Χορός πλανητών: Τυχερές και δύσκολες ημέρες Φεβρουαρίου

Χορός πλανητών: Τυχερές και δύσκολες ημέρες Φεβρουαρίου

Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.   Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον μήνα Φεβρουάριο.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

3 Φεβρουαρίου: Αρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (12:53)

Εμφανίζονται επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για να κάνετε τις σωστές επιλογές.

 

6 Φεβρουαρίου: Ηλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (18:39)

Σε αυτή την διέλευση θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για αλλαγές, ενώ διευκολύνεται η ένταξη σας σε ομάδες και νέες παρέες ή δουλειές.

 

14 Φεβρουαρίου: Αρης σε εξάγωνο με τον Δία (00:58)

Μεγάλη διέλευση για ευκαιρίες. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες προσπάθειες σε επαγγελματικό ερωτικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

18 Φεβρουαρίου: Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (13:49)

Ανεπτυγμένη η διαίσθηση και η φαντασία σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Σας ευνοεί σε καλλιτεχνικό και σεξουαλικό επίπεδο.

 

25 Φεβρουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (10:05)

Η διέλευση αυτή είναι ιδανική για ώριμες αποφάσεις. Το άτομο μπορεί να ολοκληρώσει και να κλείσει θέματα που το απασχολούσαν καιρό, με σύνεση και υπευθυνότητα.

 

ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: 1, 3, 6, 10, 25, 28, 29

 

Μάθε πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου

 

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

1 Φεβρουαρίου: Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (16:24)

Αγχος στον κοινωνικό τομέα και στην ανάθεση υποχρεώσεων. Προσοχή στα λεγόμενα και τις κινήσεις των συνεργατών σας.

 

4 Φεβρουαρίου: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία (12:03)

Η διέλευση αυτή συμπίπτει με την Παύση Σελήνης την ίδια ώρα και επιφέρει επικίνδυνες υπερβολές σε αρκετούς τομείς της ζωής μας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ στα επαγγελματικά και στον κοινωνικό σας κύκλο γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα

 

7 Φεβρουαρίου: Ηλιος σε τετράγωνο με τον Αρη (14:07)

Καταπίεση στη δουλειά και την προσωπική ζωή θα επιφέρουν νεύρα και εριστική διάθεση που θα οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συγκρούσεις. Μεγάλη προσοχή στο πώς εκφράζεστε και πού ξεσπάτε.

 

16 Φεβρουαρίου: Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο (19:09)

Η διέλευση αυτή ρίχνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση μας. Εχουμε τάσεις αυτολύπησης και γι” αυτό αποζητάμε διαρκώς την επιβεβαίωση από τους γύρω μας με αποτέλεσμα να γινόμαστε υπερβολικά διαχυτικοί και πιεστικοί.

 

20 Φεβρουαρίου: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Αρη (03:16)

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι βάλλεστε από παντού. Νεύρα και κακή διάθεση είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Αποφύγετε τους καυγάδες γιατί μπορεί να καταφύγετε σε βιαιότητες.

 

29 Φεβρουαρίου: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή (09:29)

Εκνευρισμό και έντονες εκρήξεις επιφέρει αυτή η διέλευση. Εντονες συγκρούσεις μεταξύ αγαπημένων προσώπων μπορεί να επιφέρουν οριστικές ρήξεις με αφορμή καταστάσεις που σιγοβράζουν καιρό. Επιπλέον η διέλευση αυτή επιφέρει και μία έντονη αναποφασιστικότητα που εντείνει την κατάσταση.

 

Δύσκολες ημέρες Φεβρουαρίου: 2, 4, 8, 14, 21, 23, 27

(Visited 1.328 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η απόλυτη χημεία… ποια ζώδια την έχουν; - Κριός. Εκρηκτική και ενθουσιώδης προσωπικότητα. Ιδανικό ταίρι Λέων, το σεξ μεταξύ σας θα είναι εξαιρετικό! Προσοχή γιατί και οι Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_154670627 Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Κριός - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας μητέρας Κριού;   Ένα είναι βέβαιο! Oι γυναίκες οι οποίες είναι γεννημένες στον αστερισμό Περισσότερα... Περισσότερα...
hair Ποιο είναι το αγαπημένο σας hairstyle σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Κριός. Εντυπωσιακοί ακόμη και στο χρώμα, αλλά και στο κούρεμά σας. Είναι γεγονός πως κάποια στιγμή σίγουρα θα επιχειρήσετε Περισσότερα... Περισσότερα...
father Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 1ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας Περισσότερα... Περισσότερα...