ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ σημαντικός μήνας από αστρολογικής άποψης καθώς τα ζώδια θα επηρεαστούν από δύο έντονα φαινόμενα.

 

Η Σελήνη και ο Ηλιος τα δύο «φώτα» της αστρολογίας, που συμβολίζουν την αντίθεση θηλυκού-αρσενικού, την μητρική και την πατρική φιγούρα, θα βιώσουν μεγάλη έκλειψη κατά τη διάρκεια του μήνα.

 

Συγκεκριμένα, μία ολική Eκλειψη Hλίου την 1η Σεπτέμβρη θα έχει πολύ μεγάλη επίδραση στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα κάθε ζωδίου.

 

Η έκλειψη Ηλίου θα γίνει στους Ιχθύες, το ζώδιο του μήνα και θα αναστατώσει επικίνδυνα την καθημερινότητα όλου του ζωδιακού κύκλου.

 

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η έκλειψη ηλίου κάθε ζώδιο, ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο ανήκει.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Η έκλειψη Ηλίου θα ταράξει την καθημερινή σας ζωή οδηγώντας σε τέλμα όποιες προσπάθειες και σχέδια έχετε για αυτές τις ημέρες. Παράλληλα θα ενισχύσει τις φοβίες σας και θα σας κάνει ευάλωτους απέναντι στους αντιπάλους σας, οπότε αποφύγετε να κάνετε επαγγελματικά σχέδια και να κλείσετε συμφωνίες τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου. Επιπλέον αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το Νόμο.

 

Λέων

Η έκλειψη Ηλίου χτυπάει με σφοδρότητα στον οικονομικό σας τομέα και δυσκολεύει την διαχείριση του προϋπολογισμού, ενώ αυξάνονται τα έξοδα και μειώνονται τα έσοδα. Επιπλέον υπάρχει κίνδυνος για απώλεια ενός πολύ αγαπημένου προσώπου αλλά και η αύξηση δυσάρεστων ειδήσεων σε προσωπικό επίπεδο.

 

Τοξότης

Η έκλειψη Ηλίου θα ταράξει τη οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Προβλήματα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον και τους κοντινούς σας φίλους θα βγουν στην επιφάνεια δημιουργώντας αναταραχές και ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας τομέα και βάζοντας σε κίνδυνο την αισθηματική σας ζωή. Παράλληλα δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας καθώς θα είστε πολύ πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Η έκλειψη Ηλίου έρχεται να ματαιώσει όλα σας τα σχέδια και τις προσδοκίες που έχετε σε κοινωνικό και ερωτικό επίπεδο. Γνωριμίες που θα κάνετε στη σκια της έκλειψης δεν θα είναι ειλικρινείς και θα χαλάσουν γρήγορα ενώ καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε απόπειρα ερωτικής προσέγγισης ατόμων γιατί θα καταλήξει σε φιάσκο. Παράλληλα σοβαρά προβλήματα θα προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα και η επίλυση τους απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, ωστόσο αποφύγετε οποιαδήποτε απόπειρα βελτίωσης της κατάστασης στη σκια της έκλειψης, καθώς μόνο χειρότερα θα γίνουν όλα.

 

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη θα αναστατώσει σε άσχημο βαθμό τις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο, ενώ τα αισθηματικά σας θα καταρρεύσουν σε άσχημο βαθμό. Προσοχή επίσης στους χειρισμούς στον οικονομικό σας τομέα καθώς θα βρεθείτε να μην μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα σας και τα έσοδα σας θα φαίνονται μειωμένα. Απώλειες στον κοινωνικό τομέα, είτε χωρισμοί, είτε αποχωρισμοί είτε ένα πιο σοβαρό γεγονός, ευνοούνται κατά τη διάρκεια της έκλειψης ηλίου.

 

Αιγόκερως

Η έκλειψη ηλίου δημιουργεί προβλήματα στη συννενόηση, αφού μπλοκάρει την έκφραση σας και επιφέρει ασυννενοησίες και παρεξηγήσεις στο στενό σας περιβάλλον. Παράλληλα αν προγραμματίζατε κάποιο ταξίδι τις ημέρες της έκλειψης είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να το ματαιώσετε. Σοβαρά προβλήματα θα δημιουργήσει επίσης και στα ερωτικά, με τις επίσημες δεσμεύσεις να κλυδωνίζονται σε επικίνδυνο βαθμό.

 

Πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη Ηλίου και Σελήνης

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Η έκλειψη ηλίου θα σας αναστατώσει τον επαγγελματικό τομέα και ότι σχετίζεται με αυτόν. Υποχρεώσεις και ευθύνες θα αυξηθούν σε βαθμό που θα είναι δύσκολο να διεκπεραιωθούν, ενώ θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες θυσίες για να κρατήσετε την υπάρχουσα δουλειά σας. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε επαγγελματικά ραντεβού κατά τη διάρκεια της έκλειψης, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε.

 

Ζυγός

Η έκλειψη ηλίου χτυπάει στην υγεία και τα επαγγελματικά σας. Αλεργίες ή εποχιακά κρυολογήματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν στην καθημερινότητα σας, ενώ πρέπει να προσέχετε πολύ πιθανούς μικροτραυματισμούς. Επιπλέον προβλήματα στην συνεργασία με πελάτες που θα σας αφήσουν ακάλυπτους, και κακές προθέσεις ανταγωνιστών στα επαγγελματικά θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αποφύγετε ωστόσο καυγάδες και αντιπαραθέσεις και μην προσπαθήσετε να βρείτε το δίκιο σας στη σκιά της διέλευσης γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι.

 

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη θα ανατινάξει τα οικονομικά σας, ανατρέποντας ότι σχέδια είχατε για τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε επενδύσεις και αγορές μέχρι να περάσει η έκλειψη, ενώ προσέχετε πολύ την επίδραση που έχουν ξένα συμφέροντα στα οικονομικά σας. Παράλληλα η έκλειψη μπλοκάρει την επαγγελματική σας εξέλιξη δημιουργώντας προβλήματα και στην δουλειά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τα σχέδια σας και αναστατώνει την ενέργεια γύρω σας δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην εκπλήρωση τους. Απογοητεύσεις και φόβοι αυξάνονται σε επικίνδυνο βαθμό, ενώ οι νομικές υποθέσεις και οι σπουδές δεν ευνοούνται στο ελάχιστο. Παράλληλα καυγάδες στο σπίτι θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της έκλειψης.

 

Σκορπιός

Η έκλειψη ηλίου θα φέρει τα πάνω κάτω στην δημιουργικότητα σας και θα σας στερέψει από φαντασία και έμπνευση. Τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα νιώσουν την απόλυτη αποστράγγιση και καμία διάθεση για δημιουργία, ενώ κρυμμένοι εχθροί θα βρουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και τα λεγόμενα σας και κάντε υπομονή μέχρι το πέρας της έκλειψης.

 

Ιχθύες

Η έκλειψη Ηλίου θα γίνει στο ζώδιο σας και θα σας χτυπήσει σφοδρότερα από κάθε άλλο ζώδιο του κύκλου. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα θα αυξηθούν αισθητά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα, ενώ η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Παράλληλα σοβαρές ανατροπές θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή, αφού θα πέσουν οι μάσκες και θα αναθεωρήσετε για τους ανθρώπους γύρω σας. Αποφύγετε την συναναστροφή με δύσκολους ανθρώπους και προσπαθείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δείξετε κατανόηση στις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν.

(Visited 5.047 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

panselinos krios Πανσέληνος στη 12ο του Κριού - Η Πανσέληνος της 5ης  Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην 12ο του Κριού. Η αστρολογία της Πανσελήνου του Οκτωβρίου έχει μια Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Καρκίνο; - Τι πρέπει να περιμένεις από το αφεντικό σου;   Ποια συμπεριφορά αναμένει από εσένα;   Μάθε όσα χρειάζεται να Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Γιατί ο Κριός έχει τόσα νεύρα; - Είναι χαρακτηριστικά το πιο νευρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο θυμός του είναι παροιμιώδης σε βαθμό που όλοι όσοι Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos8 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Τοξότης; - Δεν είναι ότι ένας Τοξότης δεν πληγώνεται όταν τον χωρίζουν. Απλά είναι κάτι που ξεπερνάει εύκολα. Είναι τόσο η Περισσότερα... Περισσότερα...