ΔΙΔΥΜΟΙ

 • Δίδυμοι 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το ευμετάβλητο της φύσης σας θα βοηθήσει αρκετά σε αντίθεση με κάποια σταθερά ζώδια να προσαρμοστείτε ευέλικτα σε καινούρια δεδομένα. Ο Κρόνος και ο Δίας μες τον χώρο του Υδροχόου θα σας φανερώσουν πράγματα που θα σας υποχρεώσουν κατά κάποιο τρόπο να αλλάξετε σε πολλά σημεία παλιές και γενικά τις μέχρι τώρα απόψεις σας.

  Το 2021 είναι μια χρονιά μάθησης για τους Διδύμους. Θα μπορούσαν γεγονότα τα όποια να σας επηρεάσουν ψυχολογικά να ταράξουν δηλαδή τον ψυχισμό σας, να γίνουν αιτία για να σκεφτείτε διαφορετικά απ΄ότι σκεπτόσασταν μέχρι χθες. Να ανοίξετε πεδία γνώσης που μέχρι χτες ούτε σας ενδιέφερε να αγγίξετε και να ασχοληθείτε μαζί τους. Να θελήσετε να ψάξετε και να προσθέσετε γνώση στην γνώση σας ανεξάρτητα με το αν έχετε ψηλή ή όχι γνώση και πτυχία.

  Οι πιο ανεξάρτητοι Δίδυμοι θα νιώθετε μια απίστευτη έλξη για ταξίδι ή ακόμα και μετοίκηση στο εξωτερικό ίσως σε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από όλα αυτά τα όποια γεννούν τεράστιες οικονομικές άλλα και άλλες ανασφάλειες στην ζωή σας.

  Όμως παρ’ όλες τις εσωτερικές ταραχές και τις οικονομικές ανασφάλειες που γεννά σε εσάς αυτή η χρονιά, είστε το πρώτο ζώδιο που θα μπορούσε να θεωρηθεί ευνοημένο το 2021 και ίσως το πρώτο ζώδιο που θα μπορούσε να δεχτεί στην διάρκεια αυτής της χρονιάς μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ισχυρή, δελεαστική που πιθανά είναι σωστό να αποδεχτείτε ακόμα και αν ανατρέπει κατά πολύ τα μέχρι τώρα διαδεδομένα σας.

  Ίσως οι 10-11 Ιουνίου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί είναι πιο εύκολο να μπερδευτείτε.

  Κατά τα άλλα σαν πιο καλά διαστήματα για εσάς μπορείτε να θεωρήσετε τον Φεβρουάριο, το διάστημα από 9/5 μέχρι 1/6 και την περίοδο από τα μέσα του Αυγούστου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Θα πρέπει να είστε έντιμοι και ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε και να υλοποιήσετε νέους στόχους.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Οι προβλέψεις της νέας χρονιάς για σας, αγαπητοί Δίδυμοι, δείχνουν μικρές αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, δηλαδή στην κοινωνική ζωή και τα οικονομικά σας. Με την επιρροή του Δία, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα είναι πιθανό να νιώθετε πιο χαρισματικοί και δημιουργικοί φέτος.

  Έρωτας και σχέσεις

  Οι σχέσεις σας, φέτος, θα γίνουν βαθύτερες. Αν είστε μόνοι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα βρείτε τον έρωτα με κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας κύκλο. Αν έχετε ήδη σταθερή σχέση, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα από ό, τι ήταν τα τελευταία χρόνια. Δώστε προσοχή στο σύντροφό σας για να βελτιώσετε τη σχέση σας, σε ρομαντικό κι ερωτικό επίπεδο. Επίσης,  θα έχετε σημαντική βοήθεια από τους φίλους σας για όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

  Καριέρα

  Προς τα τέλη του χρόνου, ξεκινώντας από τις αρχές Οκτωβρίου, η δουλειά θα γίνει πιο αγχωτική. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά και να συνεργαστείτε στενά με άλλους. Οι συνάδελφοι μπορεί να είναι πιο ενοχλητικοί από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας όταν έρχεστε σε επαφή μαζί τους. Είναι πιθανό να μάθετε μερικές εξαιρετικές δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων μέσα απ’ αυτό.

  Οικονομικά

  Το 2021 είναι ιδιαίτερα τυχερό για τα οικονομικά σας. Η χρονιά θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε οποιεσδήποτε οικονομικές αλλαγές, ειδικά εκείνες που αφορούν εμπόριο, όπως πώληση μετοχών. Με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα είναι σημαντικό να παρακολουθείτε στενά τα οικονομικά σας. Μην εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε άλλους. Οι «άλλοι» περιλαμβάνουν μέλη της οικογένειας και τράπεζες. Το 2021 δεν είναι η καλύτερη χρονιά για να εμπιστευόμαστε τράπεζες.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter