ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Τοξότης 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το ότι έχει φύγει ο Κρόνος από τον χώρο του Αιγόκερω δείχνει ότι για κάποιο λόγο θα μειωθεί από φέτος ένα πάγιο έξοδο το οποίο μέχρι χτες σας δυσκόλευε. Όμως έχει φύγει και ο Δίας που τουλάχιστον το 2020, ακόμα και από αρνητική θέση, μπορούσε και στήριζε επιμέρους την οικονομία σας. Οι δύστροπες όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό δείχνουν ότι το 2021 είναι μια χρονιά που θα σας μειώσει τα έσοδα και θα σας προβληματίσει οικονομικά. Ακόμα ο ανατρεπτικός Ουρανός, που κινείτε μες τον χώρο του Ταύρου, δείχνει ότι στην διάρκεια της χρονιάς θα μπορούσε να πάψει μια επαγγελματική δραστηριότητα σας και να λειτουργήσετε λίγο σπασμωδικά στον τομέα αυτό την διάρκεια της χρονιάς. Το ποθούμενο, το να κάνετε δηλαδή αυτό που αγαπάτε και σας αρέσει και να έχετε τα έσοδα που θα θέλατε, είναι κάτι που είναι δύσκολο το 2021. Παράλληλα φαίνετε ότι η ανάγκη σας να κινείστε σε πολλές μεριές θα είναι για πολλούς λόγους εμποδισμένη. Είναι μια χρονιά που δεν θα σας λείψει το άγχος και η ανασφάλεια.

  Ο τομέας που αφορά κοντινούς συγγενείς θα σας προβληματίσει είτε με θέματα υγείας είτε με άλλα. Και κάποιοι, για το χατίρι συγγενών, θα μπορούσαν να μπούνε σε έξοδα.

  Αυτή την χρονιά λοιπόν, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τα λίγα θετικά της διαστήματα που είναι από τις 20/3 μέχρι 19/4, από τα τέλη Ιουνίου μέχρι 22/8 και από 7/10-5/11.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Ο Δίας σας κάνει περιπετειώδεις κι εφευρετικούς, φέτος. Ο Κρόνος σας ευνοεί με λογική και βάζει όρια στη φαντασία σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Το 2021, αγαπητοί Τοξότες, υπόσχεται να είναι μια ήρεμη κι ευτυχισμένη χρονιά για σας. Συνήθως, οι Τοξότες δεν έχετε και μεγάλη ηρεμία στη ζωή σας, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ήσυχα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι βαρετή. Ο ενθουσιασμός θα προέλθει από την κοινωνική σας ζωή και, αν είστε αρκετά τυχεροί, από τα ταξίδια.

  Έρωτας και σχέσεις

  Τα τελευταία χρόνια μπορεί να νιώσατε ότι οι ερωτικές σας σχέσεις έπεφταν σε ρουτίνα. Ευτυχώς, οι προβλέψεις για το 2021 δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει! Φέτος θα νιώθετε ιδιαίτερη τόνωση και θα είστε περισσότερο παρορμητικοί, στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη σχέση σας πιο συναρπαστική. Απλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από πειρασμούς και θα τα πάτε μια χαρά.

  Καριέρα

  Στην επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να δουλέψετε μαζί με άλλους. Προσπαθήστε να έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, στη διάρκεια των συνεργασιών. Όσο καλύτερα δουλεύετε με τους άλλους, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα. Αν αποτύχετε να συνεργαστείτε με τους άλλους, μπορεί να προκαλέσετε συγκρούσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις κι αυτό να επηρεάσει αρνητικά τη συνολική, εργασιακή σας πρόοδο.

  Οικονομικά

  Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς μας δείχνει ότι τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση φέτος, κυρίως από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας είναι εύκολο να κερδίσετε χρήματα. Γι’ αυτό θα είναι καλό να φροντίσετε  να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή να κάνετε επενδύσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις φανταχτερές αγορές που δεν σας χρειάζονται. Λόγω των κινήσεων του Δία μπορεί να μπείτε σε πειρασμό και να ξοδέψετε χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε ή να ξοδέψετε χρήματα για άλλους. Αν έχετε μια ερωτική σχέση το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σας θα πάει σε ραντεβού και σε δώρα. Πάντως, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε πρόβλημα στα οικονομικά σας, θα πρέπει να περιορίσετε αυτές τις δαπάνες.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter