ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΔΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

deksiotites

Ποιες είναι οι δεξιότητες των παιδιών σας; Μάθετε αναλυτικά ποια είναι τα χαρίσματα των παιδιών σας ανάλογα με το ζώδιο τους!

 

 1. ΠΑΙΔΙ ΚΡΙΟΣ

  Ένα τολμηρό και θαρραλέο παιδί είναι το παιδί Κριός, με μεγάλη ευαισθησία και γενναιοδωρία που όμως ξέρει να την κρύβει όταν χρειάζεται. Εξαιρετικά έξυπνα αρκεί το αντικείμενο να τους τραβήξει το ενδιαφέρον. Υπερασπιστής των αδυνάτων, πιστεύει ότι έχει καθήκον να σώσει τον κόσμο από τους κακούς.

  Αγαπάει το διάβασμα, κυρίως τις ιστορίες γενναίων και λαμπρών ηρώων όπως και τις ιστορίες των πηγαδιών που κάνουν ευχές και τους θρύλους εκείνου που τον κρατούν κρυμμένο μέχρι να τους αποκαλύψει που είναι ο θησαυρός. Μέσα από αυτά ζει σε ένα ονειρικό κόσμο και είναι πολύ καλός αναγνώστης.

  Παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες και δεν του αρέσει να τον επισκιάζουν. Πιστεύει ακράδαντα πώς θα διαμορφώσει το μέλλον όπως θέλει και δουλεύει σκληρά γι’ αυτό. Έχει μεγάλη ενεργητικότητα και ορμή, είναι τελειομανής, θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και δεν αντέχει τη μονοτονία. Είναι καλός στην επικοινωνία και λατρεύει την επαφή με τους ανθρώπους. Δεν του αρέσει να του υποδεικνύουν τα λάθη του καθώς είναι ο πρώτος που θα τα παραδεχτεί. Από τη φύση του είναι ανακαινιστής και ηγέτης και έτσι αισθάνεται εξοικειωμένος με πολλά πράγματα, αρκεί να είναι επικεφαλής.

 2. ΠΑΙΔΙ ΤΑΥΡΟΣ
  Ένα παιδί που επηρεάζεται πολύ από τα χρώματα και τους ήχους. Αν το περιβάλλον εναρμονίζεται με τους ταυρικούς, εσωτερικούς κραδασμούς του, θα κάνει όμορφα πράγματα. Δεν ανέχεται την παραφωνία και την έλλειψη αρμονίας. Είναι καλή ιδέα να δώσεις σε ένα παιδί Ταύρο μαθήματα μουσικής ή τραγουδιού, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Έχει χαμηλή, μαλακιά, μελωδική φωνή και θα χρειάζεται να την ανακαλύψεις όταν είναι ακόμα αρκετά μικρό για να οδηγηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

  Επίσης, θα θέλει να κάνει σχέδιο, πιθανά να ασχοληθεί με το χρώμα ή τη ζωγραφική. Έχει καλές πιθανότητες να αποδείξει μια πραγματικά, καλλιτεχνική ικανότητα. Είναι πολύ εργατικός και έχει έξοχη ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης. Αφομοιώνει αργά και δεν ξεχνά ποτέ αυτό που έμαθε. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε εξετάσεις γιατί προετοιμάζεται προσεκτικά.

  Συχνά εκλέγονται σαν επικεφαλής ομάδων με διάφορες δραστηριότητες γιατί αγαπούν πολύ το παιχνίδι και έχουν καλή κρίση. Έχει, επίσης, πρακτικό πνεύμα, δεν του αρέσουν οι υπερβολές και η πολυλογία και εστιάζει στην ουσία των γεγονότων. Όταν πεισματώνει γίνεται εύφλεκτος, μπορεί να εκραγεί και δεν χειραγωγείται από τίποτα και κανέναν. Είναι απίστευτα ικανός να επιμένει μέχρι να φέρει το αποτέλεσμα που θέλει.

 3. ΠΑΙΔΙ ΔΙΔΥΜΟΣ
  Αυτό που είναι έντονο στο Δίδυμο παιδί είναι η ικανότητά του να ασχολείται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα καθώς και τα εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά του. Θαυμάσιοι στην απομνημόνευση, το μυαλό τους συγκρατεί εύκολα μεγάλα κείμενα και πολλές πληροφορίες. Λατρεύουν την επικοινωνία καθώς και το να μοιράζονται αυτά που μαθαίνουν με τους άλλους.

  Τα δάχτυλά του, κανονικά, είναι λεπτά και ευέλικτα, εντελώς κατάλληλα για τα μουσικά όργανα. Αυτό θα μπορούσε να τον κάνει κάποτε έναν εξαίρετο χειρουργό ή οδοντίατρο. Τα χέρια των Διδύμων είναι ευαίσθητα, εκφραστικά, ικανά. Επίσης, έχει μεγάλες χειροτεχνικές ικανότητες και του αρέσει να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να φτιάξει πράγματα. Ανταποκρίνεται πολύ καλά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και μαθαίνει χωρίς προσπάθεια.

  Έχει πολύ καλή αντίληψη για το πώς αισθάνονται οι άλλοι και επιδιώκει την ομαδικότητα. Είναι προικισμένος ομιλητής και έχει μεγάλη δύναμη στο να πείθει τους άλλους πριν καλά-καλά αυτοί αντιληφθούν τι συμβαίνει. Επίσης, έχει ταλέντο στο να παίρνει μια ιδέα και να την υλοποιεί με φαντασία και μεθοδικότητα.

 4. ΠΑΙΔΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Τα μικρά καβουράκια είναι παιδιά με εξαιρετικά ζωηρή φαντασία. Μπορούν να διαβάσουν κάτι που συνέβη πριν χρόνια και να πιστέψουν πως και οι ίδιοι βρίσκονται εκεί. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τόσα πολλά αγόρια και κορίτσια αυτού του ζωδίου, ανεβαίνουν στη σκηνή, γίνονται δημιουργικοί φωτογράφοι ή κάνουν μια διακεκριμένη καριέρα στη μουσική και στην τέχνη.

  Μεγαλώνοντας, πιθανό να καλύπτει τα έξοδά του με δικά του χρήματα, που αποταμιεύει από αυτά που του δίνεις, πολύ πιο γρήγορα και πρόθυμα από τα άλλα παιδιά. Τα αγόρια θα έχουν μια υγιή περιέργεια για τον κόσμο των επιχειρήσεων και τα κορίτσια θα διαχειρίζονται τα οικονομικά θέματα αρκετά καλά. Έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και του αρέσει να διασκεδάζει τους άλλους με τα αστεία του.

  Δεν εγκαταλείπει εύκολα το στόχο του και δεν αφήνει τα πράγματα που του ανήκουν. Η εξάρτηση και η επιμονή είναι τα υλικά με τα οποία πλάστηκε η φύση του. Παρά τη φαινομενική του μαλακότητα ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο απόλυτο, πράγμα που σημαίνει πως γεννήθηκε για να παίρνει ευθύνες – να οδηγεί, όχι να ακολουθεί.

 5. ΠΑΙΔΙ ΛΕΩΝ
  Αυτό το παιδί γεννήθηκε για να είναι αφεντικό. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αρκετό για τους μικρούς Λέοντες. Είναι πλάσματα δίκαια και έχουν έμφυτη αξιοπρέπεια. Τους αρέσει να εξηγούν στους άλλους διάφορα πράγματα και λατρεύουν το ρόλο του δασκάλου. Αναλαμβάνουν εύκολα ευθύνες και μπορούν να επιβάλλουν την πειθαρχία με πολύ καλό τρόπο.

  Μαθαίνουν εύκολα και είναι έξυπνοι αλλά έχουν την τάση να είναι λίγο οκνηροί. Καθώς μεγαλώνουν έχουν πρωτότυπες ιδέες, είναι τολμηροί, δημιουργικοί και εργατικοί. Το λιοντάρι έχει όλα τα προσόντα για να είναι επικεφαλής. Αν δεν μπορεί να είναι αφεντικό θα διαπρέψει σαν δάσκαλος, γιατρός, δικηγόρος, εκφωνητής ηθοποιός.

  Ο Λέων αναζητά μια κατεύθυνση που θα του επιτρέπει να δίνει στους άλλους τις ανώτερες γνώσεις του ή να στέκεται στο λαμπρό φως της δημοσιότητας, σαν πνευματικό πρόσωπο. Δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος να εργάζεται πίσω από τη σκηνή. Η επιδοκιμασία που του χρειάζεται είναι στο μπροστινό μέρος. Χρειάζεται πλούσιες φιλοφρονήσεις, εξουσία, τίτλους και ελευθερία αλλά τα ανταποδίδει στο έπακρο. Η καρδιά του λιονταριού είναι τόσο μεγάλη όσο είναι και το Εγώ του.

 6. ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Το παιδί Παρθένος φανερώνει την ικανότητά του να μιμείται, πάρα πολύ νωρίς. Είναι ένα εκλεκτικό πλάσμα, ζωηρό και γαλήνιο ταυτόχρονα. Χαϊδεμένο από τους δασκάλους του γιατί είναι ένα «εύκολο» και πρόθυμο παιδί, και ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητιούνται με χαρά.

  Επιδέξιοι, τόσο για να ζωγραφίσουν όσο και για να εκδώσουν ένα σχολικό περιοδικό. Αν καταφέρει να ξεπεράσει το φόβο της σκηνής, θα δείξει εκπληκτική ικανότητα στην ερμηνεία ρόλων. Έχει μεγάλη φαντασία, συγχρόνως έχει τα πόδια του καρφωμένα στη γη, αμφισβητίας από κούνια με μια σοφία που δεν αναλογεί στην ηλικία του. Γοητεύεται από την τελειότητα και έχει οξυμένη κρίση και αντίληψη.

  Είναι πολύ εργατικός, προσφέρει άπλετα τη βοήθειά του και απεχθάνεται την κριτική. Παρόλο που το μυαλό του δουλεύει πολύ γρήγορα, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τους προσεκτικούς και μεθοδικούς του τρόπους. Όποιο τομέα και αν επιλέξει να ακολουθήσει αργότερα θα είναι ακριβής, λεπτολόγος και θα δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

 7. ΠΑΙΔΙ ΖΥΓΟΣ
  Αυτό το παιδί φαίνεται να είναι πεισματάρικο ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Απλά έχει μια λεπτή ισορροπία που δεν πρέπει να διαταράσσεται. Είναι διστακτικό μόνο επειδή το μυαλό του αναζητά διαρκώς την αλήθεια. Αντιδρά πολύ θετικά σε ένα μαλακό, αρμονικό περιβάλλον.

  Είναι γοητευτικό και έχει αξιαγάπητους τρόπους. Να ενθαρρύνεις και τα αγόρια και τα κορίτσια να γράφουν όταν νιώθουν την ανάγκη. Να θυμάσαι πως ο Ζυγός κυβερνά, επίσης, και τα βιβλία. Είναι ανήσυχος και γεμάτος με εξωτερικές δραστηριότητες, παρόλο που δεν φαίνεται να βιάζεται ποτέ. Γεννημένος με μια φυσική συγγένεια με το στοιχείο του αέρα, ο Ζυγός εκπληρώνει και τις πιο τρελές πράξεις, με τόση ευκολία και χάρη, που σχεδόν φαίνεται να στέκεται ακίνητος. Έχει ορθή κρίση και αντίληψη, και η χαριτωμένη γλυκύτητά του καλύπτει ένα μυαλό που δεν του ξεφεύγει τίποτα.

  Οι Ζυγοί έχουν κλίση στις τέχνες και τη μουσική, αγάπη στη νομική επιστήμη και τη φιλοσοφική σκέψη. Συχνά θα μεταφέρουν την ηρεμιστική τους επίδραση σε νοσοκομεία, εκδοτικούς οίκους, στην πολιτική, στην εσωτερική διακόσμηση. Όπου και να βρεθούν θα σκορπίσουν την αρμονία γύρω τους.

 8. ΠΑΙΔΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Ένα παιδί με κοφτερό, διεισδυτικό μυαλό και ελκυστική προσωπικότητα. Μαθαίνει – και υπακούει – μόνο όταν παραδεχτεί μέσα του ότι αξίζεις να το κάνει. Να του παρέχεις φυσικές δραστηριότητες και να του εξασφαλίζεις πνευματικά ενδιαφέροντα, όπως επίσης να διοχετεύεις την έντονη περιέργειά του στην επιστήμη, στη λογοτεχνία, στην ιατρική και τα σπορ.

  Έχει μεγάλη αυτοσυγκράτηση και είναι κάπως μυστικοπαθής. Το ενδιαφέρον του βρίσκεται στην ομάδα, όχι στο άτομο και δεν επιδιώκει τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Θέλει να έχει τον έλεγχο σε ότι κάνει και έχει έντονη την αίσθηση της πίστης. Έλκεται από δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την αποκάλυψη μυστηρίων και διεισδύουν στα αινίγματα της ζωής, με μηχανήματα, με γεγονότα, με ανθρώπινα όντα.

  Είναι πολύ εφευρετικός και σίγουρος για τον εαυτό του, καθώς προτιμά να βασίζεται εκεί και όχι στους άλλους. Ο αγαπημένος του στίχος θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι: «Αυτό να το έχεις πάνω από όλα: να είσαι πιστός και αληθινός με τον εαυτό σου».

 9. ΠΑΙΔΙ ΤΟΞΟΤΗΣ
  Ο μικρός Τοξότης λατρεύει τη συντροφιά και την ελευθερία και έχει ισχυρή αίσθηση τιμιότητας. Είναι περίεργος και εξερευνητής, από τη φύση του. Αγωνίζεται πολύ γι’ αυτά που πιστεύει και είναι πιστός στο δικό του κώδικα, όποιος κι αν είναι αυτός.

  Ο ευθύς του τρόπος και η ωμή του ειλικρίνεια, συχνά ενοχλούν τους άλλους. Καθώς είναι κατά βάση, αγενής, συχνά χρησιμοποιεί τη δυνατή έκτη αίσθησή του και τη θαυμαστή του τύχη για αν τον σώσουν από μπελάδες που δημιουργεί ο ίδιος. Αγαπά τα ζώα, τα λαμπερά φώτα, τα μεγάλα σχέδια, τους δημιουργικούς και προοδευτικούς σκεπτικιστές, το καλό φαγητό, το ταξίδι, την πίστη, την αλλαγή και την ελευθερία. Είναι μια θετική ψυχή, ενθουσιώδης και αισιόδοξος. Όταν ξεκινάει να κάνει κάτι, ποτέ δεν το αφήνει στη μέση και δεν ικανοποιείται ποτέ όταν του δίνουν οδηγίες.

  Έχει την εξαιρετική τύχη του Δία, που ακόμα κι όταν κάνει σοβαρά λάθη καταφέρνει να τα επανορθώσει με ένα-σχεδόν-μαγικό τρόπο. Πιθανά να υπάρχει ένα βαθύ και πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για τη θρησκεία. Αυτά είναι τα αγόρια και κορίτσια που αποφασίζουν από την τρυφερή τους ηλικία να γίνουν παπάδες, καλόγριες ή ιεραπόστολοι. Καθώς μεγαλώνουν θα αμφισβητούν τα δόγματα, ίσως αλλάξουν και πίστη, αναζητώντας σε όλη τους τη ζωή την αλήθεια.

 10. ΠΑΙΔΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Παιδιά με έντονη προσωπικότητα, καταφέρνουν πάντα να κάνουν αυτό που θέλουν με το δικό τους, ήσυχο τρόπο. Στα παιδιά του Αιγόκερου αρέσει να ζωγραφίζουν και να ακούνε μουσική αλλά δεν θα σπαταλούν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους σε άσκοπα παιχνίδια. Θα απορροφούνται, συχνά, κατασκευάζοντας κάτι πρακτικό. Κάτι που έχει χρήσιμο σκοπό, όσο μικρό πράγμα κι αν είναι. Πρέπει να ενθαρρύνονται να παίζουν έξω από το σπίτι.

  Δεν αναζητούν τη λιακάδα και το δροσερό αέρα με ενθουσιασμό, αλλά τους κάνει καλό. Διώχνει έξω από το μυαλουδάκι τους, τους Κρονικούς, μελαγχολικούς συλλογισμούς. Μεγαλώνοντας είναι οργανωτικός και του αρέσει να αποταμιεύει, καθώς και να βοηθάει τους άλλους. Είναι αυτό που λέμε «ήρεμη δύναμη» και έχει βαθιά προσήλωση στο καθήκον, την οικογένεια, το σύστημα, την εξουσία.

  Έχει φυσικό ταλέντο στις διαπραγματεύσεις και παρόλο που δεν υπάρχει ίχνος φιλοδοξίας ή επιθετικότητας επάνω του, είναι σίγουρο ότι θα βρει τον τρόπο να προχωρήσει ψηλά στη ζωή. Πολλοί Αιγόκεροι γίνονται εξαίρετοι ερευνητές, λαμπροί μηχανικοί και αρχιτέκτονες και είναι έξυπνοι στο εμπόριο, στη βιομηχανία, την πολιτική. Οποιαδήποτε κι αν είναι η απασχόλησή του, το σίγουρο είναι ότι θα την πάρουν πολύ στα σοβαρά.

 11. ΠΑΙΔΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Το παιδί Υδροχόος είναι ένα πλάσμα που ζει στο αύριο, κινείται διαρκώς και το μυαλό του δουλεύει με χίλιες στροφές. Ενώ έχει εξαιρετική διαίσθηση, η μνήμη του είναι αδύνατη. Ο λαμπρός Ουράνιος μικρός θα πρέπει να μάθει να είναι κάτι παραπάνω από έναν ανθρώπινο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

  Χρειάζεται να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να οργανώνει τις σκέψεις του με λογική σειρά. Διαφορετικά ένα που θα μπορούσε να γίνει ιδιοφυΐα, φιλόσοφος, μηχανικός, επιστήμονας, γιατρός, μπορεί να καταλήξει σ ένα εκκεντρικό άτομο, προσανατολισμένο ταυτόχρονα σε πολλές διευθύνσεις, που θα γυρίζει μέσα σε ενδιαφέροντες, αλλά από πρακτική άποψη, καθόλου κερδοφόρους κύκλους. Χρειάζεται ενθάρρυνση για να συμμετέχει σε φυσική δραστηριότητα, αλλιώς θα καταληφθεί από μια επιβλαβή αδράνεια.

  Ίσως πρέπει να παρθούν έκτακτα μέτρα για να σπρώξεις τα παιδιά Υδροχόους σε φυσική δραστηριότητα, αν και αγαπούν πάρα πολύ τα σπορ. Είναι ιδεαλιστής και αγαπά πραγματικά τους ανθρώπους. Το πρόβλημα είναι ότι πραγματικά, το μυαλό του βρίσκεται πενήντα χρόνια μπροστά και συχνά οι ιδέες του θεωρούνται παράλογες και καθόλου πρακτικές, μόνο επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να ευθυγραμμιστούν με τη δική του συχνότητα, μισό αιώνα μπροστά.

 12. ΠΑΙΔΙ ΙΧΘΥΣ
  Ο μικρός Ιχθύς είναι ένα πολύ διαισθητικό και ευαίσθητο πλάσμα που, από νωρίς, διαμορφώνει το δικό του πρόγραμμα και τη δική του κοσμοθεωρία. Πολλά αγόρια και κορίτσια Ιχθύες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και κλίσεις στις καλές τέχνες, συνήθως αγαπούν το χορό και τη μουσική. Συχνά ονειρεύονται να γίνουν χορευτές, αστροναύτες, επιστήμονες, πρόεδροι.

  Τους αρέσουν όλα τα είδη των βιβλίων και η Γλώσσα μπορεί να είναι το πιο αγαπημένο τους μάθημα, αφού έχουν ταλέντο στο να διηγούνται όμορφες ιστορίες. Αγαπούν τις λέξεις και συχνά γοητεύονται από την ποίηση. Οι Ποσειδώνιοι μπορεί στην αρχή να βρουν τα μαθηματικά δύσκολο μάθημα, αλλά αργότερα θα καταλαβαίνουν αμέσως τις αφηρημένες θεωρίες που κρύβονται πίσω από την άλγεβρα και τη γεωμετρία.

  Εκεί που χρειάζονται βοήθεια είναι στο να μάθουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, δεν είναι πολύ καλοί σ’ αυτό. Μεγαλώνοντας θα έχει εξαιρετικά και ασυναγώνιστα προσόντα για ραδιοσταθμούς, για τηλεοπτικά δίκτυα, διαφημίσεις και γραφεία δημοσίων σχέσεων. Μπορεί να διαχειρίζεται μια σχολή χορού, σαν όνειρο, και βρίσκεται συχνά επικεφαλής φιλανθρωπικών οργανώσεων. Βασικά ο Ιχθύς γεννήθηκε για να υπηρετήσει την ανθρωπότητα και όχι για να συγκεντρώσει δύναμη, αν και συχνά, τα καταφέρνει και τα δυο.

 13. (Visited 5.155 times, 1 visits today)
(Visited 5.155 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos11 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ο Υδροχόος; - Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Και αυτή η ιδιορρυθμία δεν θα μπορούσε Περισσότερα... Περισσότερα...
phone Πως απαντάνε τα ζώδια όταν σηκώνουν το τηλέφωνο; - Φανταστείτε ότι πετυχαίνετε το κάθε ζώδιο στο τηλέφωνο εν ώρα κάποιας δραστηριότητας. Είτε είναι η δουλειά τους, είτε κάποιο χόμπι, Περισσότερα... Περισσότερα...
sagittarius Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Τοξότη; -         Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα!     Ανεξάρτητες και δυναμικές, με αγάπη για την διασκέδαση, οι Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_83383366 Βρείτε τον έρωτα: Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει - «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λέει το αρχαίο ρητό και θα συμφωνήσουμε. Ας βάλουμε λοιπόν σε άμεση εφαρμογή και τα δύο σκέλη Περισσότερα... Περισσότερα...