Φρέντι Μέρκιουρι: Παρθένος με υπέρλαμπρο άστρο

Φρέντι Μέρκιουρι: Παρθένος με υπέρλαμπρο άστρο

terezasmall

Γράφει η αστρολόγος μας ΤΕΡΕΖΑ

 

Μάθε τον δικό σου γενέθλιο αστρολογικό χάρτη

 

Μίλησε μαζί της στο 14707 και λύσε κάθε σου απορία

 

O Φρέντι Μέρκιουρι ήταν ο τραγουδιστής του εμβληματικού συγκροτήματος Queen και αποτέλεσε είδωλο της ροκ μουσικής και σημαντική επιρροή για μεταγενέστερα μουσικά ρεύματα. Εκπληκτικός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και αξεπέραστος περφόρμερ, έκανε κάθε του παράσταση ένα αξέχαστο σόου, μελετώντας σε βάθος τις μουσικές επιρροές και τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις της εποχής του, τις οποίες εξέφραζε μέσα από αρκετά τραγούδια του.

 

Όλα αυτά φυσικά είναι αναμενόμενα για ένα τέτοιο οξυδερκή και ευαίσθητο Παρθένο με έναν πολλά υποσχόμενο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη.

 

Untitled-2

 

Η Σελήνη του βρίσκεται στον άξονα Τοξότη και Διδύμων κάτι που υποδηλώνει έναν ακούραστο άνθρωπο, εφευρετικό που δεν μπαίνει σε καλούπια, αγαπά να πειραματίζεται και σπάει τις νόρμες. Πράγματι στη διάρκεια της ζωής του ο Φρέντι Μέρκιουρι ταξίδεψε πολύ, εξερεύνησε νέα είδη μουσικής και πειραματισμούς που προσπάθησε να εντάξει στα κομμάτια του (χαρακτηριστικό το Bohemian Rhapsody που εμπεριέχει τουλάχιστον 4 διαφορετικά μουσικά είδη), ενώ πειραματίστηκε και στα ερωτικά του, συνάπτοντας σχέσεις με γυναίκες και με άνδρες, μέχρι να βρει τον προσανατολισμό του.

 

Με τον Κρόνο στο Λέοντα, τον 12ο οίκο του, υποδηλώνεται ένας άνθρωπος με ηρωισμό που σε ένα βαθμό ζούσε μία λιτή ζωή και προσπαθούσε μόνος να ολοκληρώσει την προσωπική του αναζήτηση και την αντιμετώπιση των δικών του ζητημάτων, χωρίς να επιδέχεται τη βοήθεια κανενός. Ο Φρέντι Μέρκιουρι έμεινε δυνατός μέχρι το τέλος και πάλεψε να μην απογοητεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του, ακόμα κι όταν ένιωθε καταβεβλημένος. Χαρακτηριστικοί οι στίχοι του τελευταίου κομματιού του «Show must go on» που περιγράφουν ακριβώς την προσπάθεια του να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα του σταρ, παρόλο που οι επιπλοκές της κατάστασης του είχαν επιδεινωθεί σημαντικά.

 

freddie-mercury-montreal-1981

 

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στην Παρθένο στον αστρολογικό του χάρτη και στον πρώτο οίκο του, σε σύνοδο με τον ήλιο. Αυτό υποδηλώνει έναν άνθρωπο για τον οποίο κάθε νέα κατάσταση αποτελεί ένα πεδίο για πειραματισμό. Όταν έχει να αντιμετωπίσει κάτι που είναι άγνωστο, η πρώτη του αντίδραση είναι να επιχειρήσει να το ανακαλύψει, να μάθει και να συλλέξει πληροφορίες. Το ερευνητικό μυαλό του ήταν αξιοσημείωτο, ενώ ο αυθορμητισμός και η κοινωνική αλληλεπίδραση του τον έκανε ακαταμάχητο ως άτομο.

 

Δυστυχώς όμως ο Ποσειδώνας του βρισκόταν στον Ζυγό, στο δεύτερο οίκο του και αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα και καθοριστικό για την πορεία της ζωής του. Αυτή η σύνοδος είναι σύνοδος ατυχίας που υποδηλώνει ότι το άτομο δυσκολεύεται πολύ να πετύχει τους στόχους του αφού έχει συνεχώς εξωτερικά εμπόδια, ενώ κάθε μεγάλη επιτυχία που του συμβαίνει, σχεδόν πάντα συνοδεύεται από μία τεράστια κακοτυχία ή μία καταστροφή. Η εκπληκτική επιτυχία του για την οποία τόσο κόπιασε να εξασφαλίσει, αλλά και το τραγικό και άδοξο τέλος του, είναι ενδεικτικά στοιχεία μίας τέτοιας αστρικής διέλευσης.

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

onion-919351_960_720 Πως θα καταλάβεις ότι ένας Τοξότης σε απατά; - Ανεξάρτητος και δραστήριος ο Τοξότης είναι πολύ εύκολο να σε απατήσει αν δεν του αφήσεις την ελευθερία που πραγματικά Περισσότερα... Περισσότερα...
aigokeros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Αιγόκερως σε απατά; - Υπάρχει λοιπόν ένας απόλυτα σίγουρος τρόπος να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου Αιγόκερως σε απατά.   Ζώδιο το οποίο Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Δίδυμος; - Αν χωρίσεις ένα Δίδυμο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το πάρει κατάκαρδα. Από την φύση του εύθυμος Περισσότερα... Περισσότερα...
stress Ζώδια…πως να διαχειριστείτε το άγχος σας! | Μέρος 1ο - Κριός: Γενικά αγχώνεστε πάρα πολύ και με τα πάντα, επομένως καλό είναι να ασχολείστε με αθλητικές δραστηριότητες ώστε να Περισσότερα... Περισσότερα...