Η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο από 1/8 έως 26/8 και στον Λέοντα από 27/8 έως 31/8!

Η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο από 1/8 έως 26/8 και στον Λέοντα από 27/8 έως 31/8!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων, της ομορφιάς και των οικονομικών. Επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την αγάπη, πώς νιώθουμε όταν είμαστε σε σχέση, πώς ενεργούμε σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και το ρόλο που παίζουν τα χρήματα και οι άνθρωποι στη ζωή μας.
 
Η Αφροδίτη συνδέεται με τον Καρκίνο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η Αφροδίτη νιώθει άνετα στον Καρκίνο, έτοιμη να σκορπίσει αγάπη όπου κι αν πηγαίνει. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μας ενθαρρύνει να κάνουμε πιο ασφαλείς σχέσεις, καθώς είναι συναισθηματικά πολύ συνδεδεμένη με την αγάπη – δεν υπάρχουν ασήμαντες υποθέσεις εδώ! Το σπίτι και τα οικογενειακά θέματα είναι, επίσης, σημαντικά γι’ αυτό το κοσμικό ζευγάρι.
 
Όταν η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ευαισθησίας και της αγάπης, ενώ ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της φροντίδας και της ανατροφής. Όταν βρεθούν μαζί, δημιουργείται η δυνατότητα για μεγαλύτερη οικειότητα και η ευκαιρία να καλλιεργήσουμε τις αισθηματικές μας σχέσεις. Θα θέλουμε να μένουμε σπίτι, να αγκαλιαζόμαστε και να μιλάμε για τα συναισθήματά μας. Εάν δεν έχετε αισθηματική ζωή το τελευταίο διάστημα ή αν νιώθετε μια φοβία απέναντι στη δέσμευση, τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να διορθώνονται τώρα.
 
Η επιθυμία να φροντίσουμε τους άλλους – έως του σημείου να πάρουμε το ρόλο της μητέρας τους! – θα είναι ισχυρότερη, όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο. Η οικογένεια και η αίσθηση που μας συνδέει με τις ρίζες μας θα γίνουν πιο σημαντικές και πιο ικανοποιητικές, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Βλέπουμε το σπίτι σαν φωλιά κι αυτό μας προσφέρει μεγάλη χαρά – μπορεί να αποφασίσουμε να αλλάξουμε τη διακόσμηση σε κάποιο χώρο ή να αγοράσουμε κάποιο καινούριο έπιπλο. Το σπίτι μας θα γίνει ο ναός μας και θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι ασφαλές. Εάν ασχολείστε με αγοραπωλησίες γης, η Αφροδίτη (ο πλανήτης των χρημάτων) στον Καρκίνο (που σχετίζεται με τα ακίνητα) μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κινηθείτε.
 
Μην εκπλαγείτε εάν νιώθετε λίγο μελαγχολικοί και συναισθηματικά ευαίσθητοι, όταν η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο, ειδικά όταν πρόκειται για φιλικές και αισθηματικές σχέσεις. Αυτή η διέλευση μπορεί να μας κάνει πιο ευαίσθητους από το συνηθισμένο, αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα να πληγωθούμε συναισθηματικά. Ο αυτοπροστατευτικός χαρακτήρας του Καρκίνου θα αντιδράσει με το να αποσυρθεί και να κρυφτεί όταν συμβεί αυτό, και καλό θα είναι να το προσέξουμε. Ο αντίποδας σ’ αυτό το επίπεδο της ευαισθησίας είναι ότι η καρδιά μας είναι διάπλατα ανοιχτή, επιτρέποντάς μας να γοητεύσουμε και να αγαπήσουμε, με ένα μοναδικό τρόπο.
 
Όταν στις 27 Αυγούστου η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της αγάπης, των χρημάτων και της επιθυμίας ενώνεται με την εκφραστική και θαρραλέα ενέργεια του Λέοντα, είναι μια άμεση πρόσκληση για να ζούμε και να αγαπάμε δυνατά! Ο Λέων είναι το ζώδιο που κυβερνά την καρδιά, επομένως η ρομαντική πλευρά της Αφροδίτης είναι πολύ μεταδοτική εδώ. Αλλά, ενώ η Αφροδίτη αγαπά μια γλυκιά και ήρεμη συνεργασία, ο Λέων προτιμά πιο δραματικές καταστάσεις – επομένως, τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια κάπως άγρια τροπή. Η Αφροδίτη είναι ένας θετικός πλανήτης και ο Λέων ένα θετικό ζώδιο – μαζί, δημιουργούν μια μεγάλη χαρά. Η συνδυασμένη τους ενέργεια έχει τη δύναμη να θεραπεύει τις πληγές του παρελθόντος και να μας σπρώχνει μπροστά, σε πιο συναρπαστικές και ελπιδοφόρες εποχές.
 
Όταν η γλυκιά Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα, το πιο εκφραστικό από όλα τα ζώδια, είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε για την αγάπη μας. Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς, που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, την επίδειξη και μιλάει μέσα από την καρδιά του – οπότε, αυτή η ενέργεια ανάβει την αγάπη σαν πυρσός. Αναμένονται παιχνιδιάρικα ραντεβού, δυνατές δηλώσεις αγάπης και, ίσως ακόμα, ζήλειες και νευράκια. Τα μεγάλα συναισθήματα θα εκφραστούν τώρα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Κανείς δεν θέλει απλά να αρέσει ή να εκτιμάται, όταν η Αφροδίτη είναι στο Λέοντα… θέλουμε να μας λατρεύουν. Είναι η στιγμή για να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε μεγάλες κινήσεις! Οπότε, όσοι κινούνται με ασφάλεια μπορούν να μείνουν στο περιθώριο στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Είναι προφανές, ότι η αγάπη δεν είναι ήρεμη ή εύκολη, με την Αφροδίτη στο Λέοντα.
 
Ενώ ο Λέων θέλει να παίξει και να απολαύσει τη ζωή, είναι επίσης ένα ζώδιο γεμάτο δράμα – και εάν νιώθουμε ότι δεν παίρνουμε την προσοχή και την αναγνώριση που αξίζουμε, μπορεί να ξεσπάσουμε στους αγαπημένους μας, που κάνουν απλά ό, τι καλύτερο μπορούν! Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να ξεκινήσουμε μια παθιασμένη διαφωνία, μόνο και μόνο για να κρατάμε τα πράγματα σε εγρήγορση και να αισθανθούμε ξανά ότι είμαστε το κέντρο της προσοχής. Καλό θα είναι να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει «εγώ» στον κόσμο του «εμείς» – και όσο περισσότερο εστιάζουμε μόνο στον εαυτό μας και τις δικές μας ανάγκες, τόσο πιθανότερο είναι να καταλήξουμε μόνοι, μόνο με τον εαυτό μας.
 
Τα χρήματα είναι ένα μέσο με την Αφροδίτη στο Λέοντα και αφορούν τη φροντίδα του εαυτού μας και αυτών που μας ενδιαφέρουν. Ο Λέων είναι ένα υπερβολικό ζώδιο που αγαπά ό, τι είναι λαμπερό και αστραφτερό, οπότε είναι φυσικό να χαλαρώσουμε λίγο στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Αλλά, η περιποίηση του εαυτού μας θα μας φέρει μόνο μια σχετική ικανοποίηση.
 
Ο Λέων είναι ένα πολύ γενναιόδωρο ζώδιο και το να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για να κάνουμε μεγάλα δώρα στους αγαπημένους μας, θα μας κάνει πολύ πιο ευτυχισμένους από το να φροντίζουμε τον εαυτό μας.
Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι μια ιδιαίτερα πολύχρωμη περίοδος που μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά τις σχέσεις μας με τους άλλους και να μας υπενθυμίσει ότι μια ζωή χωρίς λίγη διασκέδαση και ενθουσιασμό, δεν είναι ζωή!

(Visited 422 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σχέση έχουν με το χρήμα τα ζώδια του νερού; - Η σχέση των ανθρώπων με το χρήμα είναι πολύ περίεργη, αν λάβουμε υπόψιν δύο στοιχεία εκ διαμέτρου αντίθετα. Την φιλαργυρία Περισσότερα... Περισσότερα...
driving-933281_960_720 Τα άστρα στο τιμόνι: Πώς οδηγεί κάθε ζώδιο - Κριός. Αγαπά την ταχύτητα και θέλει να ξεπερνά τα όρια. Συχνά θα δείτε το αμάξι του τρακαρισμένο από πολλές πλευρές Περισσότερα... Περισσότερα...
mousiki Τα μουσικά ακούσματα των ζωδίων - Η προτίμηση στην μουσική είναι ένα θέμα υποκειμενικό και έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους στην ζωή του καθενός. Παρ’όλα Περισσότερα... Περισσότερα...
karma Καρμικές Σχέσεις - Το κάρμα σχετίζεται με την σχέση αιτίας και αποτελέσματος. Δηλώνει αυτά τα οποία πρέπει να μάθουμε έτσι ώστε να γίνουμε Περισσότερα... Περισσότερα...