Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 22ο του Λέοντα. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει ανακατατάξεις στα αισθηματικά σας. Ίσως ένας έρωτας παραμονεύει να εισβάλει στην ζωή σας και να σας χαρίσει το πάθος που τόσο λαχταράτε. Για όσους έχουν κάποια σχέση, η περίοδος της Πανσέληνου, σας σπρώχνει να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Για εκείνους που είναι μόνοι τους, θα παρουσιαστούν αυτήν την περίοδο, ευκαιρίες για μια καλή και πολλά υποσχόμενη σχέση. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθήστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη/ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και σας φέρνει τα καλύτερα, γύρω από τον ψυχικό σας κόσμο. Ότι νιώσατε, ότι σας πίεζε το πετάξατε και νιώθετε να έχετε ξαναγεννηθεί. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος, για να ψάξετε στο υποσυνείδητο σας και να φέρετε στην επιφάνεια, συναισθήματα και ανάγκες που είναι καλά κρυμμένα για διάφορους πολύ προσωπικούς λόγους. Τώρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά και να πάρετε αποφάσεις που θα σας απελευθερώσουν και θα σας οδηγήσουν σε καλύτερες περιόδους σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου και στον 10ο σας οίκο, σας δίνει ορθή σκέψη για τα επαγγελματικά σας. Οι οργάνωση και ο προγραμματισμός, είναι τα όπλα σας αυτήν την περίοδο. Από τις 8 Φεβρουαρίου ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, έως τις 25 Φεβρουαρίου και σας προτρέπει να βάλετε νέους στόχους. Οι απαιτήσεις σας, από τον εαυτό σας αυξάνονται και μαζί αλλάζουν οι στόχοι σας. Από τις 26 Φεβρουαρίου Ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιο των Ιχθύων και σας επιβάλλει να σκέφτεστε περισσότερο για να μην δημιουργείτε, οι ίδιοι προβλήματα στον εαυτό σας. Η φαντασία σας οργιάζει και η σκέψη σας, σας οδηγεί σε συμπεράσματα που μπορεί να μην είναι αξιόπιστα. Αποφύγετε τις κρίσιμες αποφάσεις.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου σας ευνοεί για κρυφά εισοδήματα και κρυφές σχέσεις. Έχετε την επιθυμία να κρατάτε την προσωπική σας ζωή κρυφή και να μην αφήνετε τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας, φανερά σε όλους. Προσπαθήστε κατά την διάρκεια αυτής της φάσης, να μην δημιουργήσετε προβλήματα στην σχέση σας. Η Αφροδίτη από τις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο σας, σας δίνει χάρη και ομορφιά και με την παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας, σας βγάζει ξαφνικό έρωτα. Απόλυτα ευνοϊκή περίοδος, για να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

 

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας φέρνει δύναμη και ενεργητικότητα για να παλέψετε τις δυσκολίες. Ο Άρης συμπληρώνει την θετική επίδραση της Αφροδίτης και σας δίνει την αποφασιστικότητα να διεκδικήσετε την πλήρη επιτυχία στους στόχους σας. Ο Δίας στον Ζυγό και τον 7ο σας οίκο, φέρνει την επισημοποίηση του δεσμού σας. Επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και οδηγείστε είτε στην εξέλιξη τους σε ανώτερο στάδιο, αν είναι καλές, είτε σε διάλυση αν δεν σας ικανοποιούν πια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα. Η επίδραση της σας είναι έντονη και κυρίως προκαλεί ανακατατάξεις στον χώρο του σπιτιού σας. Το πείσμα σας και η αγάπη σας για την ζωή, θα σας βγάλει νικητές. Είναι πιθανή η αλλαγή χώρου ή και τόπου διαμονής και η εγκατάσταση σου σε άλλον πιο ευχάριστο χώρο. Αν αυτό δεν συμβεί είναι πιθανές αλλαγές στην διακόσμηση και την λειτουργικότητα του χώρου στον οποίο ζείτε. Φροντίστε οι αλλαγές που θα επιδιώξετε να ικανοποιούν και τον σύντροφό σας, προκειμένου να αποφύγετε τριβές.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων. Νέοι στόχοι και νέες ιδέες θα δώσουν νέα ώθηση στην ζωή σας. Μεγάλη διάθεση για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς θα σας κυριεύσει, με αποτέλεσμα νέοι φίλοι, νέοι έρωτες ή και νέα εργασία, να είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν, σαν αποτέλεσμα της προσπάθειας σας. Τολμήστε και θα βρείτε θετική ανταπόκριση, από πολλά πρόσωπα που έχουν σημαντική θέση στην ζωή σας.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε ανοικτή σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου, σας βάζει σε βαθιές σκέψεις σε όλα τα θέματα. Πολύ σημαντική περίοδος, για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων και ταξιδιών. Ξεφύγετε από αγκυλώσεις του παρελθόντος, για να φύγετε μπροστά.

 

Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, από τις 6 Φεβρουαρίου, φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινότητα σας, όμως τελικά θα τα καταφέρετε πολύ καλά. Είναι πολύ πιθανό, να βιώσετε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον και στις σχέσεις σας με συναδέλφους, αλλά η έντονη δραστηριοποίηση σας θα φέρει καλό αποτέλεσμα. Πιθανή μια νέα συνεργασία με καλές προοπτικές.

 

Ο Άρης στον Κριό από όλον τον Φεβρουάριο, σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και στον 12ο σας οίκο, σας φέρνει την εσωτερική επανάσταση, να αλλάξετε ότι σας ενοχλεί. Ο Άρης από την θέση του σας δίνει τόλμη, θάρρος και έντονη δραστηριότητα. Ξεπεράστε πιθανούς δισταγμούς. Ο Ουρανός από τον Κριό ξαναφέρνει από το υποσυνείδητο σας, απαιτήσεις που είχατε θάψει περιμένοντας ευνοϊκότερες συνθήκες.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, καθώς και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 26 Φεβρουαρίου και η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου βοηθούν τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα. Η ταυτόχρονη παρουσία Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον 11ο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία, να ασχοληθείτε σοβαρά με τις φιλοδοξίες σας και να κάνετε όλες εκείνες τις συνεργασίες και τις κινήσεις που χρειάζονται, για να γίνουν πραγματικότητα.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει καρμικό έρωτα γεμάτο πάθος. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από μπερδεμένες και δύσκολες σχέσεις και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στην παθιασμένη σχέση που έρχεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα. Η Πανσέληνος αυτή δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή ξυπνά μέσα σας τον έρωτα, καθώς νέοι ορίζοντες διαγράφονται στην ερωτική σας ζωή. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα αυξάνεται κατακόρυφα αυτήν την περίοδο και μαζί με την δημοφιλία σας που φθάνει στο κατακόρυφο, σας δίνει μεγάλη ευκαιρία, είτε για το ξαναζωντάνεμα της σχέσης σας, είτε για μια νέα πολλά υποσχόμενη σχέση.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων. Καινούργια ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, πρόκειται να βιώσεις διάφορες αλλαγές στο επαγγελματικό πεδίο, οι οποίες κατά βάση θα είναι θετικές, αφού η Νέα Σελήνη σας ευνοεί. Προσοχή στην διαχείριση αυτών των νέων καταστάσεων, προκειμένου να αποκομίσετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

 

Ο Δίας στον Ζυγό όλον τον Φεβρουάριο, θα βρίσκεται στον 5ο σας οίκο. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί. Ζήστε ότι καλύτερο. Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα σας, απογειώνονται. Το φλερτ και ο έρωτας, καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σας και οι ευκαιρίες, για όμορφες και ισορροπημένες ερωτικές σχέσεις αυξάνονται.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 4 Φεβρουαρίου, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Άρη στον Κριό, σας φέρνουν ερωτικά μακρινά ταξίδια, που δεν έχετε προγραμματίσει. Η Αφροδίτη αυξάνει την κοινωνικότητα σας και σας σπρώχνει να χαίρεστε όσα σας προσφέρει η ζωή, με παρέες νέες και παλιές και με όλους τους τρόπους. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, ανοίγει τους ορίζοντες σας και γεννά νέες ευκαιρίες. Ο Άρης σας σπρώχνει να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να χαρείτε, όλα όσα υπόσχεται αυτή η περίοδος.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 7ο σας οίκο, εδραιώνει τον γάμο σας και σας δίνει την αίσθηση ωριμότητας και πραγματικής αγάπης. Έχετε πια την ωριμότητα, να δείτε σοβαρά τις σχέσεις σας, να απορρίψετε όποιες δεν σας ικανοποιούν πια και να αφοσιωθείτε στην αναζήτηση της πραγματικής αγάπης. Καλή περίοδος και για νέες συνεργασίες, μετά από έλεγχο των προοπτικών που σας προσφέρονται.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, στον 10ο σας οίκο, σας φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Η διάθεση σας για εποικοδομητική συνεργασία με συναδέλφους και συνεργάτες σας, οδηγεί σε ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας. Παλιές έριδες, μπαίνουν στο περιθώριο και μοναδικός στόχος είναι η επαγγελματική σας άνοδος.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο, στον 4ο σας οίκο, φέρνει καρμικές καταστάσεις στον χώρο του σπιτιού σας. Η διάθεση σας για προσφορά, θα περιορίζεται από τα προσωπικά σας σχέδια και συναισθήματα. Στην ουσία θέλετε να έχετε τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια σας, χωρίς όμως να κάνετε μεγάλες υποχωρήσεις στις ατομικές σας επιδιώξεις και τα προσωπικά σας συμφέροντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας προβληματίζει γύρω από τα οικονομικά σας. Ήδη κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, προκειμένου να παγώσετε όποιες δαπάνες, δεν είναι απαραίτητες προκειμένου να εξυπηρετηθούν αυτές που είναι αναγκαίες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε την λύση και η ωφέλεια σας θα είναι μεγάλη.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων. Νέα ξεκινήματα σε σπουδές και γνώσεις καθώς και μακρινά ταξίδια. Νέες εμπειρίες, που είναι πιθανό να βιώσετε το επόμενο διάστημα, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε νέα φιλοσοφία για την ζωή αλλάζοντας στόχους και προοπτικές. Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, μπορεί να σας κινητοποιήσουν για κάποιο μακρινό ταξίδι.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό από τις 4 Φεβρουαρίου, στον 7ο σας οίκο, σας βγάζει αλλαγές σε συνεργασίες. Αλλαγές που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια ανασφάλεια. Η Αφροδίτη σας σπρώχνει να κάνετε βασικό σας θέμα, τα επαγγελματικά σας, αναζητώντας νέες ευκαιρίες και με εκμετάλλευση κάθε πιθανής νέας συνεργασίας.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 4ο σας οίκο, σας βγάζει την χαρά, καθώς και ανακαίνιση ή αγορά σπιτιού. Έρχονται σημαντικές αλλαγές, που αφορούν την κατοικία σας ή την περιουσιακή σας κατάσταση. Αν σχεδιάζατε αγοραπωλησία κάποιου ακίνητου, αυτή είναι η περίοδος που πιθανόν θα υλοποιηθεί. Σε άλλη περίπτωση μια ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμα και μετανάστευση είναι πιθανή.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου, σε σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθείς, ανεβάζει την φιλοσοφική σας διάθεση και την θέληση σας για σπουδές. Ο Ποσειδώνας από αυτήν την θέση, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πνευματική σας εξέλιξη. Ο Άρης από την ίδια θέση σας σπρώχνει να μάθετε καινούργια πράγματα, με όλους τους τρόπους. Η διέλευση του Ερμή από τους Ιχθείς, ευνοεί νέες γνωριμίες, που μπορούν να σας ανοίξουν άλλους πνευματικούς ορίζοντες.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, φέρνει ωριμότητα στην καθημερινότητα και την εργασία σας και αναρωτιέστε τι δεν πήγε καλά. Νέες απαιτήσεις προστίθενται στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και είναι απαραίτητη η προσαρμογή σας, προκειμένου η καθημερινότητα σας να ας δίνει την δυνατότητα παράλληλης ενασχόλησης και με την υγεία σας. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα απολαύσετε τα οφέλη από αυτή την προσπάθεια.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου και στον 7ο σας οίκο, σας βάζει σε βαθιές σκέψεις για γάμο και συνεργασίες. Οι συνεργασίες σας θα κριθούν για την αποδοτικότητα και την χρησιμότητα τους. Μόνο αυτές που αποδίδουν ικανοποιητικά θα διατηρηθούν. Η καλή λειτουργία του γάμου σας, θα είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, προκειμένου να γίνουν όσες κινήσεις απαιτούνται, για την διατήρηση της ισορροπίας του ή την βελτίωση του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο ώριμους και σας προβληματίζει για τα κακώς κείμενα και τυχόντα λάθη του παρελθόντος. Αλλαγές πρόκειται να επιδιώξεις την περίοδο αυτή, τόσο στην εμφάνιση και την συμπεριφορά σας, όσο και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας συμβαίνουν. Σκοπός σας να τα κάνετε όλα καλύτερα και να πάψετε να έχετε λόγους για μιζέρια.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και υποδηλώνει, νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σας, καθώς νοιώθετε την ικανοποίηση ενός έρωτα, που έχει εισβάλει στην ζωή σας, προκαλώντας την απόλυτη ευχαρίστηση και αγάπη. Αν κάποια παλιά σχέση συνεχίζει να σας ενδιαφέρει, αυτή είναι η περίοδος που θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για μια επαναπροσέγγιση.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στην παρθένο, στον 2ο σας οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, δημιουργεί νέες μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και αύξηση των εισοδημάτων σας. Μια δεύτερη δουλειά ή η εντατικοποίηση μιας παλιότερης απασχόλησης, μπορούν να είναι τα όπλα σας, σε αυτήν την προσπάθεια σας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορούν να δυσκολέψουν τις προσπάθειες σας και αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την επιτυχή τους έκβαση.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 3ο σας οίκο, σας δείχνει ότι ο έρωτας και η αγάπη, έχουν εισβάλει για τα καλά στην ζωή σας. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ίσως να αναγνωρίσετε στον σύντροφο σας, τον έρωτα της ζωής σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά και σας δημιουργούν νέες ευκαιρίες. Αν είστε μόνοι σας, τυχαίες συναντήσεις, μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ σημαντικές ερωτικές σχέσεις, με μεγάλη διάρκεια.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο, εδραιώνει την σχέση σας και σας βάζει σε σοβαρή διάθεση για επισημοποίηση της. Η αισθηματική σας ζωή, θα αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα σας. Αν είστε σε σχέση, που σας ικανοποιεί και σας κάνει ευτυχισμένους, θα σκεφτείτε να προωθήσετε την σχέση σας, σε ανώτερο επίπεδο. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την αδελφή ψυχή, μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή μέσα από μια νέα γνωριμία, που πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω, έως τις 7 Φεβρουαρίου και στον 6ο σας οίκο, σας βγάζει βαθιές αλλαγές ως προς τον τρόπο που σκέπτεστε στην δουλειά σας. Είναι πιθανές κάποιες εργασιακές αλλαγές, που θα προκύψουν κυρίως από τριβές και ανταγωνισμούς, με τους συνάδελφους σας και περισσότερο από υφιστάμενους σας. Με τις κατάλληλες προσαρμογές, τα προβλήματα θα υποχωρήσουν και καινούργιες ευκαιρίες για πρόοδο θα παρουσιαστούν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή κρατάει κρυμμένα μυστικά και ίσως μια μυστική σχέση. Η εσωτερική αναζήτηση, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ψυχολογικής σας διάθεσης κατά την περίοδο αυτή. Η αναζήτηση αυτή, θα βγάλει στην επιφάνεια τις μυστικές σας επιθυμίες και σας σπρώχνει να χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητα σας για να τις εκπληρώσετε. Χρειάζεστε μια νέα στρατηγική και αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να την χαράξετε και να ξεκινήσετε την υλοποίηση της.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και υποδηλώνει, ότι επιτέλους παίρνετε την απόφαση της επισημοποίησης μιας σχέσης, που ήδη σας παρέχει το αίσθημα της απόλυτης ευτυχίας. Αυτήν την περίοδο, θα έχετε τα κατάλληλα ερεθίσματα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και να τις προωθήσετε ή να τις εγκαταλείψετε. Ευνοϊκή περίοδος για να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Αφήστε τα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν.

 

Ο Βόρειος Δεσμός σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει καρμικές καταστάσεις, που πρέπει να βιώσετε, για να μάθετε στο μέλλον να χειρίζεστε καλύτερα τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Ο Βόρειος Δεσμός σας απαγορεύει να χρησιμοποιείτε διάφορες δικαιολογίες για να καλύψετε σφάλματα του παρελθόντος και σας σπρώχνει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες που σας κρατούν πίσω και να τις θεραπεύσετε.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας ανεβάζει την διάθεση, καθώς οι ευκαιρίες έρχονται συνεχώς. Πολλές ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας, παρέχει αυτή η περίοδος, που θα έχει και μεγάλη διάρκεια. Σε σας εναπόκειται, η διερεύνηση τους και η επιλογή των καλύτερων για αξιοποίηση. Δεν χρειάζεται βιασύνη, ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Επιλέξτε με προσοχή και η επιτυχία είναι πολύ πιθανή.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει, την ανάγκη να εκφράσετε τον έρωτα και το πάθος σας στο αγαπημένο σας ταίρι. Τα συναισθήματα σας, αυξάνουν την δημιουργικότητα σας και διαμορφώνετε εξαιρετικές συνθήκες για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να του μεταδώσετε τα συναισθήματα σας και το πάθος σας. Από την ανταπόκριση του θα εξαρτηθεί αν η συνέχεια θα είναι θετική ή θα αναζητήσετε άλλο πρόσωπο για να διοχετεύσετε το πάθος σας.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου, σας φέρνει μια πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει τον ειδυλλιακό έρωτα. Η αρμονία στην σχέση σας, είναι η επιδίωξη σας αυτήν την περίοδο, οι συγκρούσεις υποχωρούν και ένα αίσθημα χαράς και ευτυχίας σας κατακλύζει. Είναι πολύ φυσικό λοιπόν να θελήσετε να μονιμοποιήσετε την σχέση σας, διατηρώντας αυτές τις υπέροχες συνθήκες για πάντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ανεβάζει την διάθεση και σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε στόχους και να αποφασίσετε ταξίδια αναψυχής. Την περίοδο αυτή πολλοί σημαντικοί άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας και η καλή διαχείριση των φίλων σας θα σας εξασφαλίσουν ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε σχέση με τα εργασιακά σας. Είναι πολύ πιθανό, να αναλάβετε νέα καθήκοντα και ευθύνες το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν ψάχνετε για δουλειά είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στα προσόντα σας. Οι νέες ευθύνες μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιο άγχος αρχικά, αλλά σύντομα όλα θα ομαλοποιηθούν.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας φέρνει καλές εξελίξεις και η τύχη είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ιδανική περίοδο για την σύναψη νέων συνεργασιών, σας προσφέρει η παραμονή του Δία στο ζώδιο σας. Αν είστε σε ικανοποιητική σχέση, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο, ενώ όσοι είστε μόνοι σας, μπορεί μέσα σε μια νέα γνωριμία, να βρείτε την αρχή μιας ερωτικής σχέσης.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 3ο σας οίκο, εδραιώνει τον έρωτα και την αγάπη στην ζωή σας. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα αυξάνεται και σας δίνει την δυνατότητα να εκφράσετε με σαφήνεια, τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, παρασύροντας την σχέση σας σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Αν είστε μόνοι σας, οι γνωριμίες αυτής της περιόδου θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον 4ο σας οίκο, σας βγάζει βαθιές αλλαγές καθώς και σκέψεις για το πώς θα μπορέσετε να αλλάξετε τις συνθήκες στο σπίτι σας. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις αυξάνονται και σας πιέζουν έντονα. Αναζητάτε τον τρόπο να τις περιορίσετε και να βάλετε τις σχέσεις σας με τα άλλα μέλη της οικογένειας σας, σε πιο πρακτικές βάσεις.

 

Ο Ερμής από τις 8 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 5ο σας οίκο, βγάζει την έκφραση των συναισθημάτων σας, ως προς το αγαπημένο σας ταίρι. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή, γιατί θα έχετε μια τάση εξιδανίκευσης της σχέσης σας, που μπορεί να σας δημιουργήσει απογοήτευση. Η νοσταλγία παλαιότερων όμορφων περιόδων θα σας σπρώξει να κάνετε προσπάθειες προκειμένου να τις ξαναζήσετε.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς και η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου, στον 6ο σας οίκο, σας βγάζει τον ειδυλλιακό έρωτα, πιθανόν και στον χώρο εργασίας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς δίνει ηρεμία στις σχέσεις σας, με συναδέλφους και καλή διάθεση για προσεκτική και αποδοτική εργασία. Αν υποβόσκει ερωτική διάθεση με συνάδελφο, τώρα είναι η περίοδος που θα εκδηλωθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα και σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας συνετίζει στα επαγγελματικά σας. Αν το προηγούμενο διάστημα έχετε λάβει σωστές αποφάσεις, τώρα θα ανταμειφθείτε, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, ώστε να ταιριάξουν με τα προσόντα σας και να προσπαθήσετε περισσότερο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και σας βγάζει νέους έρωτες, πολλά υποσχόμενους. Η Νέα Σελήνη σε κάνει δημιουργικό και ευχάριστο και μια νέα γνωριμία αυτής της περιόδου, αν είστε μόνοι σας, μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ σοβαρή σχέση με κατάληξη τον γάμο. Αν βρίσκεστε σε σχέση, τώρα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας και θα απαιτήσετε την προώθηση της σχέσης σας, σε επισημοποίηση.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας σπρώχνει να τα αντιμετωπίσετε με σύνεση και μεθοδικότητα. Θα έχετε οικονομικές δυσκολίες, αλλά παράλληλα και ευκαιρίες για εξέλιξη και αύξηση των εισοδημάτων σας. Η διαχείριση των πόρων σας, με οργάνωση και σύνεση, θα είναι το όπλο σας, ώστε αυτή η δύσκολη περίοδος να περάσει με θετικά αποτελέσματα.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, καθώς και η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 26 Φεβρουαρίου, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει τον παθιασμένο έρωτα. Η θέση του Ποσειδώνα κάνει την ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα και συνειδητοποιείτε τις μεγάλες απολαύσεις που σας προσφέρει η σχέση σας. Αν είστε μόνοι σας, η αναζήτηση του ιδανικού έρωτα συνεχίζεται και έχετε πολύ καλές πιθανότητες να τον βρείτε αυτήν την περίοδο. Η Αφροδίτη βγάζει την ρομαντική σας πλευρά στην επιφάνεια και διευκολύνει την αναζήτηση σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, καθώς και ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό από τις 4 Φεβρουαρίου, στον 6ο σας οίκο, βγάζει τον δυναμισμό σας στην δουλειά και εποικοδομητικές αλλαγές. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 6ο σας οίκο, βελτιώνει τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και αυξάνει την παραγωγικότητα σας. Η δημοφιλία σας, μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον αυξάνεται. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού δίνει πρωτοτυπία και ευρηματικότητα στις επιλογές σας και ο Άρης ολοκληρώνει τα δώρα αυτής της περιόδου, χαρίζοντας δημιουργικότητα και ανεξάντλητη όρεξη για δουλειά.

 

Ο Δίας στον Ζυγό και στον 12ο σας οίκο, τον οίκο των κρυμμένων καταστάσεων και του εσωτερικού ψυχισμού σας, σας προστατεύει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο Δίας από τον Ζυγό, σε βοηθά να απομακρύνεις από κοντά σου, πρόσωπα που εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη και βελτιώνουν την διαίσθηση σου, προκειμένου να ισορροπήσει η προσωπικότητα σου, με κρυφές επιδιώξεις που σας καθιστούν αβέβαιους, αποφεύγοντας τα ψυχολογικά προβλήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ξυπνά μνήμες για το τι δεν πήγε καλά και καλείστε να διορθώσετε τυχόν λάθη. Αλλαγές σε όλα όσα σας έχουν προκαλέσει προβλήματα, είναι ο στόχος σας αυτήν την περίοδο, πράγμα που θα φέρει πραγματοποίηση πολλών από τους μεγάλους σας στόχους.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και δίνει νέα ξεκινήματα στο σπίτι σας, καθώς θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας. Αυτήν την περίοδο θα ξεκινήσετε τις διαδικασίες για μια σοβαρή ανακαίνιση της κατοικίας σας, ή ακόμη και της μετακίνησης σας σε νέα. Το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι θετικό, γιατί ο σκοπός σας είναι να κάνετε την διαβίωση σας πιο άνετη και ευχάριστη.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, βγάζει ότι έφθασε η ώρα της προσωπικής σας ωρίμανσης. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος, για να αποφασίσετε με ωριμότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τους νέους σας στόχους και να δραστηριοποιηθείτε για να τους επιτύχετε. Αν βλέπετε με επιπολαιότητα ορισμένα από τα προβλήματα σας, τώρα είναι η ώρα να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, σας βγάζει βαθιές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσετε προκειμένου να ανεβάσετε τα οικονομικά σας. Έχετε ήδη καταλάβει ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να τις εφαρμόσετε και να οδηγήσετε τα εισοδήματα σας σε αύξηση. Μετά από μια περίοδο ύφεσης τώρα έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε την κατάσταση και να οδηγηθείτε σε ανάκαμψη.

 

Ο Άρης στον Κριό, ο Ουρανός στον Κριό καθώς και η Αφροδίτη στον Κριό από τις 4 Φεβρουαρίου και στον 5ο σας οίκο, βγάζουν αντιπαραθέσεις και ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σας. Αποφασισμένοι να βάλετε τάξη στα αισθηματικά σας, θα είστε αυτήν την περίοδο. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί οι σχέσεις που θα αντέξουν αυτό το ξεκαθάρισμα, σας οδηγούν κατ” ευθείαν σε μια ευτυχισμένη με πολλές προοπτικέ περίοδο. Οι σχέσεις που δεν θα συνεχιστούν μετά από το ξεκαθάρισμα, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναζητήσετε την ευτυχία σε άλλη σχέση, χωρίς να αναλώνεστε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 11ο σας οίκο, σας δείχνει ότι όλοι οι στόχοι σας είναι σε πορεία πραγματοποίησης. Πολύ ευνοϊκή η θέση του Δία για το ζώδιο σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις βελτιώνονται και οι νέες γνωριμίες και οι νέες συνεργασίες, που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια ολοκληρώνονται αυτήν την περίοδο και ξεκινάτε καινούργια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας προβληματίζει για μια κρυφή ή παράλληλη σχέση που έχει αναστατώσει την ζωή σας. Αν είστε μόνοι σας θα υπάρξουν διάφοροι πειρασμοί στην ερωτική σας ζωή, στους οποίους μπορείτε να υποκύψετε ή όχι ανάλογα με την διαίσθηση σας. Αν είστε δεσμευμένοι, πριν υποκύψετε σε κάποιο παράνομο δεσμό συνυπολογίστε την πιθανότητα να αποκαλυφθεί.

 

Στις 26 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, καθώς νέες προκλήσεις φαίνονται στα ερωτικά σας. Καλή επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά, που θα σας φέρει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είστε μόνοι σας ένας νέος έρωτας μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογική σας κατάσταση και να σας οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη κατάληξη. Αν είστε σε σχέση, η βελτίωση της μπορεί να σας φέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου και σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, βγάζει αλλαγές στην προσωπικότητα σας. Αλλαγές ευχάριστες και δυσάρεστες πρόκειται να συμβούν υπό την επίδραση του Πλούτωνα, που ασφαλώς θα σας κάνουν δυνατότερους και πιο ευέλικτους με βαθιές αλλαγές στην προσωπικότητα σας..

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 10ο σας οίκο, τον οίκο των επαγγελματικών σας, βγάζει άνοδο και τύχη. Εξαιρετική η θέση του Δία για την καριέρα σας. Η σχέση σας με υψηλόβαθμους συναδέλφους σας, πηγαίνουν πολύ καλά και μια προαγωγή είναι πολύ πιθανή. Αν είστε επιχειρηματίας, νέες συνεργασίες είναι πιθανό να φέρουν ανάπτυξη και νέα κέρδη.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 26 Φεβρουαρίου, στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει ειδυλλιακό έρωτα. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα, μεγαλώνει και σας βοηθά να προβάλετε τις ιδέες σας, να ολοκληρώσετε εκκρεμείς συμφωνίες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το επαγγελματικό αλλά και με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Νέες ερωτικές σχέσεις, με πολύ καλές προοπτικές, εμφανίζονται υπό την επίδραση του Ερμή και της Αφροδίτης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 8 έως τις 25 Φεβρουαρίου, στον 2ο σας οίκο, βγάζει άνοδο στα οικονομικά σας, κάτω από το πρίσμα οργανωμένου σχεδίου. Αυτήν την περίοδο θα είστε πολύ κινητικοί και πολυπράγμονες και με την βοήθεια της έμπνευσης και της φαντασίας σας, θα οδηγηθείτε σε νέες δραστηριότητες και συνεργασίες, με πολλαπλά οφέλη στα οικονομικά σας. Οργανώστε τον χρόνο σας, προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε πράξη, όλα όσα σχεδιάζετε στο μυαλό σας.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα και σας επηρεάζει , σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει αντιπαραθέσεις με το αγαπημένο σας ταίρι, καθώς και θέματα σχετικά με συνεργασίες. Υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που σας υπονομεύουν και αυτήν την περίοδο θα δείξουν τις διαθέσεις τους. Ένα ξεκαθάρισμα είναι αναγκαίο, προκειμένου να ξέρετε σε ποιους μπορείτε να βασιστείτε για τα επόμενα βήματα σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα εκεί θα βρείτε την συμπαράσταση που θα χρειαστείτε.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και βάζει νέες βάσεις στα οικονομικά σας. Η περίοδος είναι κρίσιμη και πρέπει να κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσετε σταθερότητα στα εισοδήματα σας. Εάν μια δεύτερη δουλειά, είναι μέσα στις δυνατότητες σας, ίσως είναι η στιγμή να αποφασίσετε να την επιδιώξετε τώρα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείτε θα έχετε σημαντικά πρόσθετα έσοδα.

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 8 έως τις 25 Φεβρουαρίου, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει σκέψεις με ωριμότητα και σύνεση. Η διέλευση του Ερμή, θα σας δώσει αυξημένη ικανότητα για την αξιολόγηση των καταστάσεων που θα σας παρουσιαστούν. Ακόμη με την σύνεση που σας διακρίνει αυτήν την περίοδο, επανεξετάστε υποθέσεις για τις οποίες είχατε λάβει αποφάσεις την προηγούμενο περίοδο και μοιάζουν να μην προχωρούν ικανοποιητικά.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 9ο σας οίκο, σας βγάζει δίψα για μόρφωση, καθώς και μακρινά ταξίδια, με σκοπό την εξέλιξη σας. Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντες, να καταλάβετε καλύτερα τον κόσμο και να αναζητήσετε μια καλύτερη ζωή. Η επιδίωξη σας για βελτίωση της επαγγελματικής σας ικανότητας, μπορεί να σας οδηγήσει σε αναζήτηση πρόσθετων γνώσεων, με σεμινάρια, συνέδρια ή και πρακτική εξάσκηση, που μπορεί να σας οδηγήσουν και σε ένα μακρινό ταξίδι.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, ο Άρης στον Κριό και η Αφροδίτη στον Κριό από τις 4 Φεβρουαρίου, στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει ξαφνικό και κεραυνοβόλο έρωτα. Τα επαγγελματικά σας, σας απασχολούν σοβαρά, αλλά τώρα πρέπει να εξασφαλίσετε χρόνο για την προσωπική σας ζωή, που θα έχει πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό και κοινωνικό τομέα. Θα είστε πολύ ελκυστικοί αυτήν την περίοδο και χρειάζεται, απλώς να αφεθείτε ανοικτοί στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, καθώς και ο Ερμής στον Αιγόκερω έως τις 7 Φεβρουαρίου, στον 12ο σας οίκο, σας βγάζει σκέψεις για κρυφό έρωτα και σας αναστατώνει. Ο Πλούτωνας σας σπρώχνει σε ενδοσκόπηση, που είναι δυνατό να ξεθάψει κάποιον παλιό έρωτα που σας έχει μείνει απωθημένο. Αυτό δεν είναι κακό γιατί θα πρέπει να εξαντλήσετε το θέμα προκειμένου να πάτε παρακάτω και να ηρεμήσετε. Αντιμετωπίστε λοιπόν, όποια τέτοια θέματα σας προκύψουν με ειλικρίνεια και όλα θα πάνε καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος – έκλειψη σελήνης πραγματοποιείται στην 22ο του Λέοντα και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή ξυπνά μνήμες για το τι δεν πήγε καλά, σε ότι αφορά την καθημερινότητα σας και πρέπει να το αλλάξετε. Αλλαγές τόσο στην εμφάνιση σας, όσο και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε πράγματα και καταστάσεις, θα προκύψουν στην προσπάθεια σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Η ανάγκη εκμετάλλευσης των ταλέντων και των ικανοτήτων σας, θα γίνει επιτακτική αυτήν την περίοδο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο των Ιχθύων και στο ζώδιο σας και βγάζει αλλαγές στην προσωπικότητα σας και τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Στην ουσία συνεχίζονται οι αλλαγές που ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της Πανσελήνου. Η ενέργεια, ο ενθουσιασμός σας και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται και δρομολογούν λύσεις για όποιο πρόβλημα σας παρουσιαστεί, με αποτέλεσμα την επιτυχία των στόχων σας.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς και η Αφροδίτη στους Ιχθείς έως τις 3 Φεβρουαρίου, καθώς και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 26 Φεβρουαρίου, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας δείχνει τον τρόπο ώστε να σκέφτεστε με διαφορετική χροιά, για να επιτύχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Μεταβολές στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να επιτύχετε τους στόχους σας, θα συμβούν όσο ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς, μια και ο τρόπος που θα σκέπτεστε θα είναι διαφορετικός. Η Αφροδίτη σας κάνει ευαίσθητους και συναισθηματικούς, με αποτέλεσμα η ελκυστικότητα σας να αυξάνεται κατακόρυφα. Ο Ερμής σας χαρίζει καλή επικοινωνία και σας βοηθά να πείσετε, όποιους χρειάζεται, προκειμένου να κάνουν αποδεκτά τα σχέδια σας και να σας βοηθήσουν για την υλοποίηση τους.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 8ο σας οίκο, αυξάνει τα κεφάλαια σας και επεκτείνει τα χρηματικά σας περιθώρια. Τα οικονομικά σας, περνούν σε πρώτο πλάνο αυτήν την περίοδο. Ανέλπιστα έσοδα, φτάνουν στα χέρια σας από το «πουθενά» και σας βοηθούν να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Το «πουθενά» μπορεί να είναι κάποιο λαχείο, κάποια κληρονομιά, ή κάποια παλιά χρέη, που δεν ελπίζατε πια να εισπράξετε. Κοιτάξτε να τα αξιοποιήσετε όσο το δυνατό καλύτερα.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 4 Φεβρουαρίου, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό, βγάζουν για σας ξαφνικά εισοδήματα. Τα εισοδήματα σας αυξάνονται με ευκολία, αλλά μαζί αυξάνεται και η διάθεση σας για σπατάλες. Συγκρατηθείτε και χρησιμοποιείστε τα νέα έσοδα, για να δημιουργήσετε ένα απόθεμα που θα σας βοηθήσει όταν οι καταστάσεις δεν θα είναι τόσο ευνοϊκές για σας.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο, σας δείχνει ποιες συνεργασίες είναι ευνοϊκές για την κοινωνική σας άνοδο. Θα απομακρύνετε τις μπερδεμένες σχέσεις και θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί που αξίζει να είστε. Μετά από αυτό, θα είναι εύκολο να αποφασίσετε ποιες από τις σχέσεις σας είναι επιπόλαιες και άνευ αξίας και ποιες πραγματικά είναι ωφέλιμες και σας κάνουν καλύτερους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 9.625 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την Αντιγόνη Στάμου.
Ταρώ Φεβρουαρίου
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aquarius Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Υδροχόο; - Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε με ένα μια λέξη τους Υδροχόους αυτή θα ήταν η λέξη καινοτομία. Αγαπάνε οτιδήποτε Περισσότερα... Περισσότερα...
mousiki Τα μουσικά ακούσματα των ζωδίων - Η προτίμηση στην μουσική είναι ένα θέμα υποκειμενικό και έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους στην ζωή του καθενός. Περισσότερα... Περισσότερα...
onion-919351_960_720 Πως θα καταλάβεις ότι ένας Τοξότης σε απατά; - Ανεξάρτητος και δραστήριος ο Τοξότης είναι πολύ εύκολο να σε απατήσει αν δεν του αφήσεις την ελευθερία που πραγματικά Περισσότερα... Περισσότερα...
capricorn Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Αιγόκερω; - Η ζωή όλων στη δουλειά μπορεί να γίνει ευκολότερη αν καταλάβεις το χαρακτήρα των ανθρώπων που συνεργάζεσαι καθώς με Περισσότερα... Περισσότερα...