Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα

Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα
elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας ΈΛΕΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

Κάλεσε στο 14707 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί της

 

 

Ερχεται επιτέλους το Σαββατοκύριακο και όλοι ανυπομονούμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε από την πίεση και την ένταση της εβδομάδας.

 

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν επιτέλους να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ταίρι τους που λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων έχουν παραμελήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ οι ελεύθεροι θα αφιερώσουν χρόνο στην αναζήτηση της νέας τους κατάκτησης.

 

Πόσο όμως είναι διατεθειμένα τα άστρα να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στα αισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο;

 

Διαβάστε την αναλυτική ερωτική πρόβλεψη του Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σας και πάρτε τις απαντήσεις που ζητάτε.

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε στο στοιχείο σας, μιας και η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία. Η ανάδρομη πορεία της σας είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ερωτική ζωή. Τις τελευταίες εβδομάδες παλεύατε να επαναπροσδιορίσετε το περιεχόμενο της σχέσης σας. Πιθανότατα έχετε πάρει και μερικές αποφάσεις έτσι ώστε να μείνετε ειλικρινείς ως προς τον εαυτό σας. Ευτυχώς πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό το σαββατοκύριακο και μέχρι τις 6 Ιουνίου θα απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές που έχει να σας προσφέρει η Αφροδίτη – αυτοπεποίθηση, ρομαντισμό και ευτυχία.

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο είστε πλέον έτοιμοι να αναγεννηθείτε και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Η υπέροχη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα καινούριο πρόσωπο, ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα. Πιθανότατα να ξεκινήσετε μια αναζήτηση που θα σας ωφελήσει σε προσωπικό επίπεδο και θα έχετε την υποστήριξη του συντρόφου σας σε αυτό. Αυτό το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη επιστρέφει στον κρυφό 12ο Οίκο των Μυστικών και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 Ιουνίου. Σαν αποτέλεσμα θα θέλετε να περάσετε ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας, χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας. Θα συμβούν μαγικά πράγματα!

 

Δίδυμοι

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι σταθμός για την κοινωνική ζωή των αδέσμευτων διδύμων. Η Αφροδίτη επιστρέφει στον 11ο Οίκο σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 Ιουνίου. Σαν αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε τη γνωριμία που τόσο περιμένατε. Αποδεχτείτε όσες περισσότερες προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και αυξήστε τις πιθανότητές σας. Μια άλλη πιθανότητα είναι να βγείτε ραντεβού μετά από πρόταση κάποιου φίλου σας, τον οποίο μπορεί να δείτε με άλλο μάτι.

 

Καρκίνος

Ο σύντροφός σας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προαγωγή σας. Είναι πολύ πιθανό, αυτό το σαββατοκύριακο, να σας συστήσει σε κάποιο άτομο με διασυνδέσεις στη βιομηχανία. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ο σύντροφός σας θα θέλει να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μαζί. Για τους αδέσμευτους, θα πρέπει να δείξετε λίγη προσοχή στα λεγόμενα του αφεντικού σας, έτσι ώστε να μη φάτε τα μούτρα σας.

 

Λέων

Εσείς και ο σύντροφός σας θα έρθετε πολύ κοντά αυτό το σαββατοκύριακο. Είναι πολύ πιθανό να διαβάζετε για κάποια πιστοποίηση και να έχετε τη βοήθεια του συντρόφου σας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να θέλει και αυτός την ίδια πιστοποίηση, ή απλά σας βοηθάει με τη μελέτη. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν μια γνωριμία στο χώρο εργασίας, ή στο χώρο σπουδών τους.

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Πιθανότατα να έχετε νέα για μια αύξηση, ή να έχετε απολαβές από μια παλαιότερη επένδυση που είχατε κάνει με το σύντροφό σας. Στην πραγματικότητα, θα έχετε υψηλά κέρδη μέχρι και τις 6 Ιουνίου. Επίσης, η περίοδος αυτή προσφέρει ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σας, όπου θα μοιραστείτε τις κοινές σας επιθυμίες. Δεν θα το μετανιώσετε!

 

ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο είστε έτοιμοι να κάνετε σοβαρές βελτιώσεις στη σχέση σας. Ευτυχώς, το σύμπαν είναι πρόθυμο να βοηθήσει. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα της συντροφικότητάς σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 Ιουνίου. Το πρόβλημα μέχρι τώρα ήταν η ανάδρομη πορεία της, που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη σχέση σας. Παρόλ’ αυτά, δουλέψατε πάνω σε αυτά και πλέον εσείς και ο σύντροφός σας είστε έτοιμοι να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

Σκορπιός

Οι αδέσμευτοι δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινήσει ένα φλέρτ στο χώρο εργασίας σας. Υπάρχει φοβερή ερωτική χημεία μεταξύ εσάς και ενός συναδέλφου, την οποία αγνοείτε παραδειγματικά τόσο καιρό. Πλέον, από αυτό το σαββατοκύριακο και μέχρι τις 6 Ιουνίου, το σύμπαν δίνει τη συγκατάθεσή του. Δεν πρόκειται να το μετανιώσετε. Αν πάλι βρίσκεστε σε σχέση, η Νέα Σελήνη στον τομέα της συντροφικότητάς σας θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εσάς και το σύντροφό σας να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα εισέλθει στον ερωτικό σας τομέα και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 Ιουνίου. Η ανάδρομη πορεία της δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα, αλλά διδαχτήκατε πολλά από αυτή την περίοδο. Πλέον, είναι η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

Διαβάστε ΕΔΩ την αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο η ερωτική σας ζωή πρόκειται να πάρει τα πάνω της. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα φωτίσει την ερωτική σας ζωή και σαν αποτέλεσμα θα έχετε τη δυνατότητα μιας καινούριας γνωριμίας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες με τις καλύτερες προοπτικές. Για τους δεσμευμένους, είναι πιθανό να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια συγκατοίκηση, ακόμα και την απόφαση για να κάνετε απογόνους!

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί σημαντικά. Αν είχατε μερικά πισωγυρίσματα και διαφωνίες τις τελευταίες εβδομάδες, πλέον θα δείτε φως. Αυτό που φαινόταν αδιέξοδο τόσο καιρό, πλέον θα πάρει το δρόμο του και θα ανακουφιστείτε και οι δυο σας.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο θα δείτε μια βελτίωση στα οικονομικά σας, κάτι που θα σας δώσει αρκετή αισιοδοξία. Τα αποτελέσματα θα επεκταθούν και στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπήρχε μια ακινησία τον τελευταίο καιρό. Πιθανότατα τους τελευταίους μήνες να βρισκόσασταν σε άλλους πλανήτες με το σύντροφό σας. Πλέον, η ασυνεννοησία τελείωσε και θα συμφωνήσετε και οι δυο ότι ήρθε η ώρα να διορθώσετε την κατάσταση.

(Visited 29.103 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

didimoi Πως θα καταλάβεις ότι ένας Δίδυμος σε απατά; - Λοιπόν οι Δίδυμοι είναι αναμφισβήτητα ζώδιο, το οποίο σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο πάνω στο Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; - Κριός: Ένας άντρας Κριός συνήθως επιλέγει έντονα αρώματα που να εκπέμπουν αισθησιασμό και ερωτισμό και συνήθως έχουν ως βάση Περισσότερα... Περισσότερα...
guess-attic-837156_960_720 Ζώδια και ζήλεια- Πώς αντιδρούν - Κριός Έχει έμφυτη την ζήλεια μέσα του και το δείχνει ακόμη και αν έστω υποψιαστεί ότι ο σύντροφος του, Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (2) Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 2ο - Ζυγός: Κομψός και καλαίσθητος εκ φύσεως, θέλει να είναι όμορφος και για αυτό προσέχει την διατροφή του αν και Περισσότερα... Περισσότερα...