ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • Αιγόκερως 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν κάποιοι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέχουν γενικά τις επιλογές τους αυτή την χρονιά είναι όσοι γεννήθηκαν στις 15-16-17 Ιανουαρίου. Για εσάς οι αποφάσεις μπορεί να έχουν μακριά επιρροή στον χρόνο καθώς θα διανύετε μια χρονιά που δεν συγχωρεί λάθη. Το 2021 σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακή χρονιά για τους Αιγόκερους. Το σίγουρο είναι ότι θα αυξήσει τα έξοδα σας, τα πάγια σας. Για κάποιους αυτό είναι επακόλουθο μιας αγοράς και για κάποιους άλλους μια αναγκαστική προσαρμογή σε καινούριες συνθήκες. Ωστόσο οικονομικά θα έχετε την εύνοια του Δία που πάρα τα αυξημένα σας πάγια θα σας δίνει περισσότερο έσοδο και στήριγμα. Έτσι λοιπόν, εισοδηματικά τουλάχιστον, αυτή η χρονιά δεν θεωρείτε αρνητική για τους Αιγόκερους.

  Στην προσωπική σας ζωή κάποιοι θα κάνετε αναγκαστικές αλλαγές, κυρίως εσείς που ζούσατε το τελευταίο διάστημα φθαρμένες, τελειωμένες σχέσεις που θα ρίξουν μεν αυλαία αλλά ίσως σας ξεβολέψουν κιόλας.

  Όμως γενικά το 2021 δείχνει ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες του να ενεργοποιεί τους Αιγόκερους και αυτή η ενεργοποίηση θα βοηθήσει τα φιλόδοξα σχέδια σας ώστε περνώντας από την ζωή σας να έχει αφήσει κάτι θετικό.

  Οι από 28/12 μέχρι 4 Ιανουαρίου γεννημένοι θα μπορούσατε μες την χρονιά να έχετε ένα ξαφνικό θετικό και στα προσωπικά και στα οικονομικά σας. Οι υπόλοιποι, τον Ιανουάριο, το διατίμα από 15/4 μέχρι 20/5, από 22/7-22/9 αλλά και τον Δεκέμβρη μήνα μπορείτε να έχετε τα θετικότερα διαστήματα αυτής της χρονιάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Το 2021 θα είναι καλή χρονιά για τις σχέσεις σας, με τη βοήθεια του Δία και της Αφροδίτης. Θα χρειαστεί να παρακολουθείτε με προσοχή τα οικονομικά σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Οι προβλέψεις του 2021 για σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, δείχνουν ότι τα τελευταία χρόνια – και για πολλά, ακόμα – ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω. Αυτό είναι μια ευλογία για όλους όσους ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο. Οι ευκαιρίες θα έρχονται στο δρόμο σας, φαινομενικά από κάθε κατεύθυνση. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για ν’ αποφασίσετε αν θα αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες ή όχι. Να θυμάστε ότι θα σημειώσετε πρόοδο μόνο αν δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, αλλά αν η διαίσθησή σας λέει να μην κάνετε κάτι, τότε είναι καλύτερα να την ακούσετε.

  Έρωτας και σχέσεις

  Η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω τον Ιανουάριο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2021. Αν είστε μόνοι και θέλετε να κάνετε μια κίνηση σε κάποιον, αυτοί είναι οι καλύτεροι μήνες για να το κάνετε. Με την Αφροδίτη να ευνοεί το ζώδιό σας, πιθανά οι άλλοι να σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς από ό, τι συνήθως. Οι προβλέψεις του 2021 υποδηλώνουν ότι μπορεί, επίσης, να νιώθετε πιο γοητευτικοί. Και οι δυο αυτοί παράγοντες μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον έρωτα.

  Καριέρα

  Λόγω του πλανητικού σκηνικού είναι πιθανό να νιώθετε πιο σίγουροι φέτος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κατά μια έννοια θα λειτουργείτε σαν ηγέτες. Κι αυτό θα γίνει αισθητό στη δουλειά σας και θα βελτιώσετε τη συνολική σας απόδοση, στο επαγγελματικό περιβάλλον. Εφόσον δεν ενοχλείτε τους προϊσταμένους σας και είστε ευγενικοί με τους υφισταμένους σας, μπορεί να δεχτείτε μια αύξηση ή μια προαγωγή φέτος.

  Οικονομικά

  Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει, όχι μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε παντρεμένοι ή μοιράζεστε με άλλο τρόπο τα οικονομικά σας με κάποιον. Οι προβλέψεις του 2021 προτείνουν να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αυτό το άλλο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι ο σύντροφός σας ή κάποιος οικονομικός σύμβουλος. Σε κάθε περίπτωση δυο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter