ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 2017 – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 2017 – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του 2017; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

Το 2017 προβλέπεται συναρπαστικό για σας, τους Κριούς. Καινούριες ευκαιρίες έρχονται στη ζωή σας, που θα απαιτήσουν περισσότερη ενέργεια από μέρους σας. Η χρονιά αυτή θα είναι εξίσου σημαντική για την καριέρα σας, όσο και για τους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της αγάπης, των οικονομικών και της υγείας. Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν θα είστε σε θέση να ξεκουραστείτε, καθώς θα προσπαθείτε να διαμορφώσετε το μέλλον. Έχετε, ήδη, αναλύσει το παρελθόν και είστε διατεθειμένοι να διορθώσετε τα λάθη που έχουν γίνει. Αν κινηθείτε με το σωστό τρόπο θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, χωρίς καμιά απώλεια. Αυτή η χρονιά δείχνει ότι θα έχετε καλύτερο έλεγχο στα συναισθήματά σας, από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, καλό είναι να φροντίσετε να σκέπτεστε προσεκτικά πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

 

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών, βρίσκεται για όλο το 2017 στο ζώδιό σας – και φέρνει μαζί του επαναστατικότητα, τάση για αλλαγές και απελευθέρωση. Από τις 3 Αυγούστου και ως το τέλος του χρόνου κινείται ανάδρομα. Αυτή η τάση είναι πιθανό να φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις καθώς επίσης και στόχους που ματαιώνονται, γι’ αυτό καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι ώστε να αντεπεξέλθετε σ’ αυτά που έρχονται με επιτυχία.

 

Ο Δίας στο Ζυγό κινείται στον 7ο σας οίκο ως τις 10 Οκτωβρίου και από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 8 Ιουνίου θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Ο Δίας από τις 11 Οκτωβρίου μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 8ο οίκο σας, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να επωφεληθείτε μέσω επιτυχημένων συνεργασιών και επενδύσεων, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας κληρονομιάς. Επιπλέον, το πάθος έρχεται στην επιφάνεια και ευνοούνται οι ερωτικές υποθέσεις.

 

Ο Ήλιος σας, κάνει αντίθεση με το Δία στο Ζυγό και δημιουργεί την ανάγκη να επεκταθείτε, να δείξετε δυνατή θέληση σε όλους τους τομείς και με ζήλο να προχωρήσετε προς την επιτυχία. Ακόμα, ο Ήλιος σας, από τις 11 Οκτωβρίου κάνει 150άρα όψη με το Δία στο Σκορπιό και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε ώστε να εμβαθύνετε στα θέματά σας και να οδηγηθείτε σε ικανοποιητικές λύσεις.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς για όλο το 2017 θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας – αυτή η τάση φέρνει έντονο ρομαντισμό, πιθανότητες για κρυφές σχέσεις και διάθεση να συγχρονιστείτε με ανώτερες ενεργειακές δυνάμεις για να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας θέματα και να αναπτυχθείτε σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω για όλο το χρόνο θα βρίσκεται στον 10ο σας οίκο, στον οίκο των επαγγελματικών. Θέλετε να κάνετε αλλαγές σχετικά με τα επαγγελματικά σας και διαθέτετε τη σύνεση, τη φιλοδοξία και την πειθαρχία για να το επιτύχετε.

 

Οι δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται από την αρχή του χρόνου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, όπου και θα παραμείνουν ως τις 9 Μαίου 2017, ενώ από τις 10 Μαίου ως το τέλος του χρόνου, βρίσκονται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Οι δεσμοί Σελήνης φέρνουν στην καθημερινότητά σας μοιραίους έρωτες, μέσα από κλειστό κοινωνικό περίγυρο. Ίσως υπάρχει κάποια θλίψη σε σχέση με το παρελθόν, ωστόσο νιώθετε ανανεωμένοι και είστε γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα κινείται ως τις 20 Δεκεμβρίου στον 9ο σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται στην επιφάνεια οι φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις καθώς και η διάθεση να ταξιδέψετε, να μάθετε περισσότερα και να βαδίσετε στο δρόμο της προσωπικής σας ωρίμανσης. Ο Κρόνος από τις 21 Δεκεμβρίου μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου και στο 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών. Τα επαγγελματικά σας σταθεροποιούνται και επιδεικνύετε επιμονή και υπομονή για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι οργανωτικές σας ικανότητες και οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, αναγνωρίζονται και ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 2 Ιανουαρίου – ορθοδρομεί στις 8 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρέπει να βάλετε την υπογραφή σας και να δεσμευτείτε οριστικά. Ο Ερμής θα κινηθεί πάλι ανάδρομα στις 9 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τις 3 Μαίου για να ορθοδρομήσει στη συνέχεια στο ζώδιο του Κριού. Στις 13 Αυγούστου ο Ερμής θα βρεθεί σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο της Παρθένου και θα ορθοδρομήσει στις 5 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Λέοντα. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα κινηθεί πάλι ανάδρομα στον Τοξότη και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23 Δεκεμβρίου. Και σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να προσέχετε πολύ τι υπογράφετε και πού δεσμεύεστε.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου έχουμε σεληνιακή έκλειψη στην 22ο του Λέοντα, στον 5ο σας οίκο, τον οίκο των αισθηματικών. Στις 26 Φεβρουαρίου γίνεται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων, στον 12ο σας οίκο και είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αποκαλύψεις. Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και στο προσκήνιο έρχονται σημαντικά κοινωνικά γεγονότα, καθώς και κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις. Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη στην 28ο του Λέοντα, στον 5ο σας οίκο, μπορεί να επιφέρει αλλαγές στα ερωτικά σας ή ίσως κάποιο ξεκαθάρισμα στη σχέση με το σύντροφό σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονιά αυτή εξελίσσεται όμορφα με αγάπη, πίστη και ισχυρή θέληση. Καλό είναι να θυμάστε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – Όλα τα προβλήματα που θα έρθουν στο δρόμο μας έχουν στόχο να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε και να ωριμάσουμε, σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ο Δίας στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου και στον 6ο σας οίκο, τον οίκο της καθημερινότητας, σας χαρίζει τύχη σε όλα όσα αφορούν την εργασία, την υγεία και τα πρακτικά ζητήματα. Έχετε διάθεση συνεργασίας και απολαμβάνετε την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σας. Από τις 11 Οκτωβρίου ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, στον 7ο σας οίκο – ένας γάμος είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο, καθώς και καινούριες επιχειρηματικές συνεργασίες που θα φέρουν κέρδη και δυνατότητες για επέκταση.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 8ο σας οίκο, φέρνοντας στην επιφάνεια την ανάγκη σας για σταθερότητα σε ό, τι σχετίζεται με οικονομικά, συναισθηματικά ή σεξουαλικά θέματα. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία που θα αποδειχθούν πολύτιμα στο μέλλον. Από τις 6 Απριλίου ο Κρόνος θα κινηθεί ανάδρομα και θα ορθοδρομήσει στις 25 Αυγούστου. Οι ανάδρομες κινήσεις του Κρόνου συνοδεύονται με πιθανές καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα ή εντάσεις συναισθηματικού επιπέδου. Από τις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 9ο σας οίκο. Από τη θέση αυτή σας χαρίζει σοβαρότητα, αφοσίωση στους στόχους σας και φιλοσοφική διάθεση για να εμβαθύνετε σε πολλές πτυχές της ζωής σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό και για όλη τη διάρκεια του χρόνου στον 12ο σας οίκο σας φέρνει έντονο ενδιαφέρον για μεταφυσικές δραστηριότητες. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ελεύθεροι, αλλά αισθάνεστε συχνά ότι σας περιορίζουν, χωρίς να βρίσκετε εξηγήσεις γι’ αυτό.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς όλο το 2017 θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο. Παρά τη διάθεσή σας, συχνά δυσκολεύεστε να αποφασίσετε πού πρέπει να εστιάσετε. Επίσης υπάρχει μια επιπλέον δυσκολία στην επιλογή των φίλων σας – είναι πιθανό στο τέλος αυτής της διέλευσης να ανακαλύψετε ότι οι σχέσεις σας ήταν παραπλανητικές και αναξιόπιστες. Να θυμάστε πως ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και στον 4ο σας οίκο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην προκαλέσετε εντάσεις, κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον, και να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και στον 11ο σας οίκο. Η συναισθηματική πληρότητα έρχεται μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες και η υποστήριξη των φίλων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική τώρα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των στόχων σας και των φιλικών σας σχέσεων.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου και στον 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών. Αν κάποια πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή δεν κυλούν όπως θα θέλατε, μην χάνετε το θάρρος και την αισιοδοξία σας. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και μέσα απ’ αυτές τις δοκιμασίες θα ωριμάσετε.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και στον 4ο σας οίκο. Αυτή η έκλειψη είναι πιθανό να σηματοδοτήσει μια αλλαγή του χώρου κατοικίας ή κάποιες εντάσεις μικρής σημασίας με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα βρίσκεται όλο το χρόνο στον 9ο σας οίκο και φέρνει στην επιφάνεια μια βαθιά, φιλοσοφική διάθεση που θα οδηγήσει σε πνευματικές αναζητήσεις. Οι ορίζοντές σας διευρύνονται και είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σχετικά με την αντίληψή σας για τη ζωή.

 

Ο Άρης στους Ιχθείς ως τις 28 Ιανουαρίου σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας. Από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 10 Μαρτίου θα μπει στο ζώδιο του Κριού, στο φυσικό του περιβάλλον. Από τη θέση αυτή σας ευνοεί με θάρρος, τόλμη και πρωτότυπες ιδέες. Αναζητάτε τις προκλήσεις και χρειάζεστε ένα ανεξάρτητο περιβάλλον για να διαπρέψετε. Επιπλέον, στον ερωτικό τομέα υπάρχει αυξημένη σεξουαλική επιθυμία. Από τις 11 Μαρτίου ως τις 21 Απριλίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, τον Ταύρο και σας εφοδιάζει με αντοχή, πείσμα και δύναμη. Έχετε έντονη την ανάγκη να δουλέψετε σκληρά για να επιτύχετε οικονομική και επαγγελματική ασφάλεια. Αποφεύγετε τα ρίσκα και παίρνετε αποφάσεις κατόπιν ώριμης σκέψης. Από τις 22 Απριλίου έως τις 4 Ιουνίου ο Άρης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει σημαντική ώθηση σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος Από τις 5 Ιουνίου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει ως τις 20 Ιουλίου. Αυτή η διέλευση θα φέρει στο δρόμο σας καινούριους, παθιασμένους έρωτες. Καλό θα είναι να προσέξετε τη συναισθηματική και παρορμητική σας φύση. Από τις 21 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα κινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα – στο σημείο αυτό τα προβλήματα και οι ταλαιπωρίες της τελευταίας περιόδου θα έρθουν σε ένα αίσιο τέλος. Από τις 6 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει στο προσκήνιο την ερωτική σας ζωή και τη σχέση με το σύντροφό σας – είναι πιθανό να υπάρξουν διαφορές και διαφωνίες στη σχέση σας, ωστόσο πρόκειται για κάτι θετικό γιατί αυτές οι διαφωνίες θα βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα των προβλημάτων που υπήρχαν ανάμεσά σας. Από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 9 Δεκεμβρίου ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 6ο σας οίκο – από τη θέση αυτή σας χαρίζει δυναμισμό, αντοχή και αποφασιστικότητα, ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε θέματα σχετικά με την εργασία και την καθημερινότητά σας. Από τις 10 Δεκεμβρίου και ως το τέλος του 2017 ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στην ουσία των πραγμάτων και να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις, γάμους και συνεργασίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χρονιά αυτή θα αποτελέσει σταθμό για τη ζωή σας – θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές και να απομακρύνετε ό, τι δεν σας ικανοποιεί. Το καλό είναι ότι αυτές οι αλλαγές θα γίνουν σταδιακά και θα μπορέσετε να τις αφομοιώσετε με ευκολία. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αισιόδοξοι γίνεται και να βρίσκετε χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν.

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο ως τις 3 Ιανουαρίου και στον 9ο σας οίκο. Ευνοούνται οι ερωτικές αποδράσεις καθώς και κάθε είδους εκπαιδευτική δραστηριότητα στο εξωτερικό. Από τις 4 Ιανουαρίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει ως τις 3 Φεβρουαρίου. Από τη θέση αυτή ευνοεί τα επαγγελματικά σας και κυρίως τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι σταθερή, πράγμα που θα μειώσει ιδιαίτερα το στρες που αισθάνεστε. Μπορεί να νιώθετε ότι οι εξελίξεις συμβαίνουν με αργό ρυθμό, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι η κατάσταση στα επαγγελματικά σας, είναι ευκολότερη από την περασμένη χρονιά. Έτσι, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τις δραστηριότητες που αγαπάτε. Από τις 4 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σε ανάδρομη κίνηση και θα ορθοδρομήσει στις 15 Απριλίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τις 29 Απριλίου έως τις 6 Ιουνίου βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.- Στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της αναμένονται επανασυνδέσεις με αγαπημένα άτομα αλλά και κάποιες καθυστερήσεις σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας.

 

Από τις 7 Ιουνίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τις 5 Ιουλίου. Υπάρχει έντονο το στοιχείο του πάθους καθώς δεν αποκλείεται η ανάπτυξη μυστικών ερωτικών σχέσεων. Αναμένεται μια έντονη ώθηση στις σχέσεις σας, τόσο τις ερωτικές όσο και τις φιλικές. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να ψάχνετε για ειδύλλιο ανάμεσα στους φίλους σας. Η καινούρια σας αγάπη είναι πιο πιθανό να έρθει από ένα καινούριο πρόσωπο, παρά από κάποιο που ήδη γνωρίζετε. Από τις 6 Ιουλίου ως τις 31 Ιουλίου η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας, τους Διδύμους και σας ευνοεί με ομορφιά, χάρη, καλή επικοινωνία και απολαυστικές ερωτικές στιγμές. Μη φοβάστε να κινηθείτε έξω από τα καθιερωμένα. Όσο περισσότερο αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βγαίνετε, τόσο πιθανότερο είναι να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Από την 1η και ως τις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θέση που δίνει θετική ώθηση σε κάθε είδους οικονομικό θέμα. Ωστόσο καλό είναι να σκέπτεστε με μεγάλη προσοχή πριν να καταλήγετε σε αποφάσεις και να επενδύετε εκεί που είστε σίγουροι ότι θα έχετε κέρδη. Από τις 27 Αυγούστου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μείνει εκεί ως τις 20 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας στη ζωή σας τη δυνατότητα για ένα καινούριο και σταθερό ειδύλλιο. Από τις 21 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιο της Παρθένου και θα σας χαρίσει ομορφιά και αγάπη για την τελειότητα. Μ’ αυτή την τάση βιώνετε τον έρωτα κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

 

Από τις 15 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και θα παραμείνει εκεί ως τις 7 Νοεμβρίου – από αυτή τη θέση σας χαρίζει αγάπη και αρμονία στην ερωτική σας σχέση, καθώς επίσης ενισχύει την συντροφικότητα ανάμεσά σας.

 

Από τις 8 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σας ευνοήσει με κέφι και ζωντάνια ώστε να εργαστείτε αποδοτικά και να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή που σας διακρίνουν, σας οδηγούν ακριβώς εκεί που θέλετε, καθώς δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

 

Από τις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και θα μείνει εκεί μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου – ο γάμος σας ανανεώνεται και οι δεσμοί με το σύντροφό σας γίνονται βαθύτεροι και πιο ουσιαστικοί. Από τις 26 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου ανεβάζοντας στα ύψη την ερωτική σας διάθεση, αλλά και την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια.

 

Οι εκλείψεις τώρα!

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και σας υποστηρίζει ώστε να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο ή έναν παθιασμένο και μοιραίο έρωτα.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων. Η έκλειψη αυτή σας καλεί να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας και να μην επιτρέψετε στον ανταγωνισμό να σας επηρεάσει, κατά κανένα τρόπο.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου. Η δίψα σας για γνώση και εκπαίδευση είναι έντονη, όπως και η διάθεσή σας να ασχοληθείτε με αποκρυφιστικές και μυστικιστικές τάσεις.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα επηρεάσει κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον – δεν αποκλείονται κάποιες εντάσεις με αδέλφια ή άλλους συγγενείς.

 

Ο Ουρανός στον Κριό σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας, για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σας φέρνει ξαφνικές αλλαγές προσωπικότητας και νέες, πρωτότυπες ιδέες σε όλους τους τομείς.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω 150ο με τον Ήλιο σας, φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμμένες δυνάμεις σας και επιδιώκετε βαθιές αλλαγές που αφορούν τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους αγαπημένους σας.

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2017 είναι για σας χρονιά αλλαγών – αναμένεται έντονη αύξηση πνευματικής και φυσικής ενέργειας, κάτι που θα επηρεάσει θετικά και την αισθηματική σας ζωή. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε ανοιχτοί και να μη διστάζετε να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα. Η κοινωνική σας ζωή θα απογειωθεί και θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως ακόμα και με κοινά ενδιαφέροντα.

 

Ο Ουρανός στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε δυσαρμονία με τον Ήλιο σας, αλλάζουν όλα τα γνωστά δεδομένα και απομακρύνουν καταστάσεις που μένουν στάσιμες. Αυτό που ψάχνετε είναι η ηρεμία και η γαλήνη και έχετε κάθε διάθεση να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Μη φοβάστε να κάνετε αλλαγές, ακόμα και στον τρόπο σκέψης σας. Μη φοβάστε να αλλάξετε το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο ανήκετε, εφόσον δεν σας ικανοποιεί. Είναι πολύ πιθανό να χρειάζεστε αυτή την περίοδο απομόνωσης για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και φέρνει κάποιους περιορισμούς σε ό, τι αφορά οικονομικά θέματα.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και σας ενθαρρύνει να φιλοσοφήσετε περισσότερο τις καταστάσεις που απασχολούν την καθημερινότητά σας, έτσι ώστε να οδηγηθείτε σε πιο εποικοδομητικές λύσεις.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου και φέρνει στην επιφάνεια έντονα πάθη, που κρατούσατε καλά κρυμμένα.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και φέρνει αλλαγές στην οικονομική διαχείριση καθώς και καινούριους τρόπους εξεύρεσης πόρων.

 

Ο Δίας στο Ζυγό από την αρχή της χρονιάς ως και τις 10 Οκτωβρίου σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε πολύτιμες οικογενειακές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Από τις 11 Οκτωβρίου ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, θέση που σας προσφέρει τη χαρά του έρωτα, την εμβάθυνση της σχέσης, χωρίς να αποκλείεται η απόκτηση απογόνου.

 

Ο Κρόνος παραμένει στον Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου και συμβάλλει σημαντικά στην προσωπική σας εξέλιξη. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητά σας, σε όλα τα επίπεδα, διακρίνεται από σύνεση και ωριμότητα, γεγονός που κερδίζει την εκτίμηση των γύρω σας. Η ικανότητα σας να συγκεντρώνεστε σε βάθος, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργείτε και να ακολουθείτε μακροπρόθεσμους στόχους. Η προσωπική σας φήμη παίζει μεγάλο ρόλο για σας και αν κάποιος δεν σας φερθεί σωστά, θα ενοχληθείτε ιδιαίτερα.

 

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Κρόνος επισκέπτεται το ζώδιο του Αιγόκερου – από τη θέση αυτή σας ευνοεί με καλά επιλεγμένες συνεργασίες και μια τάση να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις ή το γάμο σας. Διαθέτετε μια πρακτική και προσγειωμένη άποψη για όσα συμβαίνουν και αναζητάτε χειροπιαστά αποτελέσματα. Εργάζεστε σκληρά για να επιτύχετε και δεν έχετε πρόβλημα να βάλετε την οικογενειακή σας ζωή σε δεύτερη μοίρα, αν χρειαστεί.

 

Από τις 6 Απριλίου και ως τις 24 Αυγούστου ο Κρόνος κινείται ανάδρομα στον Τοξότη και καλείστε να επιδείξετε προσοχή και σοβαρότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας επιλογές. Διατηρήστε την ειλικρίνεια και την τόλμη σας και αποφύγετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, για να μην παρεξηγηθείτε.

 

Ο Ουρανός στον Κριό που εξακολουθεί να σας πιέζει με τετράγωνο, σας απελευθερώνει και σας βάζει σε διαδικασία αλλαγών. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτοί σ’ αυτές τις αλλαγές γιατί θα συμβούν έτσι κι αλλιώς. Αν δεν μπορέσετε να τις δεχτείτε, θα υποστείτε το πέρασμά του με δυσκολία, καθώς οι αλλαγές του Ουρανού είναι ξαφνικές κι απότομες. Οι προσωπικές συγκρούσεις που αναμένονται θα είναι σαρωτικές και θα αντιμετωπιστούν καλύτερα εάν μάθετε να ελέγχετε τον εαυτό σας και να περιορίσετε τις παρορμήσεις σας. Ίσως χρειάζεται να απομακρυνθείτε από προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε όπως σας αξίζει.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008 απέναντι από τον Ήλιο σας, σας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια σκληρή πραγματικότητα. Κάνατε μεγάλη προσπάθεια να ορθοποδήσετε – προσπάθεια που ευοδώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, ωστόσο, έχετε διαμορφώσει μια ισχυρή προσωπικότητα που ξέρει σε ποιο δρόμο θέλει να βαδίσει και γιατί.

 

Ο Ποσειδώνας στον 9ο οίκο σας για όλη τη διάρκεια του χρόνου φέρνει στην επιφάνεια φιλοσοφική διάθεση και ανεπτυγμένες πνευματικές πεποιθήσεις. Σας προσελκύουν οι μεταφυσικές αναζητήσεις, ψάχνετε να βρείτε τη δική σας αλήθεια και να κατακτήσετε βαθιά γνώση σε πολύπλοκα θέματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

Η χρονιά αυτή για σας τους Λέοντες είναι σταθμός καθώς έχετε ήδη διορθώσει τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Τώρα έχετε την ωριμότητα και τη δύναμη για να προχωρήσετε στα δύσκολα μονοπάτια, στα οποία σας οδηγεί το κάρμα και το πεπρωμένο σας. Χαρακτηρίζεστε από ευθύτητα, ξέρετε τι θέλετε και θα κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να το καταφέρετε. Η φετινή χρονιά προβλέπει άνοδο για τα οικονομικά σας και σας συμβουλεύει, εν πρώτοις, να εστιάσετε ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή. Μετά τις επαγγελματικές δεσμεύσεις, εργαστείτε με συνέπεια για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με φίλους και συντρόφους. Αν είστε αδέσμευτοι, νέοι έρωτες θα εισβάλουν δυναμικά στη ζωή σας και θα σας χαρίσουν αγάπη, τρυφερότητα και μοναδικές στιγμές.

 

Ο Δίας στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου και στον 3ο σας οίκο σας φέρνει μοιραίους έρωτες, με ένταση και πάθος που μόνο εσείς ξέρετε να απολαμβάνετε. Προσέξτε μόνο να μην κυνηγάτε χίμαιρες και να επικεντρωθείτε σ’ αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Αφήστε όλα όσα σας απογοήτευσαν και σας πλήγωσαν, εκεί που ανήκουν: στο παρελθόν! Η θετική σας συμπεριφορά και τα όμορφα συναισθήματα που μοιράζεστε γενναιόδωρα με τους άλλους, αυτή τη φορά θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο γιατί αυτό σας αξίζει! Από τις 11 Οκτωβρίου ως το τέλος του χρόνου ο Δίας επισκέπτεται το ζώδιο του Σκορπιού. Ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και της γενναιόδωρης προσφοράς βρίσκεται πλέον μέσα στο σπίτι σας και σας χαρίζει την αγάπη, την ευτυχία και την ευημερία.

 

Ο Κρόνος όλη τη διάρκεια του 2017 βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και σταθεροποιεί την αισθηματική σας ζωή. Έχετε πλέον μάθει από τα λάθη σας, έχετε ωριμάσει και τώρα είστε σε θέση να επιλέξετε την ιδανικότερη για σας κατάσταση. Ο έρωτας έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σας και έχει την πρόθεση να μείνει εκεί. Σαν σταθερό ζώδιο που είστε, έχετε ανάγκη από την αγάπη και την ασφάλεια που σας δίνει το ταίρι σας – ο Κρόνος, λοιπόν, θα σας διδάξει πώς να αναπτύξετε την κατανόησή σας και πώς να διατηρήσετε την αισθηματική σας ζωή γεμάτη έρωτα και αγάπη. Ο μεγάλος δάσκαλος του Ζωδιακού σας επισημαίνει για άλλη μια φορά ότι όσα δίνετε, τόσα πρέπει να παίρνετε και ποτέ κάτι παραπάνω.

 

Ο Ουρανός στον Κριό σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, σας απελευθερώνει από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν και σας δίνει ώθηση για να επαναστατήσετε απέναντι σε ανθρώπους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σας καταλάβουν. Μέσα από αυτές τις αλλαγές, που δεν είναι πάντα εύκολες, η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος και θα γίνει σαφώς καλύτερη.

 

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάνοντας 150άρα όψη με τον Ήλιο σας: οι αλλαγές που οφείλετε να κάνετε δεν σας είναι πάντα ευχάριστες, με αποτέλεσμα να βασανίζεστε από εσωτερικές εντάσεις και συγκρούσεις. Η επιμονή σας όμως και η ισχυρή σας θέληση σας δίνουν τη δυνατότητα, μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες, να συγκροτήσετε και πάλι τον εαυτό σας με δύναμη και αισιοδοξία.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και σας συμβουλεύει να μην είστε τόσο δοτικοί, ειδικά σε άτομα που δεν έχουν δείξει και το καλύτερό τους πρόσωπο, απέναντί σας. Ίσως είναι καιρός να κάνετε αυστηρότερες επιλογές και να μην αδικείτε τον εαυτό σας με λανθασμένες συναναστροφές.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και ξυπνά μέσα σας την ερωτική ένταση και το πάθος που τόσο πολύ χρειάζεστε. Έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και έτσι η πορεία σας είναι πλέον ομαλή και ευχάριστη. Μη φοβάστε και μη διστάζετε να αγαπήσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ξεφορτωθείτε τα άχρηστα βάρη που κουβαλάτε και για κανένα λόγο να μην κάνετε άτοπες συγκρίσεις.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου. Ακόμα μια στιγμή που σας βοηθάει να κάνετε μια ουσιαστική επιλογή στις υπάρχουσες σχέσεις της ζωής σας. Οι άνθρωποι που θα μείνουν δίπλα σας μετά από αυτή τη διαδικασία θα είναι εκείνοι που σας αγαπούν πραγματικά και σας ανταποδίδουν ό, τι όμορφο και θετικό τους προσφέρετε.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και δίνει λύσεις στα συναισθηματικά σας αδιέξοδα. Έχετε συνειδητοποιήσει πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε, έχετε κάνει τις επιλογές σας, έχετε πατήσει σταθερά στα πόδια σας – τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αποφάσεις σας με σθένος, αποφασιστικότητα και μεγαλοψυχία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2017 θα σας χαρίσει ωριμότητα, σύνεση και τάξη. Σε γενικές γραμμές η χρονιά θα κυλήσει σε αργούς ρυθμούς, αλλά υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος. Μπορεί να μη νιώθετε ότι τα πράγματα συμβαίνουν όπως τα θέλατε αλλά μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείτε επαρκώς. Φροντίστε να είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους της επαγγελματικής σας ζωής – ούτως οι άλλως οι σχέσεις, όλων των ειδών, είναι εξαιρετικά σημαντικές στη διάρκεια αυτού του χρόνου. Ίσως οι επιλογές σε ό, τι αφορά τις σχέσεις σας να μην είναι πάντα σωστές, αλλά υπάρχουν πάντα άνθρωποι γύρω σας που μπορείτε να βασιστείτε επάνω τους.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου τετράγωνο με τον Ήλιο σας, σας βάζει σε διαδικασία προσωπικής ωρίμανσης, γεγονός που θα σταθεροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την περαιτέρω εξέλιξή σας. Είστε άνθρωποι με υψηλή την αίσθηση της υπευθυνότητας και του καθήκοντος και είναι σίγουρο ότι θα αντεπεξέλθετε στις ευθύνες σας με τον καλύτερο τρόπο. Διαθέτετε εργατικότητα, μεθοδικότητα, οργανωτικότητα και εξυπνάδα και δίνετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, η εμμονή σας με τις λεπτομέρειες ίσως σας οδηγήσει να αγνοήσετε σημαντικά ζητήματα. Γι’ αυτό αποφύγετε να αγχώνεστε – φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας, χαλαρώστε και μην γκρινιάζετε με το παραμικρό. Από τις 1 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα κινηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου και ισχυροποιεί τη συναισθηματική σας κατάσταση. Η πνευματική διαύγεια που σας χαρίζει, σας βοηθά να κάνετε καλύτερες επιλογές και, επιπλέον, να υπολογίζετε όλες τις συνέπειες πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.

 

Ο Δίας στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου κινείται στον 2ο οίκο σας και σας φέρνει εύνοια σε οικονομικά θέματα. Πιστεύετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας και αξιοποιείτε τα ταλέντα σας με τον καλύτερο τρόπο. Προσελκύετε ευκαιρίες που χαρίζουν πλούτο και ευημερία. Προβλέπονται κέρδη από σωστές επενδύσεις, καλή διαχείριση των χρημάτων και γενναιοδωρία. Με δυο λόγια η τύχη είναι με το μέρος σας και σας ακολουθεί ό, τι κι αν κάνετε. Από τις 11 Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σηματοδοτεί την έναρξη καινούριων καταστάσεων σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Έχετε αποφασιστικότητα, δύναμη και πείσμα, ξέρετε πολύ καλά να διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή θα είναι αυτό ακριβώς που θέλετε και χρειάζεστε.

 

Ο Πλούτωνας για όλο το 2017 βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, τρίγωνο με τον Ήλιο σας – αυτό σημαίνει ότι, στην προσπάθειά σας να ανταποκριθείτε στις βαθιές αλλαγές που επιβάλλονται, θα έχετε με τον μέρος σας συμπαντική βοήθεια! Έτσι, θα καταφέρετε όχι απλά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αλλά να κάνετε επίσης σημαντικά βήματα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και στον 5ο σας οίκο ενισχύει το πάθος, το μοιραίο, το ανεξέλεγκτο που θα σας παρασύρει. Αφοσιώνεστε ψυχή και σώμα στο άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σας και έχετε την τάση να γίνεστε υπερπροστατευτικοί. Οι δεσμοί που θα δημιουργήσετε με τους αγαπημένους σας θα είναι δυνατοί και άρρηκτοι. Προσέξετε μόνο να περιορίσετε τη ζήλεια και τα αισθήματα κτητικότητας που καμιά φορά σας διακατέχουν.

 

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών, εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του κριού όπου και θα παραμείνει όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από τη θέση αυτή και από μια 150άρα όψη, φέρνει στην επιφάνεια τις επαναστατικές σας τάσεις και την ανάγκη σας για αλλαγές. Η επιτυχία σας θα είναι εγγυημένη αν καταφέρετε να περιορίσετε τις παρορμήσεις σας και να ελέγχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Ουρανός κινείται στον 8ο σας οίκο και συνδέεται με τον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσω επενδύσεων. Μελετήστε καλά κάθε λεπτομέρεια, η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας βοηθήσει. Υπάρχει το ενδεχόμενο απροσδόκητης κληρονομιάς ή κάποιο έσοδο από κάπου που δεν περιμένατε.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς για όλο το 2017 θα βρίσκεται στο απέναντι από σας ζώδιο, στο ζώδιο των Ιχθύων. Πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατάματα και να ξεκαθαρίσετε ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες από τους άλλους. Αν κάνετε αυτό το πρώτο βήμα, η συνέχεια θα είναι ξεκάθαρη και ομαλή.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και σας συμβουλεύει να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Επιπλέον αυτή η έκλειψη είναι πιθανό να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο κάποιων ατόμων που πιστεύατε ότι είναι φίλοι σας.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων, στο απέναντι από σας ζώδιο και επηρεάζει σημαντικές σχέσεις της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Όλα τώρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μεγεθύνονται, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε καθαρά ποιος είναι ο ρόλος του καθένα και πώς πρέπει να προχωρήσετε από δω και πέρα.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου και θα προκαλέσει καθυστερήσεις και εμπόδια σε θέματα σχετικά με το σπίτι και την καθημερινότητά σας, αλλά και μια ανασφάλεια σχετικά με την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής. Προσπαθήσετε να μην αγχώνεστε γιατί τίποτα καλό δεν βγαίνει με το άγχος – αντίθετα κάντε το καλύτερο που μπορείτε και σταδιακά η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα βγάλει στην επιφάνεια έντονες τάσεις απομόνωσης. Έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τον κόσμο και τη φασαρία, να εστιάσετε στον εσώτερο εαυτό σας και να συλλογιστείτε την μέχρι τώρα κατάσταση, ώστε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας με προσοχή και σύνεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Η φετινή χρονιά συνεχίζει να είναι χρονιά αναγκαίων αλλαγών καθώς τα «θέλω» και τα «πρέπει» βρίσκονται σε διαρκή αντιπαράθεση, λόγω του Πλούτωνα και του Ουρανού που σας επιβάλλουν να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Απρόσμενα γεγονότα προκαλούν αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα. Μέσα, όμως, από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε αλώβητοι και δυνατότεροι. Ας μην ξεχνάμε αυτό που είπε ο Νίτσε: «Ό, τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό». Τώρα μπορείτε να αφήστε το παρελθόν οριστικά πίσω σας, να απομακρυνθείτε από όλα όσα σας πιέζουν και σας εξαντλούν και να ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τα καινούρια και δημιουργικά γεγονότα που σας επιφυλάσσει το μέλλον.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα. Τώρα μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, πού τόσο είχατε παραμελήσει στο παρελθόν. Με το να δίνετε συνέχεια στους άλλους, εξαντληθήκατε συναισθηματικά και δεν έχετε πλέον ψυχικά αποθέματα. Ευτυχώς, όλα τώρα θα μπουν στη θέση τους.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια κρυφή και παθιασμένη σχέση με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλό, βέβαια, θα είναι στην περίπτωση αυτή να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή και να προστατέψετε τον εαυτό σας, ώστε να μην εκτεθείτε.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου και φέρνει στην επιφάνεια μια έντονη επιθυμία για κάποιο άτομο από το στενό σας κοινωνικό περίγυρο. Τα συναισθήματά σας είναι δυνατά, αλλά δεν είναι εύκολο να τα εκφράσετε.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα προκαλέσει μια αναστάτωση στην πορεία των στόχων σας. Μην απογοητεύεστε, όμως, με συνεπείς προσπάθειες και καλύτερη οργάνωση θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε.

 

Ο Ουρανός εξακολουθεί και αυτή τη χρονιά να βρίσκεται στο απέναντι από σας ζώδιο, στο ζώδιο του Κριού. Η επαναστατικότητα που ξυπνάει μέσα σας ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πρώτα με τον εαυτό σας, τι ακριβώς θέλετε και στη συνέχεια με τους άλλους γύρω σας. Ο δυναμισμός και η τόλμη που σας διακρίνουν, σας επιφυλάσσουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνεχίζει για όλη τη διάρκεια της χρονιάς να τετραγωνίζει με τον Ήλιο σας και να σας βάζει σε διαδικασία βαθιών αλλαγών – τόσο σχετικά με τον εαυτό σας, όσο και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον. Αποφασίζετε να εγκαταλείψετε παλιές ιδέες και πεποιθήσεις που πλέον είναι άχρηστες και να βάλετε ένα οριστικό τέλος σε όσα σας έχουν ταλαιπωρήσει ως τώρα.

 

Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου. Από τη θέση αυτή, ο μεγάλος δάσκαλος σας αναγκάζει να γίνετε επιλεκτικοί όσον αφορά τις συναναστροφές σας. Συνειδητοποιείτε ότι κάποια άτομα είναι ιδιαίτερα «τοξικά» για την ψυχική σας υγεία και τα απομακρύνετε πάραυτα. Το μάθημα αυτό του Κρόνου μπορεί να είναι οδυνηρό, αλλά είναι σίγουρα ωφέλιμο για την πορεία της ζωής σας. Μετά τις 21 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο του Αιγόκερου και δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορέσετε για να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε ότι όλα τα πράγματα φτάνουν κάποτε σε ένα τέλος. Να μην ξεχνάτε, όμως, ότι το τέλος μιας κατάστασης σημαίνει την αρχή μιας άλλης.

 

Ο Δίας στο ζώδιό σας ως τις 10 Οκτωβρίου σας χαρίζει ψυχική ανάταση, πνευματική άνοδο, τύχη και δημοτικότητα. Φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την τυχερή διέλευση, τα θετικά αποτελέσματα της οποίας, θα έχουν διάρκεια και σταθερότητα. Από τις 11 Οκτωβρίου ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει για όλη την υπόλοιπη χρονιά και αναγγέλλει άνοδο στα οικονομικά σας. Έχετε το μυαλό και την αντοχή να κάνετε τις σωστές κινήσεις ώστε να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να αντεπεξέλθετε – και με το παραπάνω – στις υποχρεώσεις σας.

 

Ο Ερμής, ο ζωηρός πλανήτης της επικοινωνίας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω από την αρχή της χρονιάς και ορθοδρομεί στις 8 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Τοξότη. Η δεύτερη αναδρομή του θα γίνει από τις 9 Απριλίου ως τις 2 Μαίου – ορθοδρομεί στις 3 Μαίου. Η Τρίτη αναδρομή του Ερμή θα γίνει στις 13 Αυγούστου και θα ορθοδρομήσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία αναδρομή του Ερμή για το 2017 θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 23 Δεκεμβρίου, που θα ορθοδρομήσει στο ζώδιο του Τοξότη. Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή φέρνουν πάντα εμπόδια και καθυστερήσεις, καθώς επίσης προκαλούν ξαφνικές ανατροπές. Φροντίστε, λοιπόν, τα διαστήματα αυτά να απέχετε από υπογραφές συμφωνιών, προφορικές και γραπτές δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φετινή χρονιά αναμένεται ιδιαίτερα εποικοδομητική για το ζώδιό σας. Έχετε αποφασίσει να απομακρύνετε καταστάσεις που περιόριζαν την εξέλιξή σας και είστε πλέον έτοιμοι να βαδίσετε σε καινούριους, δημιουργικούς και συναρπαστικούς δρόμους. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Το καλύτερο είναι ότι είστε οι ίδιοι, πηγή ενέργειας για τον εαυτό σας! Λατρεύετε τη δουλειά σας, είστε οργανωτικοί, μεθοδικοί και εμπνέεστε από το σύμπαν για να φτιάξετε ένα καλύτερο αύριο, όχι μόνο για σας, αλλά και όλους αυτούς που αγαπάτε και βρίσκονται δίπλα σας.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και κρύβει κάποιες δυσκολίες σχετικά με τα επαγγελματικά σας δρώμενα. Καλό θα είναι να διατηρήσετε μερικές επιφυλάξεις για κάποιους από τους συνεργάτες σας και να κινηθείτε με προσοχή και ψυχραιμία, ώστε να αντεπεξέλθετε σ’ αυτές τις προκλήσεις. Ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σας για να καλύψετε ορισμένες από τις υποχρεώσεις σας, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και εστιάζει στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με το αγαπημένο σας ταίρι. Ίσως προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις σχετικές με προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αλλά φροντίστε να κάνετε υπομονή και σύντομα η αρμονία θα επιστρέψει στη σχέση σας.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου και επηρεάζει τη σφαίρα της οικογένειας, προκαλώντας εντάσεις και διαφωνίες. Και εδώ η συμβουλή μας είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κάνετε υπομονή, δίνοντας στο χρόνο το περιθώριο να δουλέψει για σας.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα σας βρει πιο ώριμους και πιο σοφούς και πιο προετοιμασμένους, κυρίως σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Διακρίνεστε από μια θετική ανταγωνιστική διάθεση και επιτυγχάνετε σημαντικούς στόχους με ευκολία. Στο σημείο αυτό, καλό θα είναι να προσέξετε τα επαγγελματικά ανοίγματα. Σταθεροποιείστε και διαφυλάξτε όσα έχετε καταφέρει ως τώρα και κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα, όσον αφορά την επέκταση των επαγγελματικών σας δράσεων.

 

Ο Δίας στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει σε ψυχολογικά θέματα και θα σας προστατέψει από κρυφούς εχθρούς. Να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι όλα και όλοι έτσι όπως φαίνονται. Υπάρχουν αισθήματα και καταστάσεις που αγνοείτε, αλλά με την ισχυρή προστασία του Δία, δεν διατρέχετε κίνδυνο. Στις 11 Οκτωβρίου ο Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του χρόνου. Ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει θετικότητα, διορατικότητα και απίστευτη ενέργεια. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμένη, είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την κορυφή. Επίσης, έχετε την ικανότητα να διακρίνετε αυτά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας με κάθε τρόπο.

 

Ο Ουρανός θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού για όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε απελευθερωτικές διεξόδους από την καθημερινότητα. Υπάρχουν ευκαιρίες για μικρές και μεγάλες αποδράσεις που συνδυάζονται με τη δουλειά σας, με τον καλύτερο τρόπο. Εάν αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια καινούρια δραστηριότητα (γυμναστήριο, τρέξιμο, μαγειρική κ.ά.) είναι σίγουρο ότι θα είναι δημιουργική και ανατροφοδοτική.

 

Ο Ποσειδώνας για όλο το χρόνο θα βρίσκεται στον ζώδιο των Ιχθύων και θα σας φέρει έναν ειδυλλιακό έρωτα. Θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές χωρίς να προβληματίζεστε για τα θετικά και τα αρνητικά που υπάρχουν – για σας υπάρχει μόνο αυτό που νιώθετε. Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο! Το πέρασμα του Ποσειδώνα από τον 5ο σας οίκο είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Χαρείτε αυτό το θείο δώρο και ρουφήξτε το κάθε λεπτό, χωρίς τύψεις και ενοχές – ούτε προς στον εαυτό σας, ούτε απέναντι στους άλλους. Το φυσικό σας στοιχείο είναι το νερό και ο έρωτας είναι για σας πηγή ενέργειας. Είστε αισθησιακοί, ευαίσθητοι και εκτιμάτε στο μέγιστο βαθμό όλα όσα σας χαρίζει το σύμπαν. Αγνοείστε τα «πρέπει» και τα «μη» και ζήστε τη ζωή που σας αξίζει.

 

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου και μέσα στο 2ο οίκο σας, τον οίκο των οικονομικών. Ο μεγάλος δάσκαλος θα σας διδάξει πώς να περιορίσετε τη σπάταλη φύση σας, πώς να ελέγχετε τις δαπάνες και πώς να οργανωθείτε πιο αποτελεσματικά. Από τις 21 Δεκεμβρίου ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου – από τη θέση αυτή σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε τη δημιουργία μιας πιο μόνιμης σχέσης. Αν είστε σε σταθερή σχέση μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή ακόμα και να προχωρήσετε σε γάμο.

 

Ο Πλούτωνας όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με προσωπικά θέματα. Η αλήθεια είναι ότι έχετε την ικανότητα να πείθετε τους άλλους, αλλά και τάση να πιστεύετε ότι μόνο οι δικές πεποιθήσεις είναι σωστές. Εάν βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα κάνετε την απόλυτα σωστή επιλογή για τον άνθρωπο που θέλετε να είναι δίπλα σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονιά αυτή θα είναι η αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, καλύτερης ζωής – αυτής που σας αξίζει. Ήδη ο Κρόνος στο ζώδιό σας, σας έχει προκαλέσει αρκετές αναταράξεις και σας έχει αναστατώσει σε διάφορα επίπεδα. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή της προσωπικής σας ωρίμανσης και έχετε πολλή ενέργεια μέσα σας, για να επενδύσετε σε καινούριες καταστάσεις και στόχους. Ο Κρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος, παρεμβαίνει δυναμικά και σας φέρνει αντιμέτωπους με τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία πρέπει να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε για να σπάσετε αυτό το φαύλο κύκλο. Ωστόσο, σας βασανίζουν ακόμα αμφιβολίες και διλήμματα σχετικά με την ορθότητα των αποφάσεών σας και αμφιταλαντεύεστε να ακολουθήσετε έναν καινούριο δρόμο. Να ξέρετε ότι εσείς – και μόνο εσείς – κρατάτε το κλειδί της ευτυχίας σας, μόνο εσείς μπορείτε να ανοίξετε την ψυχή σας και να ξαναβρείτε τον πραγματικό σας εαυτό, αυτόν που αξίζει να αγαπήσετε και να φροντίσετε, πάλι από την αρχή κι ακόμα περισσότερο.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και σας φέρνει στην επιφάνεια τη φιλοσοφική σας διάθεση και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να εμπλακείτε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα που έχουν πολλά να σας μάθουν. Ούτως ή άλλως έχετε πολλά ενδιαφέροντα και η επιθυμία σας για γνώση δεν σταματά ποτέ.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και επηρεάζει τη σφαίρα της οικογενειακής σας ζωής. Ίσως υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις στη δομή της οικογένειας ή αποφασίσετε να χειριστείτε με διαφορετικό τρόπο κάποιες σημαντικές καταστάσεις.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου – μ’ αυτή την έκλειψη είναι πιθανό να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα, όχι όμως με ένα καινούριο πρόσωπο, αλλά με ένα άτομο που ήδη ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα ευνοήσει την επιθυμία σας για μακρινά ταξίδια καθώς και για ανώτερες σπουδές εδώ ή στο εξωτερικό. Γενικότερα η έκλειψη αυτή είναι θετική για κάθε εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Οι δεσμοί σελήνης από την αρχή του χρόνου βρίσκονται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Δηλαδή, ο βόρειος δεσμός στην Παρθένο και ο νότιος δεσμός στους Ιχθείς, ως τις 9 Μαίου, οπότε και θα μπουν στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ως το τέλος του χρόνου. Οι δεσμοί σελήνης σας βγάζουν καρμικά γεγονότα στη ζωή σας καθώς επίσης και συμπαντική βοήθεια έτσι ώστε να νιώθετε τη θεία πρόνοια δίπλα σας κάθε στιγμή.

 

Φέτος το κάρμα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τυχόν αναστολές που υπάρχουν μέσα σας, σχετικά με το ποια πρέπει να είναι τα επόμενά σας βήματα στην οικογενειακή αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό που καλείστε να κάνετε τώρα, είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στη θεία πρόνοια, να εντείνετε τις προσπάθειές σας και είναι σίγουρα ότι οι εξελίξεις θα είναι άριστες.

 

Ο Δίας από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού – θέση που θα ευνοήσει κάθε είδους επέκταση και προώθηση των έργων σας. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε ή να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, να κάνετε όποιες αλλαγές κρίνετε απαραίτητες και να εργαστείτε με μεθοδικότητα και συνέπεια για την ολοκλήρωσή τους. Μετά τις 11 Οκτωβρίου ο Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του χρόνου. Από τη θέση αυτή θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποια άτομα είναι πραγματικά με το μέρος σας και θέλουν το καλό σας και ποια άτομα σας δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο από το αληθινό. Επιπλέον, ο Δίας θα σας δώσει την ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν σχετικά με τους κρυφούς εχθρούς.

 

Ο Ουρανός για όλο το χρόνο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στις 3 Αυγούστου θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, κάτι που θα κρατήσει ως το τέλος του χρόνου. Αυτή η αναδρομή του Ουρανού θα επηρεάσει κυρίως την ερωτική σας ζωή – μπορεί να διαφωνείτε περισσότερο με το ταίρι σας, να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, να αποστασιοποιηθείτε ή ακόμα και να βάλετε τέλος στη σχέση σας, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα είναι ξαφνικά και θα σας πιέζουν να πάρετε αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, χρειάζεται να αποφασίζετε με μεγάλη προσοχή και κατόπιν σοβαρής σκέψης.

 

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου για όλη τη χρονιά και σας βγάζει βαθιές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, θα μπορέσετε και πάλι να ορθοποδήσετε και κυρίως να τακτοποιήσετε κάποια χρέη που σας κυνηγούν. Έχετε περάσει τις εξετάσεις του Πλούτωνα και έχετε γίνει σοφότεροι – και κυρίως έχετε μάθει ότι δεν πρέπει να επιτρέπετε σε τίποτα να επηρεάζει την πίστη και την αισιοδοξία σας.

 

Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθείς για όλη τη διάρκεια της χρονιάς και επηρεάζει τη σφαίρα της οικογένειας. Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον έρχονται έντονα στο προσκήνιο αυτό το διάστημα – θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο χώρο και μια καλύτερη σχέση με την οικογένειά σας αλλά στην περίπτωση που νιώθετε εγκλωβισμένοι, δεν θα διστάσετε να τερματίσετε μια κατάσταση και να βάλετε τα πράγματα σε καινούρια βάση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά αυτή σας υπόσχεται πολλές αλλαγές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Οι αλλαγές, μαζί με μια νέα προοπτική και δυνατότητες θα σας οδηγήσουν σε μια καινούρια φάση ζωής. Και να ξέρετε ότι δεν πρόκειται για επανάληψη, τα πάντα θα συμβούν για πρώτη φορά! Θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε πραγματικά σημαντικά επιτεύγματα, να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο και να ανέβετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Μια τέτοια αλλαγή, φυσικά, απαιτεί έλεγχο και επιμονή από την πλευρά σας. Τα άστρα θα σας υποστηρίξουν και θα σας δώσουν τη σπάνια ευκαιρία να μπορέσετε να μετατρέψετε τις συνθήκες ώστε να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

 

Το 2017 θα αποτελέσει σταθμό για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ξεπεράσετε τα λάθη του παρελθόντος και να υποδεχτείτε τα καλύτερα που έρχονται. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα έχετε το χρόνο να κάνετε όλα όσα προγραμματίσετε. Ίσως νομίζετε ότι οι εξελίξεις αργούν να συμβούν αλλά αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε με ευκολία όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Φροντίστε να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, ακόμα κι η δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

 

Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Κριό εξακολουθεί να σας βγάζει βαθιές αλλαγές τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Η ζωή θα σας δείξει το καλύτερό της πρόσωπο, κάτι που αξίζετε και με το παραπάνω. Η κρόνια φύση σας θέλει σοβαρούς, αξιοπρεπείς και με μεγάλη κοινωνική άνοδο. Εργάζεστε πολύ σκληρά και με συνέπεια, αναλαμβάνετε απόλυτα τις ευθύνες σας και προτιμάτε να στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Οι εκλείψεις!

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς και ο Άρης στους Ιχθείς από τις 20 Δεκεμβρίου, στον 3ο σας οίκο, σας ανεβάζει τον ρομαντισμό. Ο ρομαντισμός σας αυξάνεται και ο Ποσειδώνας σας σπρώχνει να βιώσετε νέες καταστάσεις και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται αυτήν την περίοδο. Έχετε πολλές νέες ιδέες, που ο Άρης βοηθά να τις διαδώσετε στους άλλους και να επιδιώξετε την σύμφωνη γνώμη τους.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, που γνωρίζατε αλλά που δεν θέλατε να τις παραδεχτείτε. Τώρα θα αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε και να πάρετε και τις ανάλογες αποφάσεις. Μην ξεχνάτε ότι η γνώση είναι δύναμη!

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και θα επηρεάσει τη σφαίρα των προσωπικών σας σχέσεων. Βεβαιωθείτε ότι αναγνωρίζετε τα λάθη σας και δεχτείτε τα λάθη του συντρόφου σας – προσπαθήστε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε κάθε είδους ένταση.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του Υδροχόου. Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις σχετικά με οικονομικά θέματα. Βέβαια, επειδή εσείς είστε οργανωτικοί, συνεπείς και βάζετε πάνω από όλα το καθήκον, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά. Εξ’ άλλου έχετε την ικανότητα να ξεκινάτε από το μηδέν και μέσα από τη σκληρή δουλειά και τον αγώνα σας, να ξαναφτάνετε στην κορυφή.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και πρόκειται να σας επηρεάσει κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο. Θα υπάρξει, μέσα σας, μια συναισθηματική αναστάτωση που θα σας βάλει στη διαδικασία να αξιολογήσετε ανθρώπους και καταστάσεις με έναν καινούριο τρόπο και μέσα από αυτό θα ξεκαθαρίσετε τι σας βοηθάει και τι χρειάζεται να απομακρύνετε ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Μη διστάσετε να διώξετε ότι σας κρατάει πίσω, όσο κι αν δυσκολεύεστε – αυτά είναι περιττά βάρη κι όταν τα πετάξετε θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και πιο δυνατοί.

 

Οι δεσμοί σελήνης από την αρχή του χρόνου βρίσκονται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Δηλαδή, ο βόρειος δεσμός στην Παρθένο και ο νότιος δεσμός στους Ιχθείς, ως τις 9 Μαίου, οπότε και θα μπουν στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ως το τέλος του χρόνου. Οι δεσμοί σελήνης σας βγάζουν καρμικά γεγονότα στη ζωή σας καθώς επίσης και συμπαντική βοήθεια έτσι ώστε να νιώθετε τη θεία πρόνοια δίπλα σας κάθε στιγμή.

 

Το κάρμα φέτος σας οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές – προς το καλύτερο – όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε τους πρώτους μήνες της χρονιάς θα σας αποδώσουν τους καρπούς τους. Επιτυχημένες επενδύσεις, επέκταση κεφαλαίων και ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι τα πιο σημαντικά σημεία της οικονομικής σας πραγματικότητας. Έχετε την αντίληψη αλλά και την ικανότητα να αναγνωρίσετε τους εχθρούς που έβαζαν εμπόδια στο δρόμο σας και εμπόδιζαν την ανάπτυξή σας – τώρα μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και να οδηγηθείτε σε καινούριους, δημιουργικούς προορισμούς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά αυτή, αγαπητοί Υδροχόοι, προβλέπεται να είναι μια χρονιά προετοιμασίας, ηρεμίας και εσωτερικής αλλαγής για σας. Τα σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι: Ποιος είναι ο στόχος σας; Τι επιδιώκετε; Ποιες είναι οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας; Σίγουρα μπορείτε να υπολογίζετε σε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, αλλά μόνο αν τα υποστηρίξετε με τη συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να βρείτε μια προοδευτική κατεύθυνση, να την ακολουθήσετε πιστά και οι καταστάσεις θα εξελιχθούν ανάλογα με τις περιστάσεις. Βεβαίως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η έκταση της εφαρμογής των δημιουργικών σας κινήσεων.

 

Η δύναμη του Ουρανού σας απελευθερώνει και σας βγάζει από επιφανειακές καταστάσεις που σας έφερναν σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Αγαπάτε τη ζωή και θέλετε το καλύτερο για σας και τους αγαπημένους σας. Νιώστε τη θετική ενέργεια της χρονιάς αυτής και απολαύστε όμορφες στιγμές με κέφι, χιούμορ, αισιοδοξία, έτσι όπως σας αξίζει. Η αγάπη που έχετε μέσα σας, πυροδοτεί απίστευτη συμπαντική βοήθεια, και θα την νιώθετε στη διάρκεια όλης της χρονιάς. Ζήστε τις μοναδικές στιγμές που σας προσφέρονται απλόχερα πλάι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Οι εκλείψεις!

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και σας επισημαίνει ότι συχνά είστε περισσότερο δοτικοί από όσα θα έπρεπε. Ίσως είναι καιρός να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό σας και στις δικές ανάγκες και να πάψετε να τα δίνετε όλα στους άλλους

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και θα επηρεάσει τη σφαίρα των οικονομικών σας δραστηριοτήτων. Η έκλειψη αυτή θα φέρει κάποια εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και πιθανά ματαιώσεις σε κάποιους από αυτούς. Με σύνεση, όμως και τους κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

 

Στις 7 Αυγούστου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 15ο του ζωδίου σας, του Υδροχόου και σας επιβάλλει να αλλάξετε τον τρόπο που φέρεστε στον εαυτό σας. Ως γνωστόν, για να μας εκτιμήσουν οι άλλοι θα πρέπει να εκτιμήσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Γίνετε, λοιπόν, πιο διαλλακτικοί και λιγότερο αυστηροί για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στην καρδιά αυτών που σας ενδιαφέρουν.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα σχετικά με το γάμο ή τη σχέση σας. Συχνά υιοθετούμε κάποιους τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων, ακόμα κι όταν οι καταστάσεις έχουν ξεπεραστεί – βάλτε καινούριες βάσεις και συμπεριφερθείτε με τρόπο που να αναλογεί στο παρόν και όχι στο παρελθόν.

 

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού για όλο το χρόνο και σας βγάζει ξαφνικές καρμικές γνωριμίες. Είναι πιθανό να νιώθετε από την πρώτη στιγμή πόσο ταιριάζετε με κάποιους ανθρώπους και είναι ακόμα πιθανότερο, κάποιες από τις σχέσεις αυτές να αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την πορεία της ζωής σας, στο άμεσο μέλλον.

 

Ο Πλούτωνας όλο το χρόνο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας δώσει τα δυνατότητα μιας ψυχικής μεταμόρφωσης. Θα ξαναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι, έτοιμοι να διεκδικήσετε όσα νιώθετε ότι σας αξίζουν.

 

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι την τελευταία του στιγμή εκεί, ένα πράγμα θέλει να σας διδάξει: Να μένετε πιστοί και αφοσιωμένοι στους στόχους σας! Η αλήθεια είναι, ότι συχνά παρασύρεστε και χάνετε την ουσία των πραγμάτων – η προσοχή σας περισπάται και βρίσκεστε αλλού από εκεί που θα θέλατε. Ο Κρόνος (καμιά φορά και με αυστηρότητα) θα σας βοηθήσει να μπείτε σε τάξη, να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειές σας και να μην ξεχνάτε την πορεία σας και τον τελικό σας στόχο.

 

Μετά τις 21 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα κινηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου και μαζί με τον Πλούτωνα από την ίδια θέση, θα σας υποστηρίξουν ώστε να διαμορφώσετε έναν ισχυρό χαρακτήρα και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ωριμότητα και σύνεση. Είστε αρκετά παρορμητικοί σαν χαρακτήρες και αυτό δεν σας βγαίνει πάντα σε καλό, αν και δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι έχει και τις θετικές του πλευρές. Όμως σε κάποιες καταστάσεις θα πρέπει να περιορίσετε τις παρορμήσεις σας και να διαχειρίζεστε τα γεγονότα με υπευθυνότητα και σταθερότητα.

 

Ο Ερμής, ο απατηλός ταχυδρόμος του ουρανού, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω από την αρχή της χρονιάς και ορθοδρομεί στις 8 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Τοξότη. Η δεύτερη αναδρομή του θα γίνει από τις 9 Απριλίου ως τις 2 Μαίου – ορθοδρομεί στις 3 Μαίου. Η Τρίτη αναδρομή του Ερμή θα γίνει στις 13 Αυγούστου και θα ορθοδρομήσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία αναδρομή του Ερμή για το 2017 θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 23 Δεκεμβρίου, που θα ορθοδρομήσει στο ζώδιο του Τοξότη. Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή φέρνουν πάντα εμπόδια και καθυστερήσεις, καθώς επίσης προκαλούν ξαφνικές ανατροπές. Φροντίστε, λοιπόν, τα διαστήματα αυτά να απέχετε από υπογραφές συμφωνιών, προφορικές και γραπτές δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις.

 

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, στις 17 Μαίου κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας, όπου και θα παραμείνει ως τις 13 Αυγούστου. Στις 14 Αυγούστου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω και ορθοδρομεί στις 27 Αυγούστου. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας θα διαρκέσει ως τις 15 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είστε πιο μαχητικοί και πιο διεκδικητικοί. Θέλετε να βρίσκετε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και η εφευρετικότητά σας είναι αξιοσημείωτη.

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου και σας χαρίζει την εύνοιά του σε ό, τι αφορά νομικές υποθέσεις, καθώς και ανώτερες σπουδές. Έχετε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας σε διανοητικό και φιλοσοφικό επίπεδο και τώρα σας δίνονται πολλές δυνατότητες για πνευματική εξέλιξη καθώς και ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο. Μετά τις 11 Οκτωβρίου ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση θα ευνοήσει την επαγγελματική σας ζωή – με αυτή τη διέλευση είστε αποφασιστικοί, τολμηροί και δυναμικοί και το σημαντικότερο είναι ότι αφοσιώνεστε απόλυτα σε οποιοδήποτε στόχο έχετε κατά νου. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να ξεχωρίζετε τις πραγματικές ευκαιρίες και να τις αρπάζετε χωρίς δισταγμό – επιπλέον μπορείτε να διακρίνετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας, με κάθε τρόπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η φετινή χρονιά για σας, τα ψαράκια, είναι θετική και αισιόδοξη. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας τα βλέπετε όλα κάτω από ένα όμορφο και φανταστικό πρίσμα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να αποκτήσετε όλα όσα σας επιφυλάσσει η χρονιά! Το 2017 θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας κινητοποιήσει και θα μπορέσετε να οραματιστείτε με σαφήνεια τους στόχους σας, γνωρίζοντας ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε σε ένα αίσιο τέλος! Τους πρώτους μήνες της χρονιάς μπορεί να έχετε μερικές δυσκολίες στην οργάνωση, αλλά από την άνοιξη και μετά, οι πρώτες ακτίνες της ελπίδας θα γίνουν απόλυτα ορατές και θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στην 22ο του Λέοντα και θα επιδράσει στη σφαίρα της επαγγελματικής σας ζωής. Προκύπτουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον και ίσως νιώθετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει με τον τρόπο που είχατε προγραμματίσει. Εάν συνεχίσετε να επιμένετε στους αρχικούς σας στόχους, αλλάξετε κάποιες τακτικές και κινηθείτε με ευελιξία, η κατάσταση σύντομα θα αποκατασταθεί.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στην 8ο των Ιχθύων και θα σας επηρεάσει σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Ξυπνούν μνήμες για καταστάσεις που δεν ευοδώθηκαν στην αισθηματική σας ζωή. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος και μέσα από τις αποτυχίες μας, γινόμαστε δυνατότεροι και πιο συνειδητοί.

 

Στις 21 Αυγούστου η ηλιακή έκλειψη θα γίνει στην 28ο του Λέοντα και θα εστιάσει ταυτόχρονα στην προσωπική και επαγγελματική σας πραγματικότητα. Υπάρχει περίπτωση να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο του επαγγελματικού περιβάλλοντος και πιθανά να δημιουργήσετε ένα είδος σχέσης, μαζί του. Ζήστε τη στιγμή χωρίς να κάνετε πρόωρα σχέδια και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους χωρίς πίεση.

 

Ο Πλούτωνας όλο το χρόνο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Από τη θέση αυτή σας φέρνει βαθιές αλλαγές σε σχέση με τους στόχους που είχατε θέσει. Κάποιοι, ίσως αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό πεδίο ή να αλλάξετε το αντικείμενο των σπουδών σας. Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για μακρινά ταξίδια που προκύπτουν απροσδόκητα και διευρύνουν τους ορίζοντές σας με έναν καινούριο τρόπο.

 

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αναστατώνοντας τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Καλό θα είναι να παρακολουθείτε στενά τα οικονομικά σας και να περιορίσετε την τάση σας για σπατάλες. Αν ξοδεύετε χρήματα επιπόλαια, είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να καλύψετε τις πραγματικές ανάγκες. Φροντίστε λοιπόν να αντισταθείτε στην τάση του Ουρανού και να δημιουργήσετε ένα δίχτυ ασφαλείας.

 

Ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 20 Δεκεμβρίου και σταθεροποιεί τα θέματα της επαγγελματικής σας ζωής. Παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε σωστά και με ωριμότητα θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε να φτάσετε. Επιπλέον, οι δημιουργικές ιδέες σας θα γίνονται αποδεκτές από συναδέλφους και προϊσταμένους, οπότε μη διστάζετε να τις εκφράζετε και δεν θα χάσετε!

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ως τις 10 Οκτωβρίου και θα ευνοήσει τον έρωτα και το πάθος. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ευχάριστη και πλούσια. Φέτος, είστε πιο συναισθηματικοί από ό, τι συνήθως και εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που αισθάνεστε, ακόμα και σε καινούριες γνωριμίες. Αν είστε σε σχέση, ίσως είναι καιρός να ταράξετε λίγο τα νερά. Κάντε πράγματα μαζί με το αγαπημένο σας ταίρι για να κρατήσετε ζωντανή τη φλόγα του έρωτα – κάντε ένα ταξίδι ή πηγαίνετε σε καινούρια, ασυνήθιστα μέρη και δημιουργήστε μαζί αναμνήσεις για το μέλλον. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι επίσης συναρπαστική και έντονη, είτε είστε σε σταθερή σχέση, είτε όχι. Από τις 11 Οκτωβρίου ο Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και υποστηρίζει όλα όσα αφορούν την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τα ερωτικά σας. Τα θέματα αυτά ευνοούνται ιδιαίτερα. Ενεργήστε ανάλογα με τις περιστάσεις και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η χρονιά αυτή θα αποτελέσει ορόσημο για την επέκταση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης θα βρίσκεται από τις 4 Ιανουαρίου στο ζώδιό σας και θα παραμείνει εκεί ως τις 3 Φεβρουαρίου. Αυτή η διέλευση σας προσδίδει ομορφιά, γοητεία και μαγνητισμό που έλκει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Η ευαισθησία και η ρομαντική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν.Η θετική και ρομαντική σας διάθεση δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές στιγμές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 7.567 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

diakopes (3) Που θα πας διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Εσείς για πού το βλέπετε φέτος; Μπορεί το ζώδιό σας να σας φανερώσει τον ιδανικό προορισμό!   ΖΥΓΟΣ Σαν Περισσότερα... Περισσότερα...
tranquility-1037597_960_720 Πες μου το ζώδιo σου να σου πω τι κατοικίδιο να πάρεις - Ποιο ζωάκι θα σου ταίριαζε ανάλογα με το ζώδιό σου; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, τότε δες τα άστρα Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos11 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ο Υδροχόος; - Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Και αυτή η ιδιορρυθμία δεν θα Περισσότερα... Περισσότερα...
bride Ποιο στιλ νυφικού σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; - Είστε μέλλουσα νυφούλα και δεν ξέρετε τι νυφικό να διαλέξετε; Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές όπου ανάλογα με το Περισσότερα... Περισσότερα...