Η διέλευση της σελήνης από τον Ιχθύ!

Η διέλευση της σελήνης από τον Ιχθύ!

Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύες και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι όλοι με κάποιο τρόπο συνδεόμαστε μεταξύ μας. Τα συναισθήματά μας είναι αλληλέγγυα. Μπαίνουμε στην διαδικασία να κατανοούμε τους άλλους, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση τους, να τους συμπονούμε και να τους συγχωρούμε. Είμαστε πιο ευαίσθητοι και έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε τους άλλους.
 
Όλη αυτή η αίσθηση μιας χαρίζει μια ξεχωριστή ηρεμία και αποπνέει καλοσύνη. Ελκύει τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο στην δική μας ανοιχτή καρδιά. Πρέπει όμως να προσέξουμε ώστε να διατηρήσουμε το μέτρο γιατί αν αφήσουμε τον εαυτό μας τελείως ελεύθερο να υποκύψει στο συναίσθημα της συμπόνιας, μπορεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν την καλή μας θέληση.
 
Η σελήνη στου Ιχθύες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας. Να αφιερωθούμε στις σκέψεις μας, στα όνειρά μας και στις επιδιώξεις μας. Το ιδανικό περιβάλλον για να συμβεί αυτό είναι μια παραλία ή ένα ήσυχο πάρκο.
 
Η μέρα δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και να συνδεθούμε με τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Και πάλι όμως πρέπει να προσέχουμε να μην γινόμαστε επιρρεπείς σε καταχρήσεις όπως είναι το αλκοόλ.
 
Διαθέτουμε μια ισχυρή διαίσθηση και σκεφτόμαστε πολύ το παρελθόν μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εξερευνήσουμε τα μυστήρια της ζωής.
 
Παράλληλα μπορούμε να προσφέρουμε την εθελοντική μας εργασία σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και να τους ελαφρύνουμε από το συναισθηματικό βάρος που αισθάνονται. Όλο αυτό, πάντοτε διατηρώντας το μέτρο ώστε να μην βρεθούμε και εμείς οι ίδιοι με πολύ χαμηλά αποθέματα ενέργειας.
 
Τέλος, μπορούμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο με φιλοσοφικό περιεχόμενο ή να κάνουμε μια εσωτερική αναζήτηση για να διακρίνουμε τα θέλω μας και τις επιδιώξεις μας μέσα από την ζωή.

(Visited 419 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

moda Crash test: Καλοντυμένα και κακοντυμένα ζώδια. Πόσο προσέχουν το ντύσιμό τους τα ζώδια; - Κριός: Η τελειότητα είναι το σημείο αναφοράς τους. Όποιο και αν είναι το ντύσιμό τους, από ένα ακριβό κοστούμι Περισσότερα... Περισσότερα...
skorpios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Σκορπιός σε απατά; - Μυστηριώδης και ερωτικός ο Σκορπιός έχει πολλές ευκαιρίες να απιστήσει. Και θα το κάνει στα σίγουρα αν δεν μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos8 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Τοξότης; - Δεν είναι ότι ένας Τοξότης δεν πληγώνεται όταν τον χωρίζουν. Απλά είναι κάτι που ξεπερνάει εύκολα. Είναι τόσο η Περισσότερα... Περισσότερα...
venus-mars Αρης Αφροδίτη και έρωτας: Πώς μας επηρεάζουν οι δύο πλανήτες; - Άρης και Αφροδίτη. Οι δύο πλανήτες που αγκαλιάζουν τη γη. Οι δύο αρχαίοι θεοί που είναι συναδόμενοι με το Περισσότερα... Περισσότερα...