Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΜΑΪΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή ανεβάζει την λίμπιντό σας και τονίζει τον ερωτικό σας δεσμό. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να σας προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή να αναβιώσει κάποια παλιά σας σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, θα προγραμματίσετε δράσεις προκειμένου να εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο που περνά η σχέση σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας θέματα. Καλή περίοδος για ταξίδια με το ταίρι σας, που θα δυναμώσουν και θα ομορφύνουν τον δεσμό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, καινούργιες γνωριμίες με πολύ καλές προοπτικές, αναμένονται αυτήν την περίοδο. Κατάλληλη περίοδος για να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας και να προσπαθήσετε να τις βάλετε σε τροχιά εφαρμογής.

 

Ο Ερμής στον Κριό ορθόδρομος, από τις 3 έως τις 16 Μαΐου σε σύνοδο με τον Ήλιο σας και με την Αφροδίτη στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό. Όλο αυτό το νεφέλωμα σας βγάζει ξαφνικό έρωτα με καλή επικοινωνία και πολλά ταξίδια. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα αυξάνεται και είστε εξαιρετικά ενθουσιώδεις και ευέλικτοι με αποτέλεσμα να προσελκύετε το άλλο φύλλο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, αυξάνει το πάθος στις σχέσεις σας και ανεβάζει την γοητεία σας, με καλές προοπτικές για καινούργιους έρωτες αλλά και βελτίωση ήδη υπαρχόντων δεσμών.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 17 Μαΐου έως το τέλος του μήνα και στον 2ο σας οίκο, βγάζει σύνεση στα οικονομικά σας. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στις δοσοληψίες σας, αλλά με κατάλληλη συνετή διαχείριση, η δύσκολη περίοδος θα περάσει χωρίς απώλειες. Κάποιο σχέδιο που έχει ξεκινήσει σε προηγούμενη περίοδο, είναι πολύ πιθανό να αποδώσει τώρα.

 

Ο Άρης στους Διδύμους στον 3ο σας οίκο, βγάζει την ένταση και το πάθος στην σχέση σας. Ο Άρης από τους Διδύμους αυξάνει την ενέργεια σας και αναδεικνύει την δημιουργικότητα σας. Πολύ καλή περίοδος για τους Κριούς, η διάθεση σας βελτιώνεται και η επιθυμία σας να σβήσετε τα παλιά και να κάνετε μια καινούργια αρχή γίνεται όλο και πιο έντονη.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 7ο σας οίκο, σας βγάζει μια πρόταση γάμου που θα σας συνεπάρει. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση του Δία, επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε σε δεσμό, μπορεί να αποφασίσετε την εξέλιξη του με γάμο. Απ” την άλλη μεριά αν η σχέση που διατηρείτε δεν σας ικανοποιεί, τώρα είναι η περίοδος που θα την τερματίσετε προκειμένου να επιδιώξετε κάτι καινούργιο.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 10ο σας οίκο, βγάζει βαθιές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην ζωή σας, κάτω από την επίδραση της θέσης του Πλούτωνα. Να περιμένετε αλλαγές στην καριέρα σας, που θα σας σπρώξουν προς την κορυφή, αλλά μετά από πολύ σκληρή προσπάθεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει μοιραίες συνεργασίες καθώς και ξεκαθαρίσματα του γάμου σας προς το καλύτερο. Την περίοδο που ακολουθεί κάποια από τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας, θα επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη σας, ενώ άλλα θα σας απογοητεύσουν. Πρέπει να πάρετε δυσάρεστες αποφάσεις, που μπορεί να σας φαίνονται δύσκολες, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε με ανακούφιση πόσο πολύ θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά πρέπει να είστε πού προνοητικοί πριν αρχίσετε να αυξάνετε τα έξοδα σας. Καλή περίοδος για να ισορροπήσετε έσοδα και έξοδα, αλλά και για αναζήτηση νέων εισοδημάτων από καινούργιες πηγές.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 17 Μαΐου, σας βάζει σε λογικές σκέψεις και διεκπεραιώνετε το κάθε τι με σύνεση. Ευκαιρία για να εκλογικέψετε κάποιες παλαιότερες αποφάσεις σας και να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που κρατούν από παλιά. Αλλάζετε τον χαρακτήρα σας και έχετε την ευκαιρία μέσα από λογικές αποφάσεις να ανταμειφθείτε επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά.

 

Ο Άρης στους Διδύμους, στον 12ο σας οίκο, σας βγάζει εσωτερική ένταση και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας δίνει την αποφασιστικότητα να παίξετε δυνατά για να ξανακερδίσετε την καρδιά του ανθρώπου που έχει κλέψει την δική σας. Όσο και να μην είναι μέσα στις προθέσεις σας, η αλλαγή βασικών σας αποφάσεων, είναι σίγουρο ότι αυτήν την περίοδο θα ξεκολλήσετε από σκουριασμένες απόψεις και θα κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς προκειμένου να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.

 

Το νεφέλωμα που δημιουργείται με τον Ουρανό στον Κριό, την Αφροδίτη στον Κριό και τον Ερμή στον Κριό, έως τις 16 Μαΐου, στον 12ο σας οίκο, σας βγάζει εσωτερικό προβληματισμό και βαθιές σκέψεις για την καθημερινότητα σας. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, ξεθάβει φαντάσματα του παρελθόντος που γυρεύουν δικαίωση. Η Αφροδίτη από τον Κριό σας σπρώχνει να κάνετε τώρα τα απαραίτητα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, προκειμένου να φέρετε την γαλήνη στην καθημερινότητα σας. Στην ίδια κατεύθυνση βοηθά και η παρουσία του Ερμή στην ίδια θέση, που σας σπρώχνει να απομονωθείτε ξεκαθαρίζοντας παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 6ο σας οίκο, δίνει χαρά στην καθημερινότητα σας και άνοδο στην δουλειά σας. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αναδιαμορφωθούν οι συνθήκες εργασίες σας, είτε με αλλαγές στις συναδελφικές σας σχέσεις, είτε με αλλαγή στο αντικείμενο απασχόλησης σας. Ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για την καριέρα σας. Μια καινούργια συνεργασία, που θα ξεκινήσει αυτήν την περίοδο, μπορεί να εξελιχτεί σε πολύ ωφέλιμη και προσοδοφόρα. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται, μαζί με την φυσική σας κατάσταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού. Δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Αλλαγές προς το καλύτερο στην καθημερινότητα σας και μοιραία άνοδος στην εργασία σας. Τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, σας δημιουργούν άγχος και σας σπρώχνουν να κάνετε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσετε την ζωή σας. Μην δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά και τρικλοποδιές στον χώρο εργασίας σας και εφαρμόστε τα σχέδια σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στον τρόπο που σκέπτεστε και άνοδο στην ψυχολογική σας κατάσταση. Ο ενθουσιασμός σας ανεβαίνει και είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε μεγάλες εκπλήξεις και νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν την προσωπική σας πρόοδο. Χρειάζεται προσοχή για να μην χάσετε ευκαιρίες, που θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους βγάζει τον δυναμισμό σας και έντονη προσωπικότητα, που θα σας κάνει να εκπλήξετε τους πάντες. Ο Άρης από το ζώδιο σας κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα για σας και σας σπρώχνει να υλοποιήσετε σχέδια που έχετε προγραμματίσει από καιρό. Ευνοϊκή περίοδος και για να αναθεωρήσετε αντιλήψεις, που έχουν κρατήσει πίσω την εξέλιξη σας.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει καλή γνωριμία, γεμάτη πάθος και έρωτα. Η θέση του Δία δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες για σας. Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα σας αυξάνονται και το φλερτ και ο έρωτας αποκτούν κεντρική θέση στην καθημερινότητα σας. Νέες συνεργασίες είναι πολύ δυνατό να προκύψουν το επόμενο διάστημα.

 

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη, στον 7ο σας οίκο, βγάζει σταθερότητα στην σχέση σας και προοπτική γάμου. Νέες συνθήκες στην αισθηματική σας ζωή, θα σας κάνουν να δείτε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας, να διακόψετε αυτές που δεν σας προσφέρουν γαλήνη και ικανοποίηση και να προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο, εκείνες που σας προσφέρουν χαρά και αγαλλίαση.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 17 Μαΐου, στον 12ο σας οίκο, σας βγάζει κρυφές σκέψεις για έναν κρυφό δεσμό. Νοιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, να σκεφτείτε και να ανασυγκροτηθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα εργασιακά και οικονομικά προβλήματα, που μπορεί να εμφανιστούν αυτήν την περίοδο.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στον 10ο οίκο σας, τον οίκο των επαγγελματικών σας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει τα καλύτερα που ονειρεύεστε για το αύριο και κυρίως με τον δεσμό σας. Ο Ποσειδώνας σας σπρώχνει να αφήσετε την δουλειά σας, αν δεν σας ικανοποιεί, ώστε να ασχοληθείτε με κάτι που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες σας. Κατάλληλη περίοδος για να προοδεύσετε επαγγελματικά, ακολουθώντας παράλληλα τα όνειρα σας. Φροντίστε να ταιριάξετε στις επιδιώξεις σας και πράγματα που ικανοποιούν τον σύντροφο σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βγάζει τύψεις και ενοχές για μια σχέση που χαλάσατε από τον εγωισμό σας. Ερωτική αναστάτωση θα είναι το δώρο της Πανσελήνου για το ζώδιο σας. Τα ερωτικά σας ένστικτα δυναμώνουν και μπορούν να σας οδηγήσουν σε αναζωπύρωση του πάθους στην σχέση σας, ή σε ερωτικούς καυγάδες που δεν θα διαρκέσουν πολύ.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα, όσον αφορά τον ψυχικό σας κόσμο. Κάνετε απολογισμό σχετικά με τα πράγματα που δεν πήγαν καλά και εξετάζετε τι πρέπει να αλλάξετε για να διορθώσετε τα λάθη σας. Οι οργανωτικές σας ικανότητες αυξάνονται και οργανώνετε την καθημερινότητα σας, με στόχο την επιτυχία. Νέες εμπειρίες και πληροφορίες, σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας σε άτομα για τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

 

Ο Άρης στους Διδύμους, στον 12ο σας οίκο, ξυπνά τύψεις και ενοχές για ένα έρωτα που αφήσατε να φύγει απ την ζωή σας. Νοιώθετε ότι λειτουργήσατε λάθος και θέλετε να επανορθώσετε. Γενικά αυτήν την περίοδο θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και τις κρυφές σας σκέψεις. Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποιες παρεξηγήσεις, που θα ρίξουν το ηθικό σας και θα υποβιβάσουν την ψυχολογία σας.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό, ο Ουρανός στον Κριό και ο Ερμής στον Κριό έως τις 16 Μαΐου, στον 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών, σας βγάζει ξαφνικές ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό νέες συνεργασίες, να οδηγήσουν σε νέο επαγγελματικό εγχείρημα με μεγάλη επιτυχία. Ο Ερμής αυξάνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα και σας βοηθά να αναπτύξετε τις ιδέες και τα σχέδια σας, προκαλώντας την εκτίμηση των συνεργατών σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 7ο σας οίκο, σας ωθεί να επαναπροσδιορίσετε τυχόν συνεργασίες αλλά και αισθηματικές σχέσεις. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε πολλά υποσχόμενο έρωτα και καθορίσει την ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Αν είστε σε σχέση, που δεν είναι ικανοποιητική, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε τέλος της, αναζητώντας κάποια καλύτερη.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στον 9ο σας οίκο, βγάζει την επιθυμία σας να κάνετε σπουδές και μακρινά ταξίδια κυρίως δια της θαλάσσιας οδού. Πολύ ευνοϊκή για το ζώδιο σας η θέση του Ποσειδώνα, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους ανέλιξης. Τα ταξίδια μπορούν να σας προσφέρουν, νέες ευκαιρίες προόδου και διέξοδο από την στασιμότητα. Μελέτες που σχετίζονται με θρησκείες και μυστήρια, είναι πιθανό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την περίοδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού. Σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε σκέψεις να εξομαλύνετε θέματα σπιτιού και θα χρειαστεί να επιστρατέψετε όλη την διπλωματία σας. Νοιώθετε να σας βαραίνουν ευθύνες και οι υποχρεώσεις σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και την καριέρα σας και πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε ακόμη σίγουροι, αλλά με σύνεση και υπομονή όλα θα πάνε καλά .

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει ότι βάζετε νέους στόχους στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη αυξάνει την κοινωνικότητα σας και σας σπρώχνει να εμπλουτίσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με νέα άτομα, που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια. Κατάλληλη εποχή για την δημιουργία νέων αισθηματικών σχέσεων. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα, που μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι απαραίτητα.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει ότι ο μεγάλος έρωτας που ζείτε, είναι μοναδικός και ίσως είναι ότι καλύτερο σας έχει δώσει η μοίρα. Αν είστε μόνοι σας, δεν αποκλείεται τυχαίες συναντήσεις να εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις, με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. Οι κοινωνικές σας σχέσεις βελτιώνονται και σας βοηθούν στην εκπλήρωση των στόχων σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 5ο σας οίκο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό, βγάζει πάθος στην μακροχρόνια σχέση σας. Αν δεν είστε σε σχέση, η θέση του Κρόνου, δημιουργεί το περιβάλλον που μπορεί να σας δώσει νέες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν στον μεγάλο έρωτα. Αν βιώνετε μια ευχάριστη σχέση, είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να την εξελίξετε σε επόμενο στάδιο, με γάμο ή και με απόκτηση απογόνων.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 6ο σας οίκο, βγάζει βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να συμβούν στον εργασιακό σας χώρο, με νέες συνεργασίες και νέες μεθόδους εργασίας, που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική βελτίωση των οικονομικών σας. Πρέπει να δείξετε προσοχή στα σχέδια άλλων, που αντιστρατεύονται τα δικά σας και μπορούν να σας δημιουργούν προβλήματα. Οι ιδέες που σας κατακλύζουν πάντως, είναι πολύ ισχυρές και μπορείτε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

 

Ο Ήλιος σας σε 150αρα όψη με τον Ουρανό στον Κριό, με την Αφροδίτη στον Κριό και τον Ερμή στον Κριό, έως τις 16 Μαΐου, σας βγάζει ότι καρμικά γεγονότα με ευχάριστο χαρακτήρα, θα συμβούν στην ζωή σας. Η φαντασία, σας σπρώχνει σε νέους κόσμους τα επόμενα χρόνια και η τεχνολογία πρόκειται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, αξιοποιώντας την καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος, για ταξίδια, συνεργασίες με χώρες του εξωτερικού και ολοκλήρωση νομικών ζητημάτων. Ο Ερμής βελτιώνει εξαιρετικά το ένστικτο σας και χρειάζεται να το εμπιστευθείτε, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. H Πανσέληνος αυτή σας φέρνει τον έρωτα και το πάθος. Η λογική θα κάνει μερικά βήματα πίσω και το συναίσθημα θα πάρει κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σας, αυτήν την περίοδο. Είναι πολύ πιθανό, μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα, να έρθουν στην επιφάνεια και να σας εκπλήξουν ευχάριστα, φέρνοντας πόθο και προσμονή.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας θέματα. Πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να εξετάζετε πολύ σοβαρά κάθε περίπτωση, πριν αποφασίσετε να ενεργήσετε με οποιονδήποτε τρόπο. Συγκρατημένοι πρέπει να είστε και σε προτάσεις για νέες συνεργασίες, με άτομα για τα οποία δεν είστε απόλυτα σίγουροι, ότι έχουν καλές προθέσεις.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 2ο σας οίκο, φέρνει άνοδο στα οικονομικά σας. Μεγάλες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας, πρόκειται να παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα. Αυτή μπορεί να προκύψει από μια προαγωγή ή από μια πολύ κερδοφόρο συμφωνία. Κατάλληλη εποχή για να αποκτήσετε πράγματα που επιθυμείτε από καιρό, αλλά έχετε αναβάλει την αγορά τους.

 

Ο Ήλιος σας με τον Άρη στους Διδύμους σε τετράγωνο, βγάζουν την ανταγωνιστική σας διάθεση, ώστε να πορευτείτε με ανοδική πορεία, κυρίως στην δουλειά σας. Έχετε πολύ ανεξάντλητη ενέργεια, την οποία καλό θα είναι να ξοδέψετε σε κινήσεις με σημασία και να μην εμπλακείτε σε ανούσιες μάχες που μόνο ένταση και καθυστερήσεις μπορούν να σας προσφέρουν. Την περίοδο αυτή θα εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα για πρόοδο στην εργασία σας και θα γνωρίστε πολλά άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και στον 5ο σας οίκο, βγάζει στην επιφάνεια το πάθος σας και ο έρωτας γίνεται πρωταγωνιστής. Κάποιοι από σας μπορεί να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους το επόμενο διάστημα και να ζήσετε μια ζωή γεμάτη με πάθος και αγάπη. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, πρέπει να ξέρετε ότι μόνο αν η σχέση σας, σας απογειώνει θα διατηρηθεί. Αν η σχέση σας έχει βουτήξει στην μετριότητα, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα δώσει την θέση της σε άλλην πιο παθιασμένη και απαιτητική.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στον 7ο σας οίκο, σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, βγάζει τα όνειρα σας που γίνονται πραγματικότητα. Η αναζήτηση της τελειότητας θα είναι στόχο σας για το επόμενο διάστημα, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα ή καταστάσεις που θα σας απογοητεύσουν στην συνέχεια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον ορθολογισμό σας και να αποφύγετε καταστάσεις με αβέβαια αποτελέσματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή βάζει σε τάξη οικονομικά σας θέματα. Οι οικονομικές σας ανάγκες αυξάνονται και χρειάζεται εγκράτεια, προκειμένου να μην οδηγηθείτε σε σπατάλες. Σε γενικές γραμμές αν προγραμματίσετε σωστά τις δαπάνες σας και τις εναρμονίσετε με τα έσοδα σας, όλα θα πάνε καλά.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και σας βάζει σε καινούργια ξεκινήματα, σε σπουδές και μακρινά ταξίδια. Πολύ θετική η θέση της Σελήνης για το ζώδιο σας, δημιουργεί προοπτικές για δράση, ταξίδια και εκπλήρωση στόχων παλιών και καινούργιων. Όλοι οι τομείς της ζωής σας, μπορούν να οδηγηθούν σε θετική κατεύθυνση αυτήν την περίοδο.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, ανεβάζει την ψυχολογική σας διάθεση και την εξωτερική σας ομορφιά. Αν είστε μόνοι σας, την επόμενη περίοδο θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες με πολύ καλές προοπτικές, για να το αλλάξετε αυτό. Οι υπόλοιποι, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε την συμβίωση με τον σύντροφο σας, αν αυτό δεν έχει ήδη συμβεί. Σε όσους η σχέση έχει τελματώσει, η αντικατάσταση της με άλλη, περισσότερο ικανοποιητική είναι η πιθανότερη εξέλιξη.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, η Αφροδίτη στον Κριό, ο Ερμής στον Κριό έως τις 16 Μαΐου, στον 7ο σας οίκο, σας βγάζει από το νεφέλωμα, αλλαγές στις συνεργασίες σας. Η θέση του Ουρανού, σας σπρώχνει να επανεξετάσετε, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να αποφασίσετε ποιες θα μείνουν και ποιες θα διακοπούν ανάλογα με την ωφελιμότητα τους. Η Αφροδίτη από τον Κριό, δημιουργεί ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σας ενώ ο Ερμής από την ίδια θέση, σας σπρώχνει να καταλάβετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας μαζί τους.

 

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη, στον 3ο σας οίκο, σταθεροποιεί μια σχέση σας, που παρ” όλα τα προβλήματα, ευδοκιμεί μέσα στο χρόνο. Η θέση του Κρόνου σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και να δημιουργήσετε καλύτερες προοπτικές για την σχέση σας. Μια νέα γνωριμία αυτής της περιόδου, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον, είτε στον αισθηματικό, είτε στον φιλικό τομέα της ζωής σας.

 

Ο Άρης στους Διδύμους, στον 9ο σας οίκο, σας βγάζει την τόλμη να αποφασίσετε να κάνετε, με επιτυχία, σπουδές με αντικείμενο που σας ενδιαφέρει καθώς κα μακρινά ταξίδια. Είναι πολλά τα ενδιαφέροντα σας, σχετικά με τις τέχνες και την γνώση γενικότερα και η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, σας σπρώχνει να αξιοποιήσετε αυτήν την προδιάθεση που έχετε, για να πετύχετε πράγματα που λίγο καιρό πριν, θεωρούσατε πολύ μακρινά και απρόσιτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα της προσωπικής σας ωρίμανσης. Είναι ανάγκη να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην στις σχέσεις σας, που θα προκύψουν αφού συνειδητοποιήσετε, ποιοί είναι οι στόχοι σας και ποιες σχέσεις εξυπηρετούν αυτούς τους στόχους. Κάποια λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν, μπορεί να χρειαστεί να τα διορθώσετε αυτήν την περίοδο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα καθώς και κεφάλαια που θα επενδύσετε εποικοδομητικά. Χρειάζεστε ανανέωση και ριζικές αλλαγές και η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βρείτε, ποιες κινήσεις θα σας οδηγήσουν με επιτυχία στους νέους σας στόχους. Η λογική σκέψη πρέπει να πρυτανεύσει σε όλες τις επενδύσεις που θα κάνετε αυτήν την περίοδο, προκειμένου να είναι προσοδοφόρες, γιατί η εποχή δεν είναι κατάλληλη για μεγάλα οικονομικά ρίσκα και ακροβασίες.

 

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, προτείνει αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν συχνές μεταβολές στα οικονομικά σας και γι” αυτό πρέπει να οργανωθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτές οι αλλαγές να μην ανατρέπουν την ζωή σας, κάθε φορά που συμβαίνουν. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια οργανωμένη διαχείριση του χρήματος, είναι πολλά και σημαντικά και αυτή είναι η εποχή που η οργάνωση των οικονομικών σας, πρέπει να καταλάβει σημαντικό τμήμα του διαθέσιμου χρόνου σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 3ο σας οίκο, ξυπνά το πάθος του έρωτα. Πάντα αναζητείτε στις σχέσεις σας, την ηδονή και το πάθος, αν και διστάζετε να εμπλακείτε σε ερωτικές καταστάσεις. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αναζητώντας ανταπόκριση.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει τον ονειρικό έρωτα ή μετατρέπει μια φιλική σχέση σε ερωτική. Η ιδανική σχέση μπαίνει άμεσα στις προτεραιότητες σας και αυτή είναι μια καλή περίοδος για να την αποκτήσετε. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε, ότι μετρούν και άλλα πράγματα σε μια σχέση, εκτός από το σεξ και η διαπίστωση αυτή θα τονώσει το ενδιαφέρον σας για άλλα πρόσωπα, που μέχρι τώρα δεν σας είχαν απασχολήσει.

 

Ο Ήλιος σας κάνει 150αρα όψη, με το νεφέλωμα της Αφροδίτης στον Κριό, του Ουρανού στον Κριό και του Ερμή στον Κριό, έως τις 16 Μαΐου και σας ξυπνά μνήμες για το τι δεν πήγε καλά στην ζωή σας και τι πρέπει να διορθώσετε. Η Αφροδίτη δημιουργεί αλλαγές στην καθημερινότητα σας και στο επαγγελματικό σας πεδίο. Κατάλληλη περίοδος για να αλλάξετε όποιες παλιές κακές συνήθειες σας δημιουργούν προβλήματα και να τις αντικαταστήσετε με άλλες πιο βολικές. Ο Ουρανός σας σπρώχνει να αντικαταστήσετε τον παλιό σας εξοπλισμό με νέο, που θα κάνει την ζωή σας ευκολότερη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή ανεβάζει την διάθεση σας. Την περίοδο αυτή έχετε την διάθεση, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να δραπετεύσετε από τα προβλήματα και να ξεκουραστείτε από τις έννοιες και τις ευθύνες. Το σημαντικότερο είναι να εξασφαλίσετε ελεύθερο χρόνο για την αναψυχή, την δικιά σας και της οικογένειας σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και φέρνει χαρά και αγαλλίαση, γιατί δέχεστε μια σοβαρή πρόταση γάμου, από το αγαπημένο σας ταίρι. Είναι μια περίοδος που η προσοχή σας θα στραφεί προς τις σχέσεις σας, δρομολογώντας εξελίξεις, κυρίως θετικές. Φροντίστε να έχετε την κατανόηση και την θετική άποψη της οικογένειας σας, προκειμένου να μην δημιουργηθούν πρόσθετα προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματική, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη, σας δείχνει ότι έφθασε η ώρα της προσωπικής σας ωρίμανσης. Τα παθήματα του παρελθόντος έχουν γίνει μαθήματα και παραδείγματα προς αποφυγή για το μέλλον. Πρέπει να αποφασίσετε με ωριμότητα, τους νέους σας στόχους σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η σοβαρότητα θα είναι οδηγός σας, σε όλες τις προσπάθειες σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, βγάζει βαθιές αλλαγές στην διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Χρειάζονται συγκεκριμένες αποφάσεις, για να περάσατε από ύφεση σε οικονομική άνοδο. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε την σχέση σας με το χρήμα, προκειμένου να το αξιοποιήσετε με τρόπο που θα σας φέρει περισσότερα έσοδα στο μέλλον. Η θέση του Πλούτωνα προδιαγράφει, επιτυχημένη οικονομική πορεία, εξόφληση παλαιών χρεών και καλύτερες συνεργασίες.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό, ο Ουρανός στον Κριό, και ο Ερμής στον Κριό έως τις 16 Μαΐου, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει ξαφνικό έρωτα και πάθος. Πολύ ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης, αυξάνει την διάθεση σας για φλερτ και την σεξουαλική σας έκφραση. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, θα έχουν πολλές ερωτικές ευκαιρίες για ευχάριστες σχέσεις, που μπορούν να είναι ή και να μην είναι σοβαρές. Αυτοί που βρίσκονται σε σχέση, θα νοιώσουν το πάθος τους να αυξάνεται και την σχέση τους να τους ικανοποιεί πολύ περισσότερο.

 

Ο Ερμής στο Ταύρο, από τις 17 Μαΐου, στον 6ο σας οίκο, σας βάζει σε σκέψεις για το πώς να πορευτείτε στα εργασιακά σας. Η θέση του Ερμή, σας φέρνει μια αγχωτική περίοδο, που θα περιλαμβάνει πιέσεις από το εργασιακό σας περιβάλλον αλλά και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι το πρόγραμμα σας να περιλαμβάνει ίσο χρόνο για την εργασία, αλλά και για την διασκέδαση σας. Κατάλληλη περίοδος για να εφαρμόσετε ιδέες που έχετε για την βελτίωση της εμφάνισης σας και της φυσικής σας κατάστασης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας προτρέπει να βάλετε στόχους στην ζωή σας. Στόχοι, όνειρα και προσδοκίες εισβάλουν στο μυαλό σας και κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, σας σπρώχνουν να βρείτε τρόπους, για να εκφραστούν και να υλοποιηθούν. Έντονη περίοδος με πολλές επαφές και νέες γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Μην σταματάτε τις προσπάθειες, για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οφέλη από την καλή αυτή περίοδο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα σε θέματα εργασίας με ταυτόχρονη βελτίωση της θέσης σας. Κατάλληλη περίοδος για να βάλετε σε εφαρμογή, νέα σχέδια και να αποδεχτείτε νέες συνεργασίες που θα δείξουν την πολύ καλή επαγγελματική σας κατάρτιση και θα σας εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό, συνεργατών και συναδέλφων.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βγάζει βαθιές αλλαγές στην προσωπικότητα σας. Ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις θα συμβούν υπό την επίδραση του Πλούτωνα. Πολλά από τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν πιο δυνατούς, αλλά θα υπάρξουν και γεγονότα στιγμές που θα νοιώσετε την απογοήτευση. Θα δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει ριζικά και τον χαρακτήρα σας να ακολουθεί νέους δρόμους προσέγγισης των γεγονότων.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στον 3ο σας οίκο, σας φέρνει ειδυλλιακό έρωτα και για πρώτη φορά νοιώθετε τέλειο αχαλίνωτο πάθος. Καλή επικοινωνία σας στέλνει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς και σας βοηθά να προβάλετε τις ιδέες σας, δημιουργώντας νέες σχέσεις, που μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες και χρησιμοποιείστε θετικά την δημιουργική φαντασία που σας κατακλύζει.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 17 Μαΐου, στον 5ο σας οίκο, σας φέρνει αντιμέτωπους με την λογική και το συναίσθημα. Είναι η εποχή που θα αναθεωρήσετε κυρίως ζητήματα που έχουν σχέση με τα αισθηματικά σας. Πρέπει να επανεξετάσετε καταστάσεις που έρχονται από παλιά και να αποφασίσετε πως θα χειριστείτε κάποιες λανθασμένες παλιές αποφάσεις. Μια επανασύνδεση είναι μέσα στις πιθανές εξελίξεις αυτής της περιόδου. Οι ελεύθεροι μπορούν να βρουν μεγάλη ευχαρίστηση, σε καινούργιες γνωριμίες, αρκεί να μην βιάζονται να κρίνουν τις νέες τους σχέσεις, πριν δείξουν αυτά που μπορούν να προσφέρουν.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών, βγάζει άνοδο στην καριέρα σας. Μια προαγωγή, μια επαγγελματική εξέλιξη ή μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία, είναι προ των πυλών, αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, βελτιώνονται συνεχώς με άμεσο αντίκτυπο στην εργασία σας. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, που θα εξελιχθεί γρήγορα και θα σας προσφέρει μεγάλα κέρδη.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού. Σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή βγάζει μοιραία γεγονότα στα επαγγελματικά σας. Επίκειται μεγάλη άνοδος, που θα σας φέρει ανέλπιστη χαρά. Καταιγιστικές αλλαγές, συμβαίνουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που απαιτούν την απόλυτή προσοχή σας, προκειμένου να οδηγήσετε τις εξελίξεις στην δικαίωση της. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρασκηνιακές τρικλοποδιές των αντιπάλων σας και να αμυνθείτε κατάλληλα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων. Νέος έρωτας, έρχεται να αναταράξει τα στάσιμα νερά της ερωτικής σας ζωής. Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική για σας, κάνοντας την ζωή σας πιο ανέμελη και δίνοντας σας την ευκαιρία να διασκεδάσετε, αλλά και να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται πολύ, με νέες γνωριμίες με ερωτική κατάληξη για τους ελεύθερους και ευτυχή κατάληξη σε παλιές, ικανοποιητικές σχέσεις.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Κριό έως τις 16 Μαΐου, στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει ξαφνικό έρωτα που μπορεί να συμβεί πάνω σε μετακίνηση ή μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βοηθούν να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και να πολλαπλασιάσετε το κοινωνικό σας δίκτυο, αναπτύσσοντας περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Ο Ουρανός προωθεί τις πνευματικές σας αναζητήσεις, και φέρνει κοντά σας νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες. Ο Ερμής σας κάνει πολύ κινητικούς και ενεργητικούς στις σχέσεις με φίλους και συγγενείς.

 

Ο Άρης στους Διδύμους, στον 5ο σας οίκο, στον οίκο των αισθηματικών σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό, τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Κριό έως τις 16 Μαΐου, βγάζει στην επιφάνεια το πάθος σας και σας σπρώχνει στην μάχη για την κατάκτηση του μεγάλου σας έρωτα. Ο έρωτας έρχεται μέσα από φιλικές παρέες και νέες γνωριμίες.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 9ο σας οίκο, σας βγάζει ανώτερες σπουδές καθώς και σκέψεις για επέκταση των σπουδών σας και πραγματοποίηση μακρινών ταξιδιών. Όσοι αντιμετωπίζετε νομικά ζητήματα, είναι πιθανό να γευτείτε την επιτυχία τώρα. Ολόκληρη η κοσμοθεωρία σας επανεξετάζεται αυτήν την περίοδο. Αν σχεδιάζετε κάποιο μεταπτυχιακό, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το ξεκινήσετε. Είναι πολύ πιθανή η συνεργασία σας με πρόσωπα από άλλες χώρες, που έχουν κοινούς στόχους με σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 12ο σας οίκο, βγάζει σκέψεις για έναν κρυφό έρωτα. Ο Πλούτωνας σας σπρώχνει να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να ξεκολλήσετε από παλιές επιλογές, που λειτουργούν σαν βαρίδια, για την πνευματική σας εξέλιξη. Πολύ σημαντική περίοδος για όσους ασχολούνται με επιστήμες που σχετίζονται με τον άνθρωπο ή με μεταφυσικά φαινόμενα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Μαΐου, πραγματοποιείται στην 20ο του Σκορπιού. Η Πανσέληνος αυτή δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές για μακρινά ταξίδια. Είναι πολύ πιθανό αυτήν την περίοδο να δεχθείτε πολύ καλή πρόταση, για εξέλιξη. Φροντίστε να μειώσετε τις εντάσεις την περίοδο αυτή και προσέξτε την διαχείριση του λόγου σας, ώστε να αποκτάτε συνεχώς συμμάχους για τα σχέδια σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται στην 4ο των Διδύμων και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Ανακαινίσεις και βλάβες προς αποκατάσταση στο σπίτι σας, μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά δαπανηρές και να σας φέρουν σε σύγκρουση με άλλα μέλη της οικογένειας σας. Το νέο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε αυτά τα έξοδα και επιπλέον μπορεί να φέρει αυξημένα έσοδα.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ανεβάζει την ψυχολογία σας και σας κάνει να νοιώθετε όμορφα. Ο Ποσειδώνας φέρνει στην επιφάνεια παλιά όνειρα που τώρα θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ο τρόπος που σκέπτεστε θα είναι διαφορετικός η επικοινωνία σας βελτιωμένη. Προσέξτε να μην καταπιαστείτε με στόχους πολύ δύσκολους, που θα σας απογοητεύσουν και θα ανατρέψουν αυτήν την πολύ καλή περίοδο.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό, ο Ουρανός στον Κριό και ο Ερμής στον Κριό από τις 16 Μαΐου, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, βγάζουν ξαφνικά κέρδη. Μεγάλες ευκαιρίες για βελτίωση των εισοδημάτων σας. Ευνοϊκή περίοδος για επενδύσεις, που μπορούν να αποδώσουν σύντομα. Η ενεργητικότητα σας σε προηγούμενη περίοδο τώρα θα ανταμειφθεί. Άριστη περίοδος για τα οικονομικά σας, σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πρόσθετα έσοδα με οποιαδήποτε δραστηριότητα και να επιλέξετε.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 17 Μαΐου, στον 3ο σας οίκο, σας βάζει σε σκέψεις για έναν έρωτα στον οποίο προέκυψε χωρισμός. Η επικοινωνία και η επανασύνδεση είναι σίγουρη, ενώ ένα ξαφνικό τηλεφώνημα θα αλλάξει τα δεδομένα. Κάποιες συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν αλλά δεν έγιναν, αλλά και κάποιες απαντήσεις που δεν δόθηκαν όταν έπρεπε, δημιούργησαν προβλήματα. Τώρα είναι ανάγκη να λυθούν οι παρεξηγήσεις με καλή επικοινωνία και συζήτηση για όλα τα θέματα.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 8ο σας οίκο, αυξάνει τα κεφάλαια σας και πυροδοτεί οικονομική άνοδο. Τα οικονομικά, έχουν απόλυτη προτεραιότητα, αυτήν την περίοδο. Απρόσμενα έσοδα, αυξάνουν τα κεφάλαια σας και σας δίνουν την ευκαιρία να τα επενδύσετε με τοποθετήσεις, που σύντομα θα σας φέρουν νέα κέρδη. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε οικονομική βοήθεια και από τον σύντροφο σας, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε μιαν κληρονομιά, ή να ολοκληρώσετε μιαν πολύ καλή οικονομική συμφωνία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 10.490 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

libra Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Ζυγό; - Γιατί το αφεντικό μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο;   Πως θα κερδίσω την εμπιστοσύνη του;   Μάθε όσα Περισσότερα... Περισσότερα...
leo Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Λέοντα; - Όποιος έχει σχετιστεί με γυναίκα Λέοντα ξέρει πως πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία πάντα αφήνει το σημάδι Περισσότερα... Περισσότερα...
guess-attic-837156_960_720 Ζώδια και ζήλεια- Πώς αντιδρούν - Κριός Έχει έμφυτη την ζήλεια μέσα του και το δείχνει ακόμη και αν έστω υποψιαστεί ότι ο σύντροφος του, Περισσότερα... Περισσότερα...
school Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στην σχολική τάξη; - Η σχολική τάξη εμπνέει πολλούς να κάνουν φασαρία και να δημιουργούν σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν! Δείτε πως θα Περισσότερα... Περισσότερα...