Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

 

Πέρρης

 

 

 

Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

 

 

Λαμπερή και δυναμική η Αφροδίτη περνά στον  Τοξότη για να ανάψει φωτιές και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας!

 

 

ΚριόςΚΡΙΟΣ

Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Τοξότη και αυτό είναι καλό για όλους τους Κριούς, καθώς πάντα από αυτήν την θέση βρίσκει τρόπους να σας ανεβάσει την διάθεση, καθώς φέρνει  αισιόδοξα μηνύματα στην ζωή σας, μαζί με πρωτότυπες ιδέες και εύνοια στις όποιες προσπάθειές σας. Οι ημέρες  που θα διαρκέσει αυτή η διέλευση, ( ως και τις 24 Δεκεμβρίου ) δίνουν αιτίες για να είστε περισσότερο αισιόδοξοι με τις προοπτικές του αύριο,  ενώ μπορείτε να περιμένετε και ένα κέρδος , ένα ευχάριστο μήνυμα , αλλά ακόμα και έναν νέο έρωτα, αν ψάχνετε κάτι τέτοιο.  Το να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, τώρα θα είναι πιο εύκολο , όπως πιο εύκολα θα αποδέχεστε φιλελεύθερες απόψεις γύρω από τις σχέσεις. Αυτό το πέρασμα είναι σημαντικό γιατί  δίνει τέλος στην εσωστρέφεια και ανοίγει ευοίωνες προοπτικές  για εσάς. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΤαύροςΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη  ως και τις 24 Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει οικονομικά για να α μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά θέματα ή και να διεκδικήσετε αυτά που σας οφείλουν. Σε μερικούς Ταύρους αυτό το πέρασμα  είναι πιθανόν να δώσει κάποιες κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά. όπως για παράδειγμα ένα κρυφό φλερτ που θα σας ανεβάζει . Σε άλλους πάλι μπορεί να δώσει έναν γλυκό πειρασμό που να τους εμπλέξει  στην δίνει ενός κρυφού έρωτα, και σε κάποιους άλλους ένα απάγκιο, μία όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά, ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθημερινότητάς και τα άγχη σας. Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος από πηγές που καμία δεν έχουν σχέση με την δουλειά και την κύρια πηγή των εισοδημάτων σας. Είναι σαν να λέμε, είτε μια τυχερή οικονομική ανάσα , είτε  μία  ενίσχυση που για κάποιο λόγω δεν πρέπει να την ανακοινώσετε, ηθική  ή και υλική  στο προσεχές διάστημα.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΔίδυμοιΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά με το καλημέρα του μήνα στον  δυναμικό  και αισιόδοξο χώρο του  Τοξότη. Ως και τις 24 Δεκεμβρίου , θα  βοηθήσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας και θα φέρει μία περίοδο καλής συνεννόησης και ειρήνευσης σε διαταραγμένους γάμους συνεταιρισμούς κλπ.  Η θέση αυτή όμως κυρίως δείχνει την σημασία που μπορεί να έχει για το αύριο  και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να κερδίσετε την υποστήριξη και την σύμπραξη  κάποιων τρίτων ,  σαν να λέμε  μία σημαντική  συμμαχία που να στηρίζει μία σχέση  ή συνεργασία,  μέσω της οποίας θέλετε να  προωθήσετε ένα βασικό στόχο σας.  Ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους φέρνουν οι μέρες και προσαρμογές σε νέα δεδομένα.. Αυτό το διάστημα δείχνει και κατάλληλο για να βάλετε μία σχέση σας σε πιο σοβαρό δρόμο..Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

14707 erotas

 

 

 

ΚαρκίνοςΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε και δικαιολογημένα κάθε λόγο να περιμένετε σαν επαγγελματική άνοιξη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό του Τοξότη,  που από το ξεκίνημα του μήνα και  ως και τις 24 Δεκεμβρίου,  δείχνει πως βοηθά να κάνετε πράξη ένα επαγγελματικό σας όνειρο.   Οι συνθήκες στους επαγγελματικούς σας χώρους βελτιώνονται  και τα αποτελέσματα των όποιων σχεδιασμών και κόπων σας, δείχνουν να αποδίδουν καρπούς. Ακόμα κάποιοι που κάνετε εργασίες που απευθύνονται  σε κοινό,  θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την αποδοχή που θα έχετε. Αυτό το διάστημα όμως είναι και ιδανικό για να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας γενικά  και με θεαματικά αποτελέσματα ( αν φυσικά το κάνετε ) με την φυσική σας κατάσταση. Μία πιο υγιεινή  διατροφή, λίγο πιο μεθοδική γυμναστική και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας υπόσχετε τα καλύτερα. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΛέωνΛΕΩΝ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, από το ξεκίνημα του μήνα και ως και τις 24 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα, έρχεται να φέρει  φως  στον χώρο της χαράς,  του έρωτα και της δημιουργίας στην ζωή σας. Αυτήν την εποχή όλοι θα έχετε μία καλή στιγμή, ένα συναπάντημα , καθώς   ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο συγκινήσεις και πολύ πιο αισιόδοξο, κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα καρδιάς , τις σχέσεις σας , είτε αυτές είναι ερωτικές,  είτε σχέσεις στοργής πχ (γονέων παιδιών )κλπ αφού θα έχετε πιο ουσιαστική συνεννόηση μαζί τους, ενώ κάποιοι μεγαλύτεροι θα πάρετε χαρές από τα παιδιά σας και είτε θετικές εξελίξεις στην ζωή τους, είτε επειδή θα έρθουν πολύ πιο κοντά σας.   Όμως εκτός από αυτά, οι περισσότεροι  Λέοντες,  θα έχετε και ότι χρειάζεται,  για να νοιώσετε επιβεβαίωση,  καθώς θα κερδίζετε τον θαυμασμό μα και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόμων. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΠαρθένοςΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον οικογενειακό σας χώρο φαίνετε να βελτιώνει, με διάφορους τρόπους,  η παρουσία της Αφροδίτης  με το πέρασμα της  από τις αρχές του μήνα  και  ως και τις 24 Δεκεμβρίου,  που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα . Από απλά και καθημερινά , όπως μία μικρή αναζωογονητική ανακαίνιση, από ένα ζέσταμα των οικογενειακών σχέσεων, από αιτίες για πιο συχνές ζεστές οικογενειακές συγκεντρώσεις, ή συχνά καλέσματα καλών φίλων στους χώρους σας , αλλά και πιο σημαντικά καθώς για κάποιους ένα τέτοιο πέρασμα μπορεί να φέρνει  μία συγκατοίκηση,  για άλλους δίνει τον ερχομό ενός αγαπημένου ατόμου, και για άλλους ίσως και το μεγάλωμα της οικογενείας τους από ένα νέο μέλος. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως αυτή η θέση γεννά και προσφέρει οικογενειακές συγκινήσεις.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΖυγόςΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη που  περνά από την πρώτη του μήνα στον φιλικό σας  Τοξότη και  ως και τις 24 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα,  θα λειτουργήσει   εντυπωσιακά καλά για εσάς. Αυτόν τον καιρό,  είναι λογικό να δείτε τις  σχέσεις σας μέρα την μέρα να βελτιώνονται,  όπως και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες που θα σας βγάζουν από δυσκολίες και σας επιτρέπουν να κάνετε έξυπνες κινήσεις κερδίζοντας πρόσωπα και εντυπώσεις.  Καλές  επαφές,  συναντήσεις , πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις που θα σας δίνουν επιλογές, αλλά και ευχάριστα  νέα που πιθανά θα πάρετε τις μέρες αυτές , σε σχέση με μία εξέλιξη που περιμένατε να συμβεί και αφορά πιθανά το επόμενο στάδιο μίας  σχέσης  ή συνεργασίας. Ακόμα αυτό το διάστημα θα σας φέρει περισσότερο κοντά με αδέρφια , αλλά και συγγενείς δευτέρου βαθμού που θα είναι πολύ θετικά απέναντί σας.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

love

 

 

ΣκορπιόςΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη από την πρώτη του μήνα στον Τοξότη και  ως και τις 24 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα,  είναι ότι καλύτερο για τα οικονομικά σας,  που αυτούς τους δύσκολους καιρούς  δείχνουν να παρουσιάζουν μία καλυτέρευση ικανή να  σας επιτρέψει να κινηθείτε μετά από καιρό αρκετά άνετα  μέσα στον απαιτητικό από άποψη εξόδων Δεκέμβριο , να  μπαλώσετε τρύπες, αλλά ακόμα και κάποιοι  να κάνουν και μία αγορά ως τα τέλη του χρόνου.  Τελειώνοντας αυτή η χρονιά θα σας απαλλάξει από ένα πάγιο έξοδο, που συνόδευε την ζωή σας αρκετό καιρό και προβλημάτιζε την οικονομία πολλών από εσάς. Σε κάποιους μπορεί να δώσει την δυνατότητα , μέσα από μία ιδέα , να αυξήσουν τα έσοδά τους και μάλιστα με τρόπο που να μην είναι φανερός. Φυσικά μία Αφροδίτη στον 2ο φυσικό σας οίκο θα μπορούσε να σας κάνει και περισσότερο κτητικούς – απαιτητικούς από τους γύρω σας συντρόφους κλπ,   αλλά αυτό είναι και φυσικό χαρακτηριστικό  σας και όλα δείχνουν ότι θα πάρετε αυτά που ζητάτε.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΤοξότηςΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά  αισιόδοξα για εσάς καθώς από την πρώτη του μέρα,  το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου που κρατά αυτό το πέρασμα , σας ανανεώνει,  σας ομορφαίνει, αυξάνει την ελκτική σας δύναμη, εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και κάνει εύκολα ακόμα και τα δύσκολα για εσάς.  Η Αφροδίτης στο ζώδιό σας  θα φέρει στον καθέναν ξεχωριστά στην διάρκεια της εκεί παραμονής της μία ειδική αιτία συναισθηματικής χαράς,  μία αιτία  ικανή να σας κάνει αισιόδοξους για το αύριο, να σας ομορφύνει την καθημερινότητα με αποτέλεσμα να νοιώθετε πολύ πιο χαρούμενοι. Αυτόν τον καιρό οι σχέσεις σας θα αναγεννηθούν, οι άνθρωποι τις καρδιάς σας θα κάνουν πράγματα για εσάς και οι όποιοι μόνοι – μόνες , θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν απέναντι σε κάποιο πρόσωπο που μπορεί να τους συγκινήσει. Όμως και επαγγελματικά αυτόν τον καιρό μπορείτε να τα πάτε καλύτερα. Να φανείτε και να ξεχωρίσετε. Πετυχημένες θα είναι και κάποιες αλλαγές στο προφίλ σας αν επιχειρήσετε μία τέτοια αλλαγή αυτήν την εποχή.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

afroditi ston toxoti

 

 

ΑιγόκερωςΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιτίες να καθησυχάσετε κάποιες αγωνίες ή ανασφάλειες,  που δεν σας επέτρεπαν  να ηρεμήσετε εδώ και καιρό φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, από την πρώτη μέρα του μήνα και ως τις 24 Δεκεμβρίου που διαρκεί αυτό το πέρασμα  σε εσάς.. Ξαναβρίσκοντας τον χαμένο σας ύπνο ή  ένα μυστικό καταφύγιο για να παίρνετε ενέργεια,  κρυφές αιτίες χαράς  για να  έχετε καλύτερη διάθεση μα και απόδοση σε ότι και αν κάνετε σίγουρα θα ανανεωθείτε ψυχολογικά.   Καλό θα είναι το κλίμα και στους επαγγελματικούς σας χώρους, ενώ  συμπάθειες – φιλίες  που γεννιούνται αυτόν τον καιρό,  έρχονται για να μείνουν. Τις μέρες αυτές θα ξεκινήσετε  τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει , όπως κάθε χρόνο λίγο πριν από τα γενέθλια  σας και οι περισσότεροι θα έχετε θετικό από αυτούς τους  απολογισμούς αποτέλεσμα.  Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

Μάθε περισσότερα για το ζώδιο σου! Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις εδώ

 

 

 

υδροχόοςΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τόσο θετική  για εσάς παρουσία  της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη,  από την πρώτη μέρα του μήνα  και ως τις 24 Δεκεμβρίου που κρατά αυτό το πέρασμα, γεννά ένα  θετικό διάστημα σε ότι αφορά την κοινωνικότητα και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε μέσα από αυτήν , από παλιά μα και νέα άτομα του φιλικού σας χώρου,  που μπορούν και θέλουν να ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας στα σύννεφα,  να σας στηρίξουν και να σας κάνουν να νοιώθετε ξεχωριστοί .  Πέστε ναι λοιπόν στις πολλές προτάσεις που θα δεχθείτε αυτόν τον καιρό, δείτε κόσμο,  κάντε γνωριμίες και πιθανά πολλοί να δέσετε νέες ισχυρές και χρήσιμες φιλίες,  ενώ θα νοιώσετε απόλυτα επιβεβαιωμένοι από το έντονο ενδιαφέρον με το οποίο θα σας περιβάλουν στους κύκλους που θα κινηθείτε,  ενδιαφέροντα μα και γοητευτικά άτομα.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΙχθύςΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στην κορφή του Αστρολογικού σας χάρτη,  από την πρώτη μέρα του μήνα και ως τις 24 Δεκεμβρίου  που θα διαρκέσει , δίνει μία πολύ καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας περίοδο.  Η Αφροδίτη από εδώ  θα σας δώσει ότι χρειάζεται για να δοθεί μία ώθηση στις όποιες επαγγελματικές σας φιλοδοξίες – προσπάθειες , μία προβολή , αν κάτι τέτοιο επιδιώκετε και κάποιοι θα αρχίσουν τώρα να βλέπουν έμπρακτα τους καρπούς των κόπων τους. Το διάστημα αυτό θα βοηθήσει και τα οικονομικά σας αν και θα σας κάνει περισσότερο καταναλωτικούς και μάλιστα σε είδη που δεν αφορούν πραγματικές σας ανάγκες .  Όπως και να έχει η χρονιά δείχνει να κλείνει με θετικό πρόσημο για τους περισσότερους αλλά και τις με καλές.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

(Visited 986 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos4 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Λέοντας; - Περήφανο ζώδιο ο Λέοντας μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι όταν ο σύντροφός του τον χωρίζει, θίγεται ο εγωισμός του. Περισσότερα... Περισσότερα...
horoscopes Τι προσδιορίζει ο ωροσκόπος; - Σύμφωνα με τον τρόπο θεώρησης πολλών ατόμων, ο ωροσκόπος αρχίζει να μας επηρεάζει μετά τα 30, αντικαθιστώντας κατά κάποιο τρόπο Περισσότερα... Περισσότερα...
driving-933281_960_720 Τα άστρα στο τιμόνι: Πώς οδηγεί κάθε ζώδιο - Κριός. Αγαπά την ταχύτητα και θέλει να ξεπερνά τα όρια. Συχνά θα δείτε το αμάξι του τρακαρισμένο από πολλές πλευρές Περισσότερα... Περισσότερα...
Τι κάνουν τα ζώδια στην παραλία; - Θαλασσίτσα, βουτιές, καυτός ήλιος, μαύρισμα, κουτσομπολιό, τάβλι, ρακέτες… και άλλα πολλά.   Ποιες είναι οι συνήθειες των ζωδίων στην παραλία; Περισσότερα... Περισσότερα...