ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το 2020 έδειξε σημάδια ανατροπής κυρίως στην ζωή των γεννημένων μέχρι και τις 2/11. Το 2021 δείχνει ότι για εσάς μέχρι τον Μάιο θα ολοκληρωθεί ένα κύμα ανατρεπτικών αλλαγών και πιέσεων στην ζωή σας ενώ από εκεί και μετά οι εντάσεις αφορούν κυρίως τους γεννημένους 3-4-5/11. Είναι αλήθεια ότι οι Σκορπιοί των 13 πρώτων ημερών δεν θα έχουν εύκολη χρονιά. Οικογενειακά κυρίως θέματα, όποιας μορφής, θα σας προβληματίσουν αργά ή γρήγορα μέσα σε αυτή την χρονιά, εξαίρεση ίσως αποτελούν οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου που φαίνετε ότι από τον Μάη και μετά ξεγλιστράμε από τις δυσκολίες και θα έχουν μια ειδική εύνοια που τους κάνει να είναι και οι περισσότερο τυχεροί Σκορπιοί αυτής της χρονιάς.

  Ο οικογενειακός τομέας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα. Υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε πολύ με αυτόν και κάποιοι να βρεθείτε απέναντι σε δυσάρεστες καταστάσεις τις όποιες λίγο πολύ κάποια στιγμή όλοι στην ζωή τους αντιμετωπίζουν. Κάθε αρνητικό όμως έχει και τα θετικά του σημεία. Στα σίγουρα τόσο ο οικογενειακός χώρος όσο και ο χώρος που ζείτε γενικά θα παρουσιάσει αλλαγές.

  Οι ίδιοι, εσείς των πρώτων δεκατριών ημερών, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανατρεπτικές τάσεις που θα μπορούσαν να αφορούν και άλλους τομείς της ζωής σας, μόνιμες σχέσεις, συνεργασίες, γάμους, που γενικά θα υπάρχει ένα εύφλεκτο κλίμα το οποίο μπορεί να μυρίζει ανατροπή και διάλυση. Ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι η πιο καλή στιγμή της χρονιάς για εσάς των δυο πρώτων ημερών που δείχνετε να έχετε ξεφύγει από τα δύσκολα και μάλιστα μπορείτε να δεχτείτε ένα άγγιγμα της τύχης μέσα από ένα κέρδος, μια πρόταση, ένα άνοιγμα.

  Οι υπόλοιποι, κυρίως εσείς του δεύτερου δεκαπενθημέρου, θα διανύσετε μια χρονιά που δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ειδικό εκτός φυσικά και αν έχετε πλανήτες εσωτερικούς ή πλανήτες στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας.

  Ίσως κάποιοι γεννημένοι στις 11-12/11 μπορείτε αυτή την χρονιά να έχετε μια έμπνευση, ένα κάτι που να αναπτερώνει τα φιλόδοξα προσωπικά ή επαγγελματικά σας αιτήματα και να θεωρείστε και εσείς από τους ευνοημένους αυτής της χρονιάς.

  Λίγο καλύτερα τα πράγματα για όλους από τις 18/2 μέχρι 20/3, από τις 2/6-21/7 και από τις 11/9 μέχρι 6/10.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οι σχέσεις σας θα είναι ευχάριστες, τρυφερές κι απολαυστικές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Ωστόσο, πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Οι προβλέψεις του 2021 για σας, αγαπητοί Σκορπιοί, σας συμβουλεύουν να είστε διακριτικοί φέτος, κάτι που μερικές φορές σας είναι αρκετά δύσκολο. Θα πρέπει να κρατήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις σε χαμηλούς τόνους. Επίσης, κρατήστε για τον εαυτό σας οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με την εργασία και τα οικονομικά σας. Το να είστε πολύ κοινωνικοί γι’ αυτά τα θέματα μπορεί να τα θέσει σε κίνδυνο. Επομένως, προσπαθήστε να ζήσετε όσο γίνεται σεμνά φέτος, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε στην επιτυχία.

  Έρωτας και σχέσεις

  Οι ερωτικές προβλέψεις για τη νέα χρονιά υποδηλώνουν μια σημαντική αλλαγή στην αισθηματική σας σχέση. Αν ήδη βλέπετε κάποιο πρόσωπο, τότε μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να δεσμευτείτε. Θα είναι καλύτερα να κάνετε την πρότασή σας από τα μέσα Απριλίου έως την πρώτη εβδομάδα του Μαίου, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο. Εάν η δέσμευση δεν είναι στο μυαλό σας, τότε υπάρχουν άλλα μεγάλα ερωτήματα που σας προβληματίζουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ αποκτήσετε μωρό; Εάν είστε μόνοι, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση; Εάν  είστε σε σχέση, είναι η ώρα να χωρίσετε; Εξετάστε αυτές τις ερωτήσεις στην αρχή της χρονιάς. Μέχρι το φθινόπωρο, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας δείξει τι να κάνετε.

  Καριέρα

  Το πλανητικό σκηνικό του 2021 προβλέπει ότι θα είστε πιο παραγωγικοί φέτος, όταν δουλεύετε μόνοι σας. Εάν είναι δυνατό, βρείτε ένα χώρο που να μπορείτε να απομονωθείτε. Η συνεργασία με άλλους, πιθανά, θα σας αποσπά την προσοχή. Μην αποφεύγετε την ομαδική εργασία, αν απαιτείτε να την κάνετε, αλλά μην πηγαίνετε σκόπιμα γι’ αυτό. Οι κινήσεις του Δία θα σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι πιθανό να έχετε κάποια επιλογή ως προς το τι να κάνετε στη δουλειά σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι που σας αρέσει. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να περνάτε καλά στη δουλειά και να μάθετε και κάτι καινούριο.

  Οικονομικά

  Όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, η επαγγελματική ζωή θα είναι πολύ γεμάτη για σας φέτος και είναι πιθανό να απασχολεί τη σκέψη σας σε μεγάλο βαθμό. Αν και αυτό μπορεί να είναι κουραστικό, είναι σίγουρο ότι θα αποδώσει – κυριολεκτικά. Ίσως δεχτείτε ένα μεγάλο μπόνους και καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας.  Στη συνέχεια, διαθέστε κάποια από αυτά τα έσοδα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter