«Comedy All Stars» by Comedy Lab – To show που δεν πρέπει να χάσετε

«Comedy All Stars» by Comedy Lab – To show που δεν πρέπει να χάσετε

Ο Πειραιάς υποδέχεται στο Βεάκειο Θέατρο, μια All Star παράσταση με τη νέα γενιά κωμικών ταλέντων αλλά και με βετεράνους που γνωρίζουν τα μυστικά του καλού αστείου.

 

TimeLineComedyLab

 

Το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, παρουσιάζει στις 18 Ιουλίου, έναν μίνι μαραθώνιο stand up comedy με καταξιωμένους καλλιτέχνες του είδους! Μια παράσταση για τα 5 χρόνια λειτουργίας του ComedyLab, του οποίου το κανάλι είναι το πρώτο σε subscribersστην Ελλάδα (440.000 εγγραφές) και το μεγαλύτερο κανάλι κωμωδίας στο ελληνικό διαδίκτυο! Μια τεράστια επιτυχία που οφείλεται στο γεγονός πως ενώ συγκεντρώνει όλα τα καταξιωμένα πρόσωπα του χώρου, συνεργάζεται και αναδεικνύει συνεχώς νέους δημιουργούς.

 

Στην σκηνή εμφανίζονται:

 

Γιώργος Χατζηπαύλου – γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στις εκπομπές «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια», φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τις παραστάσεις του «Σχεδόν Σαράντα» στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

 

Σίλας Σεραφείμ Μπορούμε να πούμε πως έφερε το standup Comedy στην Ελλάδα. Γνωστός από τις εκπομπές «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια», συνέχισε την επιτυχία μέσω των διαδικτυακών εκπομπών «Στο μυαλό του Σίλα» καθώς και με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις όπως το «50 Αποχρώσεις του Greek».

 

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας – Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας έχει καταφέρει να τους βάλει όλους στην κουζίνα με την εκπομπή του «Μαλιάτσης Cooking» θα είναι εκεί και αυτός.

 

Διονύσης Ατζαράκης – Ο Διονύσης Ατζαράκης όπως τον ξέρετε από την τηλεοπτική σειρά «Cineλθετε» στο ΣΚΑΙ και πρώην παρουσιαστής του «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον μίνι μαραθώνιο στο Βεάκειο.

 

Mikeius – Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον μυστηριώδη τύπου που δημιούργησε το θρυλικό «ΜΠΡΑΦ» και συνεχίζει την επιτυχία του με την εκπομπή «ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ» και αλλεπάλληλες ζωντανές εμφανίσεις.

 

Δημήτρης Δημοπούλος – Ο παλιός, καλός και ακαδημαϊκός Δημήτρης Δημόπουλος γνωστός σε όλους από την παράσταση του «Αντί διδακτορικού» θα είναι και αυτός εκεί οπλισμένος με το χιούμορ του.

 

Χρύσα Κατσαρίνη – Γνωστή από τις αλλεπάλληλες ζωντανές εμφανίσεις της στο αθηναϊκό κοινό, συνεχίζει την εκπομπή της «ΧΙΚ» στο διαδίκτυο και μένει πάντα στην επικαιρότητα!

 

Αριστοτέλης Ρήγας – Ο Αριστοτέλης Ρήγας, με το γιουκαλίλι του, γνώριμος από το one man show «Musicomedy» δεν θα μπορύσε να λείπει!

           

Μια All Star παράσταση με τη νέα γενιά κωμικών ταλέντων αλλά και με βετεράνους που γνωρίζουν τα μυστικά του καλού αστείου. Σίγουρο γέλιο για περισσότερες από δύο ώρες με τους καλύτερους του είδους. Μην το χάσετε!
Πληροφορίες:

Που: Βεάκειο Θέατρο, Προφήτης Ηλίας, Πειραιάς

Ημερομηνία: Δευτέρα 18 Ιούλιου

Ώρα έναρξης: 21:30 μμ

Διάρκεια παράστασης : 120 λεπτά και κάτι!

Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 8€ (προπώληση Viva.gr και εκδοτήρια Θεάτρου).

Πρόσβαση με ΜΜΜ: Από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά τα λεωφορεία 915 και 904
Προπώληση Εισιτηρίων: Στο linkhttp://bit.ly/29akBAn | Στα εκδοτήρια του θεάτρου, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, ΙΑΝOS, Reload Stores, Media Markt.
Event στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/1091791000878601/
Διοργάνωση και Επικοινωνία:
http://www.ActionEsti.gr

 

 

(Visited 76 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

mars Ποιες ζωδιακές θέσεις θεωρούνται δυνατές για τον πλανήτη Άρη; - Η θέση του Άρη στο γενέθλιο χάρτη μας μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό μας σε διάφορους Περισσότερα... Περισσότερα...
leo Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για ένα Λέοντα; - Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο τις εργασιακές σχέσεις κάθε ανθρώπου; Ποια χαρακτηριστικά διακρίνονται σε κάθε αφεντικό με βάση το ζώδιο τους; Περισσότερα... Περισσότερα...
karma Καρμικές Σχέσεις - Το κάρμα σχετίζεται με την σχέση αιτίας και αποτελέσματος. Δηλώνει αυτά τα οποία πρέπει να μάθουμε έτσι ώστε να γίνουμε Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_30116965 Ζώδια και διακοπές: Ο ιδανικός προορισμός για το καθένα - Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικές προτιμήσεις, οι οποίες το ακολουθούν και στις διακοπές και τις αργίες.   Πού Περισσότερα... Περισσότερα...