Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα

Έρωτας το Σαββατοκύριακο: Πως θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου τα άστρα

Κριός
Από το Σάββατο που ο Ερμής είναι ανάδρομος στην Παρθένο θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε ασθένειες και κρυολογήματα γιατί αυτά σας ρίχνουν την διάθεση και σας κάνουν να αισθάνεστε και λιγότερο ελκυστικοί. Το Σάββατο που η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας, θα έχετε μια πολύ καλή έξοδο στην οποία θα κάνετε γνωριμίες. Ένα άτομο θα σας τραβήξει την προσοχή. Προσοχή όμως έχετε στο νου σας να περάσετε καλά και μην κάνετε σχέδια για το μέλλον. Την Κυριακή που η σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου γίνεστε πιο πρακτικοί και εστιάζετε στις δουλείες σας με τον έρωτα να μην σας απασχολεί και τόσο.
 
Ταύρος
Μην εκπλαγείτε αν βρείτε αίτημα φιλίας από κάποιον/κάποια πρώην… Είναι πολύ πιθανό να θέλει να σας προσεγγίσει και πάλι. Μπορείτε να ο δεχτείτε σε περίπτωση που είστε ελεύθερος αλλά αποφύγετέ το αν είστε δεσμευμένος γιατί θα προκύψουν προβλήματα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις σαρκαστικές συμπεριφορές γιατί το κόστος θα είναι μεγάλο. Την Κυριακή που η σελήνη είναι στον Ταύρο είναι προτιμότερο να αφιερωθείτε σε σας και να αποφύγετε τις πολλές συναντήσεις.
 
Δίδυμοι
Συναντήσεις προβλέπονται για εσάς αυτό τι διήμερο και σας προσφέρονται οι ευκαιρίες να φλερτάρετε αλλά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και σας κάνει να απογοητεύεστε με τα άτομα που σας προσεγγίζουν. Προσοχή σε ένα άτομο που έχετε στο περιβάλλον σας και μπορεί να δυσκολέψει την ζωή σας αυτό το διήμερο. Την Κυριακή τα άστρα συμβουλεύουν να μείνετε στο καταφύγιο του σπιτιού και να επιδιώξετε συναντήσεις με φίλους.
 
Καρκίνος
Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε τα πείσματα αυτό το διήμερο για να αποφύγετε να δυσκολέψετε μια σχέση. Παρόλα αυτά το Σάββατο σας προσφέρεται η ευκαιρία να κάνετε επιτυχημένες συναντήσεις με πρόσωπα που τους ελκύεται και σας ελκύουν οπότε φορέστε τα καλά σας και βγείτε. Την Κυριακή που η σελήνη μπαίνει στον Ταύρο εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν την ζωή σας. Δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική ημέρα γι αυτό αν κάνατε μια γνωριμία κανονίστε το ραντεβού σας από βδομάδα.
 
Λέων
Πολύ καλές είναι οι προοπτικές που σας προσφέρονται για γνωριμίες την ημέρα του Σαββάτου αλλά πρέπει να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας αλλιώς πως θα υπάρξει δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Μην αφήσετε να σας απασχολήσουν εργασιακά ζητήματα το Σάββατο βγείτε και προσπαθήστε να είστε χαλαροί. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα την Κυριακή που η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική και ευνοεί τον τομέα της εργασίας.
 
Παρθένος
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας δυσκολεύεστε αρκετά στο επίπεδο της επικοινωνίας ενώ η συμπεριφορά σας η οποία είναι λίγο πιο εριστική κάνει τους άλλους να σας αντιπαθούν και να φεύγουν μετά την πρώτη επιδίωξη για επαφή. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο εριστικοί και να αυτοπροβάλλεστε λιγότερο το Σάββατο που η μέρα προσφέρει την ευκαιρία για γνωριμίες. Την Κυριακή προσπαθήστε να κάνετε μια εσωτερική αναζήτηση και να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε στον εαυτό σας και στην γενική σας συμπεριφορά.
 
Ζυγός
Το διήμερο που ακολουθεί είναι η εισαγωγή για μια μεγαλύτερη περίοδο κατά την οποία τα συναισθηματικά σας θα είναι στο επίκεντρο γιατί οι ερωτικές σας σχέσεις περνούν κρίση. Ενώ το Σάββατο προσφέρεται η ευκαιρία για έξοδο με τον σύντροφο ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εσείς είστε σκεπτικοί και χωρίς διάθεση επειδή ανασφάλειες αναδύονται. Προσπαθήστε να αποφύγετε να τα συζητήσετε και την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να τα μοιραστείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές.
 
Σκορπιός
Έχετε απογοητευτεί λίγο το τελευταίο διάστημα με την ερωτική σας ζωή επειδή αισθάνεστε πως όλα είναι στον αέρα. Αυτό το Σάββατο έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω και να περάσετε καλά. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να φλερτάρετε και να ξεχαστείτε. Αν τα λόγια που σας λέει το άτομο που σας ενδιαφέρει σας απογοητεύουν δεν είναι απαραίτητο να απαντήσετε και να προβείτε σε τσακωμούς είναι μερικές φορές που δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα. Την Κυριακή μοιραστείτε την ημέρα σας με φίλους και συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν.
 
Τοξότης
Η σελήνη στον Κριό το Σάββατο αναδύει την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας και αυτό είναι αρκετά καλό γιατί σας προσφέρονται και οι κατάλληλες ευκαιρίες για γνωριμίες με πρόσωπα που είναι του στυλ σας. Ξενυχτίστε και ευχαριστηθείτε το ιδιαίτερα αν έχετε καιρό να βγείτε και την Κυριακή αφιερωθείτε στα προσωπικά σας ζητήματα φροντίζοντας πάντα να αφήσετε χρόνο για ξεκούραση για να αντιμετωπίσετε την εβδομάδα που έρχεται. Αν είστε δεσμευμένος προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις γιατί δράτε εν θερμώ και λέτε πράγματα που δεν εννοείτε και μπορούν να χαλάσουν το διήμερό σας.
 
Αιγόκερως
Αυτό το διήμερο εισάγει μια περίοδο που διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες και θα σας κάνει να αισθάνεστε περιορισμένοι. Αν έχετε σχέση προσπαθήστε να αναβάλλετε συζητήσεις με τον σύντροφο που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις με τον σύντροφο, ενώ αν είστε ελεύθεροι, εστιάστε στο να περάσετε καλά το Σάββατο χωρίς να σκέφτεστε όσα σας περιορίζουν. Αφήστε το για την Κυριακή. Επίσης καλό θα ήταν να αφήσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις πίσω γιατί είναι αυτές που σε μεγάλο βαθμό δημιουργούν το πρόβλημα. Αν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε επιχειρήστε το γιατί θα σας βοηθήσει πολύ.
 
Υδροχόος
Νιώθετε ζήλια, ανασφάλεια, πιστεύετε ότι σας λένε ψέματα ή ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Όλα αυτά όμως είναι σε μεγάλο βαθμό δικές σας παρανοήσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε ώστε να μπορέσετε να περάσετε καλά και να χαρείτε τον έρωτα. Προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί το Σάββατο και να απολαύσετε την έξοδό σας αφήνοντας πίσω όλη την αρνητική ενέργεια. Την Κυριακή μείνετε στο σπίτι για να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα αλλά και για να χτίσετε την λογική σας.
 
Ιχθύς
Το Σάββατο η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά. Από την μία η σχέση με ένα άτομο που συνδέεστε ερωτικά δυσχεραίνει γιατί νιώθετε ότι δεν παίρνετε την προσοχή που θέλετε να αποτέλεσμα να συγκρούεστε και να μην θέλετε να εκφραστείτε ελεύθερα συναισθηματικά από την άλλη έρχεται ουρανοκατέβατη μια παλιά αγάπη από το παρελθόν να σας ταράξει τα νερά και να σας κάνει να αμφισβητήσετε πολλά. Το Σάββατο προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις συζητήσεις που προκύπτουν με ψυχραιμία. Την Κυριακή που ο Ταύρος σας φέρνει σε επαφή με τα επίγεια επικεντρωθείτε στο να ασχοληθείτε με όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά σας αποφεύγοντας επαφές με πρόσωπα με τα οποία συνδέεστε ερωτικά.

(Visited 34.906 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ixthis Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ιχθύς σε απατά; - Ονειροπόλος και συναισθηματικός, ο Ιχθύς αναζητάει την παντοτινή και αληθινή αγάπη. Αυτό ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι Περισσότερα... Περισσότερα...
school Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στην σχολική τάξη; - Η σχολική τάξη εμπνέει πολλούς να κάνουν φασαρία και να δημιουργούν σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν! Δείτε πως θα Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini (2) Πως εκδηλώνουν την λύπη τους τα ζώδια του αέρα - Όλοι μας περνάμε από καταθλιπτικά επεισόδια στην ζωή μας. Είτε επειδή δεν ξυπνήσαμε καλά το πρωί, είτε επειδή συνέβη Περισσότερα... Περισσότερα...
leo Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Λέοντα; - Όποιος έχει σχετιστεί με γυναίκα Λέοντα ξέρει πως πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία πάντα αφήνει το σημάδι Περισσότερα... Περισσότερα...