Χορός Πλανητών Μαρτίου: Θετικές και αρνητικές όψεις

Χορός Πλανητών Μαρτίου: Θετικές και αρνητικές όψεις

elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

 

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Μάρτιο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 

1 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα (02:43)

Με ρομαντική διάθεση και ανεμελιά υποδεχόμαστε την πρώτη μέρα της Άνοιξης, ωστόσο γινόμαστε και λίγο πιο εύπιστοι και αφελείς με τις καταστάσεις γύρω μας. Απολαύστε λοιπόν την ομορφιά της ημέρας, αλλά προσοχή σε κακοτοπιές και εξαπατήσεις.
 

5 Μαρτίου: Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (20:45)

Ημέρα δραστηριοποίησης, ευνοεί την λήψη σημαντικών αποφάσεων και παρορμητισμών! Είναι ιδανική για να κάνετε νέες αρχές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας!

 

6 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (00:28)

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα το ίδιο και η διάθεση σας! Κάνετε περισσότερα χατίρια στους αγαπημένους σας αλλά κι εσείς λαμβάνετε περισσότερη προσοχή από αυτούς. Η αλληλεγγύη και η όμορφη ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν την ημέρα.

 

8 Μαρτίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (05:24)

Σήμερα έχετε έντονη συγκέντρωση και υψηλή παρατηρητικότητα η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στην αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων που κρύβονταν για καιρό στο παρασκήνιο. Επωφεληθείτε από την διερευνητική σας διάθεση και ξεσκεπάστε ότι σας έκανε να απορείτε.
 

9 Μαρτίου: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (08:32)

Ημέρα συγκέντρωσης ευνοεί τον αυτοέλεγχο και την εστίαση στον στόχο μας. Σήμερα γίνεστε πιο αποτελεσματικοί και πιο προσεκτικοί, ενώ οι προσεκτικές κινήσεις που θα κάνετε ευνοούν θετικά την καριέρα σας.

 

18 Μαρτίου: Αφροδίτη ανάδρομη σε σύνοδο με τον Ερμή (12:26)

Νιώθετε εξαιρετικά δημοφιλείς σήμερα και έχετε μεγάλη άνεση στην επικοινωνία. Η αναδρομή της Αφροδίτης δεν φαίνεται να σας πτοεί, αφού η σύνοδος της με τον πλανήτη της κοινωνικότητας σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε κάθε ζήτημα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

25 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη ανάδρομη (10:17)

Τρυφερότητα και ερωτική διάθεση που μπορεί να ωφελήσει τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν από τις δύσκολες διελεύσεις του Φλεβάρη. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι

 

26 Μαρτίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (08:37)

Σήμερα είστε γεμάτοι από διάθεση για καινοτομίες και πρωτότυπες ιδέες. Αν ασχολείστε με την τεχνολογία ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και gadget που χρειάζεστε, ενώ μπορεί να επωφεληθείτε σημαντικά στον επαγγελματικό τομέα.

 

27 Μαρτίου: Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (16.44)

Είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και διάθεση, ωστόσο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μία διαστρεβλωμένη άποψη της πραγματικότητας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους γύρω σας και απολαύστε την καλή σας διάθεση με προσοχή.

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: 1, 5, 6, 8, 9, 18, 25, 26, 27

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 

3 Μαρτίου: Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό (01:15)

Σήμερα διακατέχεστε από επαναστατικές και καταστροφικές τάσεις. Η απειροελάχιστη πίεση μπορεί να προκαλέσει μία έκρηξη σας που θα καταστρέψει ότι έχετε χτίσει μέχρι σήμερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μεγάλη προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις γιατί θα φέρουν ανεπανόρθωτα αποτελέσματα.

 

4 Μαρτίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (11:09)

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα. Τα κατά συνθήκη ψεύδη και οι κολακείες με υστεροβουλία κυριαρχούν στην ημέρα αυτή και κινδυνεύουν περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Προσοχή σε λόγια που μπορεί να σας παραπλανήσουν.

 

12 Μαρτίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (12:02)

Δυσκολίες στην επικοινωνία, μελαγχολικές τάσεις και αυστηρότητα από πρόσωπα του οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Κάντε υπομονή να περάσει η διέλευση και μην λάβετε συναισθηματικά φορτισμένες αποφάσεις σήμερα.

 

17 Μαρτίου: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (21:47)

Γενική ατυχία διακατέχει την συγκεκριμένη ημέρα. Επιφορτίζεστε με περισσότερα καθήκοντα απ’ όσα μπορείτε να αναλάβετε. Η υγεία σας επηρεάζεται λίγο πιο εύκολα σήμερα γι’ αυτό μείνετε μακριά από καταστάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σας «χαλάσουν» τη διάθεση.

 

23 Μαρτίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (00:44)

Καχυποψία και μνησικακία σκοτεινιάζουν την ημέρα σας και επιφέρουν υπονόμευση και συκοφαντίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Αποφύγετε τις παγίδες διπρόσωπων ανθρώπων.

 

24 Μαρτίου: Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (12:45)

Υπερβολική διαχυτικότητα και επιπολαιότητα σήμερα τόσο από εσάς όσο και από τους γύρω σας. Ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού τα προβλήματα μπορεί να σας επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο υπολογίζατε.

 

30 Μαρτίου: Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Δία (18:18)

Σήμερα είναι δύσκολη μέρα σε γενικό επίπεδο, όχι μόνο προσωπικό. Θα ξεσπάσουν σκάνδαλα και θα αποκαλυφθούν υποβόσκουσες ενέργειες και μυστικές συμφωνίες που θα σας ταράξουν. Προσοχή στις εκφράσεις σας και τις δημοσιεύσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα γιατί μπορεί να σας γυρίσουν μπούμεραγκ.

 

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: 2, 4, 12, 17, 23, 24, 30

(Visited 6.407 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κάνουν τα ζώδια στην παραλία; - Θαλασσίτσα, βουτιές, καυτός ήλιος, μαύρισμα, κουτσομπολιό, τάβλι, ρακέτες… και άλλα πολλά.   Ποιες είναι οι συνήθειες των ζωδίων στην Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; - Κριός: Ένας άντρας Κριός συνήθως επιλέγει έντονα αρώματα που να εκπέμπουν αισθησιασμό και ερωτισμό και συνήθως έχουν ως βάση Περισσότερα... Περισσότερα...
sleep Ποια είναι η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς ανάλογα με το ζώδιό σου; - Είναι γεγονός ότι πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε διάφορες στιγμές της ημέρας μας ή τι έχουμε να κάνουμε για την επόμενη Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Δίδυμος; - Αν χωρίσεις ένα Δίδυμο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το πάρει κατάκαρδα. Από την φύση του εύθυμος Περισσότερα... Περισσότερα...