Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα

Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα
elenamauridou

Γράφει η αστρολόγος μας ΈΛΕΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

Κάλεσε στο 14707 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί της

 

 

Ερχεται επιτέλους το Σαββατοκύριακο και όλοι ανυπομονούμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε από την πίεση και την ένταση της εβδομάδας.

 

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν επιτέλους να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ταίρι τους που λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων έχουν παραμελήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ οι ελεύθεροι θα αφιερώσουν χρόνο στην αναζήτηση της νέας τους κατάκτησης.

 

Πόσο όμως είναι διατεθειμένα τα άστρα να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στα αισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο;

 

Διαβάστε την αναλυτική ερωτική πρόβλεψη του Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σας και πάρτε τις απαντήσεις που ζητάτε.

 

Κριός

Φαίνεται ότι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι εκείνος που σας εκτιμά για τις ικανότητές και τα ταλέντα σας, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ανεξάρτητη φύση σας. Ο σύντροφός σας αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας δείξει ότι εκτιμά τις ικανότητές σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε βαθιά την αγάπη του. Οι δεσμευμένοι, ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα παιδί! Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση η δυναμικότητα και το επαγγελματικό ταπεραμέντο σας είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο αυτές τις μέρες. Βέβαια παίζει σίγουρα ρόλο και το λαμπερό παρουσιαστικό σας.

 

Ταύρος

Αυτό το διήμερο θα ζήσετε από πολλές ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας και θα βρείτε χρόνο να αναλύσετε θέματα που μπορεί να στέκονταν εμπόδιο μέχρι τώρα στη σχέση σας. Σε μερικούς από εσάς ίσως αποκαλυφθούν πτυχές της σχέσης σας που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.
Χωρίς σχέση; Θα έχετε όλη τη διάθεση να σαγηνεύσετε το αντίθετο φύλο. Ίσως ένας έρωτας μέσω διαδικτύου να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένατε!

 

Δίδυμοι

Θέλετε πολύ να ανοίξετε τη ψυχή σας σε κάποιον και να του δείξετε ένα μέρος της ψυχής σας. Αυτός είναι ο σύντροφός σας! Το Σάββατο είναι μία καλή μέρα να το κάνετε. Μην ξαφνιαστείτε αν λάβετε από το άλλο σας μισό ένα δώρο. Κάθε πέπλο αμφιβολίας που ίσως είχατε φεύγει. Οι αδέσμευτοι θα το ρίξουν έξω αυτό το Σαββ/ακο και οι κατακτήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Θα είστε πάλι πολύ κοινωνικοί όπως μόνο εσείς ξέρετε.

 

Καρκίνος

Ίσως ένα όνειρό σας γίνει πραγματικότητα και μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Αν νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας είναι η σωστή στιγμή να το κάνετε τώρα. Οι αδέσμευτοι θα βρουν μία μεγάλη έλξη για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εξελιχθεί και σε σοβαρό δεσμό. Όπως και να ‘χει αφήστε το πρόσωπο να σας δείξει τα συναισθήματά του.

 

Λέων

Αυτό το διήμερο θα καταλάβετε ότι το άλλο σας μισό μπορεί να σας ωφελήσει πολύ στα επαγγελματικά σας, λόγω των διασυνδέσεων που έχει. Ίσως είστε το Σάββατο το βράδυ καλεσμένοι με το ταίρι σας σε ένα party του γραφείου. Όλοι θα σας πουν ότι ταιριάζετε πολύ. Αν προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σας κάντε πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι μία νέα γνωριμία δεν θα εξελιχθεί όπως το περιμένετε. Μερικά πρόσωπα είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που μπορεί να σας παρουσιάζουν.

 

Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο πρόκειται να σχεδιάσετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας, γνωρίζοντας μαζί μία νέα κουλτούρα και ζώντας πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτοι προς την Κυριακή θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας ενθουσιάσει για την προσγειωμένη σκέψη του. Χωρίς παρορμητικές κινήσεις, αυτή η προοπτική μπορεί να σας φέρει κοντά στο ενδεχόμενο μιας μόνιμης σκέψης.

 

ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Ζυγός

Όλα πάνε καλά στα οικονομικά σας και αυτό επηρεάζει και την σχέση σας. Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις αν θέλετε να έχετε καλή πορεία στην σχέση σας και μιλήστε με ειλικρίνεια. Σε μία μετακίνησή σας το Σαββατοκύριακο ίσως γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο μπορεί να ξεκινήσει μία σαγηνευτική γνωριμία.

 

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες ίσως η σχέση σας αποκτήσει μία νέα διάσταση και προχωρήσει στο επόμενο και πιο ουσιαστικό βήμα. Συγκατοίκηση, γάμος, ένας αρραβώνας. Όπως και να έχει θα καταφέρετε να λύσετε την στασιμότητα και να ανανεωθείτε.
Το Σάββατο δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Σε βάθος χρόνου μπορεί να εξελιχθεί η σχέση σας σε μία δυνατή ερωτική σχέση.

 

Τοξότης

Από την Παρασκευή το απόγευμα ίσως ακούσετε ένα ευχάριστο από τον σύντροφό σας που αφορά τις οικονομικές απολαβές του. Μία άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί με τον σύντροφό σας να κάνετε μαζί μία επένδυση. Ακόμα και την αγορά ενός καινούργιου σπιτιού! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με ένα άτομο που σας φλερτάρει. Ίσως αυτή η κατάσταση σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος σας για να ξεκινήσει ομαλά η επόμενη εβδομάδα.

 

Διαβάστε ΕΔΩ την αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

 

Αιγόκερως

Πολύ σημαντικό διήμερο φίλοι Αιγόκεροι. Μπορεί να πάρετε μία μεγάλη απόφαση με τον σύντροφό σας, η οποία τελικά μπορεί να καταλήξει σε γάμο. Αν αυτή η προοπτική δεν υπάρχει στην σχέση σας, προσέξτε καθώς μπορεί μία νέα γνωριμία να σας απομακρύνει από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίσετε να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας εκεί που πρέπει, καθώς σας πλησιάζουν άτομα που επιδιώξουν τόσο το περιστασιακό όσο και το εφήμερο.

 

Υδροχόος

Εσείς και το άλλο σας μισό αυτό το Σαββατοκύριακο θέλετε να χαλαρώσετε σπίτι. Μπορεί να υπάρχει ένα party το Σάββατο ή ένα οικογενειακό δείπνο. Έτσι κι αλλιώς πολλοί θαυμάζουν το πόσο φιλόξενοι είστε σαν ζευγάρι. Οι αδέσμευτοι προς την Κυριακή μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους δείξει με έντονο τρόπο το ενδιαφέρον τους. Ο ζεστός του χαρακτήρας θα σας κερδίσει και ίσως ξεκινήσει μία όμορφη σχέση.

 

Ιχθύς

Θα κάνετε μία συζήτηση με τον/την αγαπημένη σας που θα σας ανακουφίσει. Μοιραστείτε με το άλλο σας μισό τα βαθύτερα συναισθήματά σας και δεν θα χάσετε. Ίσως εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες. Αν είστε ελεύθεροι το Σάββατο όλα δείχνουν ότι θα κάνετε μία νέα γνωριμία. Το πρόσωπο αυτό θα αφήσει μία μεγάλη σφραγίδα στην ερωτική σας ζωή. Τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία. Προχωρήστε ακάθεκτοι!

(Visited 31.328 times, 4 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gemini Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Δίδυμο; - Κάθε αφεντικό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με ένα άλλο. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για ένα Περισσότερα... Περισσότερα...
bride Ποιο στιλ νυφικού σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; - Είστε μέλλουσα νυφούλα και δεν ξέρετε τι νυφικό να διαλέξετε; Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές όπου ανάλογα με το Περισσότερα... Περισσότερα...
money (2) Πόσο σπάταλα είναι τα ζώδια; - Κριός: Ξοδεύετε αρκετά χρήματα, χωρίς δεύτερη σκέψη, όχι μόνο για προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και για δώρα σε αγαπημένα Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ξέρουν να κρατούν μυστικά τα ζώδια της γης; - H εχεμύθεια είναι μία αρετή που δύσκολα την αποκτούν και την καλλιεργούν οι άνθρωποι. Δείτε παρακάτω πως αντιδρούν σε Περισσότερα... Περισσότερα...