική ημέρα για τις σχέσεις. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως)

 

5 Ιουλίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (00:51)

Δυσάρεστες συναντήσεις αλλά και προκλητική συμπεριφορά θα σας ταράξουν τη διάθεση σήμερα. Η υπομονή σας είναι περιορισμένη γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, ειδικά οι Κριοί και οι Αιγόκεροι, γιατί θα είναι επιζήμιες.

 

10 Ιουλίου: Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (04:35)

Σκοτεινές και παρασκηνιακές υποθέσεις βγαίνουν μπροστά. Οριστικό τέλος σε σαθρές σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες. Ολική καταστροφή για να αρχίσει κάτι εκ νέου από το μηδέν. Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

 

17 Ιουλίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (14:33)

Απιστία και κίνδυνος εξαπάτησης χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα. Αφέλεια και ψευδαισθήσεις ευνοούνται και κάνουν ακόμα πιο δύσκολο να δούμε την αλήθεια. Προσοχή σε λόγια παραπλανητικά και ύπουλα σχέδια εις βάρος σας, ειδικότερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

 

20 Ιουλίου: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (00:25)

Απρόοπτες εξελίξεις, απότομες αλλαγές, δυσάρεστες εκπλήξεις και δύσκολα γεγονότα που θα ανατρέψουν άσχημα τα σχέδια σας σήμερα. Επηρεάζει κυρίως Κριούς Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους.

 

24 Ιουλίου: Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο (14:53)

Η λογική αντιδρά στο συναίσθημα και μπλοκάρει την όποια ερωτική ή ευχάριστη διάθεση εκλογικεύοντας κάθε κίνηση μας. Ο έρωτας σήμερα αποζητά ανταλλάγματα και οι ανασφάλειες χτυπάνε κόκκινο μαζί με τους περιορισμούς. Επηρεάζονται κυρίως ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

 

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: 2, 5, 10, 17, 20, 24,

(Visited 848 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ilios-idroxoos ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 20/01 στον Υδροχόο - Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20 Ιανουαρίου 2015   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, με Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_1 Ζώδια και μετενσάρκωση: Τι θα γεννηθείτε στην επόμενη ζωή σας; - Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και μερικές φορές τα διαθέτει Περισσότερα... Περισσότερα...
food «Είμαστε ότι τρώμε». Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό ανάλογα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Το φαγητό μπορεί να είναι για κάποιους εκτόνωση και για κάποιους απόλαυση. Όπως και να έχει όλοι έχουμε αγαπημένα Περισσότερα... Περισσότερα...
man-woman «Αγάπη δίχως πείσματα….στα ζώδια» Μέρος 1ο - Μία σχέση μπορεί με ένα καβγαδάκι να γίνει πολύ εκρηκτική και να αναζωογονηθεί! Πως αντιλαμβάνονται αυτήν την γνώμη τα Περισσότερα... Περισσότερα...