Οι διελεύσεις των πλανητών Σεπτεμβρίου και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών Σεπτεμβρίου και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Σας βάζει σε σκέψεις ανασυγκρότησης του εαυτού σας. Την μέρα της Πανσελήνου είναι πολύ πιθανό να διερευνήσετε πτυχές της προσωπικότητας σας, που πιστεύετε ότι  δημιουργούν προβλήματα, στην συνολική εικόνα σας και να προσπαθήσετε να πάρετε σχετικές αποφάσεις, ώστε να μειώσετε την επίδραση τους ή ακόμη και να τις αλλάξετε εντελώς.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (7ος)  και ενισχύει τις διαπραγματεύσεις και τις διπλωματικές κινήσεις, καθώς είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να επαναπροσδιορίσετε τις υπάρχουσες. Θέματα ανταλλαγής και συντροφικότητας έρχονται τώρα στο προσκήνιο, όπως και η  ανάγκη σας να βασιστείτε και να υποστηριχθείτε από το  σύντροφό σας. Η επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στη σχέση σας είναι μια πολύ καλή ιδέα γι’ αυτό το διάστημα. Εάν αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε την υποστήριξη που θέλετε, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε πόσο υποστηρικτικοί είστε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σ’ αυτό τον τομέα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο κοινωνικοί τώρα και είναι σίγουρα μια θετική περίοδος για να κάνετε καινούριες επαφές.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα για όλο τον Οκτώβριο και στον 5ο σας οίκο δημιουργεί μια τάση να βασίζεστε στους άλλους, που μπορεί ωστόσο να σας απογοητεύσουν. Μπορεί να φαίνεστε αδιάφοροι ή απόμακροι στις σχέσεις σας με τους άλλους, να φοβάστε να είστε το κέντρο της προσοχής και να ξεχωρίσετε σαν άτομο, να φοβάστε να πάρετε ρίσκα και να υποχωρείτε απέναντι στους άλλους, σε βάρος της δικής σας ατομικότητας – όλα αυτά είναι θέματα που μπορεί να προκύψουν. Με αυτή τη θέση θα πρέπει να αποφύγετε να πέσετε στην εύκολη παγίδα της ανησυχία για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δική σας ατομική και δημιουργική πορεία, χωρίς κανένα φόβο. Θα πρέπει να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να ασχοληθείτε με τους άλλους με ένα πιο προσωπικό και γλυκό τρόπο και να μην επιτρέψετε στη λογική να σας αποσπάσει από τα συναισθήματά σας. Το να μάθετε να παίρνετε προσωπικά ρίσκα – κάτι που απαιτεί ένα συγκεκριμένο βαθμό αυτοπεποίθησης – θα σας βοηθήσει να επιτύχετε εσωτερική ισορροπία και ευτυχία.

 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό για όλο το μήνα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας και σε αντίθεση με τον Ερμή στο Ζυγό έως τις 17/10 φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να βρείτε καινούριους τρόπους έκφρασης και να είστε σε επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό. Είστε τώρα πιο πρόθυμοι να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων και να ζήσετε τη ζωή, έτσι όπως εσείς την έχετε ονειρευτεί, αγνοώντας τις όποιες διαφωνίες των άλλων.

 

Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10 έως το τέλος του μήνα, ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10, ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10, ο Άρης στο Ζυγό από τις 23/10 σε τετράγωνο με το διελαύνοντα Πλούτωνα στον Αιγόκερω  δημιουργούν ένα πολύ θετικό διάστημα για όλων των ειδών τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Στη διάρκεια αυτού του κύκλου χαίρεστε να μοιράζεστε τη ζωή σας με το αγαπημένο σας ταίρι και είναι πιθανό να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, μέσω αυτής της σχέσης. Έχετε πολλά οφέλη μέσω γάμου, συνεργασιών, διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ή να εδραιώσετε μια σημαντική σχέση. Μπορεί να προκύψει ένας συνεργάτης ή σύντροφος από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, που θα επεκτείνει τη ζωή σας. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα, είναι γενικά ευτυχισμένες και επιτυχημένες. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερα από ποτέ και, αν χρειάζεται, να κερδίσετε νομικές υποθέσεις και να διευθετήσετε διαφορές του παρελθόντος.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 στον 6ο σας οίκο, τον οίκο της καθημερινότητας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη ενισχύει τη βάση σας και σας δίνει σταθερότητα και ενέργεια. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να διεκπεραιώσετε σημαντικά και δύσκολα ζητήματα που αναβάλλατε μέχρι τώρα. Φροντίστε να είστε εντός προϋπολογισμού, προγραμματίστε τις μελλοντικές σας κινήσεις, μάθετε καινούρια πράγματα, αναζητήστε καλύτερη δουλειά. Είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποτελεσματικοί και έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Αποφύγετε να είστε αυστηροί με τους ανθρώπους γύρω σας και σας περιμένει ένας απόλυτα επιτυχημένος μήνας.

 


 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. (12ος). Η Πανσέληνος αυτή σας καλεί να αναθεωρήσετε θέματα ψυχισμού και εσωτερικής αναζήτησης. Σας επηρεάζει συναισθηματικά και σας οδηγεί να επαναφέρετε στην σκέψη σας, παλαιότερες καταστάσεις που είχατε απομακρύνει και να αναζητήσετε την αλήθεια. Καλό θα είναι να κρατήσετε αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό σας και να μην τις μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα, τουλάχιστον για την ώρα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (6ος) και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητα σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας σας, να κάνετε λίστες με τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και έχουν παραμεληθεί, να οργανωθείτε καλύτερα, κερδίζοντας χρόνο, ώστε να είστε πιο παραγωγικοί και επαρκείς. Είναι η ώρα να φροντίσετε τις δουλειές σας, να επεξεργαστείτε λεπτομέρειες και να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας. Είναι, επίσης, μια καλή στιγμή για ανάλυση οποιουδήποτε είδους, καθώς η κριτική σκέψη βρίσκεται τώρα στο αποκορύφωμά της. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να ταξινομηθούν τα πράγματα, αλλά και να είναι χρήσιμα. Είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο αγχωτικοί, γι αυτό προσθέσετε στο πρόγραμμα σας, δραστηριότητες που σας απομακρύνουν από αυτό.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο, ευνοούν την σχέση σας με σταθερότητα και αγάπη. Η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ τρυφερά άτομα και νιώθετε ευτυχισμένοι όταν το ταίρι σας εκδηλώνει με κάθε τρόπο τα όμορφα συναισθήματά του για σας. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί πολλές ευχάριστες στιγμές και μια καλή βάση για την εξέλιξη της σχέσης σας.

 

Ο Ερμής στο Σκορπιό από τις 18/10 έως το τέλος του μήνα, ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11/10 έως το τέλος του μήνα στον 7ο οίκο σας, ενισχύει τα θετικά σας χαρακτηριστικά και είναι μια καλή ένδειξη για ένα πετυχημένο γάμο και άνοδο στην κοινωνική σας ζωή. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας δίνει το δώρο της συγκέντρωσης και μια φυσική ικανότητα στην εργασία που μπορεί να σας οδηγήσει πολύ ψηλά. Δεν ικανοποιείστε με την επιφανειακή γνώση, αλλά θέλετε να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων. Μόλις αποφασίσετε κάτι, δύσκολα αλλάζετε γνώμη. Μπορεί να χρειάζεστε χρόνο για να βρείτε κάποιον ή κάτι που να σας καλύπτει, αλλά όταν το βρείτε θα μείνετε μαζί του σε κάθε περίπτωση. Το σημαντικό για σας είναι να έχετε δίπλα σας  κάποιον που είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας τις καλές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 8ο  οίκο σας επισημαίνει ότι πρέπει να είστε εγκρατείς στην διαχείριση των κεφαλαίων σας. Η παρουσία του Κρόνου στον 8ο οίκο σας, που ελέγχει τα πιθανά εισερχόμενα κεφάλαια, δυσκολεύει την απόκτηση χρημάτων από κληρονομιές, επιστροφές φόρων, οικογενειακά χρήματα κλπ, και επομένως είναι απαραίτητο η διαχείριση των οικονομικών σας να είναι πλήρως ισοσκελισμένη. Επιπλέον, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει (ίσως με έναν αυστηρό τρόπο) να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και ίσως να τερματίσετε κάποιες από αυτές. Εκείνες όμως που θα επιβιώσουν θα προχωρήσουν με μεγάλη επιτυχία. Θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε όλες τις καταναγκαστικές συμπεριφορές και την προσπάθεια να ελέγξετε τους άλλους. Μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος αυτής της διέλευσης θα έχετε απομακρύνει κάποιες βαθιές συνήθειες που σας κρατούσαν πίσω – θα είστε ισχυρότεροι και πιο υγιείς, ακριβώς γιατί δεν θα προσπαθείτε να ελέγξετε τα πράγματα που δεν μπορείτε ή που δεν πρέπει και θα έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10, ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10, η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10 έως το τέλος του μήνα στον 6ο  σας οίκο δημιουργούν ευκαιρίες στα εργασιακά σας και την καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο και   τις ικανότητες σας σωστά και καινούργιες δυνατότητες θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να είστε πιο παραγωγικοί και επαρκείς και να ξεκινήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια ή να βελτιώσετε αυτά που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Η παρουσία του Δία στον Ζυγό σας δημιουργεί πάθος για την δουλειά σας και την διάθεση να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο σας ανοίγει δρόμους που θα αλλάξουν τη ζωή σας και τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Τώρα θα εγκαταλείψετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις που δεν σας καλύπτουν πλέον, αντίθετα, εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Σταδιακά θα οδηγείτε σε μια νέα κατάσταση που ευνοεί την εσωτερική αναγέννηση, καθώς και τη διεύρυνση των οριζόντων σας. Τα γεγονότα που προκύπτουν με κάποιο τρόπο σας προετοιμάζουν ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τι συμβαίνει και να επεκταθείτε σε όλα τα επίπεδα. Μια έντονη εμπειρία με το νόμο είναι πιθανή και καλό θα είναι να κινηθείτε με σύνεση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. (11ος). Είστε επικεντρωμένοι σ’ αυτά που σας ευχαριστούν, στα χόμπι σας, στις ρομαντικές σας δραστηριότητες και άλλα παρόμοια. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι ο ρόλος που παίζετε στις ζωές των άλλων (σαν σύζυγος, γονιός και φίλος) είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την προσωπική σας ευτυχία. Με την Πανσέληνο αυτή ψάχνετε για επιβεβαίωση μέσα από τη σχέση σας με φίλους και ομαδικές δραστηριότητες. Κάποιος φίλος είναι πιθανό να αντιμετωπίσει μια μικρή κρίση και να ζητήσει τη βοήθειά σας. Επίσης, μετά από μια περίοδο μοναξιάς ή προσωπικού χρόνου, μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά με πολύ κόσμο γύρω σας – γεγονός που θα βιώσετε μάλλον θετικά.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου που πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού και στον 5ο σας οίκο, φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργική σας αυτό-έκφραση. Επισημαίνονται ρομαντικές τάσεις, καθώς και γιορταστικές, παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές απόπειρες. Έχετε ιδιαίτερη ανάγκη από την έγκριση και αποδοχή των άλλων και αντλείτε ευχαρίστηση από τους τρόπους που η δημιουργικότητά σας επηρεάζει το περιβάλλον που ζείτε. Είναι ένα διάστημα που έχει πολύ πάθος και μπορεί να αισθάνεστε πιο τολμηροί από ό, τι συνήθως. Εάν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και εάν αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα απολαύσετε μια υπέροχη και εποικοδομητική φάση ζωής.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και σας πιέζει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Στόχος του είναι να σας παρακινήσει να διερευνήσετε, να κατανοήσετε και να ξεκαθαρίσετε ό, τι χρειάζεται. Εάν έχετε σταθερή σχέση, θα προκύψουν θέματα που αφορούν το συμβιβασμό, την ευελιξία και την ικανότητα να δεσμευτείτε ή όχι, περισσότερο. Ίσως στην αρχή να νιώθετε λίγο απογοητευμένοι, αλλά μέχρι το τέλος της διέλευσης θα έχετε μάθει πολλά για τη δέσμευση και το συμβιβασμό. Ο Κρόνος φέρνει πάντα μαζί του ένα δίκαιο μέτρο πραγματικότητας και αντικειμενικότητας, έτσι ώστε οποιεσδήποτε σχέσεις έχετε,  να θέλετε να τις ορίσετε και να τις επαναπροσδιορίσετε. Ο σύντροφός σας δεν είναι πλέον απλά διασκέδαση ή καθρέφτης του εγώ σας. Οι ευθύνες απέναντί του, η ανάγκη συμβιβασμού και η πραγματικότητα των αναγκών των άλλων, τώρα γίνονται σαφείς. Ανάλογα με την ηλικία και τις συνθήκες της ζωής, οι σημαντικές σχέσεις μπορεί να είναι με τους αγαπημένους σας, τους συνεργάτες ή τους στενούς σας φίλους.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα στον 3ο σας οίκο σας φέρνει κρυφούς, καρμικούς έρωτες και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα, ταυτόχρονα, με επιτυχία. Σας αρέσει να μιλάτε για τα ενδιαφέροντά σας και βρίσκετε μεγάλο νόημα στην ανταλλαγή ιδεών. Έχετε πολλά σχέδια, στη διάρκεια αυτής της φάσης και  αν διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας, θα βελτιώσετε κατά πολύ την εικόνα σας.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς στο 10ο  σας οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας και σας βάζει στη διαδικασία να προσδιορίσετε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Αν καταφέρετε να το βρείτε, φροντίστε να το αποδεχτείτε και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, δεν δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι σε ένα γραφείο ή σε μια μόνο δουλειά. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να καταπνίξετε τις μεγάλες ιδέες σας – απλά ίσως χρειαστεί να βάλετε μια καλύτερη προτεραιότητα στις καθημερινές σας ευθύνες.

 

Ο Δίας στο Ζυγό, αφού πέρασε περίπου ένα χρόνο σε αυτή τη θέση, θα μας αποχαιρετήσει στις 10 Οκτωβρίου και θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει όλη τη διάρκεια του μήνα – και ο Ερμής, επίσης, στο Σκορπιό από τις 18/10 έως το τέλος του μήνα και στον 6ο σας οίκο. Είναι πιθανό να πάρετε μια προαγωγή στη δουλειά σας και να εργάζεστε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Θα εργάζεστε περισσότερο, αλλά θα έχετε και καλύτερες απολαβές στο μέλλον. Εκτιμάτε τη δουλειά σας και συχνά δίνετε προσοχή σε λεπτομέρειες που ξεφεύγουν από τους άλλους. Η επικοινωνία με τους άλλους είναι καλή κι αυτό φαίνεται και στη δουλειά σας. Είναι μια περίοδος με αρκετές, καινούριες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Η υγεία και η ζωτικότητα φαίνονται εξαιρετικές, απλά μην το παρακάνετε με το φαγητό. Προσπαθήσετε να θυμάστε ότι χρειάζεστε, επίσης, χρόνο για διασκέδαση,  για χαλάρωση και για ξεκούραση.

 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. (10ος). Ξαφνικά βρίσκεστε στο προσκήνιο, σε μια θέση όπου όλοι μπορούν να σας δουν. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα  βήμα μπροστά – στο χέρι σας είναι αυτό το βήμα να γίνει με χάρη και προσοχή για τους άλλους ή να γίνει με τρόπο που θα σας κάνει να μετανιώσετε αργότερα. Ίσως το τελευταίο διάστημα να είχατε απομονωθεί λιγάκι, όπως συνηθίζετε καμιά φορά. Τώρα, όμως, θέλετε να σας προσέξουν, καθώς σας απασχολούν αρκετά θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε μια παρουσίαση την τελευταία στιγμή και καλό θα είναι να είστε ψύχραιμοι και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να δείξετε τις ικανότητές σας. Μια ξαφνική ευκαιρία για δουλειά ή κάποια μορφή βοήθειας σχετικά με την καριέρα, το σπίτι ή την ιδιοκτησία, θα μπορούσε να προκύψει σ’ αυτή τη φάση. Αυτό μπορεί, επίσης, να προκαλέσει ένα γεγονός που απαιτεί να αναλάβετε δράση και να δείξετε την υπευθυνότητά σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (4ος) και θέματα σπιτιού και οικογένειας μπαίνουν, πιθανά, στο επίκεντρο. Σε προσωπικό και αναπτυξιακό επίπεδο, αυτή είναι η στιγμή, όχι μόνο να ακούσετε και να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να αποτίσετε φόρο τιμής σ’ αυτά τα συναισθήματα. Τι σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια; Είναι η στιγμή για να εξερευνήσετε και να αναπτύξετε μια αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας. Αν και ο 4ος οίκος συνδέεται με το σπίτι, είναι ένας παρορμητικός οίκος που αναζωογονεί τη δραστηριότητα. Είναι η εποχή που θα αναδιοργανωθείτε, θα συνειδητοποιήσετε καλύτερα τις ρίζες σας, τα ζητήματα οικειότητας και ευαισθησίας και θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Επίσης, είναι πιθανό να εστιάσετε στο υποστηρικτικό σας σύστημα καθώς και στον τρόπο με τον οποίο εσείς υποστηρίζετε τους άλλους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον, να κάνετε οποιουδήποτε τύπου αναδιοργάνωση ή ακόμα και ανακαίνιση σπιτιού.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει έναν ειδυλλιακό έρωτα. Επιδιώκετε μια σχέση που υπόσχεται να κρατήσει και δεν παραιτείστε εύκολα. Θεωρείτε το σεξ μια φυσική απόδειξη αγάπης και δέσμευσης και προβλέπεται ότι θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Χρειάζεστε σιγουριά μέσα στη σχέση και κάνετε ό, τι μπορείτε για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό. Ο σύντροφός σας πρέπει να καταλάβει ότι εκφράζετε την αγάπη σας με χειροπιαστούς τρόπους – διορθώνοντας πράγματα και λύνοντας τα προβλήματα. Το σύνθημά σας είναι ότι οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια και η αφοσίωση είναι για σας σημαντική αξία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να περιορίσετε τη νευρικότητα και την παρορμητικότητά σας – και όλα θα πάνε καλά!

 

Ο Ερμής θα βρεθεί στο Σκορπιό από τις 18/10 έως το τέλος του μήνα, ο Δίας επίσης στο Σκορπιό από τις 10/10 έως το τέλος του μήνα και στον 5ο σας οίκο. Ακόμα κι αν συνήθως δεν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πειραματιστείτε. Διασκεδάστε όσο μπορείτε αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε αγορές που δεν χρειάζεστε, αν και είναι πιθανό να βρείτε πραγματικά καλές προσφορές. Υπάρχουν δυνατότητες να κερδίσετε κάποιο λαχείο ή κάποια έκπτωση. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται και μπορεί να προσελκύσετε ένα καινούριο ειδύλλιο. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και οι δημιουργικές προσπάθειες φτιάχνουν ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη ζωή. Είστε υπερήφανοι για τις ιδέες σας και πολύ καλοί στο να τις εκφράζετε με σαφήνεια τώρα. Έχετε, επίσης, μια ισχυρή ανάγκη για πνευματική διέγερση και, ως εκ τούτου, εκτιμάτε περισσότερο τους φίλους και τους συντρόφους σας, αν είναι πνευματικά άτομα. Είστε πιο πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα σε ένα πνευματικό επίπεδο τώρα, έτσι ώστε να επωφεληθείτε από την αυξημένη αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητα που έρχεται με αυτή τη θέση.

 

Ο Πλούτωνας σον Αιγόκερω στον 7ο σας οίκο εστιάζει την προσοχή σας σε ζητήματα που αφορούν την εργασία και την υγεία και φέρνει στο προσκήνιο νέα δεδομένα. Η επαγγελματική σας ζωή διευρύνει κατά πολύ τον κύκλο των επαφών σας και η καριέρα σας εξελίσσεται έτσι, ώστε να βελτιώσει και να εμπλουτίσει την κοινωνική σας ζωή. Τα θέματα της υγείας σας θα πάρουν, επίσης, μια θετική τροπή και θα αρχίσουν να επιλύονται, κάτι που θα σας δώσει την ενέργεια να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Έχετε  μεγάλη δημιουργική δύναμη – αναγνωρίστε την και αξιοποιείστε την κατάλληλα, γιατί σας οδηγεί σε μια βαθιά μεταμόρφωση που θα βελτιώσει θεαματικά τη ζωή σας.

 

Ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10, ο Άρης στο Ζυγό από τις 23/10 καθώς και ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10 στον 4ο σας οίκο μπορεί να σας φέρουν μια αγορά σπιτιού ή ακόμα και συγκατοίκηση. Αν έχετε δικό σας σπίτι μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση, διορθώνοντας πράγματα που δεν σας αρέσουν ή επιλέγοντας ένα νέο στυλ που να ταιριάζει στην σημερινή σας διάθεση. Κάνετε εύκολα ζεστές σχέσεις με τους άλλους, εκτιμώντας ιδιαίτερα την οικογένειά σας και τους στενούς αγαπημένους σας. Μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα συζητήσεις σχετικά με την πρώιμη ζωή σας, το παρελθόν ή τα οικογενειακά θέματα, κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή στιγμή να ανοίξετε συζητήσεις με τους αγαπημένους σας, καθώς είστε πιο ορθολογιστές, όταν πρόκειται για προσωπικά θέματα τώρα. Μπορεί να έχετε περισσότερη ενέργεια για να επενδύσετε σε πρακτικά θέματα σπιτιού, επισκευές ή ανακατασκευές.  Στην πραγματικότητα, αν αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι, χαρούμενοι ή αμυντικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε κάποια από αυτά τα πράγματα!

 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό στο 10ο σας οίκο επιφέρει μεταβολές στην επαγγελματική σας ζωή και προκαλεί κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας με πρόσωπα κύρους, που οφείλονται κυρίως στο ότι δεν σας αρέσει να εκτελείτε εντολές, αυτές τις μέρες! Κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, που βασίζονται στην επιθυμία σας να είστε ελεύθεροι. Μπορεί να ανακαλύψετε ταλέντα που δεν ξέρατε ότι διαθέτατε κι αυτό να είναι συναρπαστικό. Μπορεί, επίσης, να διαπιστώσετε ότι οι απροσδόκητες ανατροπές στη ζωή σας επηρεάζουν την καριέρα και τη φήμη σας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, λόγω της αναδρομής του Ουρανού, δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να κινηθείτε παρορμητικά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. (9ο). Τις τελευταίες δυο εβδομάδες περίπου η προσοχή σας είναι εστιασμένη στον κόσμο της λογικής. Τώρα αισθάνεστε μια κρίση έλλειψης: οι απόψεις, οι ιδέες και οι προσωπικές σας πεποιθήσεις μπορεί να δοκιμαστούν και να αναθεωρηθούν, αν το κρίνετε απαραίτητο. Οι παρορμήσεις, τα θέματα πίστης καθώς και όλη η προσοχή που δίνετε στην καθημερινότητα, σας έχουν φέρει στο σημείο να αναρωτιέστε πότε θα μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο. Η περιπετειώδης πλευρά του εαυτού σας έρχεται στην επιφάνεια και διεκδικεί αυτό που της αναλογεί – μην την αγνοήσετε!

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού και στον 3ος σας οίκο. Τα θέματα του τρίτου οίκου ρυθμίζουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τη μάθηση, τις μεθόδους, τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις και τη γενική «απασχολησιμότητα». Πρόκειται για μια ευνοϊκή στιγμή για να μάθετε κάτι νέο, να ανταποκριθείτε με άνεση σε κοινωνικές καταστάσεις, να φροντίσετε τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής και να αναπτύξετε μια ψυχική σχέση με τους άλλους. Είναι μια περίοδος που θα γνωρίσετε καλύτερα το περιβάλλον σας και θα έχετε αυξημένη εγρήγορση. Ένα εξαιρετικό διάστημα για να δώσετε εξετάσεις, να συμπληρώσετε έντυπα, να ξεκινήσετε ένα καινούριο μάθημα, να γράψετε επιστολές, να κάνετε τηλεφωνήματα και να φροντίσετε τις καθημερινές σας εργασίες με θετική ενέργεια.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας φέρνει μοιραία γεγονότα και αποτελεί μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για τη ζωή σας, ειδικά σε ό, τι αφορά τους τρόπους που αλληλεπιδράτε αι επικοινωνείτε με τους άλλους. Σκέφτεστε και μιλάτε με σαφήνεια, εξηγώντας τις ιδέες σας εύκολα και απλά. Είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας, να δώσετε και να πάρετε αγάπη και τρυφερότητα. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται, καθώς έχετε την ενέργεια αλλά και τη διάθεση, όπως επίσης και τα οικονομικά σας.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στον 2ο σας οίκο φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη σας να θέλετε περισσότερα και να προσπαθείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας.  Το να νιώθετε οικονομικά ασφαλείς και να απολαμβάνετε όμορφα πράγματα είναι πολύ σημαντικό για σας τώρα. Εκτιμάτε όσους σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και επενδύετε περισσότερο στις σχέσεις που ήδη υπάρχουν. Επιπλέον, η σκέψη και οι συζητήσεις που κάνετε είναι πρακτικές και όχι επιπόλαιες. Το κέρδος μπορεί να έρθει μέσα από την επικοινωνία, απλά φροντίστε να αποφεύγετε τις υπερβολές.

 

Ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10, η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10, ο Άρης στο Ζυγό από τις 22/10 καθώς και ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10 στον 3ο σας οίκο σας χαρίζουν καινούριους έρωτες και συναισθήματα που είχατε καιρό να νιώσετε. Είστε γεμάτοι από ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Γεγονός που σας ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο. Επιπλέον, είστε άνθρωποι γενναιόδωροι και δοτικοί και δύσκολα θα σας αντισταθεί κάποιος. Το άτομο που θα σας πλησιάσει θαυμάζει πολύ αυτά τα χαρακτηριστικά σας και σας θέλει στη ζωή του με κάθε τρόπο. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να βιώσει αυτήν την όμορφη σχέση και αφήστε τις στενόχωρες σκέψεις για κάποια άλλη φάση της ζωής σας. Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να δώσετε στο ταίρι σας την αφορμή να νοιώσει τα ίδια συναισθήματα που βιώνετε και εσείς.  Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν,  αυτή την όμορφη περίοδο που σας χαρίζει το σύμπαν και ζήστε μοναδικές κι αξέχαστε στιγμές.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο δίνει σταθερότητα στην αισθηματική σας σχέση και σας βοηθά να προχωρήσετε νιώθοντας αγάπη και ασφάλεια. Ανεβαίνει η ρομαντική σας διάθεση και αποκτάτε ένα παιχνιδιάρικο ταπεραμέντο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας, να του δείξετε με λόγια και με πράξεις τα όμορφα συναισθήματα που έχετε γι’ αυτόν και να ισχυροποιήσετε τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Μείνετε κοντά με τους ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε και να αισθάνεστε όμορφα. Δουλέψτε με την σχέση που ήδη έχετε και αφήστε τις δοκιμές με νέες γνωριμίες, για άλλες πιο κατάλληλες περιόδους.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς στον 9ο σας οίκο μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα όσον αφορά τα κοινά οικονομικά με το ταίρι σας ή την περιουσία. Από την άλλη μεριά, ένα δάνειο ή κάποια άλλη μορφή υποστήριξης μπορεί να έρθει απροσδόκητα, ακόμα και με μυστηριώδη τρόπο. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας θα είναι έντονες, ίσως με μια πνευματική διάσταση, αλλά επίσης και λίγο μπερδεμένες. Τα όρια του τι είναι δικό σας και τι είναι του άλλου, μπορεί να είναι λίγο θολά. Ένας συνεργάτης ή ο σύντροφός σας μπορεί να έχει οικονομικές εκκρεμότητες κι αυτό να επηρεάσει και τα δικά σας οικονομικά. Να είστε προσεκτικοί σε οτιδήποτε που μοιάζει έστω και λίγο, με απάτη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα τώρα, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείτε.

 


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. (8ος). Η Πανσέληνος αυτή αφορά όλα όσα δίνετε και παίρνετε. Αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνεση και ασφάλεια, χρειάζεται να ισορροπήσει με προσοχή στις ανάγκες και τα επίπεδα άνεσης των άλλων. Είναι μια καλή στιγμή για να διευθετήσετε μερικά από τα χρέη σας, οικονομικά ή άλλου είδους. Μπορεί να βρεθείτε σε μια θέση, στην οποία είστε αναγκασμένοι να κάνετε ένα οικονομικό διακανονισμό ή μια μεγάλη δαπάνη, ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι στηρίζεστε υπερβολικά στους άλλους για κάθε είδους υποστήριξη.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού και στο 2ο σας οίκο. Η αυξημένη ευαισθησία στον κόσμο των αισθήσεων, στο φυσικό περιβάλλον και στην ασφάλεια που κερδίζετε από το στέρεο έδαφος που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Η εκτίμηση του φυσικού κόσμου των αισθήσεων είναι στο επίκεντρο και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε με φρέσκια ενέργεια, από την άποψη της οργάνωσης της ζωής σας,  για να νιώσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι έχει αξία. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια: ο καθορισμός ρεαλιστικών οικονομικών στόχων καθώς και η δημιουργία προϋπολογισμών και σχεδίων χρηματοοικονομικού  προγραμματισμού, θα ευνοηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης, θα ανακαλύψετε καινούριους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Επιπλέον, είναι μια υπέροχη στιγμή για να χαρείτε τη ζωή μέσα από γήινες και ευχάριστες απολαύσεις.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο  έως τις 22/10 σε ανοιχτή σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας δίνει γλυκύτητα και θετικότητα. Είστε δημιουργικοί και εκπέμπετε ζεστασιά και φιλικότητα, με αποτέλεσμα κάθε καινούρια σχέση που αρχίζει τώρα, να εξελιχθεί με τις καλύτερες προοπτικές. Έχετε πολλή ενέργεια και θα πρέπει να την διοχετεύσετε εποικοδομητικά,  σε θετικές δραστηριότητες – είτε σωματικές, είτε διανοητικές.

 

Ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10, η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10, ο Άρης στο Ζυγό από τις 22/10 και ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10 στο 2ο σας οίκο – μια καλή περίοδος για τα οικονομικά σας. Είστε πρακτικοί, ορθολογιστές και με το μυαλό επικεντρωμένο σε ιδέες που μπορεί να σας αυξήσουν το εισόδημα. Η οικονομική ασφάλεια είναι σημαντική για σας, καθώς και η απόλαυση των όμορφων πραγμάτων. Η ικανότητά σας να σχετίζεστε καλά με τους άλλους μπορεί, επίσης, να ενισχύσει τα οικονομικά σας. Αισθάνεστε αισιοδοξία και ενθουσιασμό για τον τρόπο που τα καταφέρνετε και μπορεί να αναπτύξετε κάποιο ταλέντο, προκειμένου να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η στιγμή επίσης είναι καλή για την αγορά ή την πώληση σπιτιού, για να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή και για να κάνετε αίτηση για κάποιο δάνειο. Έχετε μεγάλη ενέργεια για να κερδίσετε χρήματα αλλά και για να υπερασπιστείτε τις αξίες σας. Εάν προκύψουν συγκρούσεις, πιθανά θα είναι για θέματα ιδιοκτησίας. Προσέξτε ιδιαίτερα την τάση σας για παρορμητικές αγορές, για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στον 5ο σας οίκο σας βοηθά να αναδείξετε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Αποκτάτε περισσότερες γνώσεις για κάποιο παλαιότερο χόμπι σας και ανακαλύπτετε το παιχνίδι και τη χαρά της ζωής. Έχετε μεγάλη ανάγκη να εκφραστείτε και σας δίνεται η δυνατότητα να το κάνετε, με συγκεκριμένο και χειροπιαστό τρόπο. Οι ηγετικές σας ικανότητες ενισχύονται και η απόλαυση γίνεται μια αναζωογονητική δύναμη στη ζωή σας.

 

Ο Δίας από τις 10/10 μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο, ο Ερμής στο Σκορπιό από τις 18/10 και στον 3ο σας οίκο, χαρίζει καλή επικοινωνία στις σχέσεις σας, είτε είναι αισθηματικές, είτε φιλικές, είτε συγγενικές. Τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά και ποικίλα. Η μάθηση, τα ταξίδια και άλλες μορφές επικοινωνίας σας προσελκύουν έντονα. Οι γνώσεις σας μεγαλώνουν και η ικανότητά σας να τις μεταδίδεται, οξύνεται. Εκφράζετε τις ιδέες σας με σαφήνεια και έχετε εξαιρετική ανταπόκριση. Θέλετε να επεκταθείτε σε όλα τα επίπεδα και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε πολλά. Δώρα ή ευκαιρίες μπορεί να έρθουν μέσω επισκέψεων, σύντομων ταξιδιών, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επαφών με αδέλφια, παλιούς συμμαθητές και γείτονες. Βρίσκετε μεγάλη χαρά στην επικοινωνία, τη μάθηση και την κοινωνικοποίηση και το διάστημα αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσετε καινούριες φιλίες ή συνεργασίες.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς στον 7ο οίκο σας φέρνει έντονες αμφιβολίες σχετικά με τις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Το πεδίο αυτών των σχέσεων ίσως να στηρίζεται σε ασταθείς βάσεις. Μπορεί να προκύψει αβεβαιότητα για μια συνεργασία ή η αίσθηση οτι αυτή η συνεργασία είναι αόριστη. Κάποιοι από σας θα αντιμετωπίσετε την απογοητευτική συμπεριφορά ενός συντρόφου ή ενός στενού συνεργάτη. Μπορεί να τον κρίνετε οτι συμπεριφέρεται ανόητα ή ανεύθυνα. Κάποιοι άλλοι ίσως συναντήσετε ένα πιθανό σύντροφο που φαίνεται ξεχωριστός, αλλά που θα καταλήξει απατηλός ή απογοητευτικός. Έχετε την τάση να προσελκύετε ανθρώπους που θεωρείτε οτι χρειάζεται να σωθούν – κι αυτό είναι πρόβλημα. Οι υπόλοιποι θα συνδεθείτε σε ένα νέο επίπεδο πνευματικότητας στις σχέσεις σας, αναγνωρίζοντας οτι κανένας δεν πρέπει και δεν μπορεί να ελέγξει το σύντροφό του κι οτι ένας σύντροφος δεν θα πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες. Ο καθένας από μας είναι ο εαυτός του κι αυτή είναι η ομορφιά μας!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. (7ος). Τώρα έχει έρθει η ώρα για να βρείτε ισορροπία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας – με το/τη σύζυγό σας, ένα κοντινό σας πρόσωπο, ένα επαγγελματικό συνεργάτη ή έναν αντίπαλο. Ήρθε η ώρα για να πετύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων. Ήρθε η ώρα να συμβιβαστείτε και να διαπραγματευτείτε. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δοκιμασίες στη σχέση σας, αλλά είναι και μια ευκαιρία να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με ένα συγκεκριμένο άτομο της ζωής σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (1ος) και είναι πολύ ισχυρή σ’ αυτή τη θέση. Είναι καιρός να ανακαλύψετε τον εαυτό σας με κάποιο προσωπικό τρόπο, όπως με μια νέα εμφάνιση ή τρόπο έκφρασης και παρουσίασης. Πρόκειται για μια δραστήρια περίοδο, που θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Σκεφτείτε πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους και εστιάστε στην αλλαγή των προσωπικών συνηθειών με τέτοιο τρόπο, ώστε να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Επικεντρωθείτε στο να προβάλλετε τον καλύτερό σας εαυτό, καθώς αυτό το διάστημα μπορείτε εύκολα να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αυθεντικότητά σας. Δεν χρειάζεται, βεβαίως, να αποκαλύπτετε τον εαυτό σας στους πάντες, αλλά το ζώδιο του Κριού που σχετίζεται με τον 1ο οίκο μας θυμίζει τη σημασία του ελέγχου στις παρορμήσεις μας και της πίστης στον εαυτό μας. Είναι μια στιγμή όπου μπορείτε να είστε γενναίοι και να απολαύσετε καινούριες εμπειρίες.

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας έως τις 10 Οκτωβρίου, όπου και θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας βοήθησε να επεκταθείτε και σας έδωσε πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη – προσωπικά, επαγγελματικά και πνευματικά. Οι νέες σχέσεις, οι επενδύσεις ή το ξεκίνημα οποιωνδήποτε νέων έργων, θα αποδειχθούν θετικά μακροπρόθεσμα. Εξαρτάται από σας με ποιο τρόπο θα επιλέξετε να κινηθείτε και πώς θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας όλες αυτές τις δυνατότητες.

 

Ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10,  η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10 καθώς και ο Άρης στο Ζυγό από τις 22/10 – δύσκολο να αρνηθείτε οτιδήποτε στον εαυτό σας, τώρα, αφού βγαίνει στην επιφάνεια η πιο χαλαρή και δεκτική σας πλευρά! Τα ρομαντικά θέματα και οι ευχάριστες δραστηριότητες έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να προσέχετε πολύ περισσότερο την εμφάνιση και τους τρόπους σας, με στόχο να βελτιώσετε και να ενισχύσετε τη γοητεία και την έλξη που ασκείτε στους άλλους. Είναι πιθανό να ξεκινήσετε συζητήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να αξιολογήσετε την εμφάνισή σας και τον αντίκτυπο που έχετε στους γύρω σας και να έρθετε σε επαφή με άλλους, παρά να μένετε κολλημένοι σε ένα πράγμα. Διεκδικείτε περισσότερο από το συνηθισμένο και έχετε ενέργεια και διάθεση για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πιέζετε – πάρτε την ευθύνη της ζωής σας, αλλά μη γίνεστε πιεστικοί και φορτικοί προς τους άλλους.

 

Ο Ερμής στο Σκορπιό από τις 18/10 έως το τέλος του μήνα, ο Δίας στο Σκορπιό από τις 10/10 και στο 2ο σας οίκο – η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνονται κατακόρυφα. Χρειάζεστε χρόνο για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και δεν θέλετε να βιάσετε τίποτα, ανεξάρτητα από την πίεση του χρόνου. Εάν πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους, μπορεί να τους δυσκολέψετε με τον αργό σας ρυθμό. Δεν είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές και προτιμάτε να επιμένετε σε πιο παραδοσιακούς τρόπους. Παρόλα αυτά, η στιγμή είναι καλή για τα οικονομικά σας και μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Επίσης, τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε με λεπτομέρειες τον προϋπολογισμό σας και να καταλήξετε σε ένα σχέδιο που θα βάλει τα οικονομικά σας σε τάξη.

 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, σας απελευθερώνει και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε βαθιές, εσωτερικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιες από τις σχέσεις σας είναι υποστηρικτικές και θετικές και ποιες είναι αυτές που σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να αναπτυχθείτε. Απομακρύνετε ό, τι επιδρά αρνητικά στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μπορέσετε να ανασάνετε και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση!

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 3ο σας οίκο, φέρνει σταθερότητα  στις σχέσεις σας και σας βοηθά να αντιληφθείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας. Εάν προκύψουν κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας, καλό είναι να τα ξεπεράσετε, με ουσιαστικό διάλογο και καλή διάθεση. Αυτό που θα βάλετε στη σχέση σας, αυτό και θα πάρετε – είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας, καθώς και για τον τρόπο που ορίζετε τη ζωή σας! Αν το καταλάβετε αυτό, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό αυτή τη διέλευση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. (6ος). Βρίσκεστε σε μια κατάσταση που θέλετε επειγόντως να αλλάξετε συνήθειες και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Φυσικά, οι συναισθηματικές εκρήξεις δεν είναι απαραίτητες, ειδικά αν πρόκειται για πράγματα που τα έχετε σχεδιάσει από πριν. Αποφύγετε να κατηγορείτε τους άλλους για την κατάσταση που βρίσκεστε – αν έτσι αισθάνεστε τώρα. Αντιθέτως, χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να κάνετε θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Κάντε κάτι για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας, αν σας ενοχλούν. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής, που έχετε αμελήσει μέχρι τώρα και σύντομα θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (12ος). Είναι μια περίοδος για να αναθεωρήσετε, να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις πνευματικές και – κατ’  επέκταση – τις φυσικές σας «μπαταρίες». Η εστίαση τώρα είναι στην εκπλήρωση μέσω της εξυπηρέτησης,  της ενσυναίσθησης και της συνειδητοποίησης των αναγκών των άλλων – αλλά μπορεί, επίσης, να είναι μια περίοδος απομόνωσης και υποχώρησης με την κοινωνική έννοια, ανάλογα με την προσωπική και φυσική σας προδιάθεση. Κάποιο είδος ψυχικής αναζήτησης είναι στο πρόγραμμα, καθώς  και η επιθυμία να βρεθεί ένα επίπεδο συναισθηματικής και πνευματικής ειρήνης.

 

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της συμπαντικής βοήθειας, επισκέπτεται από τις 10/10 το ζώδιό σας και από τις 18/10 ακολουθεί κι ο Ερμής στην ίδια θέση – μια αισιόδοξη και χαρούμενη περίοδος! Αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στο περιβάλλον σας, καθώς και ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας. Έχετε έμπνευση και ενθουσιασμό που εύκολα μεταδίδετε και στους άλλους γύρω σας. Το διάστημα αυτό είναι τυχερό, χαλαρό και ελπιδοφόρο. Ό, τι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν έχει πια σημασία για σας – το βλέμμα σας είναι εστιασμένο στο μέλλον! Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντα προωθούνται με μεγάλη ευκολία. Έχετε μια διανοητική διάθεση και εκφράζετε με σαφήνεια αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε. Οι σχέσεις με τους γονείς και τα αδέλφια μπαίνουν σε προτεραιότητα και απορροφούν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας. Είναι μια ιδιαίτερα εποικοδομητική εποχή για κάθε προσπάθεια και το γεγονός ότι είστε χαλαροί και ανοιχτοί, κάνει τους άλλους να έρχονται σε σας για συμβουλές,  καθοδήγηση ή απλά μια ευχάριστη συζήτηση.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στο 2ο σας οίκο μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια σχετικά με οικονομικά θέματα, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε κάποια αυτοσυγκράτηση. Ίσως υπάρξουν οικονομικές μεταβολές που σκοπό έχουν να σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη οργάνωση, ώστε αυτές οι αλλαγές να μην ανατρέπουν την ζωή σας, κάθε φορά που συμβαίνουν. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια οργανωμένη διαχείριση του χρήματος, είναι πολλά και σημαντικά και αυτή είναι η εποχή που η οργάνωση των οικονομικών σας, πρέπει να καταλάβει σημαντικό τμήμα του διαθέσιμου χρόνου σας.  Ίσως είναι χρήματα από τη δουλειά σας ή χρήματα που έχετε δανείσει και έχουν ήδη αργήσει να σας τα επιστρέψουν. Σε κάθε περίπτωση είναι δικά σας και ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε, μήπως έχετε κι εσείς κάποια ευθύνη, με την έννοια ότι δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε και αφήνετε περιθώρια στους άλλους, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Τι, άραγε, θέλει να σας διδάξει ο αυστηρός δάσκαλος; Ο Κρόνος, εδώ, θέλει να μάθετε να απαιτείτε για τον εαυτό σας, να δυναμώσετε και να μη διστάζετε να λέτε «όχι», όταν χρειάζεται.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στον 3ο σας οίκο σας αναστατώνει σε συναισθηματικό επίπεδο και βγάζει στην επιφάνεια δυνατά πάθη, δημιουργώντας τις ανάλογες καταστάσεις. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα είναι φλογερός και ορμητικός. Το μυαλό σας δουλεύει με μεγάλες ταχύτητες και κάνετε πολλές συζητήσεις για να υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας. Στις σχέσεις σας αναζητάτε την ηδονή και το πάθος, αν και διστάζετε να εμπλακείτε σε ερωτικές καταστάσεις. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, σας δίνει την  ευκαιρία να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αναζητώντας ανταπόκριση.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς στον 5ο σας οίκο σας βγάζει τον ονειρικό έρωτα ή μετατρέπει μια φιλική σχέση σε ερωτική. Η ιδανική σχέση μπαίνει άμεσα στις προτεραιότητες σας και αυτή είναι μια καλή περίοδος για να την αποκτήσετε. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε, ότι μετρούν και άλλα πράγματα σε μια σχέση, εκτός από το σεξ και η διαπίστωση αυτή θα τονώσει το ενδιαφέρον σας για άλλα πρόσωπα, που μέχρι τώρα δεν σας είχαν απασχολήσει. Είστε απόλυτα συντονισμένοι μ’ αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και θα ζήσετε μια δημιουργική φάση, γεμάτη αγάπη, ιδέες,  έμπνευση και ουσιαστική επαφή με το ταίρι σας.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα στο 10ο σας οίκο, σας βγάζει επιτυχίες μοιραίες στα επαγγελματικά σας. Η επαγγελματική σας ζωή μπαίνει σε προτεραιότητα και αναζητάτε τρόπους για να την προωθήσετε – εξαιρετική στιγμή για μακροπρόθεσμα σχέδια. Ξέρετε τι θέλετε και τι χρειάζεται να κάνετε για να το πετύχετε. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να πάρετε την αναγνώριση που επιδιώκετε. Αισθηματικά, έλκεστε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα – πετυχημένα, γοητευτικά και με καλή κοινωνική θέση και το θέμα είναι ότι η έλξη είναι αμφίδρομη: τις καλύτερες πιθανότητες τις έχει το άτομο που σέβεστε περισσότερο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. (5ος). Θέλετε να διασκεδάσετε αλλά οι απαιτήσεις των μεγάλων στόχων της ζωής σας, έχουν κρύψει τις ευχάριστες δραστηριότητες. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για όλα όσα θέλετε να κάνετε, αλλά χωρίς δημιουργική αυτό-έκφραση απλά δεν θα αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Ήρθε η ώρα να εκφραστείτε, να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε. Ίσως κληθείτε να ολοκληρώσετε κάποιο δημιουργικό έργο, σ’ αυτή τη φάση. Ίσως νιώσετε την παρόρμηση να μπείτε σε μια ερωτική περιπέτεια, χωρίς πολλές σκέψεις, ή μπορεί ακόμα, μια ρομαντική υπόθεση να οδηγηθεί σε ένα είδος έμπνευσης. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν πολλές δραστηριότητες με επίκεντρο το παιδί ή τα παιδιά σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού και στον 11ο οίκο σας. Ο οίκος αυτός συνδέεται με τη δικτύωση, τις επαφές, τις ομαδικές δραστηριότητες και τα έσοδα από επιχειρήσεις. Με τη Νέα Σελήνη εδώ, εστιάζετε στην πραγματοποίηση επαφών και την προσέγγιση των άλλων, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ο καιρός που θα μετατρέψετε τις εσωτερικές σας ανησυχίες σε κερδοφόρα επαφή με τους άλλους. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε περισσότερο τη θέση σας στη ζωή μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο, παρά μέσω εγωκεντρικής εστίασης. Οι στόχοι αυτού του μήνα αφορούν τη δικτύωση, τη σύνδεση με τους άλλους, την ένταξη ή την ενίσχυση δεσμών σε ένα ομαδικό έργο και την καλλιέργεια καλής θέλησης.

 

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να λειτουργεί σαν δάσκαλος που ήρθε να σας διδάξει κάποια μαθήματα και να σηματοδοτήσει την ώρα της προσωπικής σας ωρίμανσης. Έχετε περάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και όλες αυτές οι καταστάσεις σας έχουν βάλει σε διαδικασία αλλαγής. Απομακρύνετε από τη ζωή σας πράγματα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν πια και εστιάζετε στη βελτίωση και την ενίσχυση πραγμάτων που εξυπηρετούν έναν χρήσιμο σκοπό. Ο Κρόνος θέλει να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας και εάν  έχετε ωριμάσει θα καταλήξετε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πάντα να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους για τα δικά σας προβλήματα. Πρέπει να βρείτε τη δική σας εσωτερική δύναμη και να στηριχθείτε στις δυνάμεις σας. Ίσως έχετε τάσεις μελαγχολίας και απομόνωσης, ανά διαστήματα – ωστόσο, εάν εστιάσετε τις ενέργειές σας σε θέματα που έχουν νόημα, χωρίς να επιδιώκετε την αναγνώριση ή την υποστήριξη από τους άλλους, θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε αυτές τις τάσεις. Ο Κρόνος επιβραδύνει το ρυθμό σας, σας αναγκάζει να ζήσετε στο παρόν, σας προφυλάσσει από περιττά ρίσκα και σας βοηθά να φτιάξετε τη ζωή σας με τρόπους που θα σας ωφελήσουν αργότερα.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στο 2ο σας οίκο τον οίκο των οικονομικών σας, βγάζει βαθιές αλλαγές στην διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Χρειάζονται συγκεκριμένες αποφάσεις, για  να περάσατε από ύφεση σε οικονομική άνοδο. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε την σχέση σας με το χρήμα, προκειμένου να το αξιοποιήσετε με τρόπο που θα σας φέρει περισσότερα έσοδα στο μέλλον. Να μην ανησυχείτε, όμως, γιατί τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε με επιτυχία τα έσοδα σας, όπως επίσης και τα οικονομικά τρίτων. Αναμένονται αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη, αρκεί να είστε ευέλικτοι και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Η θέση του Πλούτωνα προδιαγράφει, επιτυχημένη οικονομική πορεία, εξόφληση παλαιών χρεών και καλύτερες συνεργασίες.

 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό στον 5ο σας οίκο σας απελευθερώνει από σχέσεις που δεν λειτουργούν πλέον. Άλλωστε ξέρετε να φιλοσοφείτε το κάθε τι και βρίσκετε λύσεις χωρίς να μοιρολατρείτε. Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές απογοητεύεστε, γρήγορα συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και προχωράτε δυναμικά στην επόμενη φάση. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, θα έχουν πολλές ερωτικές ευκαιρίες για ευχάριστες σχέσεις, που μπορούν να είναι ή και να μην είναι σοβαρές. Αυτοί που βρίσκονται σε σχέση, θα νοιώσουν το πάθος τους να αυξάνεται και την σχέση τους να τους ικανοποιεί πολύ περισσότερο. Μην κυνηγάτε χίμαιρες, η ζωή σας δικαιώνει και σας ανταμείβει όπως ακριβώς το αξίζετε.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στο 10ο σας οίκο – πρόκειται για μια στιγμή που είναι πιθανό να συναντήσετε εμπόδια ή αντιθέσεις στην αίσθηση της ελευθερίας, του κινήτρου και των φιλοδοξιών σας. Οι υπερβολικές προσπάθειες και τα έντονα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας καλό θα είναι να μετριαστούν. Γίνεστε πιο προσεκτικοί τώρα και μαθαίνετε να κινείστε πιο συντηρητικά. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με την απόρριψη και την απογοήτευση και ίσως να μην έχετε πάντα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Καλό θα είναι να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα και να επανεξετάσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα. Η γοητεία σας είναι δεδομένη και θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές αλλά και στις κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. (4ος). Οι τελευταίες δυο εβδομάδες σας έχουν βρει να εργάζεστε σκληρά για τους στόχους της επαγγελματικής σας ζωής και άλλα δημόσια θέματα. Τώρα, σειρά έχουν οι απαιτήσεις της προσωπικής σας ζωής και σαφώς θα πρέπει να κινηθείτε ανάλογα. Για να πετύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην ενέργεια που διοχετεύετε στην εργασία και στην ενέργεια που διοχετεύετε στην οικογενειακή ζωή, είναι απαραίτητο να εστιάσετε όλη σας την προσοχή. Το σπίτι, η οικογένεια ή μια ιδιοκτησία θα μπουν σε προτεραιότητα και θα απορροφήσουν όλο σας το ενδιαφέρον.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (10ος) αυξάνοντας την ευαισθησία σας σχετικά με την κοινωνική σας θέση και ενισχύοντας τους στόχους σας για εποικοδομητική πρόοδο. Είναι μια καλή στιγμή  για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών  σχεδίων, με την προϋπόθεση ότι θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανανέωση και αναζωογόνηση. Είναι η στιγμή που θα εστιάσετε στα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Οι στόχοι σας για αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία τώρα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Γενικότερα,  είναι μια φάση που θα εστιάσετε στην καριέρα και τις ευθύνες  σας.

 

Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βγάζει βαθιές αλλαγές στην προσωπικότητα σας. Ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις θα συμβούν υπό την επίδραση του Πλούτωνα. Ο  Πλούτωνας αλλάζει τον τρόπο που ενεργείτε και σκέπτεστε. Σας σπρώχνει να επιβεβαιώσετε τα πιστεύω που χτίζατε τόσα χρόνια ή να τα ανατρέψετε. Πολλά από τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν πιο δυνατούς, αλλά θα υπάρξουν και στιγμές που θα νοιώσετε την απογοήτευση. Θα δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει ριζικά και τον χαρακτήρα σας να ακολουθεί νέους δρόμους προσέγγισης των γεγονότων.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς στον 3ο σας οίκο σας φέρνει ειδυλλιακό έρωτα και για πρώτη φορά νοιώθετε τέλειο αχαλίνωτο πάθος. Η επικοινωνία σας είναι εξαιρετική και σας βοηθά να προβάλετε τις ιδέες σας, δημιουργώντας νέες σχέσεις, που μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες και χρησιμοποιείστε  θετικά την δημιουργική φαντασία που σας κατακλύζει.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 και στον 9ο σας οίκο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη – μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή αντιδράσεις στις προσπάθειες ή τις φιλοδοξίες σας και ίσως χρειαστεί να χαμηλώσετε τους τόνους σας. Ίσως ακόμα να αντιμετωπίσετε μια έλλειψη ενθουσιασμού που θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με τις ικανότητές σας. Χαλαρώστε λίγο, πάρτε μια ανάσα και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να επιστρέψει δυναμικά. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, μπορεί τα πράγματα να προχωρούν διαφορετικά από ό, τι θα θέλατε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και μην αφήνετε τις αμφιβολίες να σας κυριεύουν. Οι σχέσεις που έχουν πιο αδύναμα θεμέλια μπορεί να μην επιβιώσουν, στη διάρκεια αυτής της όψης, αλλά οι ουσιαστικές σχέσεις θα βελτιωθούν και θα ενισχυθούν.

 

Ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10, η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10 έως το τέλος του μήνα, ο Άρης στο Ζυγό από τις 22/10 και ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10 στο 10ο  σας οίκο – οι φιλοδοξίες και οι επαγγελματικές σας προσδοκίες έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως έχετε κάποια προβλήματα με άτομα κύρους, αλλά θα τα ξεπεράσετε με τον καλύτερο τρόπο. Είστε συγκεντρωμένοι, παραγωγικοί, δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη και έτσι η επιτυχία στα επαγγελματικά σας  είναι σίγουρη. Η γοητεία σας είναι έντονη και σας βοηθά να διαπραγματευθείτε και να διαχειριστείτε τα θέματά σας αποτελεσματικά. Η επικοινωνία σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η γνώμη σας επηρεάζει πολύ τα γεγονότα. Αν έχετε εργαστεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι η ώρα της αναγνώρισης και της ανταμοιβής.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στο 12ο σας οίκο σας φέρνει έναν σκεπτικισμό  που θα σας βοηθήσει να προφυλάξετε τον εαυτό σας. Νοιώθετε την ανάγκη για λίγη απομόνωση και περισυλλογή. Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τους ασαφείς φόβους που σας υπονομεύουν. Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε πάντα, είναι ότι μπορεί να υπονομεύουν σοβαρά την ευτυχία και την ευημερία σας. Ο Κρόνος σαρώνει τη ντουλάπα σας (το 12ο οίκο) και απαιτεί να κοιτάξετε τι κρύβεται εκεί. Πρόκειται για μια διαδικασία άβολη, για τους περισσότερους, αλλά απόλυτα απαραίτητη. Ο Κρόνος εδώ θέλει να απομακρύνετε τα σκουπίδια και να κρατήσετε μόνο ότι χρειάζεστε πραγματικά για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι αργή και μακρόχρονη, αλλά αν γίνει σωστά, σας περιμένει, επίσης, μεγάλη ανταμοιβή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. (3ος) Το τελευταίο διάστημα είχατε μια ανησυχία και μια αίσθηση ότι θέλετε περισσότερα από τη ζωή, από μια απλή καθημερινότητα. Τώρα η καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο και σας τραβά από το μανίκι: πράγματα πρέπει να γίνουν, άνθρωποι μιλάνε μέσα στ’ αυτί σας, πρέπει να φτιάξετε κάποια χαρτιά, να απαντήσετε σε κλήσεις. Ένα σημαντικό έγγραφο μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ή μια ανάγκη να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή να τρέξετε ένα σημαντικό στόχο. Η πραγματικότητα έχει να λέει ότι χρειάζεται να βρείτε μια ισορροπία τώρα. Κάντε ό, τι πρέπει να κάνετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να ελευθερωθείτε και να ασχοληθείτε με πιο περιπετειώδεις δραστηριότητες.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (9ος) και σας βοηθά να εξελιχθείτε πνευματικά, να εξερευνήσετε και να επεκταθείτε πέρα από τα γνωστά και καθιερωμένα. Η Νέα Σελήνη εδώ μπορεί να σας φέρει κάποια ανησυχία και δυσαρέσκεια σχετικά με την καθημερινή σας ρουτίνα. Κάντε μια προσπάθεια να ξεκινήσετε νέα έργα ή δραστηριότητες που επεκτείνουν το μυαλό σας, τροφοδοτούν το πνεύμα σας για περιπέτεια και διευρύνουν τη φαντασία σας. Μπορεί να αισθανθείτε ανανεωμένοι από μια νέα προοπτική στη ζωή σας, κάτι φιλοσοφικό ή πνευματικό που διαβάζετε ή μαθαίνετε ή μια περιπέτεια που σας μεταφέρει μακριά από τις καθημερινές συνήθειες της ζωής σας.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς στο 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών. Ο Ποσειδώνας δίνει καλές προοπτικές στα οικονομικά σας. Από την φύση του ο Υδροχόος, προτιμά να ξοδεύει χρήματα για να νοιώσει την χαρά που μπορούν να δώσουν στην ζωή μας τα διάφορα καθημερινά μικροπράγματα. Η παρουσία του Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει αναπάντεχα κέρδη που καλό είναι να επενδύσετε  με σύνεση.

 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό στον 3ο σας οίκο μπορεί να φέρει ξαφνικό χωρισμό. Ο Ουρανός από την θέση του, σας σπρώχνει για συνεχείς αλλαγές σε όλα τα πεδία. Θέλετε να εφαρμόσετε καινούργιες και παλιές ιδέες σας, να αλλάξετε τρόπο ζωής και να μάθετε καινούργια πράγματα. Μπορεί ξαφνικά να προκύψουν νέες ευκαιρίες για να εκφραστείτε, ιδιαίτερα μέσα από την ομιλία και το γράψιμο. Μπορεί να μιλάτε περισσότερο για το παρελθόν σας και να κάνετε αλλαγές που θα σπάσουν τη ρουτίνα σας. Αλλαγές θετικές που θα σας βγάλουν από το καβούκι σας και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Οι φίλοι και τα αδέλφια σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σ’ αυτή τη νέα έκφραση του εαυτού σας. Ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές και στην προσωπική σας εμφάνιση που θα αντανακλούν τις αλλαγές που ήδη συμβαίνουν μέσα σας.

 

Ο Ερμής στο Σκορπιό από τις 18/10, ο Δίας στο Σκορπιό από τις 10/10 στο 10ο σας οίκο – πιθανά σας απασχολεί η καριέρα σας και οι επιχειρηματικές σας υποθέσεις, περισσότερο από ό, τι συνήθως. Είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και η γνώμη σας είναι σημαντική. Η περίοδος είναι εξαιρετική για την εξέλιξη της καριέρας και των επαγγελματικών σας σχεδίων. Οι προσπάθειές σας είναι επιτυχημένες και θα έχετε την αναγνώριση που αξίζετε. Μια προαγωγή, ένα δίπλωμα ή ένας γάμος είναι αρκετά πιθανά ενδεχόμενα. Όπως φαίνεται, τώρα μπαίνετε στο προσκήνιο με ένα θετικό τρόπο, αφού  οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είναι ευνοϊκοί απέναντί σας. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να εκτεθείτε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 11ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε ότι έχει έρθει ο καιρός να τερματίσετε τις σχέσεις εκείνες που δεν λειτουργούν πια και δεν σας ικανοποιούν.  Αφήστε αυτές τις σχέσεις να φύγουν και να απομακρυνθούν από τη ζωής σας. Εσείς, έχετε ανάγκη από πιο ουσιαστικές φιλίες και επαφές – θέλετε να εστιάσετε στο μέλλον και στα όνειρά σας. Και μη φοβάστε, οι πραγματικοί σας φίλοι θα μείνουν στο πλευρό σας, σε κάθε περίπτωση. Είστε πρακτικοί και ρεαλιστές κι αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μέλλον όπως εσείς θέλετε. Ίσως αποφασίσετε να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο σκοπό, προσπαθώντας να βρείτε τη θέση σας, σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα. Και το σίγουρο είναι ότι αυτό θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στο 12ο σας οίκο φέρνει στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις για έναν κρυφό έρωτα. Ο Πλούτωνας σας σπρώχνει να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να ξεκολλήσετε από παλιές επιλογές, που λειτουργούν σαν βαρίδια, για την πνευματική σας εξέλιξη.  Στη διάρκεια αυτής της όψης γίνονται, κατά κανόνα, πολλές αποκαλύψεις. Το παρελθόν ζητά συγχώρεση και κατανόηση – και μ’ αυτό τον τρόπο αλλάζει το παρόν. Οι συναισθηματικές μνήμες που ήταν για καιρό κλειδωμένες στο σώμα, απελευθερώνονται και θεραπεύονται με τον πιο θετικό τρόπο. Πολύ σημαντική περίοδος για όσους ασχολούνται με επιστήμες που σχετίζονται με τον άνθρωπο ή με μεταφυσικά φαινόμενα.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 12ο του Κριού  και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. (2ος). Το τελευταίο διάστημα έχετε ασχοληθεί σε βάθος με θέματα οικειότητας, εξουσίας και ελέγχου ή τα κοινά οικονομικά. Τώρα, είναι η ώρα να αναγνωρίσετε τι σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αυτή η Πανσέληνος έρχεται για να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τι δίνετε και τι παίρνετε σε μια σχέση οικειότητας και να διαπιστώσετε πόση ευχαρίστηση σας δίνει αυτή η ανταλλαγή. Τώρα είναι ο καιρός για να φροντίσετε τις δικές σας ανάγκες, δίνοντας την ανάλογη φροντίδα και στις ανάγκες των άλλων.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 26ο του Ζυγού (8ος) και σηματοδοτεί μια περίοδο ενδυνάμωσης. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε σε θέματα συντροφικότητας καθώς και να αναπτύξετε δεξιότητες αυτοελέγχου. Μπορεί να νιώθετε περισσότερο τους άλλους και να αντιλαμβάνεστε τι τους ενοχλεί, καθώς και τα δικά σας εσωτερικά κίνητρα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η επικοινωνία είναι το όπλο σας, για να μπορέσετε να μεταδώσετε το πάθος σας, στο ταίρι σας και να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή. Ο ρομαντισμός, είναι μόνιμο γνώρισμα του χαρακτήρα σας και τώρα είναι η ώρα να τον εκδηλώσετε.  Είναι, επίσης, μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα οικονομικό σχέδιο, ένα σχέδιο αποταμίευσης, να πάρετε ένα δάνειο ή να κάνετε μια συγχώνευση.

 

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ήλιο σας ομορφαίνει την ζωή, όλα τα βλέπετε όμορφα και ο έρωτας πρωταγωνιστεί. Θα δώσετε περισσότερο χώρο και χρόνο, στον έρωτα, τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Προσεγγίστε το ταίρι σας με όπλο την επικοινωνία και κάνετε τον έρωτά σας πραγματικό πρωταγωνιστή. Συζητήστε ότι σας απασχολεί, με ανοιχτά χαρτιά, με το ταίρι σας και  ισχυροποιείστε τους αισθηματικούς σας δεσμούς. Είστε σε μια φάση ζωής που κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον, βάζετε όρια και έχετε πολύ καλή συνεννόηση με τους αγαπημένους σας. Η φαντασία και η ευαισθησία σας, σας βοηθούν να καταλάβετε καλύτερα κάποια πνευματικά ή απόκρυφα θέματα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, γιατί πραγματικά το αξίζετε!

 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό στο 2ο σας οίκο σας βγάζει ξαφνικά κέρδη και πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας για να αποφύγετε τυχόν απώλειες. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή να πάρετε προαγωγή στο χώρο που ήδη βρίσκεστε ή ακόμα μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι δικό σας, παρά τις γενικότερες δυσκολίες της περιόδου. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρή και τα οικονομικά σας αυξάνονται σχεδόν ανεπάντεχα – τώρα είναι στο χέρι σας να κινηθείτε με προσοχή και να τα επενδύσετε σωστά, για να μην κινδυνέψετε να τα χάσετε. Στην ανάγκη, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου αξιόπιστου φίλου. Γενικότερα, όλος ο μήνας θα κυλήσει εποικοδομητικά, με θετικότητα και απόλυτη αρμονία.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/10, ο Άρης στην Παρθένο έως τις 22/10 στον 7ο σας οίκο, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανό να δημιουργήσουν μια περίοδο δοκιμασίας για τις σχέσεις σας και τα πράγματα να μην κυλούν έτσι όπως θα θέλατε. Είναι ένα μήνυμα για να εργαστείτε και να βελτιώσετε τον τρόπο σας, σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ίσως προκύψουν κάποιες αμφιβολίες καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε τι χρειάζεστε, τι θέλετε και τι μπορείτε να δώσετε, γιατί ο στόχος σας είναι να κάνετε βαθύτερες συνδέσεις με τους άλλους. Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώνουν επί του παρόντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να διατηρήσετε μια μετριοπαθή και συντηρητική στάση. Οι υπερβολές ή οι σπατάλες ίσως χρειαστεί να μετριαστούν τώρα. Ήρθε η ώρα να επιβραδύνετε το ρυθμό σας, για να επανέλθετε πιο δυνατοί, πιο ώριμοι και με μια σαφή γνώση για το πού πηγαίνετε.

 

Ο Ερμής στο Ζυγό έως τις 17/10, η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15/10 έως το τέλος του μήνα, ο Άρης στο Ζυγό από τις 22/10 έως το τέλος του μήνα, ο Δίας στο Ζυγό έως τις 10/10 στο 8ο σας οίκο.  Έχετε μεγαλύτερη διαίσθηση από ό, τι συνήθως και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε έναν οικονομικό σχεδιασμό που είναι πιθανόν να αυξήσει τα εισοδήματά σας. Καλή στιγμή, επίσης, για να κάνετε δύσκολες συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα. Έχετε διάθεση να εξομαλύνετε τις διαφορές που υπάρχουν σε μια στενή σχέση – προσωπική ή επαγγελματική. Η θέση του Άρη υποδεικνύει ότι η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι έντονη και το ενδιαφέρον σας για τα  υπερφυσικά θέματα, μεγάλο. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με περιουσιακά θέματα. Ωστόσο, πρόκειται για έναν συνδυασμό που θα σας δώσει πνευματική ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 12.391 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_114041497 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Αιγόκερω - Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός και συντηρητικός. Χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και καταβάλλει επίμονες προσπάθειες προκειμένου να πετύχει τους στόχους που Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (3) Συμβαδίζει η διατροφή σου με το ζώδιό σου; - Οι διατροφικές συνήθειες είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας στις μέρες μας που η παχυσαρκία είναι ολοένα και περισσότερο έκδηλη. Περισσότερα... Περισσότερα...
aigokeros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Αιγόκερως σε απατά; - Υπάρχει λοιπόν ένας απόλυτα σίγουρος τρόπος να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου Αιγόκερως σε απατά.   Ζώδιο το οποίο Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ταύρος; - Με αγάπη για την καλοπέραση, ο Ταύρος νιώθει ότι ξεβολεύεται σε κατάσταση οικονομικής κρίσης, καθώς χάνει το αίσθημα της Περισσότερα... Περισσότερα...