Η διέλευση της σελήνης από τους Ιχθύες!

Η διέλευση της σελήνης από τους Ιχθύες!

 

terezasmall

 

 

Γράφει η αστρολόγος Τερέζα

 

 

Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύες και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι όλοι με κάποιο τρόπο συνδεόμαστε μεταξύ μας. Τα συναισθήματά μας είναι αλληλέγγυα. Μπαίνουμε στην διαδικασία να κατανοούμε τους άλλους, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση τους, να τους συμπονούμε και να τους συγχωρούμε. Είμαστε πιο ευαίσθητοι και έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε τους άλλους.

 

 

Όλη αυτή η αίσθηση μιας χαρίζει μια ξεχωριστή ηρεμία και αποπνέει καλοσύνη. Ελκύει τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο στην δική μας ανοιχτή καρδιά. Πρέπει όμως να προσέξουμε ώστε να διατηρήσουμε το μέτρο γιατί αν αφήσουμε τον εαυτό μας τελείως ελεύθερο να υποκύψει στο συναίσθημα της συμπόνιας, μπορεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν την καλή μας θέληση.

 

 

 

ezgif.com-add-text (4)

 

 

Η σελήνη στου Ιχθύες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας. Να αφιερωθούμε στις σκέψεις μας, στα όνειρά μας και στις επιδιώξεις μας. Το ιδανικό περιβάλλον για να συμβεί αυτό είναι μια παραλία ή ένα ήσυχο πάρκο.

 

 

Η μέρα δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και να συνδεθούμε με τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Και πάλι όμως πρέπει να προσέχουμε να μην γινόμαστε επιρρεπείς σε καταχρήσεις όπως είναι το αλκοόλ.

 

 

Διαθέτουμε μια ισχυρή διαίσθηση και σκεφτόμαστε πολύ το παρελθόν μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εξερευνήσουμε τα μυστήρια της ζωής.

 

 

επιδράσεις σελήνης- 14707

 

 

Παράλληλα μπορούμε να προσφέρουμε την εθελοντική μας εργασία σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και να τους ελαφρύνουμε από το συναισθηματικό βάρος που αισθάνονται. Όλο αυτό, πάντοτε διατηρώντας το μέτρο ώστε να μην βρεθούμε και εμείς οι ίδιοι με πολύ χαμηλά αποθέματα ενέργειας.

 

 

Τέλος, μπορούμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο με φιλοσοφικό περιεχόμενο ή να κάνουμε μια εσωτερική αναζήτηση για να διακρίνουμε τα θέλω μας και τις επιδιώξεις μας μέσα από την ζωή.

(Visited 1.138 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_129551231 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Καρκίνο - Ο καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο. Η Σελήνη προικίζει έναν Καρκίνο με τα χαρίσματα της διαίσθησης και της κατανόησης, Περισσότερα... Περισσότερα...
idanikes-ginaikes Ποιες γυναίκες είναι ιδανικές για έναν Ταύρο; -         Γράφει η αστρολόγος Τερέζα        Οι Ταύροι μπορούν να ταιριάξουν με πολλούς τύπους γυναίκας. Περισσότερα... Περισσότερα...
humor Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; - Κριός: Επειδή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, έχει έμφυτο το χιούμορ και πετάει έξυπνες ατάκες που κάνουν τους άλλους να Περισσότερα... Περισσότερα...
pagoto (2) Ποιο είναι το αγαπημένο σας παγωτό σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Το καλοκαιράκι δε λέει να πλησιάσει! Για όσους αγαπάτε τα παγωτά, χειμώνα καλοκαίρι δεν έχει καμία σημασία. Ας δούμε ποιες Περισσότερα... Περισσότερα...