ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – 23 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – 23 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ σημαντικός μήνας από αστρολογικής άποψης καθώς τα ζώδια θα επηρεαστούν από δύο έντονα φαινόμενα.

 

Η Σελήνη και ο Ηλιος τα δύο «φώτα» της αστρολογίας, που συμβολίζουν την αντίθεση θηλυκού-αρσενικού, την μητρική και την πατρική φιγούρα, θα βιώσουν μεγάλη έκλειψη κατά τη διάρκεια του μήνα.

 

Συγκεκριμένα, μία ολική έκλειψη ηλίου στις 9 Μαρτίου και μία Εκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου θα έχουν μαζί αλλά και η κάθε μία ξεχωριστά, πολύ μεγάλη επίδραση στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα κάθε ζωδίου.

 

Η έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό και θα επηρεάσει ιδιαίτερα αυτό το ζώδιο αλλά και όλα τα υπόλοιπα του κύκλου.

 

Διαβάστε στη συνέχεια πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την σεληνιακή έκλειψη.

 

Κριός

Η έκλειψη Σελήνης θα σας αναγκάσει να λάβετε βεβιασμένες αποφάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και να κλείσετε υποθέσεις και καταστάσεις στη ζωή σας που εκκρεμούν για καιρό, δημιουργώντας προβλήματα

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείτε και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Θα πείτε πράγματα που κρατούσατε μέσα σας καιρό, χωρίς να φοβάστε το αντίκτυπο και θα διαλευκάνετε προβλήματα και θα ανακουφίσετε εντάσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Δίδυμοι

Η έκλειψη της Σελήνης είναι μία ευκαιρία να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε συμμαχίες και να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκφράζοντας τα πραγματικά σας συναισθήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ

 

Καρκίνος

Η Σεληνακή έκλειψη σας αναγκάζει να κάνετε συμβιβασμούς και να προσεγγίσετε τους ανωτέρους σας αλλά και τα άτομα της οικογενείας σας με πιο ήπιο και συγκαταβατικό τρόπο, εξομαλύνοντας τις όποιες διαφορές.

 

Λέων

Η έκλειψη της Σελήνης θα εξομαλύνει τις εντάσεις που θα επιφέρει η έκλειψη ηλίου και θα σας δώσει την ευκαιρία για αμοιβαίες εξηγήσεις με άτομα που έχετε παρεξηγηθεί. Επιπλέον θα δείτε ξεκάθαρα τις λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα.

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη είναι ευκαιρία για διαπραγματεύσεις και αναθεωρήσεις στον οικονομικό τομέα. Τα νέα δεδομένα σας δίνουν την ευκαιρία να διαλευκάνετε τα προβλήματα και να βρείτε ευκολότερα τη λύση τους.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

 

Ζυγός

Η έκλειψη Σελήνης θα γίνει στο ζώδιο σας και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιφορτιστείτε με περισσότερες ευθύνες απ’ όσες αντέχετε και να είστε επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις των γύρω σας. Η έκλειψη ωστόσο ευνοεί συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, που θα βοηθήσουν στην επίλυση παρεξηγήσεων.

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη θα ρίξει φως στα προβλήματα του αισθηματικού τομέα και θα επαναφέρει την χαμένη σας δημιουργικότητα, ωστόσο τα επαγγελματικά θέματα απαιτούν λεπτούς χειρισμούς για να εξισορροπήσουν ξανά.

 

Τοξότης

Η έκλειψη σελήνης επιλύει τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή που δημιουργήθηκαν κατά την ηλιακή έκλειψη. Θα επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας και θα νιώσετε την ανάγκη να τους στηρίξετε και να έρθετε πιο κοντά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Αιγόκερως

Η σεληνιακή έκλειψη σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στους φίλους σας, ενώ θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.

 

Υδροχόος

Η έκλειψη Σελήνης είναι μία ευκαιρία να αποδράσετε από το περιβάλλον που σας κουράζει και σας πιέζει και να καθαρίσετε το μυαλό σας και τις σκέψεις σας. Πηγαίνετε ένα ταξίδι, ή κάνετε μία εις βάθων συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να επιλύσετε καταστάσεις.

 

Ιχθύες

Η Σεληνιακή έκλειψη επιβάλλει αποχαιρετισμούς. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποια πρόσωπα θέλετε να μείνουν στην ζωή σας και με ποιον τρόπο καθώς και να επαναπροσδιορίσετε τα δεδομένα στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή.

 

(Visited 5.135 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

anger (2) Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται; - Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να κάνει το στόμα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το μυαλό. Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (2) Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 2ο - Ζυγός: Κομψός και καλαίσθητος εκ φύσεως, θέλει να είναι όμορφος και για αυτό προσέχει την διατροφή του αν και Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Δίδυμο; - Δυναμικές, έξυπνες και γοητευτικές οι γυναίκες Δίδυμοι είναι ίσως το πιο επικοινωνιακό άτομο στο ζωδιακό κύκλο. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά | Μέρος 1ο - Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να παίρνουν την ρεβάνς; Περισσότερα... Περισσότερα...