Χορός Πλανητών Οκτωβρίου 2017

Χορός Πλανητών Οκτωβρίου 2017

Ποια είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για να προγραμματίσεις κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή σου; Ποιες είναι οι ημέρες που πρέπει να αποφεύγεις ρίσκα και ανοίγματα; Οι κινήσεις των αστρικών σωμάτων επηρεάζουν την τύχη και δίνουν όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να κινηθείς με ευελιξία και καλό πρόγραμμα μέσα στο μήνα σου! Ας δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τον μήνα Οκτώβριο:

1 Οκτωβρίου 2017, Άρης 16° 51’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 16° 51’ Αιγόκερω

Μια πολύ καλή μέρα που υπόσχεται να φέρει πολλά, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Μια ερωτική εμπειρία που θα ταράξει τα νερά και η νίκη κατά των ανθρώπων που προσπαθούν να σε διαβάλλουν, είναι μόνο μερικά από τα καλά που συμβούν την πρώτη μέρα του μήνα.

3 Οκτωβρίου 2017, Αφροδίτη 16° 51’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 16° 51’ Αιγόκερω

Η 3η του Οκτώβρη φέρνει ένταση στις ζωές μας και κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και του Παρορμητικού Σταυρού. Ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο και φέρνει εκρηκτικές στιγμές και συναισθήματα. Θα νιώσεις να σε συνεπαίρνει το απόλυτο πάθος αλλά ταυτόχρονα η ζήλεια κάνει το αγρίμι που κρύβεται μέσα σου να βγαίνει προς τα έξω. Γίνονται πολλές εξομολογήσεις συναισθημάτων και όσοι ακόμη είναι ελεύθεροι θα κάνουν μια γνωριμία που θα τους ταράξει τα νερά.

5 Οκτωβρίου 2017, Αφροδίτη σύνοδο με Άρη 19° 13’ Παρθένου

Η Πανσέληνος της 5ης του Οκτώβρη συνδυαστικά με τις όψεις των πλανητών επηρεάζει σημαντικά τον ερωτικό τομέα, κυρίως των Διδύμων, των Ιχθύων, των Παρθένων αλλά και των Τοξοτών. Μια νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία σε βάζει σε περιπέτειες. Η ερωτική διάθεση συνδυάζεται με διασκέδαση μέχρι το πρωί.

8 Οκτωβρίου 2017, Αφροδίτη 22° 43’ Παρθένου τετράγωνο με Κρόνο 22° 43’ Τοξότη

Πρόκειται για μία μέρα που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου αφήνοντας να πρυτανεύσει η λογική. Μπορεί κάποια πράγματα να μην σου αρέσουν, αλλά πρέπει να τα κάνεις και πάνω απ’ όλα να κάνεις θυσίες αν θες οι σχέσεις σου να διατηρηθούν. Αφορά κυρίως τους Ιχθύες, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Διδύμους.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι κυρίως οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Κριοί με την όψη του Ήλιου σε σύνοδο με τον Ερμή 15° 45’ Ζυγού. Τα επαγγελματικά απογειώνονται γιατί έρχονται συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, η ευγλωττία βοηθά στο κλείσιμο συμφωνιών.

9 Οκτωβρίου 2017, Ερμής 16° 53’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 16° 53’ Αιγόκερω

Κακές σκέψεις έρχονται στο μυαλό και οι υποψίες για τα γεγονότα που μας απασχολούν γίνονται εμμονές. Πρόκειται για μια κακή μέρα που χαλά την διάθεση και κάνει την σκέψη απαισιόδοξη, γεγονός που οφείλεται στην γενικά αποτυχία που προκύπτει την συγκεκριμένη ημέρα. Συσκευές παρουσιάζουν αναπάντεχες βλάβες, σημαντικά έγγραφα χάνονται και πρέπει να τα ξαναγράψουμε από την αρχή ή να τα εκδώσουμε από την αρχή κ.α. Επηρεάζονται κυρίως οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ζυγοί.
Οι παραπάνω πρέπει να προσέχουν και την όψη του Ήλιου 16° 53’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 16° 53’ Αιγόκερω, γιατί τους φέρνει κλείσιμο υποθέσεων, ξεκαθαρίσματα, απώλειες και καταστροφές…

11 Οκτωβρίου 2017, Άρης 22° 55’ Παρθένου τετράγωνο με Κρόνο 22° 55’ Τοξότη

Μια κακή μέρα την οποία πρέπει να προσέχουν κυρίως οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες. Η τύχη φέρνει ζημιές, προβλήματα αλλά και απογοητεύσεις.

12 Οκτωβρίου 2017, Ερμής 23° 02’ Ζυγού εξάγωνο με Κρόνο 23° 02’ Τοξότη

Είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για να μπουν όλες οι υποχρεώσεις σε μία σειρά. Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να ασχοληθεί με γραφειοκρατικά ζητήματα και να διευθετήσει τις υποθέσεις του. Σημαντικά ευνοούνται τα ζώδια του Μεταβλητού και του Παρορμητικού Σταυρού.

15 Οκτωβρίου 2017, Ερμής 26° 42’ Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 26° 42’ Κριού

Η μέρα είναι κακή και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για προβλήματα! Μας προκαλούν, δεχόμαστε επιθετικές συμπεριφορές, έχουμε δυσάρεστες συναντήσεις, προκύπτουν ζημιές, η υπομονή μας τελειώνει γρήγορα και έχουμε πολλά νεύρα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

16 Οκτωβρίου 2017, Ήλιος 23° 17’ Ζυγού εξάγωνο με Κρόνο 23° 17’ Τοξότη

Είναι μια καλή μέρα που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε σημαντικά ζητήματα με υπευθυνότητα και ρεαλισμό. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να λάβουμε αποφάσεις και να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε κάποιο σχέδιο. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού και του Παρορμητικού Σταυρού.

18 Οκτωβρίου 2017, Ερμής σύνοδο με Δία 1° 42’ Σκορπιού

Οι όψεις των πλανητών είναι ιδιαίτερα θετικές την συγκεκριμένη μέρα και ευνοείται σημαντικά η επικοινωνία. Συναντάμε ανθρώπους που μας ανεβάζουν την διάθεση, η τύχη μας είναι αυξημένη, παίρνουμε καλά νέα και έχουμε και έμπνευση. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί.

19 Οκτωβρίου 2017, Ήλιος 26° 32’ Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 26° 32’ Κριού

Η μέρα φέρνει απρόσμενα γεγονότα τα οποία δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Κριοί, οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι.

24 Οκτωβρίου 2017, Ερμής 11° 42’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 11° 42’ Ιχθύων

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή μέρα που ευνοείται η δημιουργικότητα και υπάρχει γενική αισιοδοξία. Ίσως χρειαστεί να πεις ή να υποστηρίξεις ένα ψέμα για καλό σκοπό. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και του Μεταβλητού Σταυρού.

26 Οκτωβρίου 2017, Ήλιος σε σύνοδο με Δία 3° 31’ Σκορπιού

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή μέρα που προσφέρει πολλές σημαντικές ευκαιρίες και φέρνει τύχη. Με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς θα μπορείς να βρεις εύκολα την λύση και να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Λέοντες, τους Υδροχόους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς.

27 Οκτωβρίου 2017, Αφροδίτη 17° 04’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 17° 04’ Αιγόκερω

Μια μέρα που δεν είναι ιδιαίτερα καλή για τους Κριούς, τους Αιγόκερους, τους Ζυγούς και τους Καρκίνους. Γίνονται ξεκαθαρίσματα, έρχεται ένας οριστικός χωρισμός, δημιουργείται αίσθημα απώλειας και υπάρχει στεναχώρια.
Παράλληλα η όψη του Ερμή 17° 04’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 17° 04’ Αιγόκερω, αυξάνει την παρατηρητικότητα και μας βάζει σε βαθιές σκέψεις.

(Visited 831 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

diavasma Είσαι έφηβος; Πώς καθορίζει το διάβασμά σου το ζώδιο σου; - Οι Πανελλήνιες εξετάσεις πλησιάζουν και εσείς είστε εδώ και καιρό σε ρυθμούς προετοιμασίας… Πόσο τελικά σας βοηθά το ζώδιό Περισσότερα... Περισσότερα...
school Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στην σχολική τάξη; - Η σχολική τάξη εμπνέει πολλούς να κάνουν φασαρία και να δημιουργούν σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν! Δείτε πως θα Περισσότερα... Περισσότερα...
drinks Τι ποτό προτιμούν τα 12 ζώδια; - Οι αλκοολικές συνήθειες των ζωδίων είναι διαφορετικές και ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις Περισσότερα... Περισσότερα...
woman (2) Μυστικά ομορφιάς για τις γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό τους - Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες και λαμπερές! Τα άστρα μπορεί να σας δείξουν τον τρόπο για να Περισσότερα... Περισσότερα...