Γιορτές Σεπτεμβρίου: Ονόματα και ερμηνείες

Γιορτές Σεπτεμβρίου: Ονόματα και ερμηνείες

Το όνομα δεν είναι απλός ένας εύηχος συνδυασμός γραμμάτων που μας δόθηκε τυχαία. Συχνά ο άνθρωπος κάνει το όνομα, αλλά και επηρεάζεται από αυτό.

 

Ας δούμε τι σημαίνουν τα ονόματα που γιορτάζουν τον μήνα Σεπτέμβριο και ποιος είναι ο χαρακτήρας των ανθρώπων που τα φέρουν

 

1 Σεπτεμβρίου: Αδαμάντιος-Αδαμαντία Ονομα που βγαίνει από το πολύτιμο πετράδι διαμάντι, υποδηλώνει ένα άνθρωπο με λαμπρό χαρακτήρα που όμως δεν του αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή και αγαπάει την μονιμότητα αποφεύγοντας το ρίσκο.

 

4 Σεπτεμβρίου: Ερμιόνη: Ονομα που προέρχεται από την μοναχοκόρη του Μενελάου και της Ωραίας Ελένης. Έξυπνη, με έφεση τις θετικές επιστήμες, απόλυτα ισορροπημένη, αγαπάει το πολιτισμένο περιβάλλον και την ευγένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

5 Σεπτεμβρίου:: Ζαχαρίας- Ζαχαρούλα: Όνομα που προέρχεται από την ζάχαρη, δείχνει χαρακτήρα γλυκό και πρόσχαρο και ένα άτομο ιδιαίτερα τρυφερό και συναισθηματικό.

 

7 Σεπτεμβρίου:Κασσιανή: Όνομα που προέρχεται από την ομώνυμη βυζαντινή ποιήτρια και λόγια του 8ου αιώνα. Γλυκιά και περιποιητική, είναι η προσωποποίηση της καλοσύνης. Άβουλη, γίνεται εύκολα θύμα των άλλων. Όσα κι αν περάσει στη ζωή της, ποτέ δεν θα διαμαρτυρηθεί. Εργατική και επιδέξια, μπορεί να της δοθεί η ευκαιρία, να διαπρέψει σε πολλά επαγγέλματα..

 

Μάθε τι σημαίνει το όνομα σε σχέση με το ζώδιο σου

 

14 Σεπτεμβρίου:: Σταύρος – Σταυρούλα  όνομα που προέρχεται από το θρησκευτικό σύμβολο του Χριστιανισμού τον Σταυρό! Υποδηλώνει άτομο εξωστρεφές εκφραστικό, επικοινωνιακό και αρκετά έξυπνο. Έχει μεγάλο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και μπορεί με τα λόγια του να συγκινεί, να μεταδίδει και να προκαλεί ένα σωρό όμορφα συναισθήματα! Όλοι κρέμονται από τα χείλη τους όταν μιλάνε και αυτό τους κάνει πολύ χαρούμενους γιατί τους αρέσει να τους θαυμάζουν. Λατρεύουν τα ταξίδια, την γνώση, την περιπέτεια αλλά και την συναναστροφή με νέο κόσμο.

 

17 Σεπτεμβρίου:: Σοφία Σοφία, είναι η γνώση, η πνευματική επέκταση, η ευφυΐα, η έμφυτη κατανόηση. Είναι η λογική εφαρμογή της γνώσης αλλά και η σφαιρική αντίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας. Υποδηλώνει ένα άτομο που του αρέσει η γνώση και η προσωπική επέκταση μέσα από την μελέτη και την κατανόηση των καταστάσεων.

 

20 Σεπτεμβρίου:: Στάθης – Ευσταθία Όνομα που προέρχεται από τον προστάτη των κυνηγών. Υποδηλώνει ζωηρό και επίμονο χαρακτήρα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και διεκδικεί τα θέλω του μέχρι τελικής πτώσης.

 

24 Σεπτεμβρίου:: Θέκλα, Μυρτώ Η Θέκλα υποδηλώνει ότι μία γυναίκα που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο! Πρωτότυπη, ξεχωριστή και αρκετά ιδιόρρυθμη! Πάντα έχει κάτι διαφορετικό να επιδείξει και της αρέσει να προκαλεί με το ντύσιμό, τις επιλογές, τα χόμπι και γενικότερα με τη ζωή της! Η Μυρτώ προέρχεται από το δέντρο μυρτιά, που στην αρχαιότητα συμβόλιζε την παρθενία, ενώ τα άνθη της μυρτιάς στόλιζαν τις νύφες. Υποδηλώνει μία σύγχρονη και δραστήρια γυναίκα, με φιλελεύθερο τρόπο σκέψης. Εστιάζει το ενδιαφέρον της στην επαγγελματική εξέλιξη και στην οικονομική άνοδο, αφού είναι δύο από τους σημαντικότερους στόχους της ζωής της

 

29 Σεπτεμβρίου:: Κυριάκος Όνομα που προέρχεται από την Κυριακή, την μέρα του Κυρίου. Είσαι ένας άνθρωπος που έχεις τη θεϊκή εύνοια στη ζωή σου και οτιδήποτε σου συμβαίνει είναι για καλό. Ως χαρακτήρας επιδιώκεις πάντα το καλύτερο και θέλεις να αποκτήσεις πλούτο και φήμη.

(Visited 973 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

father (2) Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 2ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας Περισσότερα... Περισσότερα...
friends (2) Ζώδια και φιλία – Ποιος είναι ο αστρικός σας κολλητός; - ΚΡΙΟΣ  Οπως και στην καθημερινότητά του έτσι και στην φιλία του είναι επιθετικός και παρορμητικός. Δεν κρατάει φιλίες για Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_140322394 Ερμής Ανάδρομος στον Υδροχόο: Και τώρα τι κάνουμε; - Νιώθεις ότι ξαφνικά πολλά πράγματα σε δυσκολεύουν και η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη;   Πολλά από όσα ξεκινάς Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos2 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Κριός; - Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι κάτι ευχάριστο ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος έχει αρχίσει να τον σκέφτεται ο Περισσότερα... Περισσότερα...