Ζώδια και φιλία – Ποιος είναι ο αστρικός σας κολλητός;

Ζώδια και φιλία – Ποιος είναι ο αστρικός σας κολλητός;

ΚΡΙΟΣ 
Οπως και στην καθημερινότητά του έτσι και στην φιλία του είναι επιθετικός και παρορμητικός. Δεν κρατάει φιλίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δίνεται και αφοσιώνεται σε αυτές.
Καλύτεροι φίλοι: Τοξότης, Λέων

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η αξιοπιστία και η σταθερότητά του είναι τα μυστικά του όπλα στη φιλία του. Για τους Ταύρους είναι υποχρέωση να βοηθούν τους φίλους τους και θα το κάνουν με κάθε κόστος.
Καλύτεροι φίλοι: Παρθένος, Αιγόκερως

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι σίγουρα από τα άτομα που μας γοητεύουν από την πρώτη στιγμή και ο καθένας μας θα ήθελε να έχει για φίλο ένα Δίδυμο. Ωστόσο μην τους εμπιστεύεστε για μυστικά γιατί δεν μπορούν να κρατήσουν εύκολα το στόμα τους κλειστό.
Καλύτεροι φίλοι: Λέων, Κριός

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρατάνε μακροχρόνιες φιλίες και θεωρούν τους φίλους ως τη δεύτερη οικογένειά τους. Μπορεί να νιώσετε λίγο παραμελημένοι αν βρει κάποια άλλη σχέση, όμως πάντα θα είναι εκεί για εσάς.
Καλύτεροι φίλοι: Ταύρος, Παρθένος

 

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

ΛΕΩΝ
Είναι από τους φίλους που μας εντυπωσιάζουν και μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Σίγουρα δε θα επιλέξουν κάποιο φίλο αν δεν τους θαυμάζει και δεν τους έχει ως πρότυπο.
Καλύτεροι φίλοι: Κριός, Τοξότης

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί μερικές φορές να εκνευριστείς ιδιαίτερα από τον χαρακτήρα του και τη συνεχή του κριτική, όμως αν καταφέρεις και περάσεις όλα τα «τεστ», θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.
Καλύτεροι φίλοι: Καρκίνος, Σκορπιός

 

ΖΥΓΟΣ
Εχει γλυκό και ευγενικό λόγο για αυτό το λόγο αποκτά εύκολα φιλίες και είναι εξαιρετικά κοινωνικός Το πλεονέκτημά του είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να αναφέρει κάποιο σου ελάττωμα.
Καλύτεροι φίλοι: Δίδυμοι, Υδροχόοι

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να είναι ο πιο πιστός φίλος όμως αν κάνεις κάτι που θα τον πληγώσει τότε να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα και θα σε διαγράψει από φίλο. Είναι αρκετά ζηλόφθονοι ακόμα και αν είναι φίλοι σας.
Καλύτεροι φίλοι: Καρκίνος, Ιχθύς

 

 ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι εξαιρετικά καινοτόμος ακόμη και στις φιλίες του. Δε σνομπάρει κανένα και του αρέσει να κάνει συνεχώς νέες φιλίες. Πολύ καλός στις συμβουλές ,θα σας ακούσει προσεχτικά όταν έχετε κάποιο πρόβλημα.
Καλύτεροι φίλοι: Υδροχόος, Ζυγός

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φιλίες του μπορεί πολλές φορές να τον δείτε να είναι και μόνος του, καθώς λατρεύει την μοναξιά. Αν είστε πολύ κοντινοί φίλοι ετοιμαστείτε να ακούσετε τα πιο άκομψα και προσβλητικά σχόλια.
Καλύτεροι φίλοι: Ιχθύς, Σκορπιός

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ορισμός του καλού φίλου. Θα κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει, αλλά αν υπάρχει φιλά μεταξύ ενός άντρα Υδροχόου και μιας γυναίκας, τότε σίογυρα δε θα κρατήσει τα λεπτά αυτά όρια και θα επιδιώξει ερωτική επαφή.
Καλύτεροι φίλοι: Τοξότης, Κριός

 

ΙΧΘΥΣ
Είναι από τα ζώδια που πραγματικά σέβονται το θεσμό της φιλίας. Πάντα θα είναι στο πλευρό σας και θα σας συμβουλεύουν. Το μειονέκτημά τους είναι ότι ταξειδεύουν σε ένα δικό τους κόσμο, οπότε μην περιμένετε να θυμηθούν το ραντεβού σας!
Καλύτεροι φίλοι: Καρκίνος, Σκορπιός

(Visited 2.350 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_125302175 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Ιχθύ - Ρομαντικοί, ονειροπόλοι, συναισθηματικοί, οι εκπρόσωποι του τελευταίου ζωδίου αγαπάνε ιδιαίτερα τις τέχνες, τη φύση και τα ζώα. Αν περιμένετε Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes «Ετοιμάζω ταξίδι…» Ποια είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κάθε ζώδιο; - Κριός. Θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργιες δραστηριότητες και να επισκέπτεται συνεχώς νέα μέρη. Προτείνονται: Νεπάλ, Αφρική ή Έβερεστ. Αν Περισσότερα... Περισσότερα...
humor (2) Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 2ο - Ζυγός: Έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και πάντα θέλουν να είναι το επίκεντρο της παρέας και να σας κάνουν Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ταύρο; - Τι θα μπορούσε να ενθουσιάσει μια γυναίκα Ταύρο;   Οι ταύροι αγαπάνε την πολυτέλεια τα όμορφα πράγματα και το Περισσότερα... Περισσότερα...