ΚΡΙΟΣ

 • Κριός 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν κάτι πρέπει να προσέχουν οι Κριοί το 2021 είναι οι μεγάλες αλλαγές που μπορεί να παρουσιάσει ο τομέας που λέγετε εισόδημα. Υπάρχουν πλανητικοί λόγοι που σημαίνουν ότι η μέχρι χτες όποια οικονομική σταθερότητα εύκολα θα μπορούσε να διαταραχτεί με συνέπεια να σας διέπει ένα αίσθημα αβεβαιότητας που αφορά κυρίως εισοδηματικά στην ζωή σας θέματα. Ένα δεύτερο σημαντικό είναι ότι θα διανύσετε μια χρονιά που θα αλλάξει κατά πολύ τις κοινωνικές επαφές και τις φιλίες σας. Θα υπάρξουν λόγοι που θα σας απομακρύνουν από κύκλους ανθρώπων που αποτελούσαν για εσάς μέχρι χτες τον κοινωνικό ή φιλικό σας ιστό, αντικαθιστώντας αυτό τον κύκλο με νέα άτομα πιο λίγα αριθμητικά, με τελείως διαφορετικές όμως αντιλήψεις, τέτοιες που να συμβαδίζουν στις δικές σας πνευματικές αναζητήσεις και ιδέες.

  Αν κάποιοι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε σχέση με τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις τους φέτος είναι οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Απριλίου, αφού διανύουν μια χρονιά που μπορεί να κλείσει ένα σημαντικός μέχρι χτες κύκλος στην ζωή τους, συναισθηματικός ή άλλος.

  Η περίοδος των γενεθλίων σας, το διάστημα από τέλη Ιουνίου μέχρι σχεδόν τέλη Αυγούστου, και το διάστημα από τις 7/10 μέχρι 20/12 θεωρούνται τα πιο ευνοϊκά διαστήματα της χρονιάς για τους Κριούς.

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οικονομικές καταστάσεις θα ελέγχουν τη ζωή σας στη διάρκεια του 2021. Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Οι προβλέψεις για το 2021, αγαπητοί Κριοί, δείχνουν πολλές αλλαγές τη χρονιά που έρχεται, αλλά αυτές οι αλλαγές γίνονται πιθανά για το καλύτερο. Ο Δίας, ο Ουρανός, ο Άρης κι ο Πλούτωνας έχουν μεγάλη πλανητική επιρροή στον Κριό, φέτος. Στη διάρκεια της χρονιάς η προσωπικότητα του Κριού θα χρειαστεί να πάρει πολλές αποφάσεις. Οι επιλογές που θα κάνει, ενώ επηρεάζεται από τους πλανήτες, θα είναι στο χέρι του. Κι αυτές οι αλλαγές θα καθορίσουν τη χρονιά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Αυτό το διάστημα θα επικοινωνείτε καλύτερα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έτσι, αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να δείτε προβλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη επικοινωνίας ή από πάθη που υπάρχουν για άλλους. Στην περίπτωση που αυτό γίνει πρόβλημα, πιθανότατα θα είναι στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Τα πάθη αυξάνονται και οι άνθρωποι γίνονται πιο αντιδραστικοί από ό, τι συνήθως. Εάν δεν μπορέσετε να κάνετε συμβιβασμούς ή να μιλήσετε για τα προβλήματά σας, η σχέση σας μπορεί να φτάσει στο τέλος της. Είτε έχετε μια ερωτική σχέση, είτε όχι, είναι πιθανό να αισθάνεστε πιο παθιασμένοι μετά τα μέσα Ιουλίου (και όλη την υπόλοιπη χρονιά μετά από αυτό) κι αυτό να σας ενθαρρύνει να γίνετε πιο ρομαντικοί. Αν είστε μόνοι θα έχετε βοήθεια για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αλλά αν είστε ήδη σε σχέση θα έχετε βοήθεια για να την βελτιώσετε. Ωστόσο, να προσέχετε τους πειρασμούς, καθώς το υπερβολικό πάθος μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε εξαπάτηση.

  Καριέρα

  Ακριβώς όπως η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθά να βελτιωθούν οι φιλικές κι ερωτικές σας σχέσεις, θα επηρεάσει επίσης και την επικοινωνία στο χώρο εργασίας. Αυτό θα βοηθήσει τα ομαδικά έργα να προχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα. Τα άστρα λένε ότι είναι πιθανό να τα πάτε καλύτερα με τους διευθυντές σας, στη διάρκεια της χρονιάς. Αν πάρετε μια προαγωγή ή μια αύξηση το 2021, μάλλον θα είναι τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο. Εξαιτίας των κινήσεων του Άρη, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά γεμάτο. Ευτυχώς, θα είστε πιο παραγωγικοί από ό, τι συνήθως, το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Ωστόσο, αν δεν βρίσκετε χρόνο να χαλαρώσετε, θα καταλήξετε να είστε πολύ αγχωμένοι.

  Οικονομικά

  Στη διάρκεια της  χρονιάς τα οικονομικά σας είναι πιθανό να αλλάξουν. Ανάλογα με τις κινήσεις και τις επενδύσεις σας, αυτό μπορεί να είναι για καλό ή για κακό. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να ωφεληθείτε, φέτος. Το 2021 θα είναι η χρονιά που τα χόμπι σας μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα. Επίσης, αν υπάρχει η δυνατότητα, καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ακίνητα.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter