Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι του 2017!

Ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι του 2017!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με υψηλές θερμοκρασίες και όλα μας κάνουν να σκεφτόμαστε διακοπές, θάλασσα αλλά και ξεφάντωμα! Πως θα είναι τα αισθηματικά για το κάθε ζώδιο το φετινό καλοκαίρι του 2017;

Κριός
Από τις 5 μέχρι και τις 31 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των διδύμων, είναι η βασικότερη περίοδος για τα ερωτικά σας. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ξεκινήστε το φλερτ, γιατί οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι πολλές και οι ευκαιρίες που έχετε να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή προς το καλύτερο ακόμη μεγαλύτερες! Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μια μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή κοντά στις 18 Ιουλίου. Το πιο σημαντικό διάστημα για τα ερωτικά σας έρχεται από τις 26 Αυγούστου και μετά και κρατά μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα, όπου το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο! Παράλληλα η τύχη σας επιφυλάσσει μια επικοινωνία από το παρελθόν που μπορεί να επιφέρει επανασύνδεση.

Ταύρος
Σταδιακά οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο και όλα δείχνουν ότι η αναμονή αυτή αξίζει τον κόπο. Αυτό το διάστημα που περάσατε ήταν διάστημα εσωτερίκευσης. Δουλέψατε με τον εαυτό σας, και καταλήξατε σε κάποια συμπεράσματα τα οποία ήταν πολύ βασικά για την προσωπική σας εξέλιξη. Τον Αύγουστο αρχίζετε και σκέφτεστε την πιθανότητα μιας ερωτικής επανασύνδεσης, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Τον Αύγουστο είστε πιο εκφραστικοί, ταξιδεύετε, δέχεστε προτάσεις και μέλλεται να ακούσετε και ερωτικές εξομολογήσεις που ανεβάζουν την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Μέχρι τις 26/08 όπου η Αφροδίτη περνά από τον Καρκίνο, είστε πιο συναισθηματικοί κι αυτό δεν είναι κακό… Αρκεί να δείξετε την απαιτούμενη προσοχή για να μην μπερδέψετε πάθος με συναίσθημα και ενθουσιασμό και καταλήξετε να κάνετε επιλογές οι οποίες δεν σας καλύπτουν. Δεν είναι η ώρα για σταθερότητες και αυτό οφείλεται στις εκλείψεις του άξονα Λέοντα- Υδροχόου που δημιουργούν συνθήκες αβεβαιότητας στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμος
Από τις 5 Ιουλίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας γεγονός που αναθερμαίνει έντονα την ερωτική σας ζωή! Τα ερωτικά παιχνίδια θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Μερικοί από εσάς ίσως να κληθείτε να μπείτε και σε ένα δίλλημα γύρω στις 17-18 Ιουλίου…. Ώρα για σχέση και σταθεροποίηση; Η να ζήσετε τον δυνατό καλοκαιρινό έρωτα που ήρθε και σας τάραξε τα μυαλά; Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά γιατί έρχεται ακόμη πιο δυνατή περίοδος από τις 26 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου όπου οι μέρες γεμίζουν με νέες γνωριμίες και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής!

Καρκίνος
31 Ιουλίου με 26 Αυγούστου, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας και η ερωτική σας ζωή γίνεται ιδιαίτερα πολυάσχολη. Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ίσως λάβετε κάποιο μήνυμα, μια είδηση ή ακόμη μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση που έρχεται από το παρελθόν. Είναι η ευκαιρία σας να απολαύστε τις στιγμές που έρχονται αλλά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο τι ρισκάρετε και πόσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε γιατί πολλές φορές, μπορεί να είναι απλώς μια καλοκαιρινή περιπέτεια και τίποτα άλλο…

Λέων
Ήδη από τις 5 Ιουλίου υπάρχει μια αναθέρμανση στην ερωτική σας ζωή η οποία θα αργήσει πολύ να σας αφήσει ήσυχους. Μέχρι και τις 31 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη σας ξεσηκώνει, κάνετε γνωριμίες και οι ερωτικές σας επιθυμίες ικανοποιούνται. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ίσως έχετε μια τυχερή γνωριμία ή και πρόταση γύρω στις 18 Ιουλίου. Η κατάσταση πηγαίνει όλο και καλύτερα για τα ερωτικά σας και η δυνατότερη περίοδος έρχεται στις 26 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη πιθανότατα θα μάθατε κάποια πράγματα για την παλιά σας σχέση ή θα έχετε μια επανασύνδεση.

Παρθένος
Οι γνωριμίες δίνουν και παίρνουν για σας το φετινό καλοκαίρι και το καλοκαίρι αυτό σας φέρνει έναν έρωτα διαφορετικό από τους άλλους…. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, είναι διαφορετικός από εσάς…. Ίσως μένει πολύ μακριά σας ή έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας… Πάντως 20 με 24 Ιουλίου ζείτε τετραήμερο φωτιά και είναι η περίοδος που σας βγάζει κερδισμένους παρά το γεγονός ότι εσείς προσπαθείτε να μην παρασυρθείτε και είστε πιο εγκρατείς. Προσοχή μόνο στις σκέψεις σας. Ναι μεν δεν ενδίδετε με τις πράξεις αλλά η σκέψη σας τείνει να ωραιοποιεί τις καταστάσεις και να τους δίνει μια πιο ρομαντική χροιά η οποία μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από τις 14/08 όπου ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα αρχίσετε να αναμοχλεύετε το παρελθόν σας και να σκέφτεστε την πιθανότητα επανασύνδεσης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι και τις 26 Αυγούστου θα σας κάνει να καταλάβετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τις πραγματικές σας ανάγκες.

Ζυγός
H Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων σας έχει κάνει να μην μπορείτε να ησυχάσετε! 5 με 31 Ιουλίου κάνετε ταξιδάκια, εξόδους, γνωριμίες και η διασκέδαση δεν έχει όριο. Αφήνετε πίσω την ρουτίνα που σας έχει κουράσει και ζείτε νέες εμπειρίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη η οποία προκύπτει κοντά στις 18 Ιουλίου. Από τις 26 Αυγούστου και μετά οι ερωτικές σας επιθυμίες πραγματοποιούνται και μία νέα γνωριμία από τους κύκλους σας, σας χαρίζει ενθουσιασμό.

Σκορπιός
Σημαντικό καλοκαίρι για τους Σκορπιούς ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσουν επιτέλους να αφήσουν πίσω μια παλιά ερωτική ιστορία η οποία ακόμη σας επηρεάζει και σας κάνει να κάνετε συγκρίσεις με οποιαδήποτε νέα κατάσταση έρχεται στην ζωή σας. Η καλύτερη περίοδος για εσάς έρχεται στις 31 Ιουλίου και κρατά μέχρι και τις 26 Αυγούστου, όπου η διάθεση ανεβαίνει, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και έχετε όρεξη για ταξίδια. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό, ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες ενώ οι Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου κοντά στις 12 Αυγούστου θα βιώσετε έναν παραμυθένιο έρωτα τον οποίο σας φέρνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Τοξότης
Τα ερωτικά παιχνίδια είναι η βασική ασχολία για τους Τοξότες το φετινό καλοκαίρι ιδιαίτερα την περίοδο 5 με 31 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη κινείται στους διδύμους. Όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα μπερδευτείτε λίγο και θα προβληματιστείτε σχετικά με τις επιλογές που πρέπει να κάνετε. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να ξεπεράσετε έναν παλιό έρωτα που ακόμη σας προβληματίζει και να προχωρήσετε με αυτό το κάτι καινούργιο που προέκυψε. Η περίοδος 26 Αυγούστου με 20 Σεπτεμβρίου είναι ακόμη πιο έντονη και δίνει το έναυσμα για νέες περιπέτειες και καταστάσεις.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι διανύουν ένα από τα πιο σημαντικά διαστήματα της χρονιάς για τα ερωτικά τους. Η πιο έντονη περίοδος αφορά το διάστημα από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Η περίοδος ευνοεί τον έρωτα και πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε μια επανασύνδεση ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 21 και 31 Δεκεμβρίου. Είναι μια περίοδος γεμάτη για σας που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, επειδή όμως αυτό το διάστημα γίνεστε πιο συναισθηματικοί , πρέπει να δώσετε προσοχή στο πόσο ενδίδετε επειδή μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη.

Υδροχόος
Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα ερωτικά σας και έχει ήδη ξεκινήσει από τις 5 Ιουλίου. Μέχρι και τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους και ευνοεί μια νέα γνωριμία για τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου η οποία πιθανότητα θα γίνει σε κάποιο ταξίδι, μια εξόρμηση ή ακόμα και μέσω διαδικτύου. Στα τέλη Αυγούστου όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επανασύνδεση, ενώ από τις 26 Αυγούστου διανύετε το πιο σημαντικό διάστημα για εσάς το οποίο θα σας κάνει να σταθεροποιήσετε μια σχέση σας.

Ιχθύς
Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο ερωτικές περιπέτειες για τους Ιχθύς οι οποίες αλλάζουν πολλά στα αισθηματικά τους. Από τις 20 με 24 Ιουλίου, μια σχέση ανεκπλήρωτη την οποία σκέπτεστε με ρομαντική σκοπιά, θα αναπτυχθεί σταθερά και θα ανεβάσει την διάθεσή σας στα ύψη. Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς γιατί θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας δημιουργούσαν διάφορα προβλήματα όλο το προηγούμενο διάστημα. Τον Αύγουστο όπου ο Ερμής κινείται στην Παρθένο, ίσως σκεφτείτε μια ερωτική επανασύνδεση όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο κοντά στις 14/08. Πάντως το διάστημα από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου είναι πολύ σημαντικό για εσάς διότι θα σας φέρει ότι επιθυμείτε περισσότερο και θα σας κάνει να περάσετε καλά.

(Visited 1.534 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_161199569 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Υδροχόο - Δύσκολα θα μπορούσε να βρει κανείς άνθρωπο πιο καινοτόμο από κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος Περισσότερα... Περισσότερα...
tranquility-1037597_960_720 Πες μου το ζώδιo σου να σου πω τι κατοικίδιο να πάρεις - Ποιο ζωάκι θα σου ταίριαζε ανάλογα με το ζώδιό σου; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, τότε δες τα άστρα Περισσότερα... Περισσότερα...
housewife Πόσο νοικοκυρές είστε ανάλογα με το ζώδιό σας; Μέρος 2ο - Δεν είναι και το καλύτερό σας οι δουλειές του σπιτιού ή μήπως το αντίθετο; Πόσο ταγμένες νοικοκυρές είστε;   Περισσότερα... Περισσότερα...
horoscopes Τι σημαίνει τελικά ο Ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο; - Ωροσκόπος στον Κριό: Θυμώνεις γρήγορα, όμως εξίσου γρήγορα ξεχνάς και το θυμό σου. Είσαι δημοφιλής στην κοινωνική σου ζωή Περισσότερα... Περισσότερα...