Χορός Πλανητών Μαρτίου: Θετικές και αρνητικές όψεις

Χορός Πλανητών Μαρτίου: Θετικές και αρνητικές όψεις

elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

 

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

 

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Μάρτιο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 

1 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα (02:43)

Με ρομαντική διάθεση και ανεμελιά υποδεχόμαστε την πρώτη μέρα της Άνοιξης, ωστόσο γινόμαστε και λίγο πιο εύπιστοι και αφελείς με τις καταστάσεις γύρω μας. Απολαύστε λοιπόν την ομορφιά της ημέρας, αλλά προσοχή σε κακοτοπιές και εξαπατήσεις.
 

5 Μαρτίου: Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (20:45)

Ημέρα δραστηριοποίησης, ευνοεί την λήψη σημαντικών αποφάσεων και παρορμητισμών! Είναι ιδανική για να κάνετε νέες αρχές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας!

 

6 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (00:28)

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα το ίδιο και η διάθεση σας! Κάνετε περισσότερα χατίρια στους αγαπημένους σας αλλά κι εσείς λαμβάνετε περισσότερη προσοχή από αυτούς. Η αλληλεγγύη και η όμορφη ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν την ημέρα.

 

8 Μαρτίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (05:24)

Σήμερα έχετε έντονη συγκέντρωση και υψηλή παρατηρητικότητα η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στην αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων που κρύβονταν για καιρό στο παρασκήνιο. Επωφεληθείτε από την διερευνητική σας διάθεση και ξεσκεπάστε ότι σας έκανε να απορείτε.
 

9 Μαρτίου: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (08:32)

Ημέρα συγκέντρωσης ευνοεί τον αυτοέλεγχο και την εστίαση στον στόχο μας. Σήμερα γίνεστε πιο αποτελεσματικοί και πιο προσεκτικοί, ενώ οι προσεκτικές κινήσεις που θα κάνετε ευνοούν θετικά την καριέρα σας.

 

18 Μαρτίου: Αφροδίτη ανάδρομη σε σύνοδο με τον Ερμή (12:26)

Νιώθετε εξαιρετικά δημοφιλείς σήμερα και έχετε μεγάλη άνεση στην επικοινωνία. Η αναδρομή της Αφροδίτης δεν φαίνεται να σας πτοεί, αφού η σύνοδος της με τον πλανήτη της κοινωνικότητας σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε κάθε ζήτημα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

25 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη ανάδρομη (10:17)

Τρυφερότητα και ερωτική διάθεση που μπορεί να ωφελήσει τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν από τις δύσκολες διελεύσεις του Φλεβάρη. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι

 

26 Μαρτίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (08:37)

Σήμερα είστε γεμάτοι από διάθεση για καινοτομίες και πρωτότυπες ιδέες. Αν ασχολείστε με την τεχνολογία ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και gadget που χρειάζεστε, ενώ μπορεί να επωφεληθείτε σημαντικά στον επαγγελματικό τομέα.

 

27 Μαρτίου: Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (16.44)

Είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και διάθεση, ωστόσο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μία διαστρεβλωμένη άποψη της πραγματικότητας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους γύρω σας και απολαύστε την καλή σας διάθεση με προσοχή.

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: 1, 5, 6, 8, 9, 18, 25, 26, 27

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 

3 Μαρτίου: Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό (01:15)

Σήμερα διακατέχεστε από επαναστατικές και καταστροφικές τάσεις. Η απειροελάχιστη πίεση μπορεί να προκαλέσει μία έκρηξη σας που θα καταστρέψει ότι έχετε χτίσει μέχρι σήμερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μεγάλη προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις γιατί θα φέρουν ανεπανόρθωτα αποτελέσματα.

 

4 Μαρτίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (11:09)

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα. Τα κατά συνθήκη ψεύδη και οι κολακείες με υστεροβουλία κυριαρχούν στην ημέρα αυτή και κινδυνεύουν περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Προσοχή σε λόγια που μπορεί να σας παραπλανήσουν.

 

12 Μαρτίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (12:02)

Δυσκολίες στην επικοινωνία, μελαγχολικές τάσεις και αυστηρότητα από πρόσωπα του οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Κάντε υπομονή να περάσει η διέλευση και μην λάβετε συναισθηματικά φορτισμένες αποφάσεις σήμερα.

 

17 Μαρτίου: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (21:47)

Γενική ατυχία διακατέχει την συγκεκριμένη ημέρα. Επιφορτίζεστε με περισσότερα καθήκοντα απ’ όσα μπορείτε να αναλάβετε. Η υγεία σας επηρεάζεται λίγο πιο εύκολα σήμερα γι’ αυτό μείνετε μακριά από καταστάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σας «χαλάσουν» τη διάθεση.

 

23 Μαρτίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (00:44)

Καχυποψία και μνησικακία σκοτεινιάζουν την ημέρα σας και επιφέρουν υπονόμευση και συκοφαντίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Αποφύγετε τις παγίδες διπρόσωπων ανθρώπων.

 

24 Μαρτίου: Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (12:45)

Υπερβολική διαχυτικότητα και επιπολαιότητα σήμερα τόσο από εσάς όσο και από τους γύρω σας. Ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού τα προβλήματα μπορεί να σας επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο υπολογίζατε.

 

30 Μαρτίου: Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Δία (18:18)

Σήμερα είναι δύσκολη μέρα σε γενικό επίπεδο, όχι μόνο προσωπικό. Θα ξεσπάσουν σκάνδαλα και θα αποκαλυφθούν υποβόσκουσες ενέργειες και μυστικές συμφωνίες που θα σας ταράξουν. Προσοχή στις εκφράσεις σας και τις δημοσιεύσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα γιατί μπορεί να σας γυρίσουν μπούμεραγκ.

 

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: 2, 4, 12, 17, 23, 24, 30

(Visited 6.404 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Mercury Ανάδρομος Ερμής: Τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε - Ο ανάδρομος Ερμής είναι ίσως η πιο επίφοβη διέλευση της αστρονομίας, αφού επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και περιπλέκει τα Περισσότερα... Περισσότερα...
virgo Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Παρθένο; - Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της γυναίκας Παρθένου;   Αποζητάει πάντα το τέλειο. Διάλεξε δώρα για αυτήν, έχοντας πάντα αυτό Περισσότερα... Περισσότερα...
scorpio Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Σκορπιός; - Αν όλα τα υπόλοιπα ζώδια δουν την οικονομική κρίση σαν κάτι που περιορίζει τις δυνατότητες τους και ως κάτι Περισσότερα... Περισσότερα...
gimnastiki Ήρθε η ώρα για γυμναστική… Γυμνάσου ανάλογα με το ζώδιό σου! - Κριός. Αγαπά τα ομαδικά αθλήματα και φυσικά θέλει να είναι ο αρχηγός στην ομάδα του. Προτείνονται: ποδόσφαιρό, βόλεϊ, τένις Περισσότερα... Περισσότερα...