ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Υδροχόος 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για κάποιους γεννημένους 26-30 Ιανουαρίου, από πέρσι υπήρχαν λόγοι να σας δείχνουν ότι είστε μπροστά σε αλλαγές που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Αλλαγές που σας δημιουργούν αναστάτωση και που μπορούσαν να έχουν πολλά πρόσωπα, διασπάσεις, ξεσπιτώματα και άλλα.  Από τον Μάη και μετά σε αυτό το κλίμα μπαίνουν και οι γεννημένοι από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι το πρωινό της 3ής Φεβρουαρίου. Και εσείς δηλαδή στο δεύτερο ουσιαστικά μισό της χρονιάς θα δεχτείτε πιέσεις και αιτίες που θα αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας. Μπορεί ο Δίας να έχει περάσει στο ζώδιο σας αλλά όχι μόνος του. Μαζί με τον Δία υπάρχει και ένας Κρόνος που δυσκολεύει, πιέζει, προβληματίζει, κρίνει και τελικά ωριμάζει με τον δικό του αυστηρό τρόπο τους γεννημένους μέχρι και τις 3 του Φλεβάρη.

  Η χρονιά δίνει ανοίγματα και προοπτικές αλλά ταυτόχρονα και ευθύνες. Δεν χαρίζει τίποτα και τα ανοίγματα ή οι ευκαιρίες της συνεπάγονται και μια ευθύνη που πρέπει να αναλάβετε για να κερδίσετε ουσιαστικά μέσα από αυτά. Βέβαια ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν θεωρείτε αρνητικός Κρόνος. Σε ελεύθερη μετάφραση μπορούμε να την ονομάσουμε δημιουργική ευθύνη. Αυτός είναι και ο λόγος που στις επιλογές μας πρέπει να έχουμε κατά νου ότι έχουμε την διάθεση και τα κότσια να στριμωχτούμε και να τις υποστηρίξουμε.

  Τα πράγματα είναι πολύ πιο ανέμελα και εύκολα για τους από 4 Φεβρουαρίου και μετά.  Εσείς από τα τέλη του Φλεβάρη θα έχετε μια χρονιά που έχει την δύναμη να σας ανεβάσει απότομα, να σας δώσει αιτίες χαράς, ίσως μια σημαντική πρόταση, ένα λόγο να πάτε την ζωή σας ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Ανάλογα με την χρονική στιγμή που βρίσκεστε θα μπορούσε να είναι επαγγελματικό, προσωπικό άνοιγμα. Για κάποιους ελεύθερους πρόταση, κλπ. Το τρίμηνο άγγιγμα που θα κάνει ο Δίας στου Ιχθύες από τον Μάη μέχρι τα τέλη Ιουλίου δίνει μια καλή ανάσα στα οικονομικά σας, που ανεξάρτητα με αυτό το καλό διάστημα δεν δείχνουν να είναι αυτά τα οποία θα σας επηρεάσουν ή θα σας προβληματίσουν αυτή την χρονιά. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, δύσκολα ή εύκολα θα καταφέρνετε να έχετε αυτά που επιθυμείτε.

  Σίγουρα οι πιο κερδισμένοι Υδροχόοι του 2021 είναι οι γεννημένοι από 10/2 και μετά που από τα τέλη του Μάρτη θα έχουν μια εξαιρετική χρονιά και τύχη σε πολλούς τομείς της ζωής τους. Στο γενικά καλό κλίμα ο Φεβρουάριος, ο Μάιος, τα τέλη Αυγούστου και ο Σεπτέμβριος θεωρούνται ακόμα καλυτέρα για όλους.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας το 2021, θα χρειαστεί πολύ δουλειά και τεχνογνωσία. Αντιμετωπίστε με θάρρος τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2021 για το ζώδιο των Υδροχόων πολλοί από τους πλανήτες έχουν αντίκτυπο στο ζώδιό σας φέτος. Μερικοί από τους πλανήτες που θα έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι, είναι ο Άρης, ο Δίας, ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας. Ευτυχώς, έχετε από τη φύση σας την ικανότητα να χειρίζεστε ό, τι έρχεται στο δρόμο σας το 2021, αλλά και κάθε άλλη χρονιά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Φέτος, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον  Αιγόκερω το μεγαλύτερος μέρος του Ιανουαρίου και, επίσης, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο – αυτό σας επηρεάζει.  Μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί στη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά και πιο μυστικοπαθείς, καθώς δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα. Προσπαθήστε, όμως, να τα διαχειριστείτε αν θέλετε να δείτε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σταθερή σχέση φέτος, θα ενθαρρυνθείτε να εστιάσετε στο πνευματικό κομμάτι του εαυτού σας. Αν είστε μόνοι είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον που μοιράζεται τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, προσπαθήστε να βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε μεταξύ σας, για να ενισχύσετε τη σχέση σας.

  Καριέρα

  Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων στη δουλειά φέτος. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην ομαδική εργασία και στην καλύτερη συνεργασία με τους άλλους. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας, αν φροντίζετε να ζητάτε βοήθεια από τους άλλους, αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

  Οικονομικά

  Θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αυτή τη χρονιά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μπορεί να σας προκαλέσει δυσκολίες, οπότε καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας να μην ξοδεύετε για πράγματα που δεν χρειάζεστε. Ενώ το να αγοράζετε καινούρια πράγματα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλά για λίγο, αυτή η χαρά δεν κρατάει. Αντίθετα, καλό θα ήταν να αποταμιεύετε χρήματα στο βαθμό που μπορείτε, για να ανταπεξέλθετε σε μια δύσκολη στιγμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter