Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα

Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα
ΚΡΙΟΣ

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει πιο ετοιμόλογο από ποτέ! Το Σάββατο, η συνάντηση Ήλιου και Ερμή σε κάνει να πείθεις ακόμη και τους πιο ξεροκέφαλους ανθρώπους και αυτό σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση για να κάνεις πιο εύκολα τις γνωριμίες που θέλεις. Η γοητεία σου προσελκύει και μια γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν την σταθερή σχέση που εδώ και καιρό σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή επιτέλους θέλεις να κάνεις. Την Κυριακή η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει τα συναισθήματά σου να συγκρούονται κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους άλλους.. Γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις συναντήσεις που δεν θα διασκεδάσεις και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου μιας και η Αφροδίτη στον 6ο οίκο της υγείας σε βοηθάει πολύ στο να φτιάξεις την φυσική σου κατάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΤΟ Σάββατο η συνάντηση Ήλιου-Ερμή, σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση. Είτε βγεις για τρέξιμο, είτε πας στο γυμναστήριο, είτε παρακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα, η ενέργεια που θα αναλώσεις θα σε κάνει να αισθανθείς περισσότερη αυτοπεποίθηση την οποία φυσικά οι άλλοι προσέχουν! Μια επαφή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συμβεί ενώ γυμνάζεσαι! Την Κυριακή που η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον οίκο των οικονομικών σου, μπορεί να νιώσεις ότι θέλεις να κάνεις οικονομία αλλά καλύτερα να εστιάσεις στο ότι για να περάσεις καλά δεν χρειάζονται πολλά και στον έρωτα αρκεί η καλή επικοινωνία και η ερωτική φλόγα. Αν είσαι δεσμευμένος πέρνα τον χρόνο με το ταίρι σου χωρίς να σπαταλήσεις χρήματα σε ακριβές εξόδους. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στα πρόσωπα που αποκαλύπτεις τα μυστικά σου γιατί είναι επιρρεπείς στο να σε εκθέσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή πραγματοποιείται το Σάββατο στον 5ο οίκο της επίδειξης! Προβάλεις τον εαυτό σου με κάθε τρόπο είτε μέσω socialmediaείτε στις συναντήσεις που θα κάνεις κι αυτό φυσικά τραβάει την προσοχή. Φλερτάρεις και σε φλερτάρουν, αλλάζεις μαγαζί, βρίσκεις άλλο παρεάκι, φλερτάρεις σε φλερτάρουν, αλλάζεις μαγαζί, βρίσκεις άλλη παρέα, φλερτάρεις και σε φλερτάρουν! Αυτό θα γίνεται όλο το βράδυ αν αποφασίσεις να βγει το Σάββατο, εναλλακτικά θα το ζήσεις διαδικτυακά! Τελικά όμως, η κατάσταση που ανθίζει είναι με φίλο φίλου που πιθανότατα τον ξέρεις κιόλας! Το δύσκολο τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με το Κρόνο την Κυριακή στον 4ο οίκο της οικογένειας σου δημιουργεί την επιθυμία να στηριχθείς στις δικές σου μόνο στις δικές σου επιλογές. Αν είσαι σε σχέση καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να υποχωρείς και να κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα. Σ’ αυτή την σχέση πρέπει να υπάρχει χώρος για τις απόψεις και των δύο. Κι αν διαφωνείτε σε διάφορα θέματα δεν πειράζει, υγεία είναι! Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να κάνεις αυτό που θέλεις και να μην επηρεαστείς από ότι σου λένε οι άλλοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Το Σάββατο, η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο σε ωθεί να συναντηθείς με φίλους και να κάνεις κάτι εντός σπιτιού. Αν είσαι δεσμευμένος είναι μια τέλεια ευκαιρία να πας με το ταίρι σου στο εξοχικό. Την Κυριακή που η Αφροδίτη δημιουργεί ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και να ξεκινήσεις να τις βγάζεις εις πέρας. Για να το κάνεις αυτό λοιπόν κάποιοι πρέπει να φύγουν από την ζωή σου για να ελευθερώσουν τον χρόνο σου. Πίστεψέ μας η σχέση που έχεις δημιουργήσει μαζί τους είναι επιφανειακή και βασίζεται στην αλληλοεξάρτηση. Ήρθε η ώρα να κάνεις χώρο γι’ αυτούς που αξίζουν!

 

ΛΕΩΝ

 

Με την συνάντηση Ερμή και Ήλιου, που είναι και ο κυβερνήτης σου, δεν προλαβαίνεις να βλέπεις κόσμο το Σάββατο. Οι παρέες σου είναι πολλές και ο χρόνος που έχεις τόσος λίγος! Δεν σε πειράζει όμως γιατί περνάς καλά. Παράλληλα ο φίλος έχει έρθει με τους φίλους του και γνωρίζεις άτομα καινούργια… Το κλίμα και οι συγκυρίες είναι ιδανικές για να δημιουργήσεις το ιδανικό έδαφος για φλερτ. Το κλικ θα γίνει… Προσοχή στα οικονομικά σου όμως γιατί η Κυριακή μπορεί να σε βρει ταπί και ψύχραιμο. Την Κυριακή που  η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να νιώσεις ότι ξοδεύεις πολλά χρήματα για να περάσεις καλά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ εκείνο έχει πιο χλιαρή διάθεση ως προς αυτό… Μην μπεις  στην διαδικασία να σκέφτεσαι έτσι γιατί αυτό μπορεί να σταθεί ικανό να σκοτώσει τον έρωτα και κάτι τέτοιο δεν το θέλεις… Στην τελική μπορείς να κάνεις κάτι εναλλακτικό και να πάτε μια ρομαντική βόλτα στο πάρκο…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη όλες σου τις υποχρεώσεις και να περάσεις καλά. Οφείλεις στον εαυτό σου να το κάνεις και αν θες τόσο πολύ να βιώσεις τον έρωτα πρέπει επιτέλους να βρεις ελεύθερο χρόνο. Η συνάντηση Ήλιου και Ερμή όπως και να χει σε βοηθούν να τελειώσεις γρήγορα με τις δουλειές σου. Κανόνισε να βγεις μια βόλτα με φίλο/η σου και θα δεις ότι οι γνωριμίες που επιθυμείς θα έρθουν από μόνες τους. Αν είσαι δεσμευμένος είναι ευκαιρία να περάσεις παραπάνω χρόνο με το ταίρι σου.  Την Κυριακή σου βγαίνουν ηγετικές τάσεις κι αυτό οφείλεται κυρίως στο μη ευνοϊκό τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου. Προσπάθησε να είσαι πιο υποχωρητικός γιατί η καταπιεστική συμπεριφορά δεν άρεσε ποτέ σε κανέναν.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Το Σάββατο που ο Ήλιος συναντά τον Ερμή δεν μπορείς να μαζέψεις τα λόγια σου… Μιλάς πολύ, συζητάς, αλλά ταυτόχρονα σου ξεφεύγουν και πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα έλεγες και σίγουρα στην προκειμένη φάση δεν πρέπει να πεις. Την μαζεύεις βέβαια λίγο την κατάσταση με την διπλωματία σου αλλά και πάλι! Το καλό βέβαια στην όλη υπόθεση, είναι ότι επιτέλους απαντάς ειλικρινά για κάποια πράγματα όταν σε ρωτούν. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό σε βοηθά να επιταχύνεις τα πράγματα με την γνωριμία που θα κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορείς επιτέλους να δείξεις στον άνθρωπό σου ακριβώς τι αισθάνεσαι βγάζοντας τον από απορίες που έχει εδώ και καιρό. Την Κυριακή, το τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου φέρνει τα απωθημένα σου στην επιφάνεια.. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις μια παλιά πληγή ή μια προδοσία την οποία δεν έχεις ξεπεράσει. Αν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι, ζήτα καθοδήγηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αυτό το διήμερο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς! Αν είσαι ελεύθερος/η άσε τις συζητήσεις και τις συναντήσεις με ανθρώπους που μπορεί να σε ταράξουν. Αφιερώσου στον εαυτό σου και φρόντισε για την φυσική σου άσκηση και την διατροφή σου.  Αν είσαι δεσμευμένος/η καλύτερα να περάσεις τον χρόνο σου με το άλλο σου μισό και να ζήσεις χαλαρωτικές τρυφερές στιγμές. Την Κυριακή που η Αφροδίτη δημιουργεί τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι η ευκαιρία σου να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύεσαι. Πρόσεξε όμως, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα! Πρέπει να βάλεις μια σειρά και να ξεκινήσεις από τα σημαντικότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η συνάντηση του Ήλιο με τον Ερμή σου φέρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία το Σάββατο, για την οποία ευθύνεται ένας φίλος! Κανονίζετε να βγείτε με τον φίλο και σου λέει θα ρθει και ο/η τάδε. Να λοιπόν η ευκαιρία σου! Φρόντισε να μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Την Κυριακή που η Αφροδίτη δημιουργεί δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο, πρέπει να προσπαθήσεις να μαζέψεις την προσοχή σου. Η μισή σου πλευρά είναι προσηλωμένη στο στόχο κι η άλλη μισή είναι στον κόσμο της. Κάνε αυτή την έξοδο που θέλεις αλλά δούλεψε λίγο τις ατάκες σου γιατί είσαι εκτός φόρμας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Το Σάββατο με την συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο έχεις την ανάγκη να τα κάνεις όλα στην εντέλεια. Θυμήσου όμως ότι ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια. Στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για ζήσεις τον τέλειο έρωτα είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Την Κυριακή σου χτυπάει την πόρτα αυτός ο έρωτας και φέρνει μαζί του και όλες τις προϋποθέσεις να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση. Αλλά  το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης και Κρόνου σε κάνει να σκέφτεσαι μια υπόθεση που σε πειράζει και δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Και για να είσαι απόλυτα σίγουρος/η θέλεις πρώτα να έχει πεθάνει κάθε σκέψη για την παλιά σου σχέση μέσα σου. Μην επιδιώξεις επαφή και μην στείλεις κανένα τεράστιο μήνυμα γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να δημιουργήσεις δράματα. Αν έχεις κάτι να πεις, κάτσε, γράφτο και μετα… Κάφτο! Ως τελετουργικό κάθαρσης. Πίστεψέ μας θα σε βοηθήσει πολύ αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Το Σάββατο που ο Ερμής συναντά τον Ήλιο, έχεις την ανάγκη για εξερεύνηση και περιπλανήσεις.  Κάντο τι το σκέφτεσαι; Είτε είναι βόλτες δίπλα στο σπίτι σου, είτε είναι ένα ταξίδι, η διαδρομή θα σε βρει με ενδιαφέροντα άτομα και γνωριμίες που σίγουρα θέλεις να κάνεις και σε ελκύουν ερωτικά. Την Κυριακή που η Αφροδίτη δημιουργεί ένα δύσκολο τρίγωνο με τον Κρόνο, προβλήματα που αποφεύγεις καιρό, εγείρονται. Που σημαίνει ότι έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πράγματα εργένικη ζωή ή σχέση; Κι όμως μπορείς να τα κάνεις και τα δύο… Απλά ξεκαθάρισε ότι θέλεις να κάνεις αυτήν την σχέση αλλά θέλεις και από τον άλλο να σέβεται τον ελεύθερο χρόνο που θέλεις να περνάς μόνος/-η σου.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Με τον Ήλιο να συναντά τον Ερμή στον 10ο οίκο σου αυτό το Σαββατοκύριακο, η διασκέδαση είναι δεδομένη. Αλλά μην φαντάζεσαι πάρτι και ποτά. Φαντάσου καλύτερα ένα σπίτι με άλλον έναν, ή καλύτερα μια κρεβατοκάμαρα που θα την απασχολείς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Θα περάσεις πολύ καλά και επειδή θα περάσεις και χρόνο με τον/την παρτενέρ σου, θα έχεις και την ευκαιρία να τον/την γνωρίσεις καλύτερα και να δεις τελικά αν όντως ταιριάζεται! Παράλληλα δεν πτοείσαι και το φλερτ παίρνει και διαδικτυακές διαστάσεις με ένα άτομο να εκφράζει σχεδόν ανοιχτά την επιθυμία του να βρεθείτε τετ-α-τετ! Την Κυριακή με το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου να σε επηρεάζει, επιζητάς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες οπότε αναπόφευκτα περιορίζεις το παιχνίδι.

(Visited 38.134 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gym (2) Ποια είναι η γυμναστική που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά σημεία στο σώμα του, τα οποία το κυβερνούν και είναι σημαντικότερα από τα άλλα Περισσότερα... Περισσότερα...
nails Τι μανικιούρ να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Το καλοκαίρι ανοίγει τις πύλες του και αυτό σημαίνει ότι μαζί με τα άλλα, τα νύχια έχουν την τιμητική Περισσότερα... Περισσότερα...
horoscopes Τι σημαίνει τελικά ο Ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο; - Ωροσκόπος στον Κριό: Θυμώνεις γρήγορα, όμως εξίσου γρήγορα ξεχνάς και το θυμό σου. Είσαι δημοφιλής στην κοινωνική σου ζωή Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_125302175 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Ιχθύ - Ρομαντικοί, ονειροπόλοι, συναισθηματικοί, οι εκπρόσωποι του τελευταίου ζωδίου αγαπάνε ιδιαίτερα τις τέχνες, τη φύση και τα ζώα. Αν περιμένετε Περισσότερα... Περισσότερα...