Χορός Πλανητών Ιουνίου: Καλές και Κακές Όψεις

Χορός Πλανητών Ιουνίου: Καλές και Κακές Όψεις

elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

 

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Ιούνιο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

 

1 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο (15:23)

Δώστε προσοχή στις συμβουλές που θα ακούσετε σήμερα. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα!

 

3 Ιουνίου: Ήλιος σε τρίγωνο με Δία (16:12)

Μεγάλη τύχη φέρνει η συγκεκριμένη ημέρα, με τον λαμπερό ήλιο να συναντάει τον δημιουργικό Δία. Νέες προοπτικές ανοίγονται σε όλους τους τομείς και συνοδεύονται από μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον! Ευνοούνται ακόμα περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες!

 

9 Ιουνίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη (15.40)

Πάθος, έρωτας και διασκέδαση διακατέχουν την σημερινή μέρα! Φλερτ, περιπέτεια και αξέχαστες καταστάσεις! Αφήστε το εαυτό σας ελεύθερο και απολαύστε την πλανητική εύνοια που θα σας αλλάξει τη διάθεση!

 

18 Ιουνίου: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (18:47)

Σήμερα η εφευρετικότητα και η δημιουργικότητα έχουν την τιμητική τους και είναι μία πολύ καλή ημέρα να πειραματιστείτε αλλά και να οργανώσετε νέα σχέδια και πλάνα, ειδικά αν ανήκετε σε Παρορμητικό ζώδιο.

 

20 Ιουνίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (08:25)

Ρομαντική διάθεση και καλλιτεχνικές ανησυχίες ευνοούνται σήμερα. Ονειροπόληση, έμπνευση αλλά και ερωτικές συναντήσεις που θα κρατήσουν στο χρόνο θα φέρει η συγκεκριμένη ημέρα. Απολαύστε την!

 

21 Ιουνίου: Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο (14:14)

Μετακινήσεις, ταξίδια και βόλτες αλλά και διάθεση για περιπέτεια σήμερα. Ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση, ειδικότερα από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού!

 

24 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα (08:59)

Πολύ ερωτική μέρα και η σημερινή με διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες! Μία καθοριστική συνάντηση μπορεί να φέρει έναν μεγάλο έρωτα, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ζήλειες και ερωτικές ανασφάλειες σήμερα.

 

26 Ιουνίου: Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα (06:18)

Ότι σας κρατάει πίσω, σήμερα μπορείτε να το ξεπεράσετε. Ημέρα «αποτοξίνωσης» και νέας αρχής αλλά και ιδανική ημέρα να εκπληρώσετε ερωτικές φαντασιώσεις.

 

28 Ιουνίου: Ερμής σε σύνοδο με Άρη (19:50)

Αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά, ζωντάνια και δημιουργική διάθεση. Η σημερινή ημέρα θα σας ωφελήσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο!

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: 1, 3, 9, 18, 20, 21, 24, 26, 28

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

 

4 Ιουνίου: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (16:13)

Προσοχή σήμερα γιατί οι προσδοκίες σας μπορεί να διαψευσθούν. Λανθασμένες εκτιμήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες θα επηρεάσουν ή και θα ανατρέψουν τα σχέδια σας! Μην βασίζεστε σε μεγάλα λόγια σήμερα!

 

13 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (03:28)

Αναβολές, παρεξηγήσεις, απάτες και σκάνδαλα χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη ημέρα! Προσοχή σε ψεύτικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες που μπορεί να σας φέρουν προ απροόπτου. Αφορά κυρίως ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

 

15 Ιουνίου: Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (10:17)

Ημέρα ατυχίας και περιορισμών. Αποφύγετε να επιχειρήσετε καινούργια πράγματα σήμερα γιατί θα αποτύχουν, ενώ παλαιότεροι λάθος χειρισμοί έχουν έντονες επιπτώσεις σήμερα. Τα «πρέπει» και τα όρια θα στενέψουν και θα νιώσετε να πνίγεστε! Υπομονή, μία μέρα είναι, θα περάσει.

 

25 Ιουνίου: Άρης σε τετράγωνο με τον Δία (06:07)

Αψυχολόγητες ενέργειες σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε φιάσκο και επικίνδυνες γκάφες. Αναταραχές, καυγάδες και εντάσεις προκαλούνται με το παραμικρό και θα επηρεάσουν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

 

27 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (18:20)

Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, κουτσομπολιά και επιπολαιότητες θα επηρεάσουν άμεσα την καθημερινότητα σας! Μην πέσετε στην παγίδα και προσοχή στο τι πιστεύετε απ’ όσα ακούτε!

 

29 Ιουνίου: Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (00:35)

Γεγονότα και καταστάσεις ανατρέπονται και είναι μία ημέρα με πολύ υψηλό ρίσκο. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και τις παράτολμες αποφάσεις γιατί οι συνθήκες θα σας αιφνιδιάσουν.

 

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: 11, 19, 25, 29,

(Visited 1.562 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

driving-933281_960_720 Τα άστρα στο τιμόνι: Πώς οδηγεί κάθε ζώδιο - Κριός. Αγαπά την ταχύτητα και θέλει να ξεπερνά τα όρια. Συχνά θα δείτε το αμάξι του τρακαρισμένο από πολλές Περισσότερα... Περισσότερα...
aries-zodiac Τι πρέπει να αποφύγετε ώστε να γλιτώσετε από τον θυμό ενός Κριού - Ο θυμός ενός Κριού είναι παροιμιώδης. Ως παιδιά του Άρη τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες Κριοί είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Κριός; - Ένα ζώδιο συνυφασμένο με την λέξη «ξοδεύω», όπως ο Κριός μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολά σε κατάσταση πανικού, όταν Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Κριός: Όλα στο κόκκινο! Δεν υπάρχει άλλο χρώμα που να σας εκφράζει και να σας ταιριάζει περισσότερο από αυτό Περισσότερα... Περισσότερα...