Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΙΟΥΝΙΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή βγάζει στην επιφάνεια τη φιλοσοφική σας διάθεση, καθώς αυτό που θέλετε είναι να μάθετε περισσότερα για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είστε εφευρετικοί από τη φύση σας και νιώθετε τη θετική ενέργεια διότι έχετε τον Ήλιο σε κυριαρχία – ξέρετε να επιβιώνετε μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες και να γεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας, ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας καινούριους στόχους.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σας προετοιμάζει για καινούρια ξεκινήματα με το αγαπημένο σας ταίρι, καθώς υπάρχουν σκέψεις για συγκατοίκηση. Ο έρωτας έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σας και το μόνο που σκέφτεστε είναι να κρατήσει αυτή η ονειρεμένη σχέση για πάντα. Το παρελθόν σας έχει διδάξει ότι πρέπει να εκτιμάτε ανθρώπους που έχουν όμορφα πράγματα να σας δώσουν και η μοίρα έχει φροντίσει γι’ αυτό. Ο μήνας αυτός φέρνει χαρά και αγαλλίαση, τόσο σε σας όσο και στην οικογένειά σας, γι’ αυτό νιώστε τη θετική ενέργεια μέσα σας.

 

Ο Βόρειος δεσμός στο Λέοντα τριγωνίζει με τον Ήλιο σας και αυτό σηματοδοτεί απελευθέρωση από καρμικά βάρη, θετικότητα ψυχής και ομορφιά. Νιώθετε απαλλαγμένοι από καταστάσεις που σας κούρασαν και σας έβγαλαν εκτός προγραμματισμού.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο στο 2ο οίκο σας έως τις 5/6 και η Αφροδίτη στον Ταύρο στο 2ο οίκο σας από τις 6/6 φέρνουν σκέψεις ώριμες και ωφέλιμες για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Το σύμπαν σας δίνει τη βοήθειά του απλόχερα, γι’ αυτό φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε. Από τις 6/6 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 21/6 και στον 3ο σας οίκο – αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται η επικοινωνιακή σας ικανότητα, με το σύντροφο που έχει επιλέξει η καρδιά σας. Συζητείστε ό, τι σας απασχολεί και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

 

Από τις 22/6 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 4ο σας οίκο. Η σκέψη σας είναι στο σπίτι και την οικογένειά σας, που τόσο αγαπάτε και θέλετε να τους ευχαριστήσετε και να τους προσφέρετε τα πάντα. Η Αφροδίτη στον Κριό έως τις 5/6, ο Ουρανός στον Κριό και ο Ήλιος δημιουργούν ένα νεφέλωμα που δείχνει ότι ο έρωτας και η αγάπη πρωταγωνιστούν στη ζωή σας. Ξαφνικά νιώθετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Μην πανικοβάλλεστε, μη φοβάστε ότι θα χάσετε την ελευθερία σας και μη νιώθετε ότι δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην ευθύνη αυτής της σχέσης. Ζήστε ό, τι πιο όμορφο νιώθετε – η αγάπη και το συναίσθημα βγαίνουν πάντα νικητές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ανεβάζει τη λίμπιντο, τονίζει τη γοητεία σας και σας κάνει απίστευτα ερωτικούς – με δυο λόγια, φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Το πάθος κυριαρχεί και νιώθετε ότι το μυαλό σας είναι προς μία κατεύθυνση. Μην πανικοβάλλεστε -είστε ερωτευμένοι και ο έρωτας είναι πηγή ζωής. Μη φοβάστε να δώσετε την καρδιά σας. Μη συγκρίνετε παρελθόν με παρόν, δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο σύμπαν κι αυτό θα σας το ανταποδώσει.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα με το αγαπημένο σας ταίρι. Το καλοκαίρι έχει μπει με ανεβασμένη διάθεση, με προγραμματισμένες αποδράσεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο, νιώθετε ψυχικά ήρεμοι και αισιόδοξοι για το αύριο. Ο έρωτας αυτός θα σας δώσει απίστευτη ενέργεια που τόσο χρειάζεστε για να απολαύσετε αυτές τις όμορφες στιγμές που σας χαρίζει το σύμπαν. Ο μήνας αυτός σας ετοιμάζει εκπλήξεις, αποδράσεις από τη ρουτίνα και εσωτερική αισιοδοξία για το αύριο.

 

Ο Δίας στο Ζυγό στον 6ο σας οίκο σας δίνει επέκταση και σιγουριά στην καθημερινότητά σας, καθώς αλλάζει το προφίλ που πρέπει να βαδίσετε για την επιτυχία. Όλες οι προσπάθειές σας θα καρποφορήσουν – έχετε πείσμα και απίστευτες αντοχές, γι’ αυτό τα πράγματα έρχονται έτσι ακριβώς όπως τα θέλετε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6 και έως το τέλος του μήνα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει θετικότητα, ομορφιά, γλυκύτητα και ζεστασιά. Μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα αυτό το μήνα, να βγάλετε από μέσα σας τυχόν ενοχές και δυσκολίες και να προχωρήσετε μπροστά χωρία να κοιτάτε το παρελθόν.

 

Ο Άρης στους Διδύμους έως τις 4/6 και στο 2ο σας οίκο σας βγάζει οικονομικές εντάσεις και προβλήματα που πρέπει οπωσδήποτε να επιλυθούν. Μετά τις 4/6 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου έως το τέλος του μήνα και στον 3ο σας οίκο – αυτό σας δίνει δυναμισμό όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Παλέψτε τυχόν επικοινωνιακά προβλήματα και θα δείτε ότι το αγαπημένο σας ταίρι θα έρθει πιο κοντά σας.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 5/6 σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας δίνει σύνεση, ορθή λογική και σκέψεις για ένα καλύτερο αύριο. Από τις 6/6 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και στο 2ο σας οίκο και σας βγάζει σκέψεις για το πώς θα αυξήσετε τα οικονομικά σας. Από τις 21/6 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και σας βοηθά να έχετε καλύτερη επικοινωνία με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η καρδιά σας. Ο μήνας κυλά ομαλά με χαρούμενα γεγονότα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και στον 7ο σας οίκο. Νιώθετε ότι πνίγεστε από συνεργασίες που δεν ευδοκιμούν πια. Επίσης, θέματα παρουσιάζονται και στο γάμο σας ή σε πολύχρονη σχέση. Έχετε αρχίσει να κουράζεστε κι αυτή η κόπωση είναι διαχρονική. Νιώθετε και οραματίζεστε να ζήσετε ελεύθερα χωρίς να δίνετε λόγο σε κανένα. Η έννοια της ελευθερίας σας έχει κυριεύσει το μυαλό και τίποτα δεν σας σταματά. Η πραγματική ευτυχία κρύβεται μέσα σας γι’ αυτό ακολουθήσετε αυτό που σας υπαγορεύει η εσωτερική σας φωνή. Εκεί θα βρείτε την αλήθεια.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σας βγάζει νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας. Είστε από τη φύση σας πολυμήχανοι και δεν αφήνετε τη ζωή να σας πάει όπου θέλει – αντίθετα εσείς την οδηγείτε και τα καταφέρνετε μια χαρά, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Νέα ξεκινήματα στα οικονομικά καθώς και νέοι πόροι διαφαίνονται στον ορίζοντα με μεγάλη επιτυχία. Η ψυχολογία σας είναι άριστη – πατάτε καλά στα πόδια σας και μέσα από τις δυσκολίες δυναμώνετε ακόμα περισσότερο. Ορισμένα χρέη που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν, θα μπουν σε μια σειρά – θα καταφέρετε να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Μην αγχώνεστε, η επιτυχία είναι δεδομένη ακόμα κι όταν οι περιστάσεις είναι δύσκολες.

 

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 6/6 έως τις 20/6, ο Άρης στους Διδύμους έως τις 3/6 σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη σας προμηνύει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές που επιβάλλεται να κάνετε πάνω στη δουλειά σας και την καθημερινότητά σας. Έντονες σκέψεις για αλλαγές σας πιέζουν κι αυτές οι αλλαγές σας βγάζουν από αδιέξοδα.

 

Ο Δίας στο Ζυγό στον 5ο σας οίκο σας δίνει μεγάλο έρωτα με πάθος και αγάπη. Μη φοβάστε τη δέσμευση. Βγάλτε τα απωθημένα από παλιές συναισθηματικές καταστάσεις που μόνο κακό σας κάνουν. Αφήστε τις συγκρίσεις, δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και ζήστε τον έρωτα όπως εσείς ξέρετε. Η πορεία σας είναι πλημμυρισμένη από αγάπη και δεν αποκλείεται μια συγκατοίκηση.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4/6 και με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 21/6 σας υποδεικνύει ότι πρέπει να κάνετε σωστούς χειρισμούς, κυρίως σε πρακτικά θέματα και να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Τα ταλέντα σας θα αναγνωριστούν γι’ αυτό κινηθείτε μεθοδικά και έξυπνα. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές σε συνεργασίες που ίσως δεν αποδίδουν. Προωθείστε σχέδια που έχετε κατά νου και η ανάπτυξη είναι δεδομένη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ξυπνά τις μνήμες για το τι δεν πήγε καλά πάνω στην καθημερινή σας ζωή. Νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να διανύσετε μόνοι σας την καθημερινότητα και θέλετε την ανάλογη στήριξη και αγάπη από άτομα που νιώθουν πιο δυνατά από σας. Προτιμάτε να κλείνεστε στο καβούκι σας παρά να παραδεχτείτε ή να αλλάξετε τη ρουτίνα την οποία έχετε δημιουργήσει μόνοι σας. Έχετε μετανιώσει για καταστάσεις του παρελθόντος, στις οποίες δεν φανήκατε δυνατοί ώστε να ανταπεξέλθετε στα νέα δεδομένα. Για να αλλάξετε τα πράγματα, πρέπει να αλλάξετε εσείς – και το δρόμο της αλλαγής ξέρετε πώς να τον βρείτε.

 

Προβλέπονται αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή καθώς η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου, δηλαδή στο ζώδιό σας. Επιβάλλονται αλλαγές στις φιλίες καθώς και στον τρόπο που σκέφτεστε. Νιώθετε μοναξιά γιατί τα άτομα που εμπιστευθήκατε δεν φάνηκαν αντάξια της εμπιστοσύνης σας. Πρέπει λοιπόν να κατευθύνετε τη ζωή σας όπως σας αξίζει, χωρίς να λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και βάλτε την ζωή σας άτομα που μπορούν να σας δώσουν χαρά, αγάπη, αφοσίωση και υποστήριξη.

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 21/6, ο Άρης από τις 4/6 σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βάζουν σε σκέψεις για να γίνετε πιο δυναμικοί στον εαυτό σας, αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξετε εσείς. Η ζωή σας έχει δώσει πάμπολλες ευκαιρίες που πρέπει επιτέλους να τις εκμεταλλευτείτε. Μην κυνηγάτε χαμένες χίμαιρες, η ζωή είναι μια διαρκής πάλη και η καθημερινότητα θέλει αποφασιστικότητα και τόλμη.

 

Ο Δίας στον Ζυγό στον 4ο σας οίκο, τον οίκο του σπιτιού, σας δίνει εύνοια να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις με το αγαπημένο σας ταίρι και είστε σε μια καλή φάση για να συγκατοικήσετε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Νιώθετε ότι πρώτη φορά είστε ερωτευμένοι πραγματικά και πιστεύετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Μην αφήνετε τον εγωισμό και τις ανασφάλειες να γκρεμίσουν όλα όσα έχετε χτίσει έως τώρα. Η αγάπη και η αφοσίωση προς το ταίρι σας θα σας κάνει ευτυχισμένους. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς στον 9ο σας οίκο πραγματοποιεί τα όνειρά σας. Η φιλοσοφική σας διάθεση είναι ενισχυμένη καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με έννοιες που κάποτε αγνοούσατε. Τα μακρινά ταξίδια κοντά στη θάλασσα είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο – μαζί βεβαίως με ανθρώπους που σας γαληνεύουν, σας ηρεμούν και τους έχει επιλέξει η καρδιά σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και σας ξυπνά τις μνήμες για έναν μεγάλο έρωτα που είχατε κάποτε και που τελείωσε άδοξα. Σας ξυπνούν οι μνήμες και κάθε τι σας συγκλονίζει και σας δίνει ιδιαίτερη χαρά, καθώς η ανάμνηση είναι τόσο έντονη στο μυαλό σας. Είστε πολύ ικανοποιημένοι διότι έχετε ζήσει το μεγάλο έρωτα και νιώθετε μέσα σας πληρότητα ψυχής.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σας βγάζει κρυφό δεσμό που δεν μπορείτε να τον ανακοινώσετε. Η ψυχή σας φτερουγίζει, νιώθετε την ύπαρξη του έρωτα μέσα σας και τον κρατάτε σαν εφτασφράγιστο μυστικό. Απελευθερωθείτε από τα πρέπει και τα μη, ανοίξτε την ψυχή σας που πλημμυρίζει από έρωτα, φανερώστε ό, τι κρύβει η καρδιά σας και νιώστε την ενέργεια της πραγματικής αγάπης που έχει κυριεύσει την ψυχή και το μυαλό σας. Μη σταματάτε να αγαπάτε, μη νιώσετε κούραση και το αποτέλεσμα θα είναι να ζήσετε φανερά πλέον μαζί. Η φιλελεύθερη φύση σας, θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας ό, τι σας πιέζει και να μην δίνετε σημασία σε κακόβουλα σχόλια.

 

Ο Δίας στο Ζυγό στον 3ο σας οίκο σας βγάζει ότι ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σας και ήδη έχουν προγραμματιστεί σχέδια για ερωτικά ταξίδια. Ξέρετε να αγαπάτε, έχετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και η δοτικότητά σας όταν ερωτεύεστε είναι απερίγραπτη. Ο Ήλιος σας είναι σε κυριαρχία, γι’ αυτό λειτουργείτε με αξιοπρέπεια και θετικότητα. Το καλοκαίρι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο.

 

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο, τον οίκο των αισθηματικών, δείχνει ότι σταθεροποιείται μια σχέση που έχει ξεκινήσει για σας ξαφνικά και αναπάντεχα. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια σας και νιώθετε ότι έχετε βρει αυτό που ψάχνατε εδώ και χρόνια. Η ζωή σας έχει ανταμείψει και ο Κρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος, σας βάζει σε σκέψεις και συγκρίσεις για να ξεχωρίσετε το καλό που βρίσκεται κοντά σας.

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6 και έως το τέλος του μήνα σας δίνει εύνοια στα επαγγελματικά σας, καθώς αποπνέετε έναν αέρα αισιοδοξία και τύχης. Όλα προχωρούν ομαλά και σε ανοδική πορεία, εξάλλου σαν βασιλιάς του ζωδιακού που είστε, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Ο μήνας αυτός για σας σημαίνει αγάπη, ταξίδια, έρωτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. H Πανσέληνος αυτή σας επιβάλλει να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν λειτουργούν πια. Η προσωπική ζωή είναι πολύ σημαντική για σας, γιατί θέλετε στήριξη, συντροφικότητα και αγάπη. Όταν λείπουν αυτοί οι παράγοντες νιώθετε μόνοι και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά, ούτε απέναντι στον εαυτό σας, ούτε απέναντι στους άλλους. Μην στεναχωριέστε για ένα τέλος που δώσατε, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και νέος έρωτας, πολλά υποσχόμενος μπαίνει στο προσκήνιο για να αναταράξει τα νερά. Αφήστε τις αναστολές και πείτε «ναι» στο δώρο που σας στέλνει το σύμπαν.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και αναγγέλλει την έναρξη νέων στόχων που έχετε βάλει κατά νου κι έχετε σκοπό να τους πραγματοποιήσετε. Το ήθος, η τιμιότητα και η εργατικότητά σας είναι όπλα που θα σας βοηθήσουν να ανέβετε ψηλά. Έχετε ταπεινότητα, δεν πετάτε στα σύννεφα – γι’ αυτό έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής σας. Μια ανώτερη θέση με υψηλές αποδοχές έχει δρομολογηθεί για σας και η χαρά σας είναι πολύ μεγάλη. Νιώθετε ότι ο αγώνας σας δικαιώνεται και αναγνωρίζεται η προσωπική σας προσπάθεια για εργασία πολλών χρόνων.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στον 5ο σας οίκο, τον οίκο των αισθηματικών, σας βγάζει βαθιές αλλαγές σε προσωπικά θέματα και σας τονίζει ότι πρέπει να πετάξετε από τη ζωή σας άτομα που βλάπτουν τον ψυχικό σας κόσμο. Δεν αξίζει να πονάτε και να ψάχνετε το «γιατί». Δεχτείτε ότι έτσι έπρεπε να γίνει κι όταν γίνονται για κάποιο λόγο. Ένα τέλος σημαίνει σίγουρα μια νέα αρχή, γι’ αυτό μη στεναχωριέστε για κάτι που αύριο-μεθαύριο θα χαίρεστε.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στο απέναντι από σας ζώδιο, σας εφιστά την προσοχή σε συνεργασίες και τυχόν εξαπατήσεις. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους, δεν λειτουργούν όλοι σαν εσάς. Να είστε επιφυλακτικοί και σε εγρήγορση και θα βγείτε αλώβητοι από όλες τις αντιξοότητες. Ο Δίας στο Ζυγό στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας ευνοεί με οικονομική επέκταση. Χρέη, υποχρεώσεις, καθημερινά έξοδα βρίσκουν τη λύση. Έχετε την τύχη με το μέρος σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την. Ο Άρης στους Διδύμους έως τις 3/6 καθώς και ο Ερμής από τις 6/6 έως τις 20/6 στον 10ο οίκο σας, σας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς στην καριέρα σας και οι προσπάθειές σας θα καρποφορήσουν. Αισιοδοξία και θετικές σκέψεις, λοιπόν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή τονίζει την αγάπη και τον έρωτα που νιώθετε για το αγαπημένο σας ταίρι. Ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σας για λόγια και εκφράσεις που είπατε και νιώσατε ότι δηλητηρίασαν τη σχέση σας. Όλα εξομαλύνονται και νικητές βγαίνουν ο έρωτας και η αγάπη. Οργανώστε μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα και περάστε όμορφα με τον άνθρωπο που σας υποδεικνύει η μοίρα. Είστε ερωτευμένοι και νιώθετε μέσα σας τη θετική ενέργεια. Όλα σας φαίνονται όμορφα κι έχετε διάθεση να κάνετε αλλαγές σχετικά με την εξωτερική σας εμφάνιση – ίσως και κάποιες εντυπωσιακές αγορές.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σας ωθεί να προετοιμαστείτε ώστε να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Μην φοβάστε τον ανταγωνισμό, πιστέψτε ότι θα βγείτε νικητές – έχετε και τις ικανότητες και τις ευνοϊκές συνθήκες με το μέρος σας. Μην καταναλώνεστε με αθέμιτο ανταγωνισμό και με ανθρώπους που προσπαθούν να σας μεταδώσουν αρνητικές σκέψεις. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας ρίξουν το ηθικό για να μην μπορείτε να αποδώσετε σωστά στην εργασία σας. Αγνοείστε τους, μαζέψτε τις δυνάμεις σας και για άλλη μια φορά θα βγείτε νικητές.

 

Ο Δίας στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει τη γαλήνη και τη θετικότητα. Η καρδιά σας διψά για αγάπη. Είστε στο σωστό δρόμο και επιθυμείτε ένα σύντροφο που έχει την ίδια φιλοσοφία και ενδιαφέροντα με σας. Προωθείστε σχέδια για το μέλλον. Η όψη αυτή σας δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να πορευτείτε και να διευθετήσετε ζητήματα που σας απασχολούν, με σωστό χειρισμό και υπομονή.

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6, ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 5/6 και στον 8ο οίκο σας, σας βγάζει ένα ερωτικό πάθος που έρχεται για να ξεσηκώσει τη ζωή σας. Ξεχάστε το παρελθόν και διώξτε όλα σας τα απωθημένα – η μοίρα σας επιφυλάσσει εκπλήξεις κι αυτή τη φορά έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Η σχέση αυτή θα έχει ανοδική πορεία και είναι μοιραία – πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά. Ζήστε ό, τι όμορφο έχετε ονειρευτεί και να ξέρετε ότι η αληθινή αγάπη αντέχει μέσα στο χρόνο, δοκιμάζεται και βγαίνει νικήτρια.

 

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει τη σταθερότητα στη σχέση και βαδίζετε σε αρμονικούς δρόμους. Ο Κρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος, σας έχει μάθει να ξεχωρίζετε τους ανθρώπους και είστε πλέον ώριμοι να κάνετε τις σωστές επιλογές. Η ώρα της προσωπικής σας ανάπτυξης έχει έρθει, γι’ αυτό θα ανταμειφθείτε σε όλους τους τομείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε διαδικασία να οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας και να αγωνιστείτε για να αποφύγετε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να αναπτυχθείτε. Για σας ο υλικός κόσμος έχει πρωταρχική σημασία για την ψυχική σας ισορροπία καθώς σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα και να ζείτε με άνεση και αξιοπρέπεια. Τα καλύτερα έρχονται, νιώστε τη θετικότητα που σας περιβάλλει.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σας ωθεί σε μακρινά ταξίδια με το ταίρι σας, σε τόπους άγνωστους – ταξίδια που θα έχουν για σας επιμορφωτικό χαρακτήρα. Η βαθιά γνώση για σας είναι απαραίτητο στοιχείο – θέλετε να εξερευνήσετε το σύμπαν και να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί καινούρια ξεκινήματα και γνώσεις για πράγματα με τα οποία δεν είχατε ασχοληθεί μέχρι τώρα. Η δίψα σας για μάθηση έρχεται στην επιφάνεια και θα νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Σκέφτεστε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να παλέψετε για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Τοξότη στο 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας διδάσκει ότι πρέπει να κάνετε οικονομία για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μη φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε και μην μοιρολατρείτε. Έχετε επάνω σας όπλα δυνατά: τη μεθοδικότητα, τη σταθερότητα και το πείσμα σας. Καλείστε με το πέρασμα του Δία από το 2ο σας οίκο, να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και στο τέλος του χρόνου θα ηρεμήσετε από τα οικονομικά σας βάρη.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 5/6, η Αφροδίτη από τις 6/6 έως το τέλος του μήνα στον 7ο σας οίκο, βελτιώνει την επικοινωνιακή ικανότητα με το σύντροφό σας, καθώς αυξάνει επίσης και τη σταθερότητα. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια σας, επομένως μη γκρινιάζετε για μικροπροβλήματα που μπορεί να προκύπτουν στη σχέση με το σύντροφο που έχει επιλέξει η καρδιά σας. Ο Ερμής από τις 6/6 μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει έως τις 20/6 και στον 8ο σας οίκο. Σκέφτεστε με σύνεση όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κυρίως επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Σκεφτείτε καλά το αντικείμενο στο οποίο θα επενδύσετε, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Από τις 21/6 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει έως το τέλος του μήνα – αυτή η όψη ενισχύει τη φιλοσοφική σας διάθεση καθώς και τα θέματα εκπαίδευσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη. Η Πανσέληνος αυτή γίνεται πάνω στο ζώδιό σας και φέρνει αλλαγές στον ψυχισμό σας. Αρχίζετε να φιλοσοφείτε το κάθε τι, κάνετε απολογισμό για το τι πρέπει να διορθώσετε και τι κινήσεις πρέπει να γίνουν για να ομορφύνει περισσότερο η ζωή σας. Έχετε το ψυχικό σθένος να προχωρήσετε με ελεύθερο μυαλό και με αμερόληπτες σκέψεις, καθώς θέλετε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους. Αγαπήστε, λοιπόν, λίγο περισσότερο τον εαυτό σας – η αγάπη κάνει θαύματα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και στον 8ο σας οίκο. Νιώθετε ότι τα νέα ξεκινήματα στη ζωή σας θα είναι θετικά για σας, αλλά και για το ταίρι σας. Αφήστε τον εγωισμό στην άκρη, κάντε υποχωρήσεις κι αυτή τη φορά δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Το ταίρι σας περιμένει, στεναχωριέται με τη στάση σας, γι’ αυτό τρέξτε να διορθώσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος στον έρωτα κι εσείς νιώθετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Η επανασύνδεση είναι επιβεβαιωμένη και θα αισθανθείτε να πλημυρίζετε μέσα σας από την αγάπη και τον έρωτα. Μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα νιώσετε καλύτερα και θα ωριμάσει η σχέση σας.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 5/6 καθώς και η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6 στον 6ο σας οίκο, σας ομορφαίνουν την καθημερινότητα και σας κάνουν να σκεφτείτε πώς θα εξομαλύνετε τυχόν προβλήματα και πώς θα τα επιλύστε με ένα θετικό τρόπο. Η Αφροδίτη στον Κριό έως τις 5/6 και ο Ουρανός στον Κριό στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει ξαφνικό έρωτα καθώς και απελευθέρωση από παλιές συναισθηματικές καταστάσεις που δεν λειτουργούν πια. Άλλωστε, ξέρετε να φιλοσοφείτε το κάθε τι και βρίσκετε λύσεις χωρίς να μοιρολατρείτε. Μην κυνηγάτε χίμαιρες, η ζωή σας δικαιώνει και σας ανταμείβει όπως ακριβώς το αξίζετε. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 21/6 έως το τέλος του μήνα καθώς και ο Άρης στον Καρκίνο από τις 4/6 έως το τέλος του μήνα στον 8ο σας οίκο, σας βγάζουν ξαφνικά κεφάλαια, τα οποία θέλετε να επενδύσετε σε δουλειές που είστε σίγουροι ότι θα σας αποφέρουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, πράξτε ανάλογα και δεν πρόκειται να αποτύχετε. Είστε αισιόδοξοι από τη φύση σας, ξέρετε να κάνετε ελιγμούς και οι διπλωματικές ικανότητες θα σας φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε διαδικασία να βγάλετε προς τα έξω κρυμμένα απωθημένα που σας κάνουν κακό στην ψυχολογία. Νιώθετε στεναχώρια για το τέλος μιας σχέσης που δεν πήγαινε άλλο. Περνάτε μια περίοδο θλίψης και αναζητάτε το «γιατί». Χρειάζεστε κάποιο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι για κάθε πράγμα που συμβαίνει στη ζωή, πάντα υπάρχει και ο αντίστοιχος λόγος. Όπως λένε, κάθε εμπόδιο για καλό. Όλη αυτή η αναστάτωση που σας έχει κουράσει ψυχικά, θα περάσει και σύντομα θα νιώσετε πολύ καλύτερα, γιατί ως «από μηχανής θεός» ένας νέος έρωτας έρχεται στο προσκήνιο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σηματοδοτεί μια νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη που θα σας πλημυρίσει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Το αισθηματικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για σας, γι’ αυτό νιώστε τη θετικότητα και δεχτείτε αυτό το θείο δώρο που σας δίνεται απλόχερα από το σύμπαν. Απομακρύνετε, λοιπόν, τα απωθημένα και τις επιφυλάξεις σας – αυτή τη φορά δεν κάνετε λάθος επιλογή. Άλλωστε, όταν χτυπάει η καρδιά, λάθος δεν κάνει. Το καλοκαίρι αυτό είναι πολύ ερωτικό για σας, γεμάτο με ευχάριστα ταξιδάκια – γι’ αυτό απολαύστε κάθε του στιγμή.

 

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς. Δεν πρόκειται να αφήσετε να σας καταβάλλουν γεγονότα και καταστάσεις – προχωράτε ανοδικά, αφήνοντας πίσω σας ό, τι σας εμποδίζει να αναπτυχθείτε.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 5/6, η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6 έως το τέλος του μήνα στον 5ο σας οίκο, σας βγάζουν τον έρωτα που νιώθετε μέσα σας, καθώς και σκέψεις για μελλοντικά σχέδια. Μη φοβάστε μια επερχόμενη συγκατοίκηση και, ίσως, μια επισημοποίηση. Προχωρήστε δυναμικά. Ο Δίας στο Ζυγό στο 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών, σας δίνει ευκαιρίες, καθώς και αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε, ήδη, φτάσει εκεί που επιθυμούσατε κάποτε, μη δίνετε σημασία στον ανταγωνισμό – όλα λειτουργούν προς όφελός σας. Ο Ερμής από τις 6/6 έως τις 20/6 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, καθώς και ο Άρης στους Διδύμους έως τις 3/6 στον 6ο σας οίκο, σας δίνουν σύνεση, αγωνιστικότητα και ενέργεια για να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς στον 3ο σας οίκο μπορεί να μπλοκάρει λίγο την επικοινωνία σας με φίλους και συγγενείς. Προσπαθήστε να σκέφτεστε δυο φορές πριν πράξετε – η δεύτερη σκέψη είναι πάντα πιο σωστή. Ο μήνας, για σας, κυλάει ομαλά – έχετε θετικότητα και το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει αντιμέτωπους με στόχους που έχετε βάλει κατά νου και θέλετε να τους υλοποιήσετε. Μη φοβάστε το μέλλον και τα καινούρια δεδομένα Είστε ανεξάρτητη και εφευρετική φύση και τα καταφέρνετε, παρόλες τις αντιξοότητες, με χαμόγελο και αισιοδοξία. Οι στόχοι που έχετε βάλει στο μυαλό σας, βρίσκουν έδαφος και η υλοποίησή τους είναι θέμα χρόνου. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας – είστε το πιο ιδιοφυές ζώδιο του ζωδιακού και η επιτυχία σας είναι δεδομένη.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και σας προτρέπει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και να νιώσετε τη χαρά της δημιουργικής εργασίας. Η ρουτίνα σας σκοτώνει και θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων στη δουλειά σας για να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οι προσπάθειές σας δικαιώνονται και φτάνετε στην επιτυχία, που τόσο ποθείτε. Νιώστε τη θετικότητα της ψυχής σας κι ακούστε την εσωτερική σας φωνή, που σας αναγγέλλει τα καλύτερα για το μέλλον.

 

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 6/6 έως τις 20/6 καθώς και ο Άρης στους Διδύμους έως τις 3/6 στον 5ο σας οίκο και σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, σας φέρνουν έναν πολύ ερωτικό μήνα, όπως επίσης και ισορροπία σε τυχόν εντάσεις. Ο Κρόνος έβαλε σε δοκιμασία τη σχέση σας, από την οποία βγήκατε αλώβητοι και με περισσότερο συναίσθημα και αγάπη για τον άνθρωπο που επέλεξε η καρδιά σας. Οι δοκιμασίες έχουν λάβει τέλος και πλέον υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς στο 2ο σας οίκο, σας προειδοποιεί να μην παρασύρεστε από έκτακτα έσοδα. Σκεφτείτε και τα έξοδα για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 21/6 καθώς και ο Άρης στον Καρκίνο από τις 4/6 στον 6ο σας οίκο, αναδεικνύουν τις εργασιακές σας ικανότητες και την ανάληψη ευθυνών για να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

 

Ο Δίας στο Ζυγό στον 9ο σας οίκο, σας προτρέπει για μακρινά κι ευχάριστα ταξίδια – επίσης, προβλέπεται ότι οι νομικές υποθέσεις (αν υπάρχουν) θα έχουν καλή έκβαση. Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος ενέργεια – εμπιστευθείτε το αλάνθαστο ένστικτό σας και μείνετε με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την πίστη και την αφοσίωσή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην 18ο του Τοξότη και σας ενθαρρύνει να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας, για να έχετε την ανάλογη επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας με σκέψεις για το πώς θα κινηθείτε – δείξτε εμπιστοσύνης το ένστικτό σας, που ξέρετε καλά ότι δεν κάνει ποτέ λάθος. Η ευαισθησία σας και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στους ανθρώπους είναι γεγονός, όμως έχετε πάρει κάποια μαθήματα ώστε να ξεχωρίζετε ποιος είναι αυτός που σας βοηθά και ποιος σας συκοφαντεί.

 

Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 2ο του Καρκίνου και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα. Το τελευταίο διάστημα πληγωθήκατε και προδοθήκατε από έναν έρωτα, για τον οποίο είχατε βαθιά συναισθήματα. Έχει φτάσει η ώρα της προσωπικής σας ωρίμανσης, γι’ αυτό δεχτείτε τα παθήματα ως μαθήματα ζωής. Η ευαισθησία σας και η αγνή σας ψυχή σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και νιώθετε ότι η ρομαντική σας φύση απέχει πολύ από ανθρώπους που δεν εκτίμησαν τον εσωτερικό σας κόσμο και την αγάπη που τους δείξατε. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη εύκολα, η δεύτερη σκέψη είναι πιο σωστή.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς διατηρεί την φαντασία σας σε υψηλά επίπεδα και δεν χάνετε την ευκαιρία να ονειρεύεστε κα να νιώθετε την ομορφιά και τις χαρές της ζωής. Απολαύστε, λοιπόν, τη συντροφιά φίλων και συγγενών, διασκεδάστε και ξεκινήστε το μήνα με αισιοδοξία και ερωτική διάθεση. Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη στο 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών, σας δημιουργεί την ανάγκη να παλέψετε και να διεκδικήσετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, καθώς επίσης και την επαφή με άτομα κύρους που μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 5/6, η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6 έως το τέλος του μήνα και στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει όμορφη επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο – αδέλφια, συγγενείς, φίλους – και μεγάλη χαρά σχετικά με τα αισθηματικά σας. Τα καλύτερα έρχονται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγωνιάτε για το αύριο. Ο Δίας στο Ζυγό παραμένει στον 8ο σας οίκο και αυξάνει τα κεφάλαια και τις καταθέσεις σας – κάθε επεκτατική κίνηση θα αποδώσει και θα σας δώσει τα ανάλογα κέρδη. Ο Ουρανός στον Κριό και η Αφροδίτη στον Κριό έως τις 5/6 στο 2ο σας οίκο σας βγάζουν ξαφνικά κέρδη και πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας για να αποφύγετε τυχόν απώλειες. Όλος ο μήνας θα κυλήσει εποικοδομητικά, με θετικότητα και απόλυτη αρμονία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 10.764 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

sagittarius Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Τοξότη; - Ανεξάρτητες και δυναμικές, με αγάπη για την διασκέδαση, οι γυναίκες Τοξότες ευχαριστιούνται με δώρα τα οποία ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία Περισσότερα... Περισσότερα...
vacations Ζώδια και καλοκαιρι: Πού να πάτε μαζί - Κριός: Θέλει οι διακοπές του κάθε φορά να είναι και κάτι διαφορετικό και κάτι συναρπαστικό. Είναι εξαιρετικά ανυπόμονος και Περισσότερα... Περισσότερα...
horoscopes Τι προσδιορίζει ο ωροσκόπος; - Σύμφωνα με τον τρόπο θεώρησης πολλών ατόμων, ο ωροσκόπος αρχίζει να μας επηρεάζει μετά τα 30, αντικαθιστώντας κατά κάποιο Περισσότερα... Περισσότερα...
goves Ποιες είναι οι αγαπημένες γόβες του κάθε ζωδίου; - Κριός: Αγαπάς τα κομμάτια που έχουν λεπτομέρειες από βελούδο & δέρμα, ενώ λατρεύεις τα τρουκς και γενικά τα ροκ Περισσότερα... Περισσότερα...