ΛΕΩΝ

 • Λέων 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  ΟΙ πρώτοι 4 μήνες του χρόνου θα ολοκληρώσουν ένα κύμα αλλαγών που ξεκίνησε από πέρσι στην ζωή των γεννημένων για τους 30-31/7 και 1-2/8. Από την 1η του Μάη μέχρι το τέλος της χρονιάς ανατροπές θα δεχτούν οι γεννημένοι τις 3-4-5-6 Αυγούστου και αυτές μπορεί να αφορούν την κοινωνική, επαγγελματική θέση ή οικογενειακά-συντροφικά ζητήματα.

  Σε αυτούς τους περίεργους χρόνους η λύση για τους Λέοντες βρίσκετε μέσα στην έννοια που λέγετε συνεργασία. Η απολυτότητα και το αρχηγικό της φύσης σας δύσκολα συμβιβάζετε σε συμμετοχικούς και όχι αρχηγικούς ρόλους. Το 2021 σας καλεί να πείτε ναι σε μια σημαντική συνεργασία ή ακόμα και σε ένα γάμο για τους νεώτερους ρίχνοντας πολύ νερό στο κρασί της αρχηγικής σας και απολυταρχικής σας φύσης.

  ¨Οσοι πράξετε έτσι μπορείτε να περιμένετε από τα μέσα της Άνοιξης καλύτερες μέρες για την ασφάλεια των οικονομικών σας. Ενώ γενικά οι Λέοντες από τον Μάιο μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα μπορούσαν να διαχειριστούν και ένα κληρονομικής φύσεως θέμα που πιθανώς να προκύψει ή θα μπορείτε να δεχτείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας που πιθανά δεχτήκατε.

  Οι υπόλοιποι εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάστημα από τις 20 του Μάρτη έως τις 20 του Απρίλη, από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, και από 7/10 έως 20/12 που θεωρούνται τα καλύτερα διαστήματα για εσάς μέσα στο 2021.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Η επαγγελματική ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο, όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Άρης θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Οι προβλέψεις της νέας χρονιάς για τα λιονταράκια μας επιφυλάσσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι δυο πλανήτες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας, φέτος, είναι ο Δίας και ο Κρόνος – κι ο Άρης, επίσης, θα έχει μια μικρή επιρροή. Από την αρχή της χρονιάς καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή. Αυτό θα βελτιώσει τόσο τις σχέσεις σας, όσο και τα οικονομικά σας. Φυσικά και τα δυο αυτά πράγματα, όπως και πολλές καταστάσεις το 2021, θα απαιτήσουν σκληρή δουλειά για να πετύχουν.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αν είστε σε μια σταθερή σχέση, τότε ένας γάμος μπορεί να είναι στο πρόγραμμα, αυτή τη χρονιά. Αν είναι έτσι, είναι καλύτερα να προγραμματίσετε το γάμο σας κάποια στιγμή ανάμεσα στον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο. Η Αφροδίτη θα κινηθεί σε διάφορα ζώδια, εκείνο το διάστημα και θα βρίσκεται στο Λέοντα το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου. Όσο μπορείτε να βελτιώνετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, η ερωτική σας ζωή θα εξελίσσεται προς το καλύτερο. Μερικές φορές, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να δείτε πράγματα κι από τη μεριά του συντρόφου σας, για να καταλάβετε καλά μια κατάσταση. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, η σχέση σας θα κυλήσει όμορφα όλη τη χρονιά και υπάρχουν ακόμα και πιθανότητες εγκυμοσύνης, για τα παντρεμένα ζευγάρια.

  Καριέρα

  Σε όλη τη διάρκεια του 2021 ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και σας διευκολύνει να τα πηγαίνετε καλά με τους συναδέλφους σας και με άλλες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Αυτό κάνει ευκολότερη την ανάθεση έργων σε άλλους και τη δική σας τη δουλειά συνολικότερα. Απλά να θυμάστε ότι, επειδή θα σας είναι πιο εύκολο να τα πηγαίνετε καλά με τους συναδέλφους σας, δεν σημαίνει ότι όλοι οι συνάδελφοί σας θα τα πηγαίνουν καλά μαζί σας. Επίσης, μπορεί να νιώθετε αγχωμένοι την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, όταν ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο και το Δία, τον ένα μετά τον άλλο. Τα υψηλότερα επίπεδα άγχους μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες να έχετε σύγκρουση με άλλους. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μην την αφήσετε να βάλει τις βάσεις για όλη την υπόλοιπη χρονιά.

  Οικονομικά

  Τα οικονομικά σας θα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Απρίλιος θα είναι η πιο τυχερή στιγμή για τα οικονομικά σας γιατί κάποια στιγμή μέσα στο μήνα η Αφροδίτη, ο Ερμής κι ο Ήλιος θα βρεθούν στον Ταύρο. Ο Ταύρος είναι γνωστός για τη σταθερότητά του, κάτι που είναι καλό για τα οικονομικά σας. Αν τυχόν έχετε συγκεντρώσει χρήματα μέχρι τότε, θα είναι ασφαλή. Μπορεί ακόμη να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος, περίπου εκείνο το διάστημα. Αλλά από το τέλος Απριλίου μέχρι το Σεπτέμβρη, καλό θα ήταν να αρχίσετε να αποταμιεύετε. Κι ενώ είναι μια καλή στιγμή για αποταμίευση, δεν είναι καλή στιγμή για επενδύσεις. Η αποταμίευση χρημάτων τώρα, θα έχει καλά αποτελέσματα την επόμενη χρονιά.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter