ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύες 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το 2021 είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για εσάς. Το χαρακτηρίζουν μεγάλες μεταπτώσεις ψυχολογικές αλλά και γεγονότα τα οποία μπορούν να σκάνε ξαφνικά και να σας στεναχωρούν για εξελίξεις που μπορεί να μην αφορούν εσάς αλλά άτομα με τα οποία είχατε ειδική σύνδεση ή συγγένεια. Είναι μια χρονιά που θα σας βάλει να φιλοσοφήσετε πάνω σε δύσκολες έννοιες, υπαρξιακά θέματα κλπ. Σε όλη την διάρκεια του χρόνου μα κυρίως στις δύσκολες στιγμές του, αυτές των γεγονότων, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στην μετακίνηση και στην σπασμωδικότητα των αντιδράσεων σας.

  Όμως οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχουν ένα πολύ καλό διάστημα φέτος.΄ Ένα τρίμηνο  που θα τους δώσει μεγάλη ώθηση και θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής τους. Από τον Μάιο μέχρι τα τέλη του Ιουλίου θα έχουν μια αιτία ανάπτυξης, ένα κέρδος, ένα τυχερό άνοιγμα ή μια πρόταση που θα τους κάνει να νιώσουν πραγματικά χαρούμενοι. Όπως και οι γεννημένοι στις 9-10-11 Μαρτίου που αυτή την χρονιά μπορεί να βρουν αυτό το κάτι, αυτή την αιτία, αυτό το ιδανικό που επιζητούν και θέλουν να υπηρετήσουν ή αν είναι κάποιας μορφής δημιουργοί, να έχουν αυτής της μορφής δημιουργική έμπνευση που να τους βοηθήσει να παράγουν κάτι εξαιρετικά δημιουργικό, πρωτοπόρο και πετυχημένο.

  Το διάστημα από 25/2 μέχρι 20/3, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος μέχρι τις 21, ο Σεπτέμβρης από τις 11 και μετά και ο Νοέμβριος θεωρούνται τα πιο θετικά διαστήματα για όλους.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Θα έχετε βοήθεια από τον κοινωνικό σας κύκλο για ξεκινήσετε κάτι τολμηρό φέτος. Ο Δίας σας προσφέρει νέα ανοίγματα.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Οι προβλέψεις του 2021 για τα αγαπημένα μας ψαράκια δείχνουν ότι η χρονιά φέτος θα είναι ήρεμη. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα μπορεί να ήταν δύσκολα για σας, αλλά όλα αυτά θα τακτοποιηθούν. Η κατάσταση στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα, αλλά οι πλανήτες θα σας καθοδηγήσουν και θα σας βοηθήσουν. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αν καταφέρετε να επικοινωνήσετε καλά φέτος, θα είστε αρκετά τυχεροί στον έρωτα – ιδιαίτερα από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 20 Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα ταιριάζετε περισσότερο με δημιουργικά άτομα και θα αφιερώσετε χρόνο για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

  Καριέρα

  Το πλανητικό σκηνικό του 2021 προβλέπει ότι ο Δίας θα έχει θετική επίδραση στην επαγγελματική σας ζωή, φέτος. Είναι πιθανό να παίρνετε περισσότερη ικανοποίηση από καθημερινές εργασίες που είχατε βαρεθεί στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή θα συνεργαστείτε με καινούρια άτομα ή μπορεί να μάθετε κάτι καινούριο που θα συμβάλλει στη βελτίωση της δουλειάς σας. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η καριέρα σας συνολικά θα είναι πιο ικανοποιητική και πιο γεμάτη. Αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια δεύτερη δουλειά, σκεφτείτε να δουλέψετε διαδικτυακά. Γενικά, αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας με όλους τους τρόπους που μπορείτε.

  Οικονομικά

  Φέτος, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, μπορεί να σας ζητηθεί να μοιραστείτε τα χρήματα ή τους πόρους σας με άλλους. Όταν συμβεί αυτό, φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να συμβιβαστείτε ήρεμα. Αν δεν μάθετε πώς να συμβιβάζεστε με τους άλλους μ’ αυτό τον τρόπο, είναι πιθανό να προκαλέσετε διαφωνίες που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν. Αν καταφέρετε να διαχωρίσετε τα οικονομικά σας – κάτι που είναι απίθανο, αλλά μπορεί να συμβεί – τότε θα μπορέσετε να κάνετε κάποια επένδυση. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε, καλό θα ήταν να ζητήσετε συμβουλές για το είδος της επένδυσης από κάποιον ειδικό.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter