Γυναίκα Αιγόκερως-Χαρακτηριστικά, με ποιά ζώδια ταιριάζει;

Γυναίκα Αιγόκερως-Χαρακτηριστικά, με ποιά ζώδια ταιριάζει;

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι μια ήρεμη δύναμη μέσα στον χώρο. Είναι σοβαρή και επιβλητική και το ύφος της σε κάνει να πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα άτομο ανιαρό… Αυτό που δείχνει όμως, απέχει πολύ από την αλήθεια.

 

Κατά βάθος είναι πολύ συναισθηματική και νοιάζεται πολύ για τους άλλους, κάτι που την κάνει να τρέχει για όποιον έχει πρόβλημα. Είτε είναι ένας δικός της άνθρωπος, είτε πρόκειται για κάποιον που δεν γνωρίζει. Κρύβει όμως πολύ καλά αυτήν την συμπόνοια γιατί μονίμως φοβάται μην την εκμεταλλευτούν. Ξέρει ότι είναι ευάλωτη και αυτό της δημιουργεί ανασφάλεια.

 

Ο βασικός της προβληματισμός, είναι ότι δεν γνωρίζει ποια ακριβώς είναι. Πάντα αναζητά την ταυτότητα που θα την κάνει να νιώσει ο εαυτός της. Γνωρίζει τα σταθερά της χαρακτηριστικά αλλά μονίμως νιώθει ότι υπάρχουν κι άλλα μέσα της που παραμένουν ανεξερεύνητα. Η ανασφάλεια που της δημιουργεί αυτή η αίσθηση, την κάνει να αποζητά σταθερότητα στις υλικές και στις οικονομικές απολαβές, γι’ αυτό και θα παλέψει με υπομονή, επιμονή και εργατικότητα για να την αποκτήσει.

 

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι μοναχικό άτομο. Θα την δεις στο χώρο να ανταλλάσσει ένα «γεια» με όλους. Αλλά αυτό το «γεια», είναι η χαιρετούρα της τυπικής γνωριμίας. Δεν υπάρχει κάποια φιλία ή κάποιο συναισθηματικό δέσιμο. Η Αιγοκερίνα έχει στο περιβάλλον της λίγους και καλούς. Αλλά το γόητρό της την ενδιαφέρει πολύ και η καλή της φήμη είναι μορφή επιτυχίας την οποία κυνηγά συνέχεια. Οπότε θα έχει μια καλή σχέση με όλους.

 

Αν η γυναίκα Αιγόκερως είναι συνάδελφος ή εργοδότης σου, τότε είσαι πάρα πολύ τυχερός/-η! Η Αιγοκερίνα δεν κάνει παρακινδυνευμένα ανοίγματα (αν και μερικές φορές πάντα χρειάζεται το ρίσκο). Θα σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν κάνει κάτι και θα έχει εξετάσει πρώτα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Επίσης δεν είναι και πολύ δεκτική στις αλλαγές. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί εντελώς. Είναι υπέρ της αργής και σταθερής ανόδου, είναι υπεύθυνη, υπομονετική και πολυμήχανη! Οπότε αν προκύψει κάποιοι πρόβλημα μην σου κάνει εντύπωση που η γυναίκα Αιγόκερως θα σου δώσει όχι μία αλλά 10 λύσεις. Αυτό που σου την δίνει λίγο στα νεύρα, είναι το γεγονός ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Εσύ λογικά θυμώνεις αλλά εκείνη είναι της άποψης πως αν είναι να κάνεις κάτι, καλύτερα να το κάνεις μόνη σου. Αν την ανταγωνίζεσαι θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά, γιατί σ ‘αυτόν τον πόλεμο νικήτρια θα βγει η φιλόδοξη, υπομονετική και πολυμήχανη Αιγοκερίνα.

 

Αν η γυναίκα Αιγόκερως είναι φίλη σου, τότε σίγουρα αισθάνεσαι τυχερός/-η, γιατί η Αιγοκερίνα δίνει πάντα σοφές συμβουλές ανάλογα με τα δεδομένα της ζωής σου. Εξετάζει τα πάντα και η εξυπνάδα της την κάνει να βρίσκει λύσεις γρήγορα. Σε νοιάζεται και σ’ αγαπάει και σίγουρα μετράτε χρόνια φιλίας γιατί δεν αφήνει εύκολα να την πλησιάσουν και να δουν τον συναισθηματικό της κόσμο. Σου την δίνει στα νεύρα μερικές φορές γιατί είναι ξεροκέφαλη και απόλυτη. Ή άσπρο ή μαύρο. Δεν δίνει την ευκαιρία για ενδιάμεσα. Επίσης έχει την τάση να εμπλέκεται πολύ στην προσωπική σου ζωή και να σου λέει τι να κάνεις. Μην την παρεξηγείς, σ’ αγαπάει και θέλει το καλό σου, απλά επειδή είναι ξεροκέφαλη και της αρέσει να έχει τον έλεγχο (έτσι αισθάνεται ασφάλεια) το κάνει με τρόπο αδιάκριτο. Σ αυτό μπορείς να βοηθήσεις εσύ την Αιγοκερίνα, δείχνοντάς της ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις κάτι. Επίσης ξέρεις ότι θα σου δώσει τα πάντα και δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα. Επιθυμεί να δει ότι την αγαπάς κι εσύ όπως εκείνη εσένα.

 

 

Αν η γυναίκα Αιγόκερως είναι σύντροφός σου, τότε ξέρεις ότι γενικά της αρέσει να έχει το πάνω χέρι στα πάντα… Δεν το επιβάλλει γιατί φυσικά ξέρει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να πετύχει τον σκοπό της, αλλά το περνάει με τον δικό της τρόπο και τελικά πας με τα νερά της. (κάτι που σου την δίνει αρκετές φορές). Ξέρεις όμως ότι είναι πολύ συναισθηματική και πιστή σε σένα και σε στηρίζει τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά (ας μην ξεχνάμε ότι τα υλικά αγαθά για εκείνη είναι σημαντικά και προσφέρουν μία ασφάλεια).

 

Γυναίκα Αιγόκερως: Πώς να την κατακτήσεις

 

 

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι ο ορισμός της «δύσκολης» γυναίκας. Φαίνεται ένα απόρθητο κάστρο ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. Δύσκολα θα την ρίξεις αλλά όσο περισσότερο επιμένεις, τόσο περισσότερο θα σε εκτιμήσει και θα σκέφτεται να το δοκιμάσει μαζί σου.

 

Πρόσεξε πως θα την προσεγγίσεις…. Η γυναίκα Αιγόκερως είναι κυρία με Κ κεφαλαίο και της αρέσει να την αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι αριστοκρατική και της αρέσει ο επιμένων που την φλερτάρει με το γάντι.

 

Αν έχεις χιούμορ τότε έχει το μεγαλύτερο ατού. Η γυναίκα Αιγόκερως με κυβερνήτη της τον Κρόνο είναι εσωστρεφής και φαίνεται να την βασανίζει μια θλίψη. Το χιούμορ είναι το χρυσό κλειδί! Της αρέσει να την κάνουν να γελά και κολακεύεται που προσπάθησες να της φτιάξεις την διάθεση.

 

Πιάσε της κουβέντα για το οτιδήποτε. Θα πιάσει κουβέντα και η συζήτησής σας θα διαρκέσει για ώρα. Αρκεί να μην αναφερθείτε στα συναισθήματά της.

 

Αν είσαι εκκεντρικός και θες να κατακτήσεις την γυναίκα Αιγόκερω, φρόντισε να το μετριάσεις, γιατί θα θεωρήσει ότι όλο αυτό είναι μια απελπισμένη κίνηση για να φανείς περισσότερο αφού δεν έχεις κάτι άλλο να επιδείξεις. Όπως εξυδέρκεια, χιούμορ και γνώσεις π.χ. (ναι είναι συντηρητική)

 

Της αρέσουν τα εναλλακτικά μέρη. Γι’ αυτό μην διστάσεις να κανονίσεις το πρώτα σας ραντεβού σε μία έκθεση ή σε μια συναυλία.

 

Σε καμία περίπτωση ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Θα σου πει ότι δεν πειράζει αλλά κατά βάθος έχει ενοχληθεί και σε θεωρεί ασυνεπή, συνεπώς ακατάλληλο για την ίδια (όπως είπαμε για την Αιγοκερίνα όλα είναι άσπρο- μαύρο).

 

Πρέπει να είσαι υπομονετικός. Η γυναίκα Αιγόκερως θα είναι απότομη, σε βαθμό που θα νομίζεις ότι σου επιτίθεται. Στην πραγματικότητα το κάνει για να τεστάρει την αποφασιστικότητά σου. Μόλις καταλάβει ότι αντέχεις θα δεις άλλον άνθρωπο. Μια συναισθηματική, θερμή γυναίκα, έτοιμη να σου προσφέρει τα πάντα.

 

Μια μικρή πληροφορία που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, είναι ότι τα γόνατά της είναι…. Ευαίσθητα… Ακούμπησέ την ελαφρά για να της κεντρίσεις ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

 

Όταν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα, καλό θα ήταν να μην βγάλεις με την μία όλα τα περίεργα και διαστροφικά που σου αρέσουν. Της αρέσει να προχωρά σιγά σιγά και να αισθάνεται άνετα για να ξεδιπλώσει όλο της το πάθος. Το σεξ με την γυναίκα Αιγόκερω θα είναι έντονο και ποιοτικό αλλά μην περιμένεις περίεργες στάσεις και διαστροφές. Εφοπλίσου όμως με δυνάμεις γιατί η σαρκική Αιγόκερως θα σε κάνει να ξημερώσετε και έχει και πολλές αντοχές!

 

Γυναίκα Αιγόκερως και με ποια ζώδια ταιριάζει

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Μπορεί η Αιγοκερίνα να αισθάνεται ασφαλής λειτουργώντας με γνώμονα την λογική και ο Καρκίνος με λάβαρο το συναίσθημα, αλλά αυτοί οι δύο κάνουν τον τέλειο συνδυασμό! Τα ετερώνυμα έλκονται και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από αυτόν τον συνδυασμό. Ο ένας καλύπτει τον άλλο σε αυτά που τους λείπουν, ενώ παράλληλα μοιράζονται αξίες όπως είναι η οικογένεια και η συντροφικότητα. Ο Καρκίνος δίνει στον Αιγόκερω την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται ενώ η Αιγοκερίνα βάζει τον παρορμητικό συναισθηματικό Καρκίνο σε μια σειρά. Το μόνο θέμα στην σχέση αυτών των δύο είναι η κυκλοθυμία τους που τους κάνει να δημιουργούν εντάσεις και ασυνεννοησίες, αλλά η συμβατότητά τους, τους κάνει να ξεπερνούν με ευκολία κάθε εμπόδιο. Διάβασε περισσότερα για τον συνδυασμό γυναίκα Αιγόκερως άντρας Καρκίνος.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Συνήθως τα ίδια ζώδια δεν ταιριάζουν, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Αιγόκερου. Η γυναίκα Αιγόκερως με τον άντρα Αιγόκερω ταιριάζουν στην σοβαρότητα, τρέφουν και οι δύο σεβασμό για τις παλαιότερες αξίες, έχουν ψηλά στην ζωή τους τον θεσμό της οικογένειας, σκέφτονται πολύ πριν πουν κάτι ή πράξουν (υπολογίζοντας μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα) και μπορούν να κάνουν ατελείωτο σεξ μέχρι το πρωί! Το μόνο που πρέπει να προσέξουν είναι το γεγονός ότι είναι και οι δύο αδιάλλακτοι! Η αλήθεια όμως είναι ότι στα περισσότερα ζητήματα οι απόψεις τους θα ταυτίζονται.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ο άντρας Παρθένος με την γυναίκα Αιγόκερω κάνουν το τέλειο ζευγάρι! Είναι και οι δύο πρακτικοί, βάζουν πρόγραμμα για τα πάντα και τους αρέσει να βάζουν συνεχώς στόχους στην ζωή τους, τους οποίους κυνηγούν να πετύχουν.  Ο Παρθένος θα είναι υποστηρικτικός απέναντι στις φιλοδοξίες του Αιγόκερου κάνοντάς τον να αισθάνεται ασφάλεια, και ο Αιγόκερως δίνει στον Παρθένο την σταθερότητα μιας σχέσης την οποία χρειάζεται για να νιώσει ασφάλεια γενικά για ην ζωή του. Η σύνδεσή τους μπορεί να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια επιτυχημένη σχέση.

(Visited 785 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ntysimo Τα ζώδια του νερού και το στυλ τους στο ντύσιμο - Το στυλ είναι μία υπόθεση πολύ ιδιαίτερη για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Τα ρούχα που προτιμάει κάποιος ή ο τρόπος Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Καρκίνος; - Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε μια κατάσταση κρίσης, είναι να κλειστεί Περισσότερα... Περισσότερα...
gym «Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια; - Μπορεί η γυμναστική να ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων, τι γίνεται στην περίπτωση όμως του κάθε ζωδίου Περισσότερα... Περισσότερα...
scorpio Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Σκορπιό; - Η γυναίκα Σκορπιός είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και περίπλοκα πλάσματα καθώς σπάνια αφήνει να φανούν τα συναισθήματά της. Περισσότερα... Περισσότερα...