Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΑΠΡΙΛΙΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί ανακατατάξεις σε συνεργασίες, καθώς και μικροεντάσεις στον γάμο σας. Οι σχέσεις σας θα περάσουν κάποιες προσωρινές δοκιμασίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να εντείνετε τις προσπάθειες σας προκειμένου να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Οι δυσκολίες αυτές θα σας κάνουν καλύτερους και η κατάληξη θα είναι προς όφελος σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σας βγάζει νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας. Κάποιες αδυναμίες στην οικονομική σας πολιτική, θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές στρατηγικής, που στο τέλος θα σας φέρουν σε καλύτερη κατάσταση από την σημερινή. Επικεντρωθείτε στις επενδύσεις σας, που μπορούν να σας φέρουν ένα πολύ καλό κέρδος, αυτήν την περίοδο. Χρησιμοποιείστε το ένστικτό σας, που μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ θετικά αποτελέσματα.

 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από τις 9 Απριλίου έως το τέλος του μήνα. Αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων ή τις σημαντικές αγορές αυτήν την περίοδο. Η θέση του Ερμή δυσκολεύει τον προγραμματισμό σας με καθυστερήσεις και αναποδιές. Η στασιμότητα θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Παρ” όλα αυτά είναι πολύ πιθανό, ένα παλιό σας σχέδιο να βγει στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και να βρει τον δρόμο για την υλοποίηση του.

 

Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθείς, έως τις 15 Απριλίου. Παλιοί έρωτες επιστρέφουν. Η επανασύνδεση με κάποιον παλιό ερωτικό σας σύντροφο, είναι μέσα στις εξελίξεις που μπορείτε να περιμένετε, δεν θα είναι όμως χωρίς εμπόδια ή προβλήματα. Γενικά αυτήν την περίοδο, οι σχέσεις σας θα μπουν σε δοκιμασία και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα που θα εμφανιστούν.

 

Ο Άρης στο Ταύρο, έως τις 21 Απριλίου, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας ωθεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας για περισσότερα κέρδη. Η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη αυτήν την περίοδο, για να κάνετε ότι χρειάζεται προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Να ξέρετε ότι αυτές οι εβδομάδες, όσο εύκολα μπορούν να σας φέρουν νέα έσοδα, το ίδιο εύκολα σας δίνουν την ευκαιρία για να τα ξοδέψετε. Ψυχραιμία και περίσκεψη είναι οι απαραίτητες ιδιότητες που πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την περίοδο.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 7ο σας οίκο, μπορεί να φέρει μια θαυμάσια νέα συνεργασία καθώς και γάμο. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις επηρεάζονται με την παρουσία του Δία στον Ζυγό. Σχέσεις που δεν δείχνουν να έχουν προοπτική, είναι η ώρα να εγκαταλειφθούν, δίνοντας την θέση τους σε άλλες που θα προκύψουν από νέες γνωριμίες και θα ξυπνήσουν και πάλι τα ευγενικά σας συναισθήματα.

 

Ο Ουρανός στον Κριό και ο Ερμής στον Κριό από τις 21 Απριλίου, ανάδρομος και σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας ξεσηκώνει για νέες και καινοτόμες ιδέες. Η θέση του Ουρανού σας σπρώχνει να εντείνετε τις προσπάθειες σας, για να ανοίξετε έναν νέο κύκλο στη ζωή σας. Η πρωτοπορία είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και ο Ουρανός σας δίνει απλώς το έναυσμα για να την ενεργοποιήσετε. Η στασιμότητα σας προκαλεί πλήξη, επομένως αυτή θα είναι μια πολύ διασκεδαστική περίοδος για σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει στην διαδικασία, να σκεφθείτε τρόπους επέκτασης της δουλειάς σας. Ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και η επέκταση της δουλειάς σας είναι ένας από αυτούς. Κατά τα άλλα η Πανσέληνος απαιτεί από σας χαλάρωση και παράβλεψη των χρόνιων προβλημάτων σας, προκειμένου να μπορέσετε να απολαύσετε κάποιες ευχάριστες εμπειρίες που μπορούν να σας παρουσιαστούν αυτήν την περίοδο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και στο ζώδιο σας. Η Νέα Σελήνη ανανεώνει την εξωτερική σας εμφάνιση και ανεβάζει την ψυχολογία σας. Η ακτινοβολία σας αυξάνεται και η προσωπικότητα σας γίνεται πολύ ελκυστική για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να προβάλετε τα σχέδια σας και να βρείτε ανταπόκριση από φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες. Αυτήν την περίοδο ξοδέψτε μεγαλύτερο μέρος από την ενέργεια σας, στην διασκέδαση.

 

Ο Άρης στον Ταύρο έως τις 21 Απριλίου, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, βγάζει τον δυναμισμό σας, και σας σπρώχνει στην υλοποίηση νέων σχεδίων. Η διάθεση σας για διεκδίκηση απογειώνεται. Από τις 22 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στους Δίδυμους, στον 2ο σας οίκο και ενισχύει την αποφασιστικότητά σας για να αποκτήσετε χρήματα. Είναι η ώρα να ξεκολλήσετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε νέα πράγματα με σκοπό την αύξηση των εισοδημάτων σας. Εύκολα θα βρείτε ποιες παλιές συνήθειες σας κρατούν πίσω και θα τις αλλάξετε βελτιώνοντας την επαγγελματική και οικονομική σας κατάσταση.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 6ο σας οίκο, επεκτείνει την εργασία σας και ευνοεί τις καθημερινές σας ασχολίες. Είναι πιθανό την περίοδο αυτή να διαμορφωθούν νέες συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον και νέες ισορροπίες στις συναδελφικές σας σχέσεις. Μια δημιουργική και δραστήρια περίοδος ξεκινά για σας. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται αισθητά και θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα, βρίσκουν απαντήσεις και βελτίωση.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 20 Απριλίου και ανάδρομος από τις 9 Απριλίου, σε σύνοδο με τον Άρη στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει την επιτυχία και την έντονη προσωπικότητα σας. Είναι η εποχή να αναθεωρήσετε κάποιες αναχρονιστικές καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Αυτήν την περίοδο θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που έχετε κάνει τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Δώστε προσοχή στις επιλογές σας.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει καρμικούς έρωτες. Θα κάνετε νέες, καρμικές, ερωτικές γνωριμίες, που είναι πιθανό να σας απομακρύνουν από το φιλικό σας περιβάλλον. Αναζητείτε την προσωπική σας απόλαυση και η πρόθεση σας είναι να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν. Ευκαιρία να δείξετε τα κρυμμένα σας ταλέντα και να τα τελειοποιήσετε. Δώστε στην οικογένεια σας την προσοχή που δικαιούται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή βγάζει το ερωτικό σας πάθος με το αγαπημένο σας ταίρι. Πολύ καλές εξελίξεις για την προσωπική σας ζωή. Κάντε ότι μπορείτε, ώστε να μεταδώσετε το πάθος σας στον σύντροφό σας και αποφύγετε τριβές για ανούσιες λεπτομέρειες. Θέλετε να ανατρέψετε πολλά πράγματα, αλλά η καλή ερωτική σας διάθεση υπερτερεί.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και υποδηλώνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να πάρετε τα πάνω σας, χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά. Τα βαθύτερα συναισθήματα σας έρχονται στην επιφάνεια και σας κάνουν να αναθεωρήσετε παλαιότερες αποφάσεις σας, βλέποντας τις επιπτώσεις που έχουν στην ζωή σας. Είστε σε μια περίοδο που αποφασίζετε νέα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας και κάλο θα είναι να συζητήσετε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας, εξασφαλίζοντας χρήσιμη βοήθεια.

 

Ο Άρης στους Διδύμους από τις 22 Απριλίου, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας δίνει δυναμισμό και εσωτερική δύναμη. Πολλές καλές εξελίξεις θα συμβούν ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γύρω σας και είναι πολύ καλή περίοδος να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις που εκκρεμούν προς όφελος σας. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε μερικές παλαιότερες απόψεις σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη ανάδρομος από τις 6 Απριλίου, στον 7ο σας οίκο, βγάζει καθυστερήσεις σε συνεταιρισμούς και συμφωνίες. Είναι πολύ πιθανό ο Κρόνος να σας φέρει μια καινούργια γνωριμία, που αρχικά θα ξεκινήσει σαν μια σχέση μέσα από προβλήματα, αλλά στην συνέχεια θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση με καλές προοπτικές. Αν προωθείτε νέους συνεταιρισμούς, πρέπει να είστε πολύ σοβαροί στην επιλογή των μελλοντικών σας συνεργατών.

 

Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθείς έως τις 14 Απριλίου, σας επισημαίνει ότι παλιοί έρωτες επιστρέφουν και είναι πολύ πιθανό να έχετε καθυστερήσεις στους οικονομικούς σας στόχους. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να χρειαστείτε προσδιορισμό νέων στόχων, προκειμένου να διορθώσετε παλιότερες αποφάσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Από τις 15 Απριλίου η Αφροδίτη ορθοδρομεί στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως τις 28 Απριλίου και σας παρέχει εύνοια στα επαγγελματικά σας. Τώρα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια, έχοντας ξεφορτωθεί όσα από τα παλιά δεν ήταν παραγωγικά.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, στον 10ο οίκο σας, δίνει νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας και τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα. Αν κάνετε κάποια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε αλλαγή, ώστε να ασχοληθείτε με κάτι που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα σας. Προσέξτε να μην ασχοληθείτε με ουτοπικούς στόχους που θα σας απογοητεύσουν, αλλά να επιλέξετε συγκεκριμένους στόχους που θα σας φέρουν κοντύτερα σε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε σκέψεις, προκειμένου να οργανώσετε καλύτερα τις συνθήκες στην οικογένεια σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της. Ίσως κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν από αυτήν την διαδικασία, να σας δημιουργήσουν κάποια ανασφάλεια, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αλλαγές που θα γίνουν αυτήν την περίοδο, όσο δύσκολες και να φαίνονται, θα αποδειχτούν σωτήριες.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σας δίνει ώθηση σε στόχους που έχετε κατά νου και δεν έχετε υλοποιήσει μέχρι σήμερα. Οι νέοι σας στόχοι μπορεί να σας σπρώξουν στην απομάκρυνση παλαιών συνεργατών, που δεν εξυπηρετούν τις καινούργιες σας επιδιώξεις. Βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε την υποστήριξη που έχετε ανάγκη.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 4ο σας οίκο, σας βγάζει την επιτυχία στον χώρο του σπιτιού σας και σας σπρώχνει για ανακαίνιση. Αυτήν την περίοδο, είναι πιθανό να καταναλώσετε πολλή ενέργεια στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε το περιβάλλον που ζείτε, ή και να το αλλάξετε ριζικά επιδιώκοντας μια μετακόμιση. Η απόκτηση απογόνων μπορεί να είναι μια απόφαση αυτής της περιόδου, ενώ αν βρίσκεστε σε μια καλή σχέση ίσως να αποφασίσετε την εξέλιξη της με γάμο.

 

Ο Άρης στον Ταύρο έως τις 21 Απριλίου, στον 11ο σας οίκο, σας δίνει ώθηση για μακρινά ταξίδια και σπουδές. Ιδέες από το φιλικό σας περιβάλλον, ή από τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν σε όμορφα διασκεδαστικά ή και εκπαιδευτικά ταξίδια. Από τις 22 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και σας φέρνει εσωτερική αναστάτωση. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέγοντας να μείνετε λίγο μόνοι.. Θέλετε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, αλλά αυτό θέλετε να συμβεί μέσα από την εσωτερική σας αναζήτηση, γνωρίζοντας καλύτερα τις επιδιώξεις σας και τις επιθυμίες σας.

 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από τις 9 Απριλίου έως τις 20 Απριλίου και από τις 20 Απριλίου έως το τέλος του μήνα ανάδρομος στον Κριό, σας φέρνει καθυστερήσεις σε στόχους και απαιτεί την αυξημένη σας προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων ή συμβάσεων. Καλύτερα να είστε συγκρατημένοι αυτήν την περίοδο, σε θέματα συνεργασιών ή αγορών. Οι πιθανοί συνεργάτες πρέπει να εξετάζονται εξονυχιστικά και οι πιθανές αγορές πρέπει να ερευνούνται από όλες τις απόψεις πριν αποφασιστούν.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 7ο σας οίκο, βγάζει αλλαγές στα ερωτικά σας και σας δίνει έρωτα με πάθος. Μια γνωριμία αυτής της περιόδου, μπορεί να εξελιχθεί στον απόλυτο έρωτα και να σημαδέψει την ζωή σας για πάντα. Αν η σχέση που συντηρείτε, πάσχει ερωτικά, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε τέλος, γιατί το πάθος βγαίνει σαν εσωτερική σας ανάγκη αυτήν την περίοδο. Οι επιλογές που θα κάνετε, είναι πολύ σημαντικές και θα καθορίσουν τα επόμενα σας χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει αντιμέτωπους με έναν μεγάλο έρωτα. Οι ερωτικές προκλήσεις θα είναι σημαντικές αυτήν την περίοδο, αλλά μόνο αν αντιδράσετε γρήγορα θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι αυξημένη και σας δίνει πλεονέκτημα για νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο στον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να συνοδεύει τις νέες σας γνωριμίες.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και βγάζει νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Η προσωπική σας εικόνα είναι σημαντική και στις επαγγελματικές σας σχέσεις και πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να την ενισχύσετε. Οι κοινωνικές σας σχέσεις μπορούν να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες και για την επαγγελματική σας εξέλιξη, μιας και περιλαμβάνουν άτομα που σας εκτιμούν και είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, στον 3ο σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνιακή σας ικανότητα και βάζει στην ζωή σας έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα. Τυχαίες συναντήσεις μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο που η ακτινοβολία σας είναι δεδομένη. Όλες οι κοινωνικές σας σχέσεις, είτε οικογενειακές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές θα περάσουν σε μια εξαιρετική για σας περίοδο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 5ο σας οίκο, σταθεροποιεί μια σχέση που έχει δοκιμαστεί στον χρόνο, γι” αυτό μην αμφιβάλετε ότι ο έρωτας έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωή σας. Ο Κρόνος από τον Τοξότη, δημιουργεί τέλειες συνθήκες για την αισθηματική σας σχέση. Αν δεν είστε σε σχέση, το περιβάλλον σας, μπορεί να σας δώσει τις νέες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν στον νέο έρωτα. Αν βιώνετε μια καλή σχέση, είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να την εξελίξετε με γάμο. Αν είστε παντρεμένοι, η ολοκλήρωση της σχέσης σας με την απόκτηση ενός παιδιού, μπορεί να μπει στα σχέδια σας.

 

Η Αφροδίτη ανάδρομος στους Ιχθείς έως τις 15 Απριλίου που ορθοδρομεί, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, στον 8ο σας οίκο, βγάζει ερωτικό πάθος που είχατε πολύ καιρό να ζήσετε. Μέχρι τις 15 Απριλίου οι σχέσεις θα περάσουν δυσκολίες λόγω της αναδρομής της Αφροδίτης. Από εκεί και μετά όμως η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και σας οδηγεί σε μεγάλο πάθος, που προσπαθείτε να μεταδώσετε και στον σύντροφο σας, σπρώχνοντας την σχέση σας σε ένα εξαιρετικό επίπεδο.

 

Ο Άρης στον Ταύρο έως τις 21 Απριλίου, στον 10ο σας οίκο, σας ενεργοποιεί για να παλέψετε δυναμικά για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Συναντάτε μεγάλο ανταγωνισμό στον εργασιακό σας χώρο, αλλά διαθέτετε την απαιτούμενη ενέργεια και το πείσμα, να υπερνικήσετε τον ανταγωνισμό και να απολαύσετε την καταξίωση που σας αξίζει. Από τις 22 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο σας οίκο και σας δίνει φιλοσοφική διάθεση και ώθηση να αγωνιστείτε για νέους στόχους. Οι επαφές σας θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα σε όλα τα επίπεδα και θα βοηθήσουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι να προσεγγιστούν πολύ γρήγορα και με μεγάλη επιτυχία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει στη διαδικασία να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Σημαντικές ανατροπές είναι πιθανό να σημειωθούν την επόμενη περίοδο, τόσο στα έσοδα, όσο και στα έξοδα σας. Είναι πιθανό να έχετε οικονομικές απώλειες, που θα συνδυαστούν με επαγγελματική αλλαγή που θα φέρει νέα έσοδα. Αν είστε μετρημένοι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε την ασταθή αυτή περίοδο, ελαχιστοποιώντας τις ζημιές. Στους άλλους τομείς της ζωής σας, ευχάριστες εξελίξεις είναι πολύ πιθανές.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σηματοδοτεί την έναρξη εκπαιδευτικών θεμάτων, σε διάφορα επίπεδα. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να επισκεφθείτε αγαπημένους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Γενικότερα, αυτή η Νέα Σελήνη είναι θετική για σας, γιατί θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποιους σημαντικούς στόχους.

 

Ο Βόρειος δεσμός στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Ήλιο σας καθορίζει ένα έντονο καρμικό διάστημα. Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να βάλετε καινούριους στόχους, να κάνετε νέα ξεκινήματα, να επιλέξετε το δρόμο που θέλετε να βαδίσετε και να συνδυάσετε το πάθος με τη λογική. Θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, να βρεθείτε στο επίκεντρο και να αναδείξετε τις ικανότητές σας, με κάθε τρόπο. Κάποιες σημαντικές σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε ένα τέλος και κάποιες άλλες να σφραγιστούν με τα δεσμά του γάμου. Η επιρροή του Βόρειου δεσμού σας σπρώχνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με ένταση και πάθος.

 

Ο Δίας στο Ζυγό στο 2ο οίκο σας δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας κατάσταση και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Επίσης μπορεί να κάνετε κάποια συμφέρουσα επένδυση σε ακίνητο ή ορισμένες αγορές για το σπίτι σας. Σ’ αυτό το σημείο καλό θα ήταν να παίρνετε υπόψη σας και τη γνώμη των κοντινών σας ανθρώπων, γιατί μπορεί να είναι πολύ βοηθητική.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σον 5ο σας οίκο θα σας φέρει έναν παράφορο έρωτα, έναν έρωτα που θα σημαδέψει και θα αλλάξει τη ζωή σας, με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το ταίρι σας δραματοποιείτε τις καταστάσεις Η δημιουργικότητά σας είναι μεγάλη και δεν είναι απίθανο να εμπλακείτε σε νέες, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

 

Ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση στον Ταύρο από τις 9 Απριλίου, σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί πριν υπογράψετε οποιοδήποτε σημαντικό έγγραφο, είτε αφορά τη δουλειά σας είτε την προσωπική σας ζωή. Καλό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες αγορές γιατί είναι πιθανό στην πορεία να αποδειχθούν με κάποιο τρόπο ελαττωματικές. Οργανωθείτε καλύτερα και προσπαθήστε να αφιερώνετε και κάποιο χρόνο στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σ’ αυτά που σας περιμένουν.

 

Η Αφροδίτη ανάδρομη έως τις 14 Απριλίου, θα προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις σχετικά με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τη στάση σας, καθώς και τη στάση κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Ίσως να σας αποκαλυφθούν πράγματα που δεν γνωρίζατε σχετικά με κάποια κοντινά σας άτομα, με αποτέλεσμα να αναρωτηθείτε για την ειλικρίνεια αυτών των σχέσεων. Από μια θετική άποψη η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και το συναισθηματικό σας κόσμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και στο ζώδιό σας και σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, καθώς τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο. Είναι βέβαια πιθανό πολλά από αυτά τα γεγονότα να τα περιμένατε και να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά, είτε για προσωπικά θέματα, κάποια κεφάλαια πρέπει να κλείσουν και να δώσουν τη θέση τους σε κάτι καλύτερο – κι αυτό είναι σίγουρα προς όφελός σας, σε βάθος χρόνου.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σας καλεί να προσέξετε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις και κυρίως το πώς αυτές επηρεάζονται από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Επιπλέον ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα, αφού τώρα είστε σε θέση να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται με ηρεμία και θετικότητα.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, στο απέναντι από σας ζώδιο, καθώς και ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό από τις 21/4 και η Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό έως τις 4/4 σας βγάζουν στην επιφάνεια μια εσωτερική απελευθέρωση – μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε έναν απολογισμό σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, να εντοπίσετε τι λάθη έχετε κάνει και να τα διορθώσετε με τρόπο που θα σας ωφελήσει στο άμεσο μέλλον.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 3ο σας οίκο, σας χαρίζει αυτοπειθαρχία, σταθερότητα και σύνεση. Με αυτά τα χαρακτηριστικά που σας διακρίνουν, έχετε όλες τις προϋποθέσεις να δημιουργήσετε μια αρμονική σχέση που διαπνέεται από εμπιστοσύνη, ασφάλεια και συντροφικότητα. Το γεγονός ότι έχετε μάθει να ακούτε προσεκτικά και να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, είναι μια εγγύηση για την επιτυχία αυτής της σχέσης.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς και η Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθείς έως τις 14/4 στον 6ο σας οίκο, σας συμβουλεύουν να επανεξετάσετε τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς σας, πολλά επίπεδα. Ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες ή να βάλετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε άλλη βάση. Κάποιες δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε συναισθηματικό επίπεδο, θα ξεπεραστούν χάρη στις διπλωματικές σας ικανότητες. Ένα ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το διάστημα θα βοηθήσει ιδιαίτερα την προσωπική σας ανάπτυξη.

 

Ο Βόρειος δεσμός στην Παρθένο και στον 12ο σας οίκο δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα αποκαλυφθούν πολλά κρυμμένα μυστικά, που άλλα τα αγνοούσατε και άλλα όχι. Καλείστε να βρείτε μια νέα ισορροπία ανάμεσα στον εξωτερικό κόσμο και τον εσώτερο εαυτό. Ίσως χρειάζεται να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, αντίθετα, σας απορροφούν όλη την ενέργεια και τη διάθεση. Αναμένονται αλλαγές που, αν τις αξιοποιήσετε, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τη συναισθηματική σας κατάσταση. Θέλετε να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Βέβαια η δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα μπορεί να σας ταρακουνήσουν λίγο, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείτε σαν ευκαιρία για να προχωρήσετε μπροστά και να υλοποιήστε τα σχέδιά σας. Ίσως δεν καταφέρετε να το αντιληφθείτε από την αρχή, αλλά οι αλλαγές που προβλέπονται θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Επειδή έχετε την τάση να είστε λίγο απαιτητικοί και επίμονοι, σχετικά με τον τρόπο που θέλετε να γίνονται τα πράγματα, η συμβουλή μας είναι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις – όσο κι αν δεν σας αρέσει αυτό, σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν προς όφελός σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στο 2ο σας οίκο σας ενθαρρύνει να λειτουργήσετε με προσοχή και σύνεση και να βάλετε μια τάξη στις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μέσα από συστηματική προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα καταφέρετε να επιτύχετε την οικονομική ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη. Επιπλέον τώρα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα, που τα έχετε κρύψει βαθιά μέσα σας γιατί τα θεωρούσατε ανέφικτα. Βέβαια, όπως είπαμε και πριν, όλα αυτά θα γίνουν με πολλή δουλειά και προσπάθεια.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στον 3ο σας οίκο ξυπνά μέσα σας το πάθος και τη δημιουργικότητα που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική. Η δουλειά ή οι σπουδές σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μπορείτε τώρα να καταφέρετε πολλά. Είστε σε θέση να ανακαλύπτετε ευκαιρίες και να τις αξιοποιείτε – πρόκειται για μια θετική όψη, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν σας.

 

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 20/4 και από τις 20/4 ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού θα προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και έλλειψη συνεννόησης. Είναι πολύ πιθανό πράγματα που έχουν συμφωνηθεί να μην τηρούνται, αφού η επικοινωνία είναι μπλοκαρισμένη και υπάρχει μια διάχυτη νευρικότητα.

 

Ο Άρης στον Ταύρο στον 7ο σας οίκο σας ευνοεί με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να ξεκινήσετε καινούριες συνεργασίες και να εφαρμόσετε πρωτότυπες ιδέες. Στην προσωπική σας ζωή είναι πιθανό να προκύπτουν εντάσεις, που όμως αν τις διαχειριστείτε σωστά θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

 

Από τις 22/4 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και ξυπνά μέσα σας έναν έντονο ερωτισμό – έχετε διάθεση να ζήσετε νέες εμπειρίες, να πραγματοποιήσετε κάθε κρυφό σας όνειρο και να χαθείτε στη δίνη του πάθους. Προσέξτε ιδιαίτερα τις παράλληλες σχέσεις, καθώς και την τάση που έχετε να ανοίγετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα μερικές φορές τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θα θέλατε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει καινούριες ιδέες, σχετικά με την εξέλιξη των στόχων που έχετε ήδη βάλει, καθώς είστε ανοιχτοί και έχετε ιδιαίτερα φιλοσοφική διάθεση. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ρίσκα και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σηματοδοτεί καινούρια ξεκινήματα, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή. Κάποιοι είναι πιθανό να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον, κάποιοι μπορεί να αλλάξετε εντελώς πεδίο δράσης και κάποιοι να βρείτε επιτέλους τη δουλειά που αναζητούσατε. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές αυτές θα είναι απόλυτα θετικές.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, δείχνει ότι έφθασε η ώρα της προσωπικής σας ωρίμανσης. Είναι ώρα τα παθήματα του παρελθόντος να γίνουν μαθήματα και παραδείγματα προς αποφυγή για το μέλλον. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για να θέσετε με ωριμότητα, καινούριους στόχους σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθήσετε με σοβαρότητα και συνέπεια.

 

Ο Ουρανός στον Κριό στον 5ο σας οίκο, σας απελευθερώνει από ερωτικές δεσμεύσεις και σας σπρώχνει σε μια έντονη ερωτική ζωή. Η δημιουργικότητα αλλά και η επαναστατικότητα που σας διακρίνουν αυτή την περίοδο, εγγυώνται ότι θα ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα, που όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν διάρκεια. Κέρδη που δεν τα περιμένατε είναι πιθανό να εμφανιστούν εντελώς απροσδόκητα.

 

Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθείς έως τις 14 Απριλίου θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και να ορίσετε με σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, δεν θα διστάσετε να διακόψετε μια σχέση που δεν σας καλύπτει πια και να αναζητήσετε κάτι καινούριο, που να σας δίνει τη σιγουριά, την ασφάλεια και την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Εάν είστε ευχαριστημένοι με το σύντροφό σας, τότε οι δεσμοί που σας δένουν θα γίνουν πιο ισχυροί και θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε μια βαθύτερη διάσταση.

 

Ο Άρης στο Ταύρο, ως τις 21 Απριλίου, στον 6ο σας οίκο, φέρνει στην επιφάνεια τον αγώνα που δίνετε στα επαγγελματικά σας. Η εργατικότητα σας και η συναίσθηση της ευθύνης, δημιουργεί εκνευρισμό και ανυπομονησία στο εργασιακό σας περιβάλλον. Νοιώθετε ότι ο χρόνος σας δεν φτάνει, αλλά με κατάλληλη οργάνωση και ψυχραιμία θα τα καταφέρετε.

 

Από τις 22 Απριλίου και ως το τέλος του μήνα ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο των Διδύμων και τον 7ο σας οίκο, φέρνοντας μεγάλη ενέργεια στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό καταρχήν είναι θετικό, ωστόσο θα έχετε κάποια δυσκολία να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια με αποτέλεσμα να προκύπτουν συχνά καυγάδες και αντιθέσεις στη σχέση με το ταίρι σας ή με κάποιο στενό συνεργάτη. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ορμή σας για να φτάσετε στο επιτυχημένο τέλος που επιθυμείτε – όλα θα πάνε καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού. Η Πανσέληνος αυτή θα σας προβληματίσει όσον αφορά την σχέση της επαγγελματικής σας ζωή με την οικογενειακή. Προκύπτουν αμφιβολίες που σας δυσκολεύουν να πάρετε αποφάσεις και η ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτά τα δυο σημαντικά κομμάτια της ζωής σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Ίσως χρειάζεται να αναζητήσετε καινούριους τρόπους για να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει. Αν το καταφέρετε αυτό, είναι βέβαιο ότι θα είστε πιο αποδοτικοί στη δουλειά σας και πιο χαρούμενοι μέσα στο σπίτι σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τη δημιουργικότητά σας. Έχετε κάθε διάθεση να αξιοποιήσετε τις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, είτε πρόκειται για καλλιτεχνικές δράσεις, είτε για ένα νέο έρωτα. Η αισθησιακή πλευρά του εαυτού σας έχει βγει στην επιφάνεια, είναι εξαιρετικά ισχυρή και γοητευτική και είναι έτοιμη να ζήσει καινούριες περιπέτειες.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, θα σας φέρει βαθιές αλλαγές στην προσωπικότητα, αφού αλλαγές κάθε είδους είναι δυνατό να συμβούν υπό την επίδραση του Πλούτωνα. Πολλές από τις αλλαγές θα σας κάνουν δυνατότερους, αλλά θα υπάρξουν και γεγονότα που θα σας στεναχωρήσουν. Εάν όμως επιμένετε και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα βγείτε κερδισμένοι και θα έχετε κάνει βήματα προς την προσωπική σας ανάπτυξη.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε ανοιχτή σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς στον 3ο σας οίκο, είναι πιθανό να φέρει στο δρόμο σας ένα ρομαντικό έρωτα. Σ’ αυτή τη φάση δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καθόλου με τη λογική και ακολουθείτε μόνο αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Η επικοινωνία με την οικογένεια και τα κοντινά σας άτομα είναι αρμονική και θα σας χαρίσει ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές.

 

Ο Άρης στον Ταύρο έως τις 24 Απριλίου στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει δυναμισμό στις προσωπικές σχέσεις και μια ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Ξέρετε τι θέλετε και, το κυριότερο, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε. Η θετικότητα που σας χαρίζει αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε και μάλιστα απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

 

Από τις 22 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο σας οίκο. Από τη θέση αυτή σας ευνοεί με ενέργεια που θα εμπλουτίσει την καθημερινότητά σας και θα ενισχύσει τις εσωτερικές σας δυνάμεις, έτσι ώστε να καταφέρετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις ολοένα και αυξανόμενες επαγγελματικές απαιτήσεις. Είστε σε μια συνεχή κίνηση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 12ο σας οίκο, σας πιέζει σε ψυχολογικό επίπεδο και σας ενθαρρύνει να απομακρύνετε από κοντά σας ότι σας έχει κουράσει. Η περίοδος με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα είναι πιο υποτονική αλλά και πιο φιλοσοφημένη. Θα μπορέσετε τώρα να δείτε τι πραγματικά θέλετε από την ζωή σας και να απομακρυνθείτε από προβληματικές καταστάσεις και πρόσωπα, που σας προκαλούν εντάσεις και σας κρατάνε πίσω. Δεν θα απομονωθείτε, αλλά θα δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει μια φιλοσοφική διάθεση και δημιουργεί το έδαφος για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αναλύσεις μαζί με αγαπημένους φίλους. Ωστόσο, εξαιτίας της δυσαρμονικής συμμετοχής του Ουρανού (που κυβερνά το ζώδιό σας) όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και επηρεάζει την καθημερινότητά σας με μάλλον θετικό τρόπο. Καινούρια ξεκινήματα προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και με εντελώς καινούριο αντικείμενο. Επιπλέον, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό καθώς και να βελτιώσετε την επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε παιδί, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή.

 

Ο Ουρανός στον Κριό στον 3ο σας οίκο, σας απελευθερώνει από έρωτες που δεν έχουν πια τίποτα να σας δώσουν. Επιτέλους το παίρνετε απόφαση να προχωρήσετε μπροστά και οι πλανητικές συγκυρίες εναρμονίζονται με την απόφασή σας. Σας περιμένουν χαρούμενες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ο Άρης στους Διδύμους από τις 22 Απριλίου στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει ένταση και ερωτικό πάθος. Είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και λειτουργείτε με βάση τις παρορμήσεις σας. Έχετε αποφασίσει να παλέψετε για να κερδίσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν και η τύχη είναι με το μέρος σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο ιδέες και δεν είναι απίθανο να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούριο και πρωτότυπο στόχο.

 

Ο Δίας στο Ζυγό στον 9ο σας οίκο σας δίνει φιλοσοφική διάθεση και σας ωθεί να ολοκληρώσετε τις σπουδές και να επιδιώξετε την εξέλιξη τους σε ανώτερο επίπεδο. Η λάμψη και η γοητεία σας, είναι εξαιρετικά ενισχυμένες αυτό το διάστημα. Αναζητάτε μια καλύτερη ζωή και προσπαθείτε να καταλάβετε περισσότερο τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας. Θέλετε να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα και όλα αυτά σας οδηγούν σε συνεχιζόμενη εκπαίδευση μέχρι να φτάσετε στο σημείο που έχετε ονειρευτεί. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να κάνετε εκπαιδευτικά ταξίδια για να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή συνέδρια.

 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από τις 9 Απριλίου, σας συμβουλεύει να απέχετε από υπογραφές κάθε είδους συμβολαίου, καθώς και από καινούρια ξεκινήματα, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην σας συμφέρουν τελικά. Επίσης, αποφύγετε να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειάς σας για σημαντικά ζητήματα – και αν το κάνετε, μην προχωρήσετε σε αποφάσεις.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στον 12ο σας οίκο σας φέρνει αλλαγές και σας προφυλάσσει από αρνητικό ψυχισμό. Ο Πλούτωνας σας σπρώχνει να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να ξεκολλήσετε από παλιές επιλογές, που τώρα πια μόνο σαν βαρίδια λειτουργούν, για την πνευματική σας εξέλιξη. Αξιοποιείστε με εμπιστοσύνη αυτή τη δυνατότητα που σας δίνεται τώρα και θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα πιο γρήγορα από ό, τι περιμένατε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται στην 21ο του Ζυγού και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Κυρίως θα επιδράσει στον οικονομικό τομέα και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που είχατε αμελήσει μέχρι τώρα, αναγκάζοντάς σας να ασχοληθείτε με σοβαρότητα μαζί τους, ώστε να τα βάλετε σε μια τάξη. Σε προσωπικό επίπεδο σας ανεβάζει τη λίμπιντο και σας κάνει να ονειρεύεστε έναν καινούριο έρωτα, που δεν είναι καθόλου απίθανο να σας χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα – κάνοντας το όνειρό σας πραγματικότητα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου πραγματοποιείται στην 6ο του Ταύρου και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας – μπαίνετε στη διαδικασία να ρυθμίσετε πιο αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σας, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε ό, τι δεν σας χρησιμεύει πλέον και να δημιουργήσετε χώρο για καινούρια και ευχάριστα γεγονότα. Μην διστάζετε να κόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

 

Ο Ερμής ανάδρομος (στον Ταύρο από τις 9 έως τις 20 Απριλίου και στον Κριό από τις 20 Απριλίου έως το τέλος του μήνα) θα βάλει στο δρόμο σας εμπόδια και θα προκαλέσει καθυστερήσεις στις δουλειές σας και παρεξηγήσεις σε κάποιες από τις κοντινές σας σχέσεις. Καλό θα είναι να απέχετε από συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς στην παρούσα φάση δεν ευνοούνται από τις πλανητικές συγκυρίες. Αντιμετωπίστε αυτά τα θέματα και προχωρήστε σε αποφάσεις, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

 

Ο Ουρανός στον Κριό στο 2ο σας οίκο σας συμβουλεύει να αποφύγετε τις σπατάλες και να κινείστε συντηρητικά όσον αφορά τις αγορές σας, γιατί υπάρχει μια αβεβαιότητα στη ροή των εσόδων σας. Δηλαδή, ενώ καταφέρνετε και βγάζετε χρήματα, είναι πολύ εύκολο να τα χάνετε, εάν δεν συγκρατείτε τις παρορμήσεις σας. Φροντίστε λοιπόν να διαχειρίζεστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας, γιατί μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ήλιο σας σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, φέρνει στο προσκήνιο ένα καινούριο, ειδυλλιακό έρωτα. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και απολαύστε το δώρο που σας χαρίζει η μοίρα. Επίσης, εξαιτίας της έντονης ρομαντικής σας διάθεσης μπορεί να ταξιδέψετε νοερά στο παρελθόν και να εξιδανικεύσετε μια σχέση που έχει από καιρό τελειώσει – και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε την όποια επανασύνδεση και αρνηθείτε να μπείτε πάλι σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στο 10ο σας οίκο θα χαρίσει μια διάσταση σταθερότητας στην επαγγελματική σας κατάσταση. Ο Κρόνος μπορεί να προκαλέσει πολλές διακυμάνσεις στην καριέρα σας, ωστόσο αν εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και συνεχίσετε να εργάζεστε με συνέπεια και επιμονή, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 10.181 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

horoscopes Τι σημαίνει τελικά ο Ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο; - Ωροσκόπος στον Κριό: Θυμώνεις γρήγορα, όμως εξίσου γρήγορα ξεχνάς και το θυμό σου. Είσαι δημοφιλής στην κοινωνική σου ζωή Περισσότερα... Περισσότερα...
man-woman «Αγάπη δίχως πείσματα….στα ζώδια» Μέρος 1ο - Μία σχέση μπορεί με ένα καβγαδάκι να γίνει πολύ εκρηκτική και να αναζωογονηθεί! Πως αντιλαμβάνονται αυτήν την γνώμη τα Περισσότερα... Περισσότερα...
zygos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ζυγός σε απατά; - Αν και ο Ζυγός από μόνος του σπάνια θα επιζητήσει να απιστήσει, ο γοητευτικός και ανάλαφρος χαρακτήρας του μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos11 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ο Υδροχόος; - Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Και αυτή η ιδιορρυθμία δεν θα Περισσότερα... Περισσότερα...