ΖΥΓΟΣ

 • Ζυγός 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν κάποιοι Ζυγοί διανύσουν ένα διάστημα που απαγορεύει και δεν συγχωρεί λάθη είναι οι γεννημένοι 18-19-20/10. Εσάς οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας φέτος έχουν μεγάλη σημασία και επιπτώσεις που χάνονται μέσα στον χρόνο. Γι΄αυτό και να είστε οι περισσότερο προσεκτικοί. Σαν αέρινο ζώδιο που είστε είστε το δεύτερο ζώδιο μετά τους Διδύμους που μπορείτε να θεωρηθείτε από τα πλέον τυχερά ζώδια του 2021. Η ισχυρή παρουσία του Δια στον χώρο του Υδροχόου έχει την δύναμη να σας προσφέρει μια χρονιά εύνοιας στην διάρκεια της οποίας θα μπορούσατε να δεχτείτε το άγγιγμα της τύχης ή και μια σημαντικότατη πρόταση που, εάν και εφόσον την αποδεχτείτε, να περιχαρακώσετε την ζωή σας σε ένα καθεστώς ασφάλειας και σιγουριάς στο μέλλον. Όλη αυτή η εύνοια αυτό που ζητάει από εσάς είναι μια ρεαλιστική σοβαρότητα, μέθοδο και υπομονή.

  Οι νεαροί άλλα και οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα μπορούν να βρεθούν φέτος σε μια χρονιά που έχει την δύναμη να τους προσφέρει μια ουσιαστική, σημαντική και θετική πρόταση που να έχει την δύναμη να καλύψει τις συναισθηματικές τους αναζητήσεις, άλλα και που προϋποθέτει για να πετύχει την σοβαροποίηση της μέχρι χτες παιγνιδιάρικης, όσο αφορά τα ερωτικά, συμπεριφοράς και λειτουργίας τους.

  Ο χώρος των επαγγελματικών και των οικονομικών σας ανοίγει ένα θετικό παράθυρο εύνοιας από την 1η του Μάη μέχρι τα τέλη του Ιουνίου σαν μια πρώτη γεύση της θετικότητας που μπορεί να ακολουθήσει για τα επαγγελματο-οικονομικά σας το 2022.

  Η αρνητική όψη του Κρόνου με τον Ουρανό, η συχνά επαναλαμβανομένη μες το 2021, δεν αποκλείετε να δώσει κάποιας μορφής οικονομικές απώλειες σε άτομα του Ζυγού που ωστόσο ο Δίας μέσα από τον χώρο του Υδροχόου υπάρχει πιθανότητα να τους δώσει τρόπο να καλύψουν ή να αναπληρώσουν.

  Μέρες όπως οι 16-17-18/2, το διάστημα από 12-19 Ιουνίου και μέρες όπως οι 22-25/12 θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα λάθη σας γιατί μπορεί να χαλάσετε, δική σας υπαιτιότητα, κάτι που δεν πρέπει να χαλάσει στην ζωή σας είτε αυτό είναι σχέση ή οτιδήποτε άλλο. Κατά τα άλλα όλοι προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Φεβρουάριο, το διάστημα από τις 10/5-20/6, την περίοδο από 16/8-10/9 που θεωρούνται και τα πιο τυχερά διαστήματα του 2021 για όλους.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Οι πλανητικές όψεις είναι ευνοϊκές για την υγεία και τη ζωτικότητά σας το 2021. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Ζυγοί, το 2021 φέρνει μαζί του ελπίδα και θετικές αλλαγές! Φέτος, θα χρειαστεί  να βασιστείτε στις σχέσεις σας – τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές – για να σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε στη διάρκεια της χρονιάς. Είναι μια υπέροχη χρονιά για να γυρίσετε ξανά σε παλιές φιλίες και χόμπι. Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθετε από το παρελθόν και να προχωρήσετε προς το μέλλον.

  Έρωτας και σχέσεις

  Τον Ιανουάριο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο έντονα με το σύντροφό σας μ’ ένα τρυφερό τρόπο, αλλά γενικά λιγότερο παθιασμένο. Ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σας, αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει τη σχέση σας ή να την βλάψει. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να παρατηρήσετε προσεκτικά το ταίρι σας για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε.

  Καριέρα

  Η καριέρα σας, αυτή τη χρονιά, επηρεάζεται από το Δία, κάτι που μπορεί να κάνει τις επαγγελματικές σας αποφάσεις πιο δύσκολες. Είναι πιθανό να είστε εξαιρετικά απασχολημένοι φέτος, ειδικά όταν ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Ακόμα και τότε, όμως, προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματίες. Αυτό μπορεί να σας ανοίξει νέες ευκαιρίες, ταξίδια και συναντήσεις με νέους ανθρώπους.

  Οικονομικά

  Για όλη της διάρκεια της χρονιάς ο Κρόνος θα κινείται στον Αιγόκερω: αυτό μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στη διαχείριση των οικονομικών σας, αν αφεθείτε και παρασυρθείτε σε υλικούς πειρασμούς – θα σας είναι πιο δύσκολο από ό, τι συνήθως να αποταμιεύστε χρήματα. Όχι γιατί τα έσοδά σας θα είναι λιγότερα, αλλά γιατί οι δαπάνες σας αυξάνονται. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδά σας και να μην κάνετε αχρείαστες αγορές για να διατηρήσετε τα οικονομικά σας σε μια καλή κατάσταση.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter