Η διέλευση της σελήνης από τον Ιχθύ!

Η διέλευση της σελήνης από τον Ιχθύ!

Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύες και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι όλοι με κάποιο τρόπο συνδεόμαστε μεταξύ μας. Τα συναισθήματά μας είναι αλληλέγγυα. Μπαίνουμε στην διαδικασία να κατανοούμε τους άλλους, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση τους, να τους συμπονούμε και να τους συγχωρούμε. Είμαστε πιο ευαίσθητοι και έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε τους άλλους.
 
Όλη αυτή η αίσθηση μιας χαρίζει μια ξεχωριστή ηρεμία και αποπνέει καλοσύνη. Ελκύει τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο στην δική μας ανοιχτή καρδιά. Πρέπει όμως να προσέξουμε ώστε να διατηρήσουμε το μέτρο γιατί αν αφήσουμε τον εαυτό μας τελείως ελεύθερο να υποκύψει στο συναίσθημα της συμπόνιας, μπορεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν την καλή μας θέληση.
 
Η σελήνη στου Ιχθύες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας. Να αφιερωθούμε στις σκέψεις μας, στα όνειρά μας και στις επιδιώξεις μας. Το ιδανικό περιβάλλον για να συμβεί αυτό είναι μια παραλία ή ένα ήσυχο πάρκο.
 
Η μέρα δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και να συνδεθούμε με τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Και πάλι όμως πρέπει να προσέχουμε να μην γινόμαστε επιρρεπείς σε καταχρήσεις όπως είναι το αλκοόλ.
 
Διαθέτουμε μια ισχυρή διαίσθηση και σκεφτόμαστε πολύ το παρελθόν μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εξερευνήσουμε τα μυστήρια της ζωής.
 
Παράλληλα μπορούμε να προσφέρουμε την εθελοντική μας εργασία σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και να τους ελαφρύνουμε από το συναισθηματικό βάρος που αισθάνονται. Όλο αυτό, πάντοτε διατηρώντας το μέτρο ώστε να μην βρεθούμε και εμείς οι ίδιοι με πολύ χαμηλά αποθέματα ενέργειας.
 
Τέλος, μπορούμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο με φιλοσοφικό περιεχόμενο ή να κάνουμε μια εσωτερική αναζήτηση για να διακρίνουμε τα θέλω μας και τις επιδιώξεις μας μέσα από την ζωή.

(Visited 567 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gemini Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Δίδυμο; - Δυναμικές, έξυπνες και γοητευτικές οι γυναίκες Δίδυμοι είναι ίσως το πιο επικοινωνιακό άτομο στο ζωδιακό κύκλο. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω Περισσότερα... Περισσότερα...
interview Interview time… Πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έχει ραντεβού για συνέντευξη; - Κριός: Ηγετική ικανότητα εκ φύσεως, αυτό που πρέπει να προβάλεις σε κάθε σου συνέντευξη είναι να μπορείς να παίρνεις Περισσότερα... Περισσότερα...
coffee Ποιος καφές σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας; (Μέρος 2ο) - Μέρος 2ο Ζυγός: Δίνει προσοχή ακόμη και στην εμφάνιση που θα έχει ο καφές του. Είναι τελειομανής ακόμη και Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_9170278 Ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι για τα ζώδια της φωτιάς; - Τα ζώδια της φωτιάς είναι δραστήρια και γεμάτα αυτοπεποίθηση. Τους αρέσει να ζουν έντονα και είναι λάτρεις της περιπέτειας. Περισσότερα... Περισσότερα...