Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/01

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/01

Η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη στις 30 Δεκεμβρίου. Στο ζωδιακό, ο Τοξότης έρχεται μετά το Σκορπιό για ένα λόγο: μόνο όταν κάποιος έχει παλέψει με το σκοτάδι και τις σκιές,  μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες και να υψωθεί.

 

Μιλώντας για αγάπη, αξίες και σχέσεις, το έντονο, σκοτεινό έργο της Αφροδίτης στο Σκορπιό είναι πολύ πιθανό ο πιο ριζοσπαστικός αλλά και αποτελεσματικός δρόμος προς την ολοκλήρωση και την αλήθεια του Τοξότη,  – και γιατί όχι; – προς την ελπίδα και την πίστη. Η Αφροδίτη φεύγει από την απόκοσμη επικράτεια του Σκορπιού στις 30/12 και μας προσκαλεί να στραφούμε προς μια υψηλότερη προοπτική σε ό, τι αφορά αισθηματικά θέματα, εμπνέοντας τη διαδικασία με μεγαλύτερο δυναμισμό, αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

 

Για πολλούς από μας, η κοινή παραμονή το Δεκέμβριο της Αφροδίτης στο Σκορπιό και του Άρη στο Ζυγό (και οι δύο σε διελεύσεις ζωδίων που τους επιβάρυναν) έδωσε μία επιπλέον ώθηση σε μια επιτακτική ανάγκη μεταμόρφωσης, επιτρέποντας μεγάλα άλματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το αποτέλεσμα ήταν μια σκληροπυρηνική, ταραχώδης διαδικασία που μπορεί να περιέλαβε  απώλειες, χωρισμούς, αντίσταση, ακραίες αντιδράσεις.

 

Προβλήματα στα αισθηματικά;
Βρες τη λύση που αναζητάς

 

Έχουμε δώσει όνομα σε βαθύτερα προβλήματα και άλυτα συναισθήματα, που είχαμε αποσιωπήσει στο παρελθόν, έχουμε αντιμετωπίσει κοινωνικές παρεξηγήσεις, έχουμε διώξει άχρηστα βάρη, έχουμε απαλλαγεί από ξεπερασμένους τρόπους σχέσεων και, συνολικά, διαχειριστήκαμε τη σχεσιακή πραγματικότητα, σε όλη της την πολυπλοκότητα. Αυτό που μπορεί να έχουμε, ή να μην έχουμε παρατηρήσει, είναι ότι αυτή η σκληρή αστρολογική διαμόρφωση, μας βοήθησε να φέρουμε το σκοτάδι στο φως και να ανοίξουμε το δρόμο για μεγαλύτερη ελευθερία και αυθεντικότητα. Ό, τι στεκόταν στο δρόμο της χαράς μας και της γνήσιας απόλαυσης της ζωής, έχει μεταμορφωθεί, επιτρέποντάς μας να θέσουμε στόχους για τα συναρπαστικά εδάφη που βρίσκονται μπροστά μας.

 

Ως εκ τούτου, η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσουμε τη, σκληρά αποκτημένη,  σοφία μας – επιτρέποντας ταυτόχρονα, στις πιο πρόσφατες αλλαγές, να ριζώσουν. Καθώς οι διαδικασίες της ανάπτυξης και της απελευθέρωσης εμπίπτουν στη διακυβέρνηση αυτού του ζωδίου, αυτή η διέλευση θα τονίσει την ανάγκη να επιτρέψουμε στους άλλους να αναπνεύσουν και (σε μια σχέση) να δώσουμε αρκετό χώρο ο ένας στον άλλον να εξελιχθεί σαν άτομο, μέσα σε ένα κλίμα γενναιοδωρίας, ανοχής και αμοιβαίου σεβασμού.

 

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι πολλοί άνθρωποι χρειάζονται μεγαλύτερο προσωπικό χώρο και αυτονομία, προκειμένου να επεξεργαστούν τις ιδέες και τις αποκαλύψεις που προέκυψαν, στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, και να τις βάλουν σε μια προοπτική. Η σωστή χρονική στιγμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας, καθώς επίσης, η εμπιστοσύνη, η πίστη και η ανώτερη συμπεριφορά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Όμως, η Αφροδίτη στον Τοξότη μας λέει, σαφώς, ότι έχει έρθει η στιγμή για να αναπτύξουμε καινούργια, υψηλότερα επίπεδα εμπειρίας – είτε πρόκειται να κάνουμε ένα βήμα έξω από τα όριά μας για να αναζητήσουμε  την κατάλληλη σχέση για μας, να ταξιδέψουμε σε ένα δρόμο που δεν έχουμε ξαναβρεθεί, είτε να αναλάβουμε ίση ευθύνη για την μελλοντική ανάπτυξη των σχέσεων αυτών που επέζησαν από την κάθαρση της Αφροδίτης στον Σκορπιό (και του Άρη στο Ζυγό), δίνοντας ο ένας στον άλλον το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται – έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πιο δυνατή και συντροφική σχέση.

 

Σε γενικές γραμμές, υπάρχει η επιθυμία να ανοιχτούμε και να βαδίσουμε προς, πιθανά, άγνωστο έδαφος. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει περισσότερη τόλμη, αυθάδεια και ελαφρότητα, διευκολύνοντάς μας να κοιτάξουμε το μέλλον των διαπροσωπικών μας σχέσεων, κάτω από ένα πιο ελπιδοφόρο φως.

 

Το πρώτο μισό του Ιανουαρίου, όμως, έχει αρκετές προκλήσεις. Όταν, από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε προσεκτικοί σε ό, τι αφορά κάποιες διαλείψεις  στην κρίση μας. Όμως, η σύνοδος με τον Κρόνο (δέσμευση, πραγματικότητα) από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου θα εμφανίσει μια δυνατότητα που θα μας βοηθήσει να ωριμάσουμε και θα μας υπενθυμίσει δεσμεύσεις που πρέπει να τηρηθούν και όρια που, καλά θα κάνουμε, να σεβαστούμε.

 

Οι μέρες ανάμεσα στις 11 και τις 14 Ιανουαρίου θα απαιτήσουν επιπλέον προσοχή, δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον επικίνδυνο Ουρανό στον Κριό: μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να βγούμε έξω από τα καθιερωμένα και να κινηθούμε απρόσεκτα, γεγονός που θα μας φέρει άμεσα, απογοήτευση και απροσδόκητες συνέπειες. Η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει τη διέλευσή της στον Τοξότη στις 23 Ιανουαρίου, οπότε και θα προχωρήσει στον αυστηρό, εργατικό Αιγόκερω.

(Visited 387 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

leo Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Λέοντα; - Όποιος έχει σχετιστεί με γυναίκα Λέοντα ξέρει πως πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία πάντα αφήνει το σημάδι Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ξέρουν να κρατούν μυστικά τα ζώδια της γης; - H εχεμύθεια είναι μία αρετή που δύσκολα την αποκτούν και την καλλιεργούν οι άνθρωποι. Δείτε παρακάτω πως αντιδρούν σε Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Καρκίνος; - Βαθιά συναισθηματικό ζώδιο, ο Καρκίνος δυσκολεύεται πολύ να ανταπεξέλθει σε ένα χωρισμό. Καθώς πρόκειται ίσως για το πιο ευαίσθητο Περισσότερα... Περισσότερα...
students (2) Τα φοιτητικά σπίτια…Ποιο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο; | Μέρος 2ο - Ζυγός: Ο Ζυγός θέλει ένα σπίτι που θα του δίνει τη δυνατότητα να είναι σε λίγη ώρα στο κέντρο Περισσότερα... Περισσότερα...