ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η παρορμητικότητα της φύσης σας θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ζωή σας αυτή την χρονιά. Η τάση σας να παίρνετε θέση σε θέματα που αφορούν κοινωνικά και άλλα ζητήματα θα μπορούσε να σας εμπλέξουν σε επί μέρους περιπέτειες. Η παρουσία του Κρόνου στον χώρο του Υδροχόου και οι αρνητικές του όψεις με τον Ουρανό θα μπορούσαν να σας πιέσουν οικονομικά και σε κάποιες περιπτώσεις είτε να σας στερήσουν ένα μέχρι χτες σταθερό εισόδημα είτε να σας κάνουν να χάσετε ένα οικονομικό σας στοιχείο.

  Το 2021 το εύκολο είναι να σπάσει μια μέχρι χτες σύμβαση, συνεργασία και αυτό είναι πιο επίφοβο περισσότερο για τους γεννημένους 17-18-19 Ιουλίου που θα διανύσουν μια πολύ δύσκολη χρονιά, μια χρονιά που απαγορεύει λάθη και που θα μπορούσε να σας βάλει σε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες.

  ΟΙ πιο ευνοημένοι Καρκίνοι αυτής της χρονιάς είναι οι γεννημένοι 11-12-13-14 Ιουλίου αφού θα είστε περισσότερο ευέλικτοι και θα βρίσκετε πιο εύκολα λύσεις, και οικονομικές και άλλες. Ακόμα, Παράλληλα οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου θα βρεθούν απέναντι στην πιθανότητα ενός μεγάλου και σημαντικού ανοίγματος τύχης μέσα από μια πρόταση ή ένα κέρδος που μπορεί να τους προσφέρει το διάστημα από την 1η του Μάη μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

  Οι υπόλοιποι μέσα σε αυτή την χρονιά θα τα σπάσετε με φίλους που θα θεωρήσετε ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών σας και όλοι προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τα πιο ευνοϊκά για εσάς διαστήματα που είναι από τις 18 του Φλεβάρη μέχρι τις 20 του Μάρτη, ο Ιούνιος και από τις 10 του Σεπτέμβρη μέχρι τις 21 Νοέμβρη.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Το 2021 είναι αφιερωμένο στην κοινωνική σας ζωή και στη δημιουργία νέων επαφών. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μέλλον.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Καρκίνοι, τα άστρα δείχνουν ότι σας περιμένουν πολλές αλλαγές, αυτή τη χρονιά. Είναι γνωστό ότι είναι στη φύση σας να ανησυχείτε όταν πρόκειται για αλλαγές, αλλά μόλις προσαρμοστείτε όλα θα πάνε καλά. Καλό είναι να θυμάστε ότι δεν είναι όλες οι αλλαγές αρνητικές. Τα άστρα σας επιφυλάσσουν υπέροχα πράγματα για φέτος, αλλά μόνο αν είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες.

  Έρωτας και σχέσεις

  Η Αφροδίτη θα περάσει από όλα τα ζώδια και φέτος, αλλά ξεκινά και τελειώνει τη χρονιά στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι οι στενές σας σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών, είναι πιθανό να γίνουν ακόμα πιο στενές στη διάρκεια της χρονιάς! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην ερωτική σας σχέση, θα τα δείτε να λύνονται το 2021. Εάν η σχέση σας κυλάει μια χαρά, θα τη δείτε να γίνεται ακόμα καλύτερη.

  Καριέρα

  Η καριέρα σας επηρεάζεται από τον Κρόνο και το Δία, που θα ενισχύσουν σημαντικά τη δημιουργικότητά σας. Εάν εργάζεστε σ’ έναν τομέα που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, τότε είστε τυχεροί! Η δουλειά θα είναι πολύ πιο εύκολη για σας, αρκεί να μπορέσετε να μείνετε πειθαρχημένοι. Εάν δεν ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, είναι πιθανό να έχετε περισσότερο άγχος από ό, τι συνήθως. Οι στόχοι σας μπορεί να φαίνεται ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν, κάτι που μπορεί να είναι αγχωτικό. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιο τρόπο να βάλετε λίγη δημιουργικότητα σε ό, τι κάνετε. Έτσι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα κι εσείς θα έχετε περισσότερη διάθεση να δουλέψετε.

  Οικονομικά

  Από την αρχή της χρονιάς ο Δίας θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Και είναι μια εξαιρετική στιγμή να εστιάσετε στα ταλέντα σας, γιατί ο Υδροχόος θα ενισχύσει περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Αυτά τα ταλέντα θα μπορούσαν μια χαρά να σας προσφέρουν επιπλέον έσοδα, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σκεφτείτε πρωτότυπα και έξω από τα καθιερωμένα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter