Χορός Πλανητών Ιουνίου: Καλές και Κακές Όψεις

Χορός Πλανητών Ιουνίου: Καλές και Κακές Όψεις

elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

 

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Ιούνιο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

 

1 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο (15:23)

Δώστε προσοχή στις συμβουλές που θα ακούσετε σήμερα. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα!

 

3 Ιουνίου: Ήλιος σε τρίγωνο με Δία (16:12)

Μεγάλη τύχη φέρνει η συγκεκριμένη ημέρα, με τον λαμπερό ήλιο να συναντάει τον δημιουργικό Δία. Νέες προοπτικές ανοίγονται σε όλους τους τομείς και συνοδεύονται από μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον! Ευνοούνται ακόμα περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες!

 

9 Ιουνίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη (15.40)

Πάθος, έρωτας και διασκέδαση διακατέχουν την σημερινή μέρα! Φλερτ, περιπέτεια και αξέχαστες καταστάσεις! Αφήστε το εαυτό σας ελεύθερο και απολαύστε την πλανητική εύνοια που θα σας αλλάξει τη διάθεση!

 

18 Ιουνίου: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (18:47)

Σήμερα η εφευρετικότητα και η δημιουργικότητα έχουν την τιμητική τους και είναι μία πολύ καλή ημέρα να πειραματιστείτε αλλά και να οργανώσετε νέα σχέδια και πλάνα, ειδικά αν ανήκετε σε Παρορμητικό ζώδιο.

 

20 Ιουνίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (08:25)

Ρομαντική διάθεση και καλλιτεχνικές ανησυχίες ευνοούνται σήμερα. Ονειροπόληση, έμπνευση αλλά και ερωτικές συναντήσεις που θα κρατήσουν στο χρόνο θα φέρει η συγκεκριμένη ημέρα. Απολαύστε την!

 

21 Ιουνίου: Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο (14:14)

Μετακινήσεις, ταξίδια και βόλτες αλλά και διάθεση για περιπέτεια σήμερα. Ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση, ειδικότερα από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού!

 

24 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα (08:59)

Πολύ ερωτική μέρα και η σημερινή με διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες! Μία καθοριστική συνάντηση μπορεί να φέρει έναν μεγάλο έρωτα, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ζήλειες και ερωτικές ανασφάλειες σήμερα.

 

26 Ιουνίου: Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα (06:18)

Ότι σας κρατάει πίσω, σήμερα μπορείτε να το ξεπεράσετε. Ημέρα «αποτοξίνωσης» και νέας αρχής αλλά και ιδανική ημέρα να εκπληρώσετε ερωτικές φαντασιώσεις.

 

28 Ιουνίου: Ερμής σε σύνοδο με Άρη (19:50)

Αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά, ζωντάνια και δημιουργική διάθεση. Η σημερινή ημέρα θα σας ωφελήσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο!

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: 1, 3, 9, 18, 20, 21, 24, 26, 28

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

 

4 Ιουνίου: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (16:13)

Προσοχή σήμερα γιατί οι προσδοκίες σας μπορεί να διαψευσθούν. Λανθασμένες εκτιμήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες θα επηρεάσουν ή και θα ανατρέψουν τα σχέδια σας! Μην βασίζεστε σε μεγάλα λόγια σήμερα!

 

13 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (03:28)

Αναβολές, παρεξηγήσεις, απάτες και σκάνδαλα χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη ημέρα! Προσοχή σε ψεύτικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες που μπορεί να σας φέρουν προ απροόπτου. Αφορά κυρίως ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

 

15 Ιουνίου: Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (10:17)

Ημέρα ατυχίας και περιορισμών. Αποφύγετε να επιχειρήσετε καινούργια πράγματα σήμερα γιατί θα αποτύχουν, ενώ παλαιότεροι λάθος χειρισμοί έχουν έντονες επιπτώσεις σήμερα. Τα «πρέπει» και τα όρια θα στενέψουν και θα νιώσετε να πνίγεστε! Υπομονή, μία μέρα είναι, θα περάσει.

 

25 Ιουνίου: Άρης σε τετράγωνο με τον Δία (06:07)

Αψυχολόγητες ενέργειες σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε φιάσκο και επικίνδυνες γκάφες. Αναταραχές, καυγάδες και εντάσεις προκαλούνται με το παραμικρό και θα επηρεάσουν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

 

27 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (18:20)

Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, κουτσομπολιά και επιπολαιότητες θα επηρεάσουν άμεσα την καθημερινότητα σας! Μην πέσετε στην παγίδα και προσοχή στο τι πιστεύετε απ’ όσα ακούτε!

 

29 Ιουνίου: Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (00:35)

Γεγονότα και καταστάσεις ανατρέπονται και είναι μία ημέρα με πολύ υψηλό ρίσκο. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και τις παράτολμες αποφάσεις γιατί οι συνθήκες θα σας αιφνιδιάσουν.

 

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: 11, 19, 25, 29,

(Visited 1.380 times, 24 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aries Γιατί ο Κριός έχει τόσα νεύρα; - Είναι χαρακτηριστικά το πιο νευρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο θυμός του είναι παροιμιώδης σε βαθμό που όλοι όσοι Περισσότερα... Περισσότερα...
pisces Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ιχθύς; - Ιδιαίτερα συναισθηματικό από την φύση του, το συγκεκριμένο ζώδιο πολλές φορές προτιμάει να ζει στον ονειρικό κόσμο του παρά Περισσότερα... Περισσότερα...
couple (3) 3 λόγοι για να εκνευρίσετε κάθε ζώδιο - Κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του…ας δούμε τι μπορεί να κάνει έξω φρενών κάθε ζώδιο.   Κριός: 1. Περισσότερα... Περισσότερα...
panselinos toxotis Πανσέληνος στον Τοξότη – 9 Ιουνίου 2017 - Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου υποδηλώνει ένα σημείο καμπής ή μια μικρή κρίση που αφορά τις σχέσεις ή τα Περισσότερα... Περισσότερα...