Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα

Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα
elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας ΈΛΕΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

Κάλεσε στο 14707 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί της

 

 

Ερχεται επιτέλους το Σαββατοκύριακο και όλοι ανυπομονούμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε από την πίεση και την ένταση της εβδομάδας.

 

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν επιτέλους να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ταίρι τους που λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων έχουν παραμελήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ οι ελεύθεροι θα αφιερώσουν χρόνο στην αναζήτηση της νέας τους κατάκτησης.

 

Πόσο όμως είναι διατεθειμένα τα άστρα να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στα αισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο;

 

Διαβάστε την αναλυτική ερωτική πρόβλεψη του Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σας και πάρτε τις απαντήσεις που ζητάτε.

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο ήρθε η ώρα να γίνει η καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας, προετοιμάζοντάς σας για την άφιξη της Νέας Σελήνης στον Κριό την επόμενη εβδομάδα. Για την ώρα μένετε σιωπηλοί στη σκιά, σκεπτόμενοι τι πρέπει να αφήσετε πίσω για να κάνετε το καινούριο σας ταξίδι. Ο Ήλιος γυρνάει σε αρνητική σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυτό το σαββατοκύριακο, δείχνοντάς σας όλη την αλήθεια για τη σχέση σας. Επεξεργαστείτε προσεκτικά τα μηνύματα του σύμπαντος και της ψυχής σας.

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσετε λίγο χρόνο ανανεώνοντας τη σχέση σας. Μην τσακωθείτε με το σύντροφό σας, αντίθετα ανατρέξτε σε όλες τις καλές στιγμές που είχατε μαζί. Χάρη στην εύνοια του σύμπαντος, καλωσορίστε οτιδήποτε καινούριο έρθει στη ζωή σας, καλό ή κακό.

 

Δίδυμοι

Παρόλο που έχετε πληθώρα κοινωνικών υποχρεώσεων που σας εμποδίζουν να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή, αυτό το σαββατοκύριακο θα γίνει μια εξαίρεση. Θα συνειδητοποιήσετε ότι για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να τις κάνετε μόνοι σας. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με το γεγονός ότι κάποιο ρομαντικό σας φλέρτ δεν θα έχει καμία συνέχεια. Αφήστε το πίσω σας και προχωρήστε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνετε.

 

Καρκίνος

Η προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να ήταν κόλαση και δυστυχώς μπορεί να μεταφέρετε την ένταση στο σύντροφό σας. Αντί να το κάνετε αυτό, αυτό το σαββατοκύριακο δουλέψτε τα μελανά σημεία της καριέρας σας και ζητήστε βοήθεια από το σύντροφό σας. Να θυμάστε, είναι το δίχτυ ασφαλείας σας και όχι ο σάκος του μπόξ σας.

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο τα πιστεύω σας έρχονται σε σύγκρουση με την ερωτική σας ζωή. Αυτό μπορεί να συμβαίνει καθώς ο σύντροφός σας συμπεριφέρεται με έναν τρόπο που είναι εκτός των ηθικών σας αξιών. Καθώς όμως δεν κάνει κάτι παράνομο, εσείς διερωτάστε αν είναι σωστό ή όχι. Σαν αποτέλεσμα, οι πράξεις του μπορεί να σας απωθούν μέρα με τη μέρα. Εναλλακτικά, το ίδιο συναίσθημα μπορεί να έχει ο σύντροφός σας για εσάς. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να το ελέγξετε.

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο είναι καιρός να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά μαζί με το σύντροφό σας. Αν υπάρχουν κρυφά χρέη, δάνεια ή κακές επενδύσεις τώρα είναι ο καιρός να έρθουν στην επιφάνεια. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα οδηγηθείτε σε μια κοινή αλλά κακή επένδυση για το μέλλον. Μην το κάνετε. Δεν είναι καιρός για ρίσκα.

 

ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο αποφύγετε να μπείτε στον πειρασμό να ζητήσετε συμβουλές από την οικογένειά σας για ένα θέμα που απασχολεί τη σχέση σας. Παρόλο που έχουν όλη την καλή καρδιά να σας βοηθήσουν, υπάρχει περίπτωση να αντιδράσουν υπερβολικά, νομίζοντας ότι σας γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά. Πριν το καταλάβετε, θα έχουν αναμιχθεί στη σχέση σας, κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Χειριστείτε την κατάσταση με προσοχή.

 

Σκορπιός

Τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή αυτό το σαββατοκύριακο. Ένα φλέρτ στο χώρο εργασίας σας δεν πάει καλά και θα οδηγηθεί σε διάλυση. Το βασικό πρόβλημα μπορεί να είναι το γεγονός ότι δουλεύετε μαζί και οι συνάδελφοί σας έχουν ανακατευτεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε στη σχέση σας. Δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα άσχημου τσακωμού. Μείνετε ψύχραιμοι.

 

Τοξότης

Υπάρχει ελπίδα να δείτε φως στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο Ήλιος έρχεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ρομαντικό σας τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο. Σαν αποτέλεσμα, είναι πιθανό, εσείς και ο σύντροφός σας θα δουλέψετε τα προβλήματα της σχέσης σας, έτσι ώστε να επιτύχετε τη μέγιστη αρμονία. Το πρόβλημα είναι ότι με την παρουσία του Ερμή, θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας για να μη το μετανιώσετε στη συνέχεια. Προσοχή!

 

Διαβάστε ΕΔΩ την αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

 

Αιγόκερως

Μεγάλη προσοχή αυτό το σαββατοκύριακο σε οικογενειακά θέματα, έτσι ώστε να μην το μετανιώσετε. Παρόλο που προσπαθείτε να επιτύχετε τη μέγιστη αρμονία στη σχέση σας, το προσπαθείτε με λάθος τρόπο. Πριν πείτε το οτιδήποτε, σιγουρευτείτε τι απόηχο θα έχουν τα λόγια σας στο σύντροφό σας και την οικογένειά σας. Προσοχή στις συνέπειες!

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, εσείς και ο σύντροφός σας θα συνειδητοποιήσετε οτι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε και να μοιραστείτε τα μυστικά που κρύβατε ο ένας από τον άλλον. Πιθανότατα δεν θα αποφύγετε κάποιο τσακωμό ή διαφωνία, αλλά να είστε σίγουροι ότι μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε την αρμονία που τόσο αναζητούσατε στη σχέση σας.

 

Ιχθύς

Ο σύντροφός σας τα πάει πολύ καλά με τα οικονομικά του, αλλά δε σας δίνει το περιθώριο να ανακατευτείτε σε αυτά. Αυτό το σαββατοκύριακο πιθανότατα θα έχετε μια ευκαιρία να λύσετε δικά σας οικονομικά προβλήματα με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Μπορεί να παίζει το ρόλο του διχτυού ασφαλείας, αλλά από εδώ και πέρα θα σας ζητήσει υπευθυνότητα και σοβαρότητα στις μετέπειτα οικονομικές σας κινήσεις.

(Visited 28.207 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos5 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Παρθένος; - Πρακτικός από την φύση του ο Παρθένος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει διαβλέψει ήδη τα σημάδια τα οποία Περισσότερα... Περισσότερα...
anger (2) Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται; - Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να κάνει το στόμα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το μυαλό. Περισσότερα... Περισσότερα...
gynaika Τι κρύβει το κάθε ζώδιο για τη γυναικεία προσωπικότητα; - Κριός: Είναι η γυναίκα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Διαθέτει έντονη προσωπικότητα και ξέρει πως να μαγνητίσει τα Περισσότερα... Περισσότερα...
fun Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο - Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου υποδηλώνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Το κάθε ζώδιο έχει πολύ ιδιαίτερα Περισσότερα... Περισσότερα...