Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας

 

ΚΡΙΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην 22ο του Καρκίνου και σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας τονίζει, ότι πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να αλλάξετε επειγόντως θέματα οικογενειακά. Από το ζώδιο του Καρκίνου η Πανσέληνος σας σπρώχνει να επανεξετάσετε, τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας και τον τρόπο που εκείνοι στηρίζουν εσάς. Χρειάζεται να ενεργοποιηθείτε, προκειμένου να βρείτε, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, ώστε και εσείς να καλύπτετε τις συναισθηματικές τους ανάγκες και εκείνοι να αντιλαμβάνονται και να σας υποστηρίζουν στην κάλυψη των δικών σας αναγκών.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και σας δίνει νέα ώθηση για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Μετά την συγκίνηση που σας έστειλε η Πανσέληνος από τον Καρκίνο, η Νέα Σελήνη σας καλεί στον ρεαλισμό και στην προσπάθεια, για επίτευξη των στόχων σας. Ανοίξτε το μυαλό σας, σε ιδέες που προχωρούν πέρα από τις συμβατικές και συνηθισμένες, προκειμένου να πετύχετε πρωτοτυπία και ανανέωση στον τρόπο που ακολουθείτε για την πρόοδο σας. Απρογραμμάτιστα ταξίδια θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

 

Ο Ερμής από τις 2 Ιανουαρίου κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου και ορθοδρομεί στις 8 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Τοξότη. Από τις 13 Ιανουαρίου βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω έως το τέλος Ιανουαρίου. Στην ανάδρομη πορεία του Ερμή πρέπει να είστε προσεκτικοί, στην υπογραφή συμβολαίων, και γενικά σε ότι έχει σχέση με γραπτές συμφωνίες. Κατά την παρουσία του Ερμή στον Τοξότη, αυξάνεται η διάθεση σας για νέες γνώσεις και συναναστροφή με άτομα που ανοίγουν τους ορίζοντες σας.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 4 Ιανουαρίου έως τα τέλη του μήνα και στον 12ο σας οίκο, σας βγάζει κρυφές σχέσεις καθώς το πάθος υπερτερεί. Το πάθος που βάζει στην ζωή σας η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, θα σας οδηγήσει είτε στην επανασύνδεση με κάποια σχέση που νοσταλγείτε, είτε στην κατ” αποκλειστικότητα απασχόληση με τον σύντροφο σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας απελευθερώνει από τα κακώς κείμενα. Η θέση του Ουρανού σας σπρώχνει να φτιάξετε την σχέση σας με τον εαυτό σας, ανατρέποντας συνήθειες και καταστάσεις που σας κάνουν κακό. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 29 Ιανουαρίου σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει γοητεία και ομορφιά. Η ανάγκη να μοιραστείτε με τον σύντροφο σας τα πάθη και τις επιθυμίες σας, αυξάνεται και η θέση της Αφροδίτης σας δίνει όλα τα απαραίτητα όπλα για να τον προσελκύσετε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ωθεί σε μοιραίες συναντήσεις, καθώς ο έρωτας χτυπά την πόρτα σας. Τα συναισθήματα σας απογειώνονται, κατά την διάρκεια της Πανσελήνου. Διασκεδαστικές συνευρέσεις με συγγενείς και φίλους, καθώς και το κυνήγι του ερωτισμού, είναι το κύριο μέλημα σας, αυτήν την περίοδο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, για να μην αφήσετε τις ευκαιρίες, που σίγουρα θα σας παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και σας προτρέπει για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Όλα θα πάνε καλά με την θετική ενέργεια που βγάζετε και το πείσμα σας για επιτυχία. Η επαγγελματική σας κατάσταση, σας απασχολεί έντονα και πρέπει να επικεντρωθείτε στην οργάνωση και τον προγραμματισμό των ενεργειών σας, προκειμένου να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Η σκληρή προγραμματισμένη εργασία, είναι το μεγάλο σας όπλο.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 6ο σας οίκο, σας δίνει εύνοια και επεκτατική πορεία στην δουλειά σας. Μια πολύ δημιουργική περίοδος της ζωής σας, έχει ήδη ξεκινήσει και οι επαγγελματικοί σας στόχοι, επιτυγχάνονται, ένας προς έναν. Αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα, σχετικές με τον τρόπο εργασίας σας, τώρα άρχισαν να αποδίδουν και σας σπρώχνουν μπροστά. Μην διστάσετε να κάνετε αλλαγές προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 8ο σας οίκο, σταθεροποιεί τα κεφάλαια σας και σας δίνει ωριμότητα για την διαχείριση των πόρων σας. Ίσως υπάρξει κάποια περίοδος με οικονομική δυσπραγία, που θα σας βοηθήσει να δείτε το χρήμα με διαφορετικό μάτι και θα σας κάνει περισσότερο υπεύθυνους στην διαχείριση των χρημάτων σας. Αυτήν την περίοδο θα επιδιώξετε και το ξεκαθάρισμα, υποχρεώσεων που μπορεί να έχετε προς τρίτους, καθώς και κληρονομικών θεμάτων.

 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις αρχές του μήνα, έως τις 3 Ιανουαρίου, στον 10ο σας οίκο, σας ανεβάζει την διάθεση για να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα. Άνοδος στα εισοδήματα σας και κέρδη, μπορεί να είναι το αποτέλεσμα αυτής της πορείας. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και η καλλιέργεια κοινωνικών σχέσεων αυτήν την περίοδο, μπορεί να αποδειχθεί, εξαιρετικά ωφέλιμη για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

Ο Άρης στον Κριό από τις 29 έως τα τέλη Ιανουαρίου, στον 12ο σας οίκο, σας βγάζει εσωτερική ένταση, που θα μεταβληθεί σε θετική ενέργεια. Η επιτυχία θα γίνει δική σας, αν μάθετε να κατευθύνετε την ενέργειά σας, σε πράγματα που βελτιώνουν την ζωή σας και ταυτόχρονα να αναπτύξετε υπομονή, συμπόνια και κατανόηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου και σας ωθεί να κάνετε σχέδια, με στόχο την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Έχουν μαζευτεί πολλές οικονομικές εκκρεμότητες και κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε την διεκπεραίωση μερικών από αυτές. Είναι καλό να κάνετε σχέδια, αλλά σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, αν τα σχέδια αυτά δεν ολοκληρωθούν, δεν πρέπει να απογοητευτείτε αλλά ξαναπροσπαθήσετε.

 

Στις 28 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και σας σπρώχνει να φιλοσοφήσετε περισσότερο τα θέματα που εκτυλίσσονται γύρω σας και να αναζητήσετε λύσεις. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα, από άλλη γωνία και με διαφορετική προοπτική, προκειμένου να είστε περισσότερο αντικειμενικοί στις εκτιμήσεις σας, ώστε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στον 10ο σας οίκο, σας βγάζει τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες σαν επάγγελμα. Ο Ποσειδώνας σας σπρώχνει να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό για τα επαγγελματικά σας και η καλύτερη εξέλιξη θα είναι να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, πράγματα που αγαπάτε και μπορείτε να ασχολείστε πολύ μαζί τους χωρίς να νοιώθετε καταπίεση.

 

Ο Άρης στους Ιχθείς έως τις 28 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 4 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και στον 10ο οίκο σας, σας βγάζουν ένα νεφέλωμα, που σας ωθεί σε νέες δημιουργίες και σας δίνει δυναμικότητα στην δουλειά σας. Ο αγώνας που έχετε καταβάλλει, τώρα θα βρει την δικαίωση του. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθείς μπορεί να σας φέρει, μια πολλή καλή προσφορά εργασίας ή μια προαγωγή στην δουλειά που ήδη κάνετε. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να δείτε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης σας, να μεγαλώνει σταδιακά και να αυξάνει το πελατολόγιο της.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει ειδυλλιακούς έρωτες που ίσως καταλήξουν και σε γάμο. Το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ, είναι κινητήριοι μοχλοί για σας αυτήν την περίοδο. Είναι πολύ πιθανή είτε η δημιουργία μιας σχέσης με μεγάλες προοπτικές είτε η απόφαση για δημιουργία οικογένειας με την σχέση που ήδη έχετε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 7ο σας οίκο, μονιμοποιεί τις συνεργασίες σας και εδραιώνει τον γάμο σας. Ο Κρόνος από τον Τοξότη σας κάνει να δείτε σοβαρά τις σχέσεις σας, να απορρίψετε όποιες δεν σας ικανοποιούν πια και να προστατέψετε και εξελίξετε, όποιες έχουν καλές προοπτικές και σας ανεβάζουν. Νέοι συνεταιρισμοί, μπορεί να είναι επιτυχείς, αν γίνουν με περίσκεψη και αφού πρώτα διαπιστωθεί η αξιοπιστία των νέων συνεργατών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου, στο ζώδιο σας και σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε προβληματισμούς, για το τι δεν πήγε καλά στην ζωή σας και τι πρέπει να διορθώσετε για να βάλετε νέες βάσεις. Είναι επείγον να κάνετε έναν απολογισμό των πρόσφατων ενεργειών σας και αν κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις, όλα θα πάνε καλά.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και ανεβάζει την φιλοσοφική σας διάθεση. Το κάθε τι που συμβαίνει γύρω σας, σας απασχολεί σοβαρά και ψάχνετε τις κοινωνικές επιπτώσεις του, όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για το καλό της κοινωνίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να προκύψουν, από την μεγάλη σας διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Από τις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι ανάδρομος και ορθοδρομεί στις 8 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Τοξότη. Προσοχή στις συμφωνίες και τις υπογραφές. Η αναδρομικότητα του Ερμή, φέρνει πολλές φορές καθυστερήσεις και δυσκολίες, κυρίως στις γραπτές συμφωνίες, επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα τυπικά, προκειμένου οι συμφωνίες που συζητάμε να πραγματοποιηθούν τελικά. Στην συνέχεια από τον Τοξότη, ο Ερμής δημιουργεί μια δυσκολία στην επικοινωνία, οπότε χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή και φιλονικίες ακόμα.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω καθώς και ο Ερμής στον Αιγόκερω, στο απέναντι από σας ζώδιο, σας βγάζει βαθιές αλλαγές σε συνεργασίες ή και στον γάμο σας. Όλες οι συνεργασίες πρέπει να κριθούν ανάλογα με την αποδοτικότητα και την χρησιμότητα τους. Είναι σίγουρο ότι συνεργασίες που δεν έχουν αποδώσει, είναι ώρα να αντικατασταθούν με άλλες περισσότερο ωφέλιμες και προσοδοφόρες. Η ερωτική σας ζωή, θα σας απασχολήσει σοβαρά, φέρνοντας διορθωτικές αλλαγές στις σχέσεις σας ή τον γάμο σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό και τον 10ο σας οίκο, σας βγάζει ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Μια περίοδος επαγγελματικής ανασφάλειας σας περιμένει, αφού στον χαρακτήρα σας δεν ταιριάζουν οι αλλαγές, αλλά ο Ουρανός από τον Κριό σας σπρώχνει σε δραστικές μεταβολές στην επαγγελματική σας ζωή. Πάντως ο χρόνος είναι με το μέρος σας και ότι χρειάζεται μπορεί να γίνει με σύνεση, ώστε στο τέλος να είναι ωφέλιμο.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 4 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθείς έως τις 28 Ιανουαρίου και στον 9ο σας οίκο, σας βάζει σε φιλοσοφική διάθεση. Η θέση του Ποσειδώνα είναι πολύ ευνοϊκή για τους Καρκίνους και δημιουργεί συνθήκες για την πνευματική σας εξέλιξη. Ο Άρης από την ίδια θέση σας σπρώχνει να μάθετε καινούργια πράγματα, με όλους τους τρόπους. Η Αφροδίτη πάλι σε βοηθά να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΛΕΩΝ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου, και σας βάζει σε εσωτερικούς προβληματισμούς, καθώς έρχεστε σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σας, για το πώς πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που σας απασχολούν για να έρθει το καλύτερο για σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε αυτήν την κατάσταση, είναι να βρίσκεστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να ζητάτε την γνώμη τους για πράγματα που τους αφορούν και να μην προσπαθήσετε να πάρετε μόνος σας αποφάσεις, που χρειάζονται και την συγκατάθεση των άλλων.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και φέρνει ανανέωση στον γάμο σας, καθώς και σε συνεργασίες που έχουν βαλτώσει. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές, χρειάζεται όμως προσοχή στην επιλογή των συνεργατών. Λόγω του χαρακτήρα σας αγαπάτε πολύ την οικογένεια σας και δίνετε τα πάντα για τους φίλους σας, προσέξτε όμως την τάση που έχετε για συνεχή επιβεβαίωση και αναγνώριση από τους γύρω σας, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει έρωτα με ασύλληπτο πάθος. Η παρουσία του Δία στον Ζυγό σας φέρνει σημαντικές ευκαιρίες. Μέσα από τυχαίες συναντήσεις είναι πιθανό να βγει μια πολύ ερωτική σχέση στην οποία είστε πρόθυμοι να διοχετεύσετε όλο το πάθος που έχετε μέσα σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο, σας σταθεροποιεί μια σχέση που έχετε ξεκινήσει με σοβαρότητα και συντροφικότητα. Το ταίρι σας, σας αγαπά και σας χαρίζει στιγμές μοναδικές. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσετε, αυτήν την καλή περίοδο και να ανταποδώσετε τα πολύ καλά συναισθήματα που λαμβάνετε από τους συντρόφους σας.

 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω, από τις 2 Ιανουαρίου, στον 6ο σας οίκο, σας βγάζει ασυνεννοησία μέσα στην καθημερινότητα σας, καθώς και επιστροφή συντρόφου από το παρελθόν. Μην δίνετε σημασία, προχωρήστε μπροστά, ρίχνοντας το παρελθόν πίσω σας. Η αναδρομή του Ερμή, σίγουρα προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους και πιθανές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν η επιστροφή κάποιου παλιού συντρόφου σας βάζει σε προβληματισμούς και σας ξυπνά νοσταλγία για τις καλές στιγμές που έχετε ζήσει, καλό είναι να θυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους αυτή η σχέση δεν προχώρησε και αν αυτοί οι λόγοι δεν υπάρχουν πια.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον 6ο σας οίκο, σας βγάζει βαθιές αλλαγές στον τρόπο που σκέπτεστε και σας σπρώχνει να ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες. Θα περάσετε μια περίοδο, με εργασιακές δυσκολίες, κυρίως από συναδέλφους, αλλά και με σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. Το σίγουρο είναι ότι όλες οι αναποδιές θα είναι προσωρινές και θα ξαναβγείτε από τις στάχτες σαν τον μυθικό Φοίνικα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου, και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας προωθεί σχέδια που έχετε κατά νου. Υπάρχουν δραστηριότητες που θα θέλατε να είχατε πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν έγιναν γιατί θεωρούσατε ότι δεν είστε έτοιμοι. Κατά την διάρκεια της Πανσελήνου θα νοιώσετε, επιτέλους, αρκετά δυνατοί, για να επιτύχετε την πραγματοποίηση τους, χωρίς παλινωδίες.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη σας δημιουργεί την διάθεση να εμβαθύνετε, περισσότερο τις φιλίες και τις συνεργασίες, δημιουργώντας ένα νέο περιβάλλον στην καθημερινότητα σας, που γίνεται πλέον περισσότερο χαρούμενη και διασκεδαστική.

 

Ο Ποσειδώνας και ο Άρης έως τις 28 Ιανουαρίου, καθώς και η Αφροδίτη από τις 4 Ιανουαρίου, στο απέναντι από σας ζώδιο, εκείνο των Ιχθύων, σας βάζουν σε διαδικασία σκέψης για την εξέλιξη του γάμου σας και των συνεργασιών σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, σε σπρώχνει να αναζητήσεις την τελειότητα τόσο στο ταίρι σας, όσο και στις συνεργασίες σας. Επειδή η τελειότητα, απλά δεν υπάρχει, περιορίστε τις απαιτήσεις σας, προκειμένου να αποφύγετε απογοητεύσεις και δυσαρέσκεια. Η αναζήτηση θα εξελιχθεί θετικά, αν η λογική πρυτανεύσει στις απαιτήσεις σας από τους άλλους.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας δίνει ευκαιρίες για επέκταση. Αν περιμένετε κάποια προαγωγή, η παρουσία του Δία στον Ζυγό, δίνει τις μεγαλύτερης πιθανότητες να πραγματοποιηθεί τώρα. Ακόμη μια πολύ προσοδοφόρα συνεργασία, θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα δώσει σημαντική αύξηση στα εισοδήματα σας. Γενικά η περίοδος αυτή, είναι πολύ ευνοϊκή για την ανάπτυξη των οικονομικών σας και την πραγματοποίηση των οικονομικών σας στόχων.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω, στον 5ο σας οίκο, σας βγάζει βαθιές αλλαγές στα αισθηματικά σας και το πάθος σας φουντώνει. Ο Ερμής σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και ο Πλούτωνας σας σπρώχνει να κάνετε την ζωή σας ευχάριστη και διασκεδαστική. Το αποτέλεσμα είναι να γίνουν οι σχέσεις σας, περισσότερο παθιασμένες ή να συναντήσετε το επιθυμητό σας ταίρι αν είστε μόνοι σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, στον 8ο σας οίκο, σας βγάζει ξαφνικές απώλειες σε κεφάλαια. Μεταβολές στο οικονομικό περιβάλλον, θα προκαλέσουν νέες οικονομικές υποχρεώσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας και θα μειώσουν τα διαθέσιμα κεφάλαια σας.

 

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει καρμικά γεγονότα. Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο, εξειδικεύει την προσωπικότητα σας. Θα ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και θα γίνετε πιο πρακτικοί και λογικοί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου και σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Προβλέπονται αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Έχετε μεγάλη διάθεση να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και κατά την διάρκεια της Πανσελήνου θα επιχειρήσετε να δράσετε, χωρίς να μπορούν να σας συγκρατήσουν αντιδράσεις τρίτων.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και σας φέρνει μεγάλο έρωτα, γεμάτο πάθος. Πολύ ευνοϊκή η θέση της Νέας Σελήνης για τους Ζυγούς, βοηθά την εξέλιξη των αισθηματικών σας επιδιώξεων, σε ανώτερο επίπεδο, βοηθά αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση, να απολαύσουν την ένταση και το πάθος της, ενώ δημιουργεί, για εκείνους που είναι μόνοι τους, την ευκαιρία για δέσμευση σε μια πολύ όμορφη σχέση.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει σταθερότητα στα ερωτικά σας και μόνιμη σχέση. Η επικοινωνία σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε βελτιώνεται και σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες, οδηγώντας τις σχέσεις σας σε σταθερότητα και εξασφαλίζοντας τα καλύτερα συναισθήματα τους. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτήν την περίοδο, είναι δυνατό να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες και σημαντικές.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας δίνει ομορφιά και επεκτατική πορεία. Ο Δίας περνά από το ζώδιο σας και βελτιώνει τις προοπτικές σας σε όλα τα επίπεδα. Αν είστε μόνοι σας, σύντομα θα βρεθείτε με ταίρι, ενώ πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για προσωπική εξέλιξη. Καινούργιες συνεργασίες αυτής της περιόδου, θα εξελιχθούν σε κερδοφόρες και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα βελτιωθούν σημαντικά.

 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, έως τις 3 Ιανουαρίου και στον 5ο σας οίκο, τον οίκο των αισθηματικών, σας βγάζει έρωτα με πάθος. Η Αφροδίτη σας βοηθά να δείξετε τα συναισθήματα σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απολαύσετε την ανταπόκριση τους στο πάθος και την αγάπη που νοιώθετε. Αν είστε μόνοι σας, η θετική ενέργεια που αναβλύζει από μέσα σας αυτήν την περίοδο, δεν θα περάσει απαρατήρητη, προσελκύοντας νέες γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, στο απέναντι από σας ζώδιο, σας δίνει αλλαγές σε σχέση με τον γάμο σας, καθώς και νέες συνεργασίες. Οι συμβιβασμοί δεν έχουν πολύ καλές προοπτικές αυτήν την περίοδο. Έτσι αν ο γάμος σας δεν σας ικανοποιεί, είναι πολύ πιθανό να θελήσετε τον τερματισμό του και την αναζήτηση της ευτυχίας αλλού. Απ’ την άλλη μεριά αν έχετε μια αισθηματική σχέση με διάρκεια, που σας ικανοποιεί, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της, είτε με γάμο είτε με άλλον τρόπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει σε σκέψεις για το τι πρέπει να αλλάξετε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας, να προσπαθείτε πάντα να ψυχολογήσετε τους άλλους και να διερευνάτε τις προθέσεις τους, όμως αν πραγματικά θέλετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, θα πρέπει κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, να μπείτε και σε μια διαδικασία αυτοκριτικής.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Είναι πολύ γνωστή, η μεγάλη αγάπη των Σκορπιών προς την οικογένεια τους και η Νέα Σελήνη, τους δίνει την ευκαιρία να την εκδηλώσουν, παραβλέποντας παλαιότερες καχυποψίες και παρεξηγήσεις και οδηγώντας το οικογενειακό περιβάλλον σε ήρεμα νερά.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας δίνει σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Ο Κρόνος φέρνει ζημιές, αλλά και κέρδη στα οικονομικά σας, με τελική κατάληξη μια σταθεροποίηση, που θα γίνει με την βοήθεια σας, ύστερα από την διαφορετική αντίληψη για το χρήμα, που θα αποκτήσετε μέσα από αυτήν την διαδικασία.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω και στον 3ο σας οίκο, αυξάνει το πάθος σας. Είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί δύσκολα αφήνουν τον εαυτό τους να ερωτευθεί, αλλά όταν αυτό συμβεί η σχέση τους ξεχειλίζει από πάθος. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα σας σπρώξει σε ακραίες εκδηλώσεις πάθους, απαιτώντας και την ανάλογη ανταπόκριση από το ταίρι σας.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, από τις 4 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και στον 5ο σας οίκο, τον οίκο των αισθηματικών, αυξάνει την ευαισθησία σας σε θέματα που αφορούν τον σύντροφο σας, αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ο Άρης από τους Ιχθείς αυξάνει το έμφυτο πάθος και την έντονη σεξουαλικότητα σας, βελτιώνοντας το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σας, ή αν είστε μόνοι σας, δημιουργώντας κατάλληλη προδιάθεση για μια νέα ερωτική σχέση.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, στον 6ο σας οίκο, βγάζει ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Ο Ουρανός σας σπρώχνει να κάνετε όποιες αλλαγές χρειάζονται, προκειμένου να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Οι αλλαγές αυτές μπορούν να ξεκινήσουν από την αντικατάσταση των οικιακών σας, με άλλες πιο εύχρηστες και μοντέρνες και να συνεχίσουν με αλλαγές στα πρόσωπα που συντροφεύουν την καθημερινότητα σας, με άλλα περισσότερο διασκεδαστικά ή χρήσιμα για την βελτίωση της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου. Δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ξεκαθαρίζει κληρονομικά θέματα και τονίζει την ανάγκη να είστε πιο ερωτικοί με το ταίρι σας. Είναι γνωστό ότι οι Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια στον έρωτα, αλλά πολλές φορές αυτό σταματάει όταν βρεθούν σε σχέση. Η Πανσέληνος σας θυμίζει την αναγκαιότητα να συνεχίζεται το παιχνίδι συνεχώς. Η τύχη βοηθά τους Τοξότες και η επίλυση κληρονομικών διαφορών δεν πρέπει να σας τρομάζουν.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και υποδηλώνει νέα ξεκινήματα ως προς τα αισθηματικά σας και νέος έρωτας πνέει στον ορίζοντα. Η Νέα Σελήνη σας δίνει άφθονες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που βελτιώνουν την ερωτική σας ζωή και σας βγάζουν από την ρουτίνα. Αν είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ξανά, στην σχέση σας, τις όμορφες συνθήκες που επικρατούσαν κατά το ξεκίνημα σας και ο έρωτας σας θα ξαναφουντώσει.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει σοβαρότητα και ωριμότητα. Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιο σας και σίγουρα θα φέρει την δικαίωση, για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα. Αλλά και οι Τοξότες εκείνοι που δεν έχουν προετοιμάσει τις συνθήκες το προηγούμενο διάστημα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί έχετε όλον τον χρόνο να με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να οδηγήσετε, τα θέματα που σας απασχολούν σε ευτυχή κατάληξη.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω, στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, βγάζει βαθιές αλλαγές στα οικονομικά σας. Ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις, που θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σας, αλλά μόνο προσωρινά γιατί στην συνέχεια με τις κατάλληλες αλλαγές η οικονομική σας κατάσταση θα ισορροπήσει και πάλι. Ο Πλούτωνας σας βοηθά στην ανάκαμψη με νέες ιδέες για την εξόφληση και περιορισμό των υποχρεώσεων σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, βγάζει ξαφνικές αλλαγές στα αισθηματικά σας και σας ανανεώνει από ότι σας έχει κουράσει. Πετάξτε το παρελθόν, αν η επιλογές που έχετε κάνει δεν οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να αποφασίζουμε εγκαίρως, την διακοπή των καταστάσεων που δεν μας ικανοποιούν, προκειμένου να τις αντικαταστήσουμε με άλλες, περισσότερο υποσχόμενες.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 11ο σας οίκο, σας δίνει νέες φιλίες και νέους στόχους που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η θέση του Δία είναι πολύ ευνοϊκή για τους Τοξότες και φέρνει, ευκαιρίες για νέες ωφέλιμες συνεργασίες, ενεργοποίηση των κοινωνικών σχέσεων σας και νέες ιδέες για προώθηση των στόχων σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ξυπνά μνήμες και σας γειώνει για να διορθώσετε θέματα γάμου και συνεργασιών. Η Πανσέληνος σας δίνει το έναυσμα, για να εξομολογηθείτε πράγματα που αφορούν τους ανθρώπους που αγαπάτε και να διορθώσετε παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να δηλητηριάζουν τις σχέσεις σας. Τολμήστε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και σας βγάζει νέα ξεκινήματα και νέους οικονομικούς πόρους. Μην αγχώνεστε και τα βλέπετε όλα βουνό, γιατί στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Τα νέα οικονομικά ξεκινήματα, απαιτούν αυξημένη προσοχή, προκειμένου να εξελιχθούν σε αύξηση πόρων, αλλά οι προβλέψεις είναι καλές και ο καλός χειρισμός από μέρους σας, είναι σίγουρος.

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω και τον Ήλιο σας, βγάζει αλλαγές στην προσωπικότητα σας. Ο Ερμής σας σπρώχνει σε αυτοκριτική και διόρθωση παλαιότερων εσφαλμένων αποφάσεων, ενώ ο Πλούτωνας, σας αναγκάζει να βελτιώσετε τον εαυτό σας, μέσα από διάφορες προκλήσεις. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, νοιώθετε την προσωπικότητα σας να βελτιώνεται και απολαμβάνετε την χαρά της βελτίωσης.

 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έως τις 3 Ιανουαρίου, στον 2ο σας οίκο, βγάζει άνοδο στα οικονομικά σας. Όλα δείχνουν ότι έχετε βάσιμες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας κατά την περίοδο που έρχεται. Είναι πιθανό να προβείτε σε κάποια μη προβλεπόμενα έξοδα, αλλά θα έχετε τους απαραίτητους πόρους για να το κάνετε.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 10ο σας οίκο, σας δίνει εύνοια στα επαγγελματικά σας. Μια προαγωγή είναι πολύ πιθανή αυτήν την περίοδο, ενώ αν έχετε δικιά σας επιχείρηση, θα δείτε την επιρροή της να μεγαλώνει και τα κέρδη της να αυξάνονται. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται και νέες συνεργασίες μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 4 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με τον Άρη στον Ζυγό έως τις 28 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Ζυγό και στον 3ο σας οίκο, σας βγάζει τον ειδυλλιακό έρωτα. Η Αφροδίτη έχει όλη την διάθεση να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Εσείς πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να προσπεράσουν.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας ωθεί και σας προτρέπει, να αγωνιστείτε για μια καλύτερη καθημερινότητα. Μαζεύτηκαν πολλές υποχρεώσεις, που σας αγχώνουν και σας εμποδίζουν να απολαύσετε μια ήρεμη και ευχάριστη καθημερινή ζωή. Προγραμματίστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε την σπατάλη χρόνου σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα και παράλληλα δεν σας προσφέρουν ικανοποίηση.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και στο ζώδιο σας. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στον τρόπο που σκέπτεστε, καθώς και εντυπωσιακές αλλαγές που έχουν να κάνουν με άνοδο στην ψυχολογία σας. Πολύ ευνοϊκή για σας, η Νέα Σελήνη, που σας προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ευνοϊκές συνθήκες που θα βγάλουν τις σκέψεις σας από την μιζέρια και θα σας γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Ο Αφροδίτη στον Υδροχόο έως τις 3 Ιανουαρίου σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας βγάζει εξωτερική ομορφιά και χάρη. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας δίνει αποφασιστικότητα και ελκυστικότητα, για να ικανοποιήσετε την καλή σεξουαλική διάθεση που σας δίνει η Αφροδίτη. Κατάλληλη περίοδος για νέες φιλίες και συνεργασίες και μεγάλη πιθανότητα για έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, στον 3ο οίκο σας, σας βγάζει αλλαγές στα αισθηματικά σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση είναι πιθανό να την επανεξετάσετε, ανάλογα με την ικανοποίηση που σας προσφέρει, ενώ αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανός ένας νέος έρωτας με μεγάλο πάθος. Σε κάθε περίπτωση η ρουτίνα των σχέσεων σας, δεν πρόκειται να διαρκέσει και οι αλλαγές, μεγάλες ή μικρές θα δρομολογηθούν σύντομα.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 9ο σας οίκο, ευνοεί μακρινά ταξίδια και αυξάνει την δίψα σας για γνώση. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σας. Ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή, ανοίγονται μπροστά σας, που μπορεί να προέρχονται είτε από νέες συνεργασίες, που ίσως σας οδηγήσουν σε άλλα μέρη, είτε από νέες σπουδές ή δεξιότητες, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στον 11ο σας οίκο, σας βγάζει ωριμότητα για στόχους που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, σας φέρνει μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων, που έχετε επιλέξει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Σταθερότητα είναι το ζητούμενο και τώρα μπορείτε να την πετύχετε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22ο του Καρκίνου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Πανσέληνος αυτή σας προδιαθέτει για νέες γνωριμίες με έντονο φλερτ. Πολύ καλές προβλέψεις για διασκεδαστική διαβίωση, καθ” όλη την διάρκεια της Πανσελήνου. Νέες γνωριμίες, αλλά και πιθανή επανασύνδεση με φίλους που έχουν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους και τώρα νοιώθετε την ανάγκη για επαναπροσέγγιση. Το φλερτ αποκτά κεντρικό ρόλο στην ζωή σας, αυτήν την περίοδο και αυτό που χρειάζεστε, είναι ο περιορισμός της ευαισθησίας σας και η αποδοχή των ευκαιριών που θα σας παρουσιαστούν.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στην 8ο του Υδροχόου και ανεβάζει την ψυχολογική σας κατάσταση. Δεν κάνετε αρνητικές σκέψεις και η αισιοδοξία σας ανεβαίνει. Καλή περίοδος για σας, μιας και πρόθεση σας είναι να απομακρύνετε καταστάσεις και πρόσωπα, που σας δημιουργούν προβλήματα και σας κάνουν να νοιώθετε μίζερα, χωρίς πραγματική αιτία. Οι θετικές σας σκέψεις αυτής της περιόδου, θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για μια πολύ καλή ανταπόκριση από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, για σχέσεις ωφέλιμες και διασκεδαστικές.

 

Ο Άρης στους Ιχθείς έως τις 28 Ιανουαρίου σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 4 Ιανουαρίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, βγάζει αλλαγές στην προσωπικότητα σας. Ο Άρης από το ζώδιο σας, σας αναγκάζει να σκεφτείτε, μαθήματα που έχετε πάρει από παλιότερες επιλογές και να διορθωθείτε ανάλογα. Η Αφροδίτη από την ίδια θέση, σας βοηθά να αναδείξετε την προσωπικότητα σας να προωθήσετε τα σχέδια σας. Τέλος ο Ποσειδώνας σας σπρώχνει να προβάλετε τα έμφυτα ταλέντα σας και να πορευτείτε με βάση την έμπνευση σας.

 

Ο Δίας στον Ζυγό, στον 8ο σας οίκο, σας φέρνει κεφάλαια εντελώς αναπάντεχα. Χρήματα που μπορεί να προκύψουν από κάποια κληρονομιά, από λαχείο ή και από μια συμφωνία που δεν υπολογίζατε, κινούνται προς το μέρος σας και θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας, καλύπτοντας υποχρεώσεις, που ήταν πολύ δύσκολο να καλυφτούν με τα προγραμματισμένα έσοδα σας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό, στον 2ο σας οίκο, στον οίκο των οικονομικών, σας βγάζει ξαφνικά κέρδη. Όσοι, το προηγούμενο διάστημα, κάνατε προσπάθειες για οικονομική ανάκαμψη, τώρα είναι η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειας σας. Ανατροπές και εκπλήξεις στο οικονομικό περιβάλλον, είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην εποχή μας, αλλά για σας η κατάληξη θα είναι ευνοϊκή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 9.199 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την Αντιγόνη Στάμου.
Ταρώ Ιανουαρίου
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

invention Ποιες εφευρέσεις ταιριάζουν στα ζώδια; - Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σας, χωρίς το κινητό σας ή το αυτοκίνητό σας; Κάποιες μικρές Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_129551231 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Καρκίνο - Ο καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο. Η Σελήνη προικίζει έναν Καρκίνο με τα χαρίσματα της διαίσθησης και της Περισσότερα... Περισσότερα...
egoism (2) Πως δείχνει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του; - Κακό πράγμα ο εγωισμός και μερικοί πεισματάρηδες και εγωιστές του ζωδιακού κύκλου…του δίνουν και καταλαβαίνει!   ΚΡΙΟΣ Ένας γνήσιος Περισσότερα... Περισσότερα...
gamos Γάμος και Αστρα: Ποια ζώδια παντρεύονται από έρωτα; - Για ποια ζώδια το σεξ παίζει βασικό ρόλο για να παντρευτούν; Κάτι γνωστό και χιλιοειπωμένο είναι ότι οι σχέσεις είναι Περισσότερα... Περισσότερα...