Διέλευση της Σελήνης από τον Σκορπιό!

Διέλευση της Σελήνης από τον Σκορπιό!

terezasmall

 

Γράφει η αστρολόγος Τερέζα 

 

 

 

 

Η σελήνη σήμερα διέρχεται από το παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού και προσφέρει στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους βαθύ συναισθηματισμό. Μας κάνει να βρίσκουμε την βαθύτερη αλήθεια μας και να την βγάζουμε προς τα έξω. Αισθανόμαστε έντονα την σύνδεσή μας με τους άλλους ανθρώπους και η επικοινωνία μας μαζί τους φτάνει σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο.

 

 

Ο Σκορπιός μας κάνει να θέλουμε να βρούμε την βαθύτερη ρίζα των πραγμάτων. Είναι αποφασιστικός στις επιδιώξεις του και θα χειριστεί κάθε πιθανό τρόπο για να πετύχει αυτό που επιθυμεί. Η σημερινή διέλευση είναι η ιδανική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τις πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας και να τις μελετήσουμε. Μπορούμε να εξερευνήσουμε τους φόβους μας, να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας πληγώνει ή μας ενοχλεί και να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξει όλο αυτό και βελτιωθούμε.

 

 

Επίσης δεν κατανοούμε καλύτερα μόνο τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και τους άλλους ανθρώπους και τα κίνητρά τους.
Παράλληλα έχουμε διάφορες πνευματικές ανησυχίες που σχετίζονται με το άγνωστο, το παράξενο και τις απόκρυφες επιστήμες όπως είναι τα Ταρώ και η Αστρολογία.

 

 

Η αρνητική πλευρά αυτής της Σελήνης, σχετίζεται με την τάση του Σκορπιού να επιβάλλεται και να υιοθετεί δεσποτικό χαρακτήρα όταν θέλει να πετύχει τις επιδιώξεις του. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχουμε να μην γινόμαστε αυταρχικοί, να μην επιβάλλουμε την γνώμη μας και τα θέλω μας στους άλλους ανθρώπους, να προσπαθούμε να περιορίσουμε πιθανά περιστατικά ζήλειας, αλλά και να προσπαθούμε να ελέγχουμε πιθανές εμμονές οι οποίες σχετίζονται με το γεγονός ότι βυθιζόμαστε στην σκέψη μας και υπεραναλύουμε.

 

 

 

επιδράσεις σελήνης- 14707

 

 

Σήμερα που η σελήνη είναι στον Σκορπιό μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, να επιλύσετε τα κληρονομικά σας, να επισκεφθείτε τον ψυχοθεραπευτή σας, να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα μέντιουμ, να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να περάσετε την μέρα μαζί του, να μείνετε μόνοι στο σπίτι και να σκεφτείτε τις ικανότητές σας, τις αδυναμίες σας και τις δυνατότητές σας και να πάρετε τελικές αποφάσεις για το ποιοι άνθρωποι αξίζει να μείνουν στην ζωή σας και ποιοι όχι.

Μάθε πως επηρεάζει η διέλευση της σελήνης τη δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την έμπειρη ομάδα αστρολόγων μας στο 14707 και μάθε για το αύριο, σήμερα!

Μάθε περισσότερα για την σελήνη και τις επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας, ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται: Διάβασε: τι φέρνει η Νέα Σελήνη , πόσο ισχυρή είναι η επίδραση που έχουν οι εκλείψεις  , τι είναι αυτό που τελικά ονομάζουμε Μαύρη Σελήνη , πόσο ισχυροί είναι  οι κόμβοι του φεγγαριού (Βόρειος και Νότιος Δεσμός) και τέλος τι μπορείς να περιμένεις από την πανσέληνο αυτού του μήνα!

 

 

(Visited 1.116 times, 10 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

oneira Έχουν τα ζώδια… όνειρα γλυκά; - ΜΕΡΟΣ 1ο Κριός: Έχει σχέση αγάπης με το κρεβάτι του και φυσικά με τον ύπνο. Για έναν Κριό οι κουβεντούλες Περισσότερα... Περισσότερα...
Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ζυγό; - Οι Ζυγοί αγαπάνε ιδιαίτερα τα όμορφα μέρη, τα όμορφα πράγματα, την ισορροπία και την αρμονία. Πριν και πάνω από όλα Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Καρκίνος; - Βαθιά συναισθηματικό ζώδιο, ο Καρκίνος δυσκολεύεται πολύ να ανταπεξέλθει σε ένα χωρισμό. Καθώς πρόκειται ίσως για το πιο ευαίσθητο ζώδιο Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_26157901 Τι περιμένει κάθε ζώδιο στο…κρεβάτι; - Ο Λέοντας που γνώρισες τον προηγούμενο μήνα ήταν τελείως διαφορετικός από τον Ιχθύ με τον οποίο ήσουν μαζί το προηγούμενο Περισσότερα... Περισσότερα...