ΤΑΥΡΟΣ

 • Ταύρος 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς θα σημαίνουν και την ολοκλήρωση των μεγάλων και ανατρεπτικών αλλαγών που προαιόνιζε το 2020 στην ζωή των γεννημένων από 27 έως και 30 Απριλίου. Εσείς μέχρι τις αρχές του Μάη θα έχετε να αντιμετωπίσετε και να αποδεχτείτε μια αιτία ανατροπής σε κάτι το οποίο αποτελούσε σταθερό μέχρι χτες στην ζωή σας, ό,τι και αν είναι αυτό, οικογενειακό, επαγγελματικό, προσωπικό κλπ.

  Από την 1 Μαΐου και μέχρι τα τέλη της χρονιάς το γεγονός ή το δείγμα ενός ανατρεπτικού γεγονότος θα το εισπράξουν οι γεννημένοι τις 4 πρώτες μέρες του Μάη. Εσείς είστε και οι περισσότερο πιεσμένοι Ταύροι αυτής της χρονιάς. Οι πριν και μετά αυτών των ημερομηνιών θα διανύσετε ένα 2021 που μπορεί να βοηθήσει να αναπτυχθείτε κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά, αναλαμβάνοντας ωστόσο περισσότερες ευθύνες από αυτές που είχατε μέχρι χθες, ίσως και θέσεις που απαιτούν σοβαρότητα και εξαιρετική υπευθυνότητα.

  Το καλό κομμάτι του 2021 για τους περισσότερους είναι το τέλος της άνοιξης μέχρι το τέλος Ιουλίου. Από Μάιο δηλαδή μέχρι Ιούλιο επειδή η πολύ καλή παρουσία του Δια στον χώρο των Ιχθύων θα μπορέσει να δώσει στους περισσότερους αιτίες που να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι και να βρεθούν περισσότερο κοντά με ανθρώπους που τους νιώθουν και τους στηρίζουν.

  Κατά τα άλλα ο Ιανουάριος, το διάστημα από 14 Απρίλη μέχρι 10 Μάη, από 22 Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτέμβρη και ο Δεκέμβρης είναι τα καλύτερα διαστήματα των Ταύρων αυτή την χρονιά.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Θα πετύχετε στη ζωή σας, φέτος, δοκιμάζοντας καινούρια και πρωτότυπα πράγματα.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Ταύροι, το 2021 υπάρχει η ανάγκη ν’ αγκαλιάσετε την αλλαγή και να αποδεχτείτε τις νέες ευκαιρίες. Ο πεισματάρης και σταθερός Ταύρος μπορεί να θεωρήσει ότι αυτός ο στόχος είναι δύσκολος, αλλά υπάρχουν άτομα να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν στη διάρκεια της χρονιάς. Φέτος, πάρτε το ρίσκο – είναι πιθανό να αποδώσει.

  Έρωτας και σχέσεις

  Η ερωτική σας ζωή δεν είναι πιθανό ν’ αλλάξει πολύ φέτος, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Εάν είστε μόνοι, τότε μάλλον θα παραμείνετε μόνοι – αν είστε, ήδη, σε σχέση θα  παραμείνετε έτσι. Με τον ίδιο τρόπο, η σχέση σας θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση που είχε μέχρι τώρα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε. Αν τα πράγματα είναι ήσυχα, θα συνεχίσουν να κινούνται μ’ αυτό τον τρόπο τον επόμενο χρόνο.

  Καριέρα

  Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι γεμάτη και πιο πολυάσχολη από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, λόγω της θέσης των πλανητών, θα έχετε την ενέργεια να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά σε ό, τι έχετε να κάνετε. Επίσης, είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις που απαιτούν πολλή σκέψη για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, κυρίως στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  Οικονομικά

  Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας αποκαλύπτουν ότι το 2021 είναι μια υπέροχη χρονιά για να ασχοληθείτε με μια ανθρωπιστική οργάνωση. Δεδομένου ότι θα δουλεύετε περισσότερο, θα έχετε και περισσότερα χρήματα. Διαθέστε κάποια από τα παραπάνω χρήματα για να βοηθήσετε ανθρώπους που το χρειάζονται. Αν το κάνετε, κάντε το με ανοιχτή καρδιά, όχι για δικό σας κέρδος. Έτσι, θα βοηθήσετε στη βελτίωση του κάρμα σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter