Γυναίκα Τοξότης- Χαρακτηριστικά, με ποια ζώδια ταιριάζει;

Γυναίκα Τοξότης- Χαρακτηριστικά, με ποια ζώδια ταιριάζει;

 

 

terezasmall

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

 

 

 

 

Όταν βρίσκεσαι σε χώρους με πολύ κόσμο, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους που έχουν ζωντάνια. Είναι αυτοί που σου τραβούν την προσοχή γιατί το βλέμμα τους έχει μια ξεχωριστή ενέργεια και σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα… Έτσι! Μαγικά και σουρεάλ, όπως έκαναν οι νεράιδες στα παιδικά παραμύθια που μας διάβαζαν όταν είμασταν  μικροί.

 

Η Τοξοτίνα, είναι αυτή η νεράιδα!  Η ενέργειά της σου φτιάχνει αμέσως την διάθεση. Γιατί οι πηγαίες παρορμήσεις της την ωθούν να σκέφτεται αισιόδοξα και να μην το βάζει κάτω. Δεν της φτάνει όμως να πετυχαίνει μόνη της για τον εαυτό της. Θέλει και όσοι είναι γύρω της να κάνουν το ίδιο. Επιθυμεί να φτιάχνει γύρω της τον κόσμο της και κατά κάποιο τρόπο θεωρεί ότι είναι καθήκον της.

 

Όποιος βρεθεί στον δρόμο της και θελήσει βοήθεια θα του την δώσει και με το παραπάνω. Είναι θετικός άνθρωπος και αυτό οι γύρω της το νιώθουν. Γι’ αυτό και την προσεγγίζουν με ευκολία. Νιώθουν κάτι το οικείο μαζί της. Σαν να την ξέρουν για πολλά χρόνια.

 

Όλο αυτό το παιχνίδι, η γυναίκα Τοξότης το γνωρίζει, κι αυτός είναι και ο λόγος που ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση, η οποία πολλές φορές γίνεται υπεροψία με αποτέλεσμα να δημιουργεί αντιπάθειες… Ειδικά με τις άλλες γυναίκες…

 

Συνήθως έχει αδύνατο αθλητικό σώμα και το ντύσιμό της είναι άνετο, αλλά ταυτόχρονα εκκεντρικό και εντυπωσιακό. Η Τοξοτίνα είναι όμορφη και χρησιμοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό συνδυαστικά με την εξυπνάδα της και τον δυναμισμό της για να πετύχει αυτά που θέλει.

 

 

sagitarius 2

 

 

Αν είναι συνάδελφός σου, υπάλληλος ή εργοδότης σου, την αγαπάς και ταυτόχρονα την μισείς! Παίρνει σοφές αποφάσεις και συνήθως τα ρίσκα που επιλέγει είναι επιτυχημένα (είναι και τυχερή) αλλά πολλές φορές λόγω έλλειψης οργάνωσης δεν μπορεί να τα υποστηρίξει με αποτέλεσμα να πέφτει μεγάλο βάρος δουλειάς στους άλλους. Πολλές φορές σκέφτεσαι νευριασμένος/-η «Τώρα αυτή τα κανε όπως τα κανε και θα την πληρώσουμε εμείς;;;; Κάθε φορά αυτό θα γίνεται;;;» Αλλά η γνώμη σου αλλάζει γρήγορα γιατί πας με τα νεύρα σου να της κάνεις την παρατήρηση και κείνη ή σου λέει ένα αστείο πεθαίνεις στα γέλια και σου φεύγει η ένταση, ή όντως διατεθειμένη ξεκινά να κάνει κάτι για να φτιάξει την κατάσταση και εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν τεμπελιάζει, απλώς μπουρδουκλώνεται μερικές φορές… Στο να προσπαθεί να βελτιώνει και να βελτιώνεται δείχνει πάντα συνέπεια. Τα καταφέρνει και φέρνει αποτελέσματα. Η Τοξοτίνα φτάνει στην κορυφή αλλά έχει τον δικό της τρόπο για να το κάνει.

 

 

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη εδώ

 

 

Αν είναι φίλη σου, αισθάνεσαι πολύ τυχερή που την έχεις δίπλα σου. Έχει τον τρόπο να σου φτιάξει την διάθεση και είστε συνένοχοι στην τρέλα! Μερικές φορές σου σπάει τα νεύρα. Ειδικά όταν είναι κακοδιάθετη θες να την βρίσεις. Μπορεί και να ξεκινήσετε καυγά άγριο, ο οποίος όμως θα λήξει γρήγορα. Η ευθύτητά της μπορεί να σε πληγώνει ορισμένες φορές…  Απαντά με ειλικρίνεια αλλά με ωμή ειλικρίνεια… Παράδειγμα: «Πως σου φαίνεται αυτό μου πάει;;;» «Μου φαίνεται ότι σου πάει καρδιά να ξοδέψεις λεφτά για κάτι το οποίο είναι πραγματικά Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Ο! Καλά μάτια δεν έχεις;;;; Τι στο καλό μαγικός είναι ο καθρέφτης που βάλανε μπροστά σου και δείχνει άλλο είδωλο;;;» Και ναι θα απαντήσει με ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ λόγια γιατί πέρα από όλα τα υπόλοιπα είναι και φλύαρη.

 

 

gyneka toxotis 3

 

Αν είναι σύντροφός σου, συγχαρητήρια που τα κατάφερες…. Η Τοξοτίνα δεν έχει πρόβλημα να δεσμευτεί. Αλλά για να το κάνει πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρη για τον άνθρωπο που πρόκειται να γίνει ο σύντροφός της. Να ξέρει ότι την δέχεσαι ακριβώς όπως είναι, με τα καλά της και με τα κακά της, ότι σέβεσαι την ελευθερία της. Πρέπει να έχει διαπιστώσει ότι είσαι και συ ο ίδιος ένας άνθρωπος αισιόδοξος με χιούμορ, δυναμισμό και υπομονή… Ξέρει πολύ καλά ότι είναι οξύθυμη και μπορεί να γίνει κακότροπη… Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να το σταματήσει. Για να είστε μαζί όμως το έχεις παραβλέψει, γιατί μπροστά στα καλά που έχει, αυτές οι εκρήξεις θυμού δεν είναι σημαντικές. Σου δείχνει την τρυφερότητά της, την αγάπη της, σέβεται την ελευθερία σου, είναι ενθαρρυντική και πάντα σου προσφέρει τον τρόπο να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα!

 

 

Τι περιμένει τις Τοξοτίνες αυτόν τον μήνα; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις εδώ! 

 

 

Γυναίκα Τοξότης- Πώς να την κατακτήσεις

 

Αν είσαι ο ήσυχος τύπος, που του αρέσει να μένει μέσα στο σπίτι και να χαλαρώνει, τότε η περιπετειώδης Τοξοτίνα δεν είναι για σένα. Θέλει να πηγαίνει ταξίδια, να γνωρίζει νέους κόσμους και νέους τόπους ή ακόμα και να εξερευνά τα μέρη γύρω της. Αυτό που της προσφέρεις εσύ είναι σαν φυλακή και θα το απορρίψει.

 

Ξεκίνα μαζί της μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά προτίμηση φιλοσοφικού περιεχομένου. Θα της τραβήξεις την προσοχή αμέσως και η συζήτησή σας μπορεί να κρατήσει ακόμη και για ώρες.

 

Της αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι, που βλέπουν τα πράγματα θετικά. Οπότε φρόντισε να μην γκρινιάξεις στο πρώτο σας ραντεβού για τον σερβιτόρο που αργεί πάρα πολύ να φέρει την παραγγελία σας.

 

Η γυναίκα Τοξότης είναι αντισυμβατική! Οπότε θα μπορούσε ς στο πρώτο σας ραντεβού να πάτε κάπου ξεχωριστά και πρωτότυπα! Η ιδέα θα την ενθουσιάσει αμέσως.

 

Αν έχεις χιούμορ, έχεις και την γυναίκα Τοξότη! Έχει και κείνη χιούμορ και γενικά της αρέσει ο σύντροφός της να μπορεί να την κάνει να γελάει.

 

sagitarius

 

Το εκκεντρικό ντύσιμο είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρόσεχε όμως να μην φαίνεται στημένο… πρέπει να είναι αυθεντικό… Δικό σου!

 

Μην της πεις ψέματα ακόμη κι αν επιθυμείς να την ενθουσιάσεις. Δεν της αρέσουν οι άνθρωποι που λένε ψέματα για να φανούν. Αν έχεις να της πεις όντως κάτι που έγινε πολύ ευχαρίστως!

 

Της αρέσουν οι λεκτικές κοντρίτσες με λεκτικά πειράγματα! Αν ξέρεις πώς να το κάνεις… Και αν μπορείς και να της την πεις γιατί είναι και ετοιμόλογη… Πάντως και να μην το χεις θα εκτιμήσει το γεγονός ότι προσπάθησες…

Γυναίκα Τοξότης- Με ποια ζώδια ταιριάζει

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Το ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΜΙΣΟ. Την καταλαβαίνει, πιάνει το χιούμορ της, ξέρει τι θα πει να είσαι οξύθυμος και ο τσακωμός τους, είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε σεξ. Καλό σεξ. Πολύ καλό σεξ! Τα βρίσκουν ιδανικά και η σχέση τους μπορεί να κρατήσει για πάντα (δεν λέμε  ότι μπορεί να καταλήξει σε γάμο γιατί γι’ αυτούς ο θεσμός είναι μια συμβατική έννοια που φθείρει τις σχέσεις..). Σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου και δεν νιώθουν ότι καταπιέζονται.

 

Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του άντρα Τοξότη!

 

 

ΛΕΩΝ

 

Ο άντρας Λέων είναι αισιόδοξος και ενεργητικός άνθρωπος. Είναι δυναμικός και πετυχαίνει αυτό που θέλει γιατί αντιμετωπίζει την ζωή θετικά. Όπως ακριβώς και ένα μικρό παιδί. Παράλληλα είναι εκρηκτικός και φροντίζει της εξωτερική του εμφάνιση γιατί τον ενδιαφέρει πολύ η δημόσια εικόνα του. Όλα αυτά τον καθιστούν ιδανικό ταίρι για την γυναίκα Τοξότη. Οι δυο τους μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα μαζί αλλά οι τσακωμοί τους θα είναι συχνοί γιατί ο Λέων θέλει συνεχώς προσοχή και η Τοξοτίνα δεν τα μπορεί αυτά.. Επίσης είναι και ζηλιάρης κάτι με το οποία η Τοξοτίνα βγάζει σπυράκια ως πνεύμα ελεύθερο και ανεξάρτητο. Παρόλα αυτά αν υπάρχει και από τους δύο η διάθεση να δημιουργήσουν κάτι καλό όλα αυτά ξεπερνιούνται. (Η αλήθεια είναι ότι ο ανυποχώρητος Λέων, πρέπει να υποχωρήσει λίγο περισσότερο…)

 

 

Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του άντρα Λέων

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι φύση ελεύθερη και δυναμική. Επιθυμεί την ελευθερία του και η γυναίκα Τοξότης το καταλαβαίνει απόλυτα αυτό. Μεταξύ τους υπάρχει έντονο πάθος και στο κρεβάτι τα πάνε πάρα πολύ καλά. Παρόλα αυτά ο Κριός μπορεί να γίνει επιβλητικός και να εκνευρίσει την γυναίκα Τοξότη. Ο Κριός μπορεί να νιώθει ότι θέλει ελευθερία αλλά δεν θέλει να κάνει το ίδιο και η σύντροφός του….

 

Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του άντρα Κριού! 

 

Διάβασε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την έμπειρη ομάδα αστρολόγων μας στο 14707!

 

 

(Visited 2.196 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

weight Χάσε βάρος ανάλογα με το ζώδιό σου - Το καλοκαίρι έρχεται! Αν έχετε περιττά κιλά και δεν ξέρετε πώς να τα χάσετε, ρίξτε μία ματιά στο ζώδιό σας… Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini (2) Πως εκδηλώνουν την λύπη τους τα ζώδια του αέρα - Όλοι μας περνάμε από καταθλιπτικά επεισόδια στην ζωή μας. Είτε επειδή δεν ξυπνήσαμε καλά το πρωί, είτε επειδή συνέβη κάτι Περισσότερα... Περισσότερα...
leon Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Λέοντας; - Δεν υπάρχει ζώδιο το οποίο βρίσκεται περισσότερο έξω από τα νερά του σε κατάσταση οικονομικής κρίσης όσο ο Λέοντας, γνωστός Περισσότερα... Περισσότερα...
nero Συμβουλές για τα ζώδια του νερού - Τα ζώδια στα οποία κυρίαρχο στοιχείο είναι το νερό, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες. Το νερό προσφέρει Περισσότερα... Περισσότερα...