Έχουν τα ζώδια… όνειρα γλυκά; | Μέρος 2ο

Έχουν τα ζώδια… όνειρα γλυκά; | Μέρος 2ο

Ζυγός: Είναι από τα πιο βολικά ζώδια αναφορικά με τον τομέα ύπνος. Δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις, ούτε στο στρώμα του, ούτε στο μαξιλάρι του. Υιοθετεί μια εμβρυακή θέση και κοιμάται σε αυτή όλο το βράδυ.
 
Σκορπιός: Ο Σκορπιός, έχει γενικά έναν ήσυχο ύπνο καθώς τις περισσότερες φόρες είναι τόσο εξουθενωμένος από την καθημερινότητά του, που το κρεβάτι του φαντάζει όαση. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ξυπνήσει ένας Σκορπιός, είναι αν βλέπει ερωτικό όνειρο.
 
Τοξότης: Μπορεί στην αρχή του ύπνου σας να μη βολεύεται σε καμία θέση, μπορεί να νομίζεται ότι γίνονται μικρές σεισμικές δονήσεις μέχρι να κοιμηθεί, αλλά όταν τελικά κοιμηθεί είναι εξαιρετικά ήσυχος.
 
Αιγόκερως: Μπορεί να πεταχτεί μέσα στον ύπνο του γιατί είναι αγχωμένος για την επόμενη μέρα, φυσικά πάντα αναφορικά με τα επαγγελματικά του. Αν είναι όμως σε περίοδο διακοπών, δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει καθόλου!
 
Υδροχόος: Είναι από τα ζώδια που όταν κοιμούνται μπορεί να ξυπνήσουν με τον παραμικρό θόρυβο ή ακόμα και πριν τον ύπνο τους πιάνει μια έντονη διάθεση να αναλύσουν τα πάντα. Από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέχρι και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
 
Ιχθείς: Οι Ιχθείς είναι ήσυχοι στον ύπνο τους αφού το να βλέπουν όνειρα είναι το ιδανικό για αυτούς. Δεν θα σας αφήσουν να κοιμηθείτε αν είστε τσακωμένοι ή αν δεν τους πάρετε αγκαλιά πριν τον ύπνο.

(Visited 876 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

guess-attic-837156_960_720 Ζώδια και ζήλεια- Πώς αντιδρούν και σε ποιά πιάνει η ζήλεια; - Ζήλεια: Το συναίσθημα που από χαλαρό και εξευγενισμένο άνθρωπο σε μετατρέπει σε ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί καταστρέφοντας τα Περισσότερα... Περισσότερα...
emotional-woman Λογική ή συναίσθημα; Τι επιλέγουν τα τελευταία έξι ζώδια; ΜΕΡΟΣ 2ο - Σε αυτό το μέρος, θα αναλύσουμε τα τελευταία έξι ζώδια του ζωδιακού και τον τρόπο που αντιδρούν στην λογική Περισσότερα... Περισσότερα...
parthenos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Παρθένος σε απατά; - Ζώδιο σταθερό και πρακτικό, η Παρθένος σπάνια θα ξενοκοιτάξει. Αν το κάνει θα είναι γιατί νιώθει ότι δεν παίρνει Περισσότερα... Περισσότερα...
stress (2) Ζώδια…πως να διαχειριστείτε το άγχος σας! | Μέρος 2ο - Ζυγός: Είναι ώρα να πάρετε πρωτοβουλίες; Τότε είναι και που σας καταβάλει και το μεγαλύτερο άγχος, ενώ αγχώνεστε επίσης Περισσότερα... Περισσότερα...