Φρέντι Μέρκιουρι: Παρθένος με υπέρλαμπρο άστρο

Φρέντι Μέρκιουρι: Παρθένος με υπέρλαμπρο άστρο

terezasmall

Γράφει η αστρολόγος μας ΤΕΡΕΖΑ

 

Μάθε τον δικό σου γενέθλιο αστρολογικό χάρτη

 

Μίλησε μαζί της στο 14707 και λύσε κάθε σου απορία

 

O Φρέντι Μέρκιουρι ήταν ο τραγουδιστής του εμβληματικού συγκροτήματος Queen και αποτέλεσε είδωλο της ροκ μουσικής και σημαντική επιρροή για μεταγενέστερα μουσικά ρεύματα. Εκπληκτικός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και αξεπέραστος περφόρμερ, έκανε κάθε του παράσταση ένα αξέχαστο σόου, μελετώντας σε βάθος τις μουσικές επιρροές και τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις της εποχής του, τις οποίες εξέφραζε μέσα από αρκετά τραγούδια του.

 

Όλα αυτά φυσικά είναι αναμενόμενα για ένα τέτοιο οξυδερκή και ευαίσθητο Παρθένο με έναν πολλά υποσχόμενο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη.

 

Untitled-2

 

Η Σελήνη του βρίσκεται στον άξονα Τοξότη και Διδύμων κάτι που υποδηλώνει έναν ακούραστο άνθρωπο, εφευρετικό που δεν μπαίνει σε καλούπια, αγαπά να πειραματίζεται και σπάει τις νόρμες. Πράγματι στη διάρκεια της ζωής του ο Φρέντι Μέρκιουρι ταξίδεψε πολύ, εξερεύνησε νέα είδη μουσικής και πειραματισμούς που προσπάθησε να εντάξει στα κομμάτια του (χαρακτηριστικό το Bohemian Rhapsody που εμπεριέχει τουλάχιστον 4 διαφορετικά μουσικά είδη), ενώ πειραματίστηκε και στα ερωτικά του, συνάπτοντας σχέσεις με γυναίκες και με άνδρες, μέχρι να βρει τον προσανατολισμό του.

 

Με τον Κρόνο στο Λέοντα, τον 12ο οίκο του, υποδηλώνεται ένας άνθρωπος με ηρωισμό που σε ένα βαθμό ζούσε μία λιτή ζωή και προσπαθούσε μόνος να ολοκληρώσει την προσωπική του αναζήτηση και την αντιμετώπιση των δικών του ζητημάτων, χωρίς να επιδέχεται τη βοήθεια κανενός. Ο Φρέντι Μέρκιουρι έμεινε δυνατός μέχρι το τέλος και πάλεψε να μην απογοητεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του, ακόμα κι όταν ένιωθε καταβεβλημένος. Χαρακτηριστικοί οι στίχοι του τελευταίου κομματιού του «Show must go on» που περιγράφουν ακριβώς την προσπάθεια του να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα του σταρ, παρόλο που οι επιπλοκές της κατάστασης του είχαν επιδεινωθεί σημαντικά.

 

freddie-mercury-montreal-1981

 

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στην Παρθένο στον αστρολογικό του χάρτη και στον πρώτο οίκο του, σε σύνοδο με τον ήλιο. Αυτό υποδηλώνει έναν άνθρωπο για τον οποίο κάθε νέα κατάσταση αποτελεί ένα πεδίο για πειραματισμό. Όταν έχει να αντιμετωπίσει κάτι που είναι άγνωστο, η πρώτη του αντίδραση είναι να επιχειρήσει να το ανακαλύψει, να μάθει και να συλλέξει πληροφορίες. Το ερευνητικό μυαλό του ήταν αξιοσημείωτο, ενώ ο αυθορμητισμός και η κοινωνική αλληλεπίδραση του τον έκανε ακαταμάχητο ως άτομο.

 

Δυστυχώς όμως ο Ποσειδώνας του βρισκόταν στον Ζυγό, στο δεύτερο οίκο του και αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα και καθοριστικό για την πορεία της ζωής του. Αυτή η σύνοδος είναι σύνοδος ατυχίας που υποδηλώνει ότι το άτομο δυσκολεύεται πολύ να πετύχει τους στόχους του αφού έχει συνεχώς εξωτερικά εμπόδια, ενώ κάθε μεγάλη επιτυχία που του συμβαίνει, σχεδόν πάντα συνοδεύεται από μία τεράστια κακοτυχία ή μία καταστροφή. Η εκπληκτική επιτυχία του για την οποία τόσο κόπιασε να εξασφαλίσει, αλλά και το τραγικό και άδοξο τέλος του, είναι ενδεικτικά στοιχεία μίας τέτοιας αστρικής διέλευσης.

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aries Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Κριός; - Ένα ζώδιο συνυφασμένο με την λέξη «ξοδεύω», όπως ο Κριός μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολά σε κατάσταση πανικού, όταν η Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; - Κριός: Ένας άντρας Κριός συνήθως επιλέγει έντονα αρώματα που να εκπέμπουν αισθησιασμό και ερωτισμό και συνήθως έχουν ως βάση την Περισσότερα... Περισσότερα...
sleep Ποια είναι η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς ανάλογα με το ζώδιό σου; - Είναι γεγονός ότι πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε διάφορες στιγμές της ημέρας μας ή τι έχουμε να κάνουμε για την επόμενη ή Περισσότερα... Περισσότερα...
pagoto (2) Ποιο είναι το αγαπημένο σας παγωτό σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Το καλοκαιράκι δε λέει να πλησιάσει! Για όσους αγαπάτε τα παγωτά, χειμώνα καλοκαίρι δεν έχει καμία σημασία. Ας δούμε ποιες Περισσότερα... Περισσότερα...