Οι διελεύσεις των πλανητών τον Αύγουστο και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Οι διελεύσεις των πλανητών τον Αύγουστο και πώς μας επηρεάζουν – Γράφει η Αντιγόνη Στάμου

Πώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά οι πλανητικές κινήσεις του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ; Η κορυφαία αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τις διελεύσεις των πλανητών και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ζώδιο σας
 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στον 11ο σας οίκο και επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι πιθανό να αναθεωρήσετε κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις και να απογοητευτείτε – Να ξέρετε όμως ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και γρήγορα θα τον καταλάβετε. Έχετε πολλά σχέδια και δυνατότητες για να φτάσετε ψηλά στη ζωή σας κι αυτό το μήνα θα καταφέρετε να πετύχετε κάποιους από τους σημαντικούς σας στόχους. Είστε γεννημένοι ηγέτες και θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, απλά πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνετε ώστε να μην προκαλείτε τις αντιδράσεις των γύρω σας.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 5ο σας οίκο. Καινούρια ξεκινήματα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα καθώς και σταθεροποίηση μιας σχέσης που έχει δοκιμαστεί στον χρόνο, γι” αυτό μην αμφιβάλετε ότι ο έρωτας έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωή σας. Ζήστε με πάθος τις στιγμές που απλόχερα σας χαρίζει το σύμπαν και, εάν αισθάνεστε σίγουροι, μη διστάσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! Τα άστρα είναι με το μέρος σας!
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 26/8 (4ος) σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς και με τον Ήλιο σας και ξαφνικοί έρωτες έρχονται στο προσκήνιο για να σας αναστατώσουν και να σας απογειώσουν. Αγαπάτε με ένα πολύ συναισθηματικό τρόπο και δε διστάζετε να το δείξετε. Είναι αλήθεια ότι δεν δίνετε εύκολα στην καρδιά σας, αλλά όταν το κάνετε, το κάνετε με μεγάλο πάθος. Ξαφνικές αλλαγές, επίσης, προβλέπονται και για την επαγγελματική σας ζωή – αλλαγές που έχουν στόχο την αναβάθμιση της θέσης σας και, φυσικά, του εισοδήματός σας!
 
Η Αφροδίτη στο Λέοντα (5ος) από τις 27/8 έως το τέλος του μήνα σηματοδοτεί ένα πολύ θετικό διάστημα για την αισθηματική σας ζωή. Η γοητεία σας αυξάνεται θεαματικά και θέλετε να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Είστε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και έχετε ανάγκη να σας δείχνουν ότι σας αγαπούν με όλους τους δυνατούς τρόπους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε λίγο είναι να μην φέρεστε υπεροπτικά, εξαιτίας της υπερβολικής σας αυτοπεποίθησης!
 
Ο Ερμής στην Παρθένο (6ος) θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 13/8 – από τη θέση αυτή θα φέρει μπερδέματα και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις υπογραφές σας καθώς και στις μετακινήσεις σας. Το σημαντικό αυτό το διάστημα είναι να οργανωθείτε όσο μπορείτε καλύτερα, να μην λειτουργείτε με επιπολαιότητα και να μην βιάζεστε.
 
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Τοξότη (9ος) μέχρι τις 25 του μήνα, όπου και ορθοδρομεί στο ίδιο ζώδιο. Ο πλανήτης που ταυτίζεται με τους κανόνες και τα όρια, είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες αναβολές σε νομικά θέματα, θέματα σπουδών, ταξιδιών και μετακινήσεων. Μπορεί να προκύψουν οικογενειακές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσετε, για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και, σε καμιά περίπτωση, μην τα παρατήστε!
 
Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό σας οδηγεί σε καινούριους δρόμους και σας απελευθερώνει από ό, τι παλιό και ξεπερασμένο. Προβλέπονται αλλαγές στην προσωπικότητα που όμως θα γίνουν φυσικά κι αβίαστα. Ο Ουρανός είναι η επανάσταση, ο Ήλιος ο σκοπός της ζωής και ο Κριός είναι η περιπέτεια και η παρόρμηση. Καινούρια ξεκινήματα, λοιπόν, στη ζωή σας, που θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες – φροντίστε να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στο 10ο σας οίκο και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε πολύ καλά τι θέλετε να κάνετε. Οι φιλοδοξίες σας είναι μεγάλες και σας ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Μερικές φορές θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην κριτική των άλλων κι αυτό καλά θα κάνετε να το προσέξετε. Να εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί πραγματικά το αξίζετε. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει αύξηση στο εισόδημα, επαγγελματική επιτυχία και υποστήριξη από τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ειδικά από γυναίκες
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 4ο σας οίκο – καινούρια ξεκινήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Προβλήματα που υπήρχαν στις σχέσεις με άλλα μέλη της οικογένειας τώρα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Πολλοί σκέφτεστε να ανακαινίσετε το χώρο σας, να τον βελτιώσετε ή ακόμα και να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να ρυθμίσετε καλύτερα τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν στην ακίνητη περιουσία. Αν χρειάζεστε βοήθεια, να μην διστάσετε να τη ζητήσετε από ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι σε θέση να σας την δώσουν!
 
Ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο (5ος) από τις 12 του μήνα σας ταξιδεύει στο παρελθόν και επανεξετάζετε τις κινήσεις σας όσον αφορά μια ερωτική σχέση που έχει πια τελειώσει. Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονο προβληματισμό για το αν πρέπει ή όχι να δώσετε συνέχεια. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά όλους τους λόγους που οδήγησαν αυτή τη σχέση σε ένα τέλος και να αποφύγετε να λειτουργήστε παρορμητικά.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο (3ος) έως τις 26/8 – η θέση αυτή ενισχύει ιδιαίτερα τη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Η επικοινωνία γίνεται με πολύ θετικούς όρους, θέλετε να φλερτάρετε και έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε με ευκολία τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με κάποιο άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος, το οποίο έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για σας. Επιπλέον το διάστημα αυτό βελτιώνονται θεαματικά οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας, κυρίως τα αδέλφια σας.
 
Στις 27/8 η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα (4ος) και η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια. Η ζεστασιά και η εγκαρδιότητα που σας διακρίνουν, βοηθούν στη δημιουργία μιας αρμονικής κι ευτυχισμένης ατμόσφαιρας στο οικογενειακό περιβάλλον. Έχετε τη διάθεση να ομορφύνετε το χώρο σας, και να κάνετε θετικές αλλαγές για να ευχαριστήσετε τους δικούς σας. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει κάποιο απρόσμενο κέρδος, μέσα από κάποια συνεργασία ή κληρονομιά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να διαχειρίζεστε με προσοχή τα έσοδά σας.
 
Ο Δίας στο Ζυγό, (6ος) όλη τη διάρκεια του μήνα, σας φέρνει τύχη στα επαγγελματικά, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Είστε εργατικοί, συνεπείς και υπεύθυνοι. Οι συνάδελφοί σας, σας εκτιμούν και σέβονται τη γνώμη σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προτείνετε μια καινούρια ιδέα, γιατί τώρα έχετε όλες τις προϋποθέσεις να προχωρήσετε στην πραγματοποίησή της – είπαμε, η τύχη είναι με το μέρος σας!
 
Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό,(11ος) όλη τη διάρκεια του μήνα, σας φέρνει ξαφνικές αλλαγές στου στόχους, που μοιάζει να έρχονται από το πουθενά. Είναι πιθανό να συμμετέχετε σε ομαδικές δράσεις που έχουν στόχο να βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους. Επίσης, αυτό το διάστημα θα ενισχυθούν οι σχέσεις εξ’ αποστάσεως.
 
Ο Άρης στο Λέοντα, (4ος) για όλο τον Αύγουστο σας δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να προστατεύσετε την οικογένεια και τους στενούς σας φίλους. Υπάρχει κάτι βαθιά κρυμμένο μέσα σας, που είναι δύσκολο για τους άλλους να το καταλάβουν. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε δυσαρέσκεια, παρόλο που τα κίνητρά σας είναι καλοπροαίρετα. Έχετε, επίσης, μεγάλη ενέργεια που τη διοχετεύετε σε θέματα σχετικά με το σπίτι, επισκευές και άλλα παρόμοια. Αυτό που δεν σας αρέσει καθόλου είναι να σας πιέζουν για να κάνετε κάτι – θέλετε να λειτουργείτε με το ένστικτό σας και μόνο.
 
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω (9ος) σας επηρεάζει ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να σας κάνει πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους. Έχετε την τάση να βλέπετε ευκολότερα τα αρνητικά, αλλά θα πρέπει να το σταματήσετε γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε μοναξιά. Το θετικό είναι ότι έχετε ισχυρότερη διαίσθηση και επαφή με το υποσυνείδητο καθώς και είναι πιθανό να ολοκληρώσετε σπουδές που τις είχατε αφήσει στη μέση στο παρελθόν – τώρα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στον 9ο σας οίκο και προωθεί όλα τα εκπαιδευτικά και πνευματικά σας σχέδια. Έχετε μια τάση αυτό το διάστημα να θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά που σας ενδιαφέρουν, να κάνετε ταξίδια μακρινά και να γνωρίσετε καινούρια μέρη και καινούριους ανθρώπους. Πολλές καλές εξελίξεις θα συμβούν ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γύρω σας και είναι πολύ καλή περίοδος να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις που εκκρεμούν προς όφελος σας.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 3ο σας οίκο – το διάστημα αυτό οι επικοινωνιακές σας ικανότητες απογειώνοντας και έχετε διάθεση να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι δεσμοί σας με τον οικογενειακό και φιλικό περίγυρο γίνονται στενότεροι και σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές. Ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια, αλλά να ξέρετε ότι όλα γίνονται για το καλύτερο. Εμπιστευθείτε, λοιπόν και αξιοποιείστε στο έπακρο αυτή τη θετική περίοδο.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 26/8 (2ος) σας επιφυλάσσει υπέροχες στιγμές για να μοιραστείτε με το αγαπημένο σας ταίρι. Έχετε δυνατά συναισθήματα και η ανταπόκριση είναι απόλυτη. Αυτή η σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να διαρκέσει, γιατί αισθάνεστε ασφάλεια και δεν αφήνετε κανένα να μπει ανάμεσά σας. Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη και νιώθετε ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή. Εάν δεν είστε σε σταθερή σχέση, θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να απολαύσετε όλες τις χαρές της ζωής!
Από τις 27/8 η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα (3ος) και οι σκέψεις σας στρέφονται στην βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Είστε εργατικοί και υπεύθυνοι και ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάτι δικό σας τώρα. Η φιλόδοξη και ανταγωνιστική σας φύση θα σας βοηθήσει να επιτύχετε, αν το επιχειρήσετε. Μια δυσκολία στη αποταμίευση, θα μπορέσετε να την αποφύγετε αν κάνετε πιο προσεκτική διαχείριση.
 
Ο Δίας στο Ζυγό (5ος) σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και νιώθετε πιο τυχεροί από ποτέ. Ένα φιλόδοξο σχέδιο τώρα μπορεί να μπει σε εφαρμογή, γιατί τώρα έχετε την τάση να παίρνετε ρίσκα και να ξεπερνάτε κάθε αντιξοότητα με ευκολία και αποφασιστικότητα. Η αισιόδοξη συμπεριφορά σας εμπνέει ενθουσιασμό στους ανθρώπους γύρω σας κι εσείς έχετε κάθε διάθεση να μοιραστείτε μαζί τους την καλή σας τύχη. Η ερωτική σας σχέση βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς το ταίρι σας, δεν παύει να σας δείχνει πόσο σας αγαπά και σας θαυμάζει!
 
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς (10ος) φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας και σας βάζει στη διαδικασία να προσδιορίσετε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Αν καταφέρετε να το βρείτε, φροντίστε να το αποδεχτείτε και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, δεν δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι σε ένα γραφείο ή σε μια μόνο δουλειά. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να καταπνίξετε τις μεγάλες ιδέες σας – απλά ίσως χρειαστεί να βάλετε μια καλύτερη προτεραιότητα στις καθημερινές σας ευθύνες.
 
Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο έως τις 12/8 (4ος) και το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στη σφαίρα της οικογένειας. Οι παραδόσεις είναι κάτι σημαντικό για σας και θέλετε οι αγαπημένοι σας να ζουν σε ένα άνετο περιβάλλον. Μερικές φορές σας οδηγεί το συναίσθημα και δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε λεκτικά, με αποτέλεσμα οι δικοί σας να μην καταλαβαίνουν πάντα τι σας απασχολεί. Το καλό είναι ότι είστε έξυπνοι και ευαίσθητοι και η απίστευτη διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει στις δύσκολες στιγμές. Κι όταν νιώθετε ότι έχετε στο πλάι σας την οικογένεια και τους φίλους σας, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.
Ο Ερμής στις 13/8 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του έως το τέλος του μήνα και φέρνει μαζί τους τις γνωστές παρεξηγήσεις και τη δυσκολία στην επικοινωνία. Αυτό το διάστημα, φροντίστε πριν να κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση, να έχετε επεξεργαστεί πολύ καλά το θέμα σας. Μην πιέζετε για άμεσες απαντήσεις, γιατί το πιθανότερο είναι ότι και οι άλλοι χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν.
 
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Τοξότη (7ος) έως τις 24/8 και στη συνέχεια ορθοδρομεί έως το τέλος του μήνα. Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Κρόνος συμβολίζει τα όρια και τους κανόνες και κάθε αναδρομή του θέλει να μας διδάξει κάτι. Ίσως το διάστημα αυτό να μην έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και καλείστε τώρα να περάσετε κάποιες δοκιμασίες που θα σας οδηγήσουν σε προσωπική ανάπτυξη. Δεχθείτε τον ανάδρομο Κρόνο σαν δάσκαλο, πάρτε το μάθημά σας και θα δείτε ότι μπορείτε να είστε εσείς, αυτός που βάζει τα όρια!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στον 8ο σας οίκο και σας βγάζει ερωτικό πάθος που είχατε πολύ καιρό να ζήσετε. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και σας οδηγεί σε μεγάλο πάθος, που προσπαθείτε να μεταδώσετε και στον σύντροφο σας, σπρώχνοντας την σχέση σας σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Αν η σχέση που συντηρείτε, πάσχει ερωτικά, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε τέλος, γιατί το πάθος βγαίνει σαν εσωτερική σας ανάγκη αυτήν την περίοδο. Οι επιλογές που θα κάνετε, είναι πολύ σημαντικές και θα καθορίσουν τα επόμενα σας χρόνια.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 2ο σας οίκο και ενισχύει την αποφασιστικότητά σας για να αποκτήσετε χρήματα. Είναι η ώρα να ξεκολλήσετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε νέα πράγματα με σκοπό την αύξηση των εισοδημάτων σας. Εύκολα θα βρείτε ποιες παλιές συνήθειες σας κρατούν πίσω και θα τις αλλάξετε βελτιώνοντας την επαγγελματική και οικονομική σας κατάσταση. Επίσης μπορεί να κάνετε κάποια συμφέρουσα επένδυση σε ακίνητο ή ορισμένες αγορές για το σπίτι σας. Σ’ αυτό το σημείο καλό θα ήταν να παίρνετε υπόψη σας και τη γνώμη των κοντινών σας ανθρώπων, γιατί μπορεί να είναι πολύ βοηθητική.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 26/8 σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, σας χαρίζει ομορφιά, λάμψη και γοητεία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργείτε σαν μαγνήτης για τον περίγυρό σας, καθώς όλοι θέλουν να βρεθούν το πλάι σας. Εάν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα, τώρα έχετε πολλές πιθανότητες να διαπρέψετε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα.
 
Ο Άρης στο Λέοντα, η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27/8 (2ος) δείχνουν πώς ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Έχετε δουλέψει σκληρά και επίπονα για να βελτιώσετε το κοινωνικό και οικονομικό σας υπόβαθρο και τώρα είναι η στιγμή για να ανταμειφθείτε. Αγαπάτε την πολυτέλεια και τα υλικά αγαθά και θέλετε να προσφέρετε ένα όμορφο περιβάλλον στους αγαπημένους σας. Με ένα τρόπο η οικονομική άνθηση σημαίνει για σας, συναισθηματική ασφάλεια. Τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε και τα δυο – φροντίστε να τα διατηρήσετε!
 
Ο Δίας στο Ζυγό (4ος) εστιάζει στη σφαίρα της οικογένειας και των μελών της κι εσείς αυτό το διάστημα, έχετε τη διάθεση να αναπτύξετε και να εμπλουτίσετε το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε διαφωνίες που τυχόν θα προκύψουν ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, θα λειτουργήσετε με εσωτερική διαίσθηση, ενσυναίσθηση και καλοσύνη – αυτές οι ιδιότητες θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε μια όμορφη και θετική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
 
Ο Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο έως τις 12/8 (3ος) ευνοεί την επικοινωνία, την εκφραστικότητα και τους πολλαπλούς στόχους. Είστε περίεργοι από τη φύση σας και θέλετε να βελτιώνεστε συνεχώς. Έχετε δίψα για μάθηση και σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις με τους άλλους.
Στις 13/8 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και προκαλεί αρκετά προβλήματα όσον αφορά την ηρεμία που χρειάζεστε για να σκεφτείτε. Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από κάποια σχέση του παρελθόντος είναι πιθανό να σας αναστατώσει και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε οτιδήποτε άλλο. Πριν πάρετε κάποια απόφαση και πριν ανοίξετε ξανά την πόρτα σας, καλό θα είναι να θυμηθείτε τους λόγους που αυτή σχέση διαλύθηκε – το πιθανότερο είναι να ισχύουν ακόμα.
 
Ο Κρόνος, ο σοφός αλλά και αυστηρός δάσκαλος, θα κινείται ανάδρομος στον Τοξότη έως τις 24/8 (6ος) και στη συνέχεια θα επιστέψει σε ορθή πορεία έως το τέλος του μήνα. Ο Κρόνος έρχεται για να σας διδάξει τα όρια και την πειθαρχία που χρειάζεστε, για να βάλετε σε τάξη κάποιους τομείς της ζωής σας και για να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή, φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να επιβληθείτε και να υπερασπιστείτε την άποψή σας. Ο Κρόνος, σ’ αυτή την αναδρομή, θέλει να μάθετε να λέτε όχι και να καθορίσετε τα όριά σας, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να σας εκμεταλλευτεί. Αν αξιοποιήσετε αυτή την τάση, θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
 
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω στον 7ο σας οίκο, εξαιτίας της έντασης που τον διακρίνει, μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση στο γάμο, τη σταθερή σας σχέση ή τις συνεργασίες σας. Ο Πλούτωνας σ’ αυτή τη θέση υποδηλώνει θέματα ελέγχου που εκδηλώνονται σε όλες τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως να θέλετε να ελέγχετε με κάποιο τρόπο το σύντροφό σας, και να υπάρξει αντίδραση από τη μεριά του. Τώρα, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να αξιολογήσετε με προσοχή την κατάσταση, έτσι ώστε να είστε και οι δυο ευχαριστημένοι.
 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού που είστε, σας επηρεάζει. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στον 7ο σας οίκο και σας βγάζει καθυστερήσεις σε συνεταιρισμούς και συμφωνίες. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, που αρχικά θα ξεκινήσει σαν μια σχέση μέσα από προβλήματα, αλλά στην συνέχεια θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση με καλές προοπτικές. Αν προωθείτε νέους συνεταιρισμούς, πρέπει να είστε πολύ σοβαροί στην επιλογή των μελλοντικών σας συνεργατών.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 1ο σας οίκο και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Ευνοούνται οι αλλαγές στην εμφάνιση – ντύσιμο, στυλ, χτένισμα είναι πιθανό να αλλάξουν έτσι ώστε να σας ικανοποιούν περισσότερο και να είναι πιο κοντά σ’ αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας. Είστε τολμηροί, έχετε ισχυρή προσωπικότητα και επιβάλλετε με ευκολία τη θέλησή σας στους άλλους. Το διάστημα αυτό ό, τι και να ξεκινήσετε θα έχει σίγουρα επιτυχία. Μην αμφιβάλλετε λεπτό για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και θα φτάσετε πολύ ψηλά.
 
Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Άρη στο Λέοντα και την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27/8 (όλα θετικά, ωραία σύνοδος) σας χαρίζει πάθος για να διεκδικήσετε τα όνειρά σας. Η κοινωνική σας ζωή αυτό το διάστημα είναι πλούσια από διασκεδάσεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Υπάρχει μια αύξηση των εισοδημάτων σας από μια απρόσμενη πηγή, που θα βελτιώσει αισθητά το επίπεδο της ζωής σας. Τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα έρχονται στην επιφάνεια και η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη. Έχετε άφθονη ενέργεια και παίρνετε εποικοδομητικές πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν επιτυχημένες, κυρίως σχετικά με ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα που θα κάνετε. Απλά, επειδή η ενέργεια του Άρη είναι ισχυρή αυτή την περίοδο, καλό θα είναι να μη βιάζεστε και τόσο.
 
Ο Ερμής στην Παρθένο ορθόδρομος έως τις 12/8 (2ος) στρέφει την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα και στο πώς θα βελτιώσετε τα έσοδά σας. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι υψηλές και εκφράζεστε το ίδιο καλά τόσο προφορικά, όσο και γραπτά. Θα προκύψει μια συνεργασία που θα σας αποφέρει αρκετά κέρδη, αρκεί να την αξιοποιήσετε έγκαιρα. Έχετε πολλές ιδέες και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να τις εφαρμόσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Ερμής κινείται ανάδρομα από 13/8 έως το τέλος του μήνα και επηρεάζει ιδιαίτερα τον εργασιακό σας χώρο. Αναμένονται οι γνωστές καθυστερήσεις αυτής της περιόδου και πιθανά κάποια προβλήματα με τον εξοπλισμό σας. Φροντίστε να ελέγχετε δυο φορές τη δουλειά σας, προτού τελειώσετε.
 
Ο Δίας στο Ζυγό στον 3ο σας οίκο σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας (αγάπη, φλερτ) σας φέρνει καινούριους έρωτες και συναισθήματα που είχατε καιρό να νιώσετε. Πλημμυρίζετε από ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Γεγονός που σας ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο. Είστε φύση γενναιόδωρη και δοτική και δύσκολα θα σας αντισταθεί κάποιος. Το άτομο που θα σας πλησιάσει θαυμάζει πολύ αυτά τα χαρακτηριστικά σας και σας θέλει στη ζωή του με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όμορφη περίοδο που σας χαρίζει το σύμπαν και ζήστε μοναδικές κι αξέχαστε στιγμές.
 
Ο Κρόνος στον Τοξότη ανάδρομος έως τις 24/8 και ορθόδρομος από τις 25/8 έως το τέλος του μήνα, (5ος) δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποία καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που εκφράζεστε δημιουργικά, καθώς και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας, να του δείξετε με λόγια και με πράξεις τα όμορφα συναισθήματα που έχετε γι’ αυτόν και να ισχυροποιήσετε τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας.
 
Το τρίγωνο του Ουρανού στον Κριό με τον Ήλιο σας είναι πιθανό να σας φέρει ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος σας. Το γεγονός αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα φάση ζωής. Τώρα έχετε την αυτοπεποίθηση που σας επιτρέπει να εκφράσετε τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς σας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και σας οδηγεί με τον καλύτερο τρόπο – εμπιστευθείτε την!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον 6ο σας οίκο, επεκτείνει την εργασία σας και ευνοεί τις καθημερινές σας ασχολίες. Είναι πιθανό την περίοδο αυτή να διαμορφωθούν νέες συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον και νέες ισορροπίες στις συναδελφικές σας σχέσεις. Μια δημιουργική και δραστήρια περίοδος ξεκινά για σας. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται αισθητά και θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα, βρίσκουν απαντήσεις και βελτίωση.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 12ο σας οίκο. Κρυφές και παθιασμένες σχέσεις είναι πιθανό να έρθουν στον προσκήνιο, καθώς τα αισθήματά σας είναι έντονα και δύσκολα πλέον κρύβονται. Καλείστε να βρείτε μια νέα ισορροπία ανάμεσα στον εξωτερικό κόσμο και τον εσώτερο εαυτό. Ίσως χρειάζεται να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, αντίθετα, σας απορροφούν όλη την ενέργεια και τη διάθεση. Αναμένονται αλλαγές που, αν τις αξιοποιήσετε, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.
 
Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο έως τις 12/8 και ανάδρομο από τις 13/8 έως το τέλος του μήνα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη (4ος) σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε σοβαρά κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι από σας θα πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, νιώθοντας απόλυτα τη βαρύτητα αυτής της απόφασης. Εάν είστε ήδη σε γάμο, είναι πιθανό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων σας.
 
Ο Βόρειος δεσμός στο Λέοντα (12ος) μαζί με τον Άρη στο Λέοντα και την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27/8 σας βγάζει κρυφές σχέσεις και καρμικούς δεσμούς. Νιώθετε ότι έχετε βρει το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά και που μαζί του αισθάνεστε ο εαυτός σας, χωρίς να χρειάζεται να προσποιείστε. Χρειάζεται εσωτερική δύναμη για να υπερασπιστείτε τα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους και ίσως είναι ο κατάλληλος καιρός για να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 26/8 (1ος) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εστιάζει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προβλέπονται συνεργασίες που θα προωθήσουν τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα σας αποφέρουν θεαματικά κέρδη. Από την άλλη μεριά, η προσωπική σας ζωή είναι σε άνθηση και σας προσφέρει συντροφικότητα, ασφάλεια και τρυφερά συναισθήματα. Ζήστε στο έπακρο, αυτό το φωτεινό διάστημα και απολαύστε την κάθε του στιγμή.
 
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες (7ος) φέρνει στην επιφάνεια τη ρομαντική σας φύση και μπορεί να δυσκολεύεστε λίγο να δείτε τα πράγματα καθαρά. Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε την ερωτική σας σχέση και να περιμένετε από το ταίρι σας να είναι τέλειο! Όπως καλά, ξέρετε, το τέλειο δεν υπάρχει! Το ταίρι σας, σας αγαπά και σας το δείχνει, δεν παύει όμως να είναι άνθρωπος, με προτερήματα και ελαττώματα όπως όλοι μας. Εκτιμήστε το αυτό και πορευθείτε αναλόγως!
 
Ο Δίας στο Ζυγό (2ος) ευνοεί με τον καλύτερο τρόπο τη σφαίρα των οικονομικών και της περιουσίας. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά κέρδη, από σωστές επενδύσεις που κάνατε ή από κάποια κληρονομιά. Είστε άνθρωποι που αναζητάτε ευκαιρίες οικονομικής ανόδου και έχετε τα ταλέντα για να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Είστε, επίσης, γενναιόδωροι και δοτικοί, που σημαίνει ότι μοιράζεστε την καλή σας τύχη με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στον 5ο σας οίκο και σας βγάζει καρμικούς έρωτες. Θα κάνετε νέες, καρμικές, ερωτικές γνωριμίες, που είναι πιθανό να σας απομακρύνουν από το φιλικό σας περιβάλλον. Αναζητείτε την προσωπική σας απόλαυση και η πρόθεση σας είναι να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν. Ευκαιρία να δείξετε τα κρυμμένα σας ταλέντα και να τα τελειοποιήσετε. Δώστε στην οικογένεια σας την προσοχή που δικαιούται.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 11ο σας οίκο. Αυτό το διάστημα έχετε μεγάλη διάθεση να συμμετέχετε στα κοινά καθώς και σε συλλογικές δραστηριότητες για καλό σκοπό. Οι ευαισθησίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια και θέλετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση. Τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα είναι πολλά και θα έχετε την δυνατότητα να τα μοιραστείτε με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Θέλετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο και έχετε όλα τα προσόντα να ηγηθείτε μέσα σε μια σχετική ομάδα.
 
Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με το Δία στο Ζυγό σας χαρίζει ευεξία, ευτυχία και αισιοδοξία. Η καλή σας τύχη αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη, προσωπική, επαγγελματική ή πνευματική. Δέχεστε μια ώθηση που σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, δεν σας σταματά τίποτα! Η επέκταση ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας – πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε σπουδές ή μακρινά ταξίδια. Οι νέες σχέσεις, οι επενδύσεις ή το ξεκίνημα οποιωνδήποτε νέων έργων, ευνοούνται ιδιαίτερα. Γενικά, τα πράγματα που θα ξεκινήσετε τώρα, θα αποδειχθούν θετικά μακροπρόθεσμα.
 
Ο Κρόνος, ο πλανήτης του Κάρμα, είναι ανάδρομος στον Τοξότη (3ος) έως τις 24/8 και από τις 25/8 ορθόδρομος έως το τέλος του μήνα. Ο μεγάλος δάσκαλος, όπως ίσως ξέρετε, στην αναδρομή του φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που οφείλονται σε κινήσεις του παρελθόντος, με στόχο να δώσει ένα μάθημα. Ο Κρόνος εδώ έρχεται για να σας διδάξει ένα πράγμα: ότι είστε, και πρέπει να είστε, υπεύθυνοι για τις πράξεις σας. Επομένως, μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους και καλείστε να τα ξεπεράσετε, με ουσιαστικό διάλογο και καλή διάθεση. Αυτό που θα βάλετε στη σχέση σας, αυτό και θα πάρετε – είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας, καθώς και για τον τρόπο που ορίζετε τη ζωή σας! Αν το καταλάβετε αυτό, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό αυτή τη διέλευση.
 
Ο Ποσειδώνας κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Ιχθύων (6ος) κι από τη θέση αυτή, ευνοεί τις επαφές και τις συνεργασίες σας με τους άλλους, ώστε να έχετε μια ευχάριστη κι ανάλαφρη καθημερινότητα. Ίσως να ξεκινήσετε να συμμετέχετε σε μια καινούρια δραστηριότητα, που θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα, γιατί η ευαίσθητη και συμπονετική σας πλευρά νιώθει έντονα την ανάγκη της προσφοράς, στο κοινωνικό σύνολο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας, που σας θαυμάζουν για την αισιοδοξία και την ανιδιοτέλειά σας – το διάστημα αυτό μοιάζετε σαν ένα αθώο παιδί που θέλει να βοηθήσει όλο τον κόσμο!
 
Ο Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο (12ος) έως τις 12/8 και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, έως το τέλος του μήνα. Η τάση αυτή επηρεάζει ένα βαθύ ψυχολογικό επίπεδο και είναι πιθανό να σας φέρει κρυφές και καρμικές σχέσεις. Οι σκέψεις που έχετε βαθιά θαμμένες μέσα σας έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν απαντήσεις. Έχετε μια δυσκολία, όμως, στην έκφραση και μπορεί να αγνοείτε σκόπιμα, σημαντικές λεπτομέρειες, επειδή πιστεύετε ότι οι άλλοι μπορεί να μην θέλουν να τις ακούσουν ή ότι η στιγμή δεν είναι κατάλληλη. Όλα αυτά θα ξεπεραστούν όταν ο Ερμής θα βρεθεί ξανά σε ορθή πορεία – κάντε υπομονή!
 
Ο Ουρανός στον Κριό απέναντι από τον Ήλιο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας φέρνουν βαθιές, εσωτερικές αλλαγές στην προσωπικότητα. Τώρα, αντιλαμβάνεστε απόλυτα ποιες από τις σχέσεις σας είναι υποστηρικτικές και θετικές και ποιες είναι αυτές που σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να αναπτυχθείτε. Απομακρύνετε ό, τι επιδρά αρνητικά στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μπορέσετε να ανασάνετε και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση!
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη πέφτει στον 4ο σας οίκο, σας βγάζει την επιτυχία στον χώρο του σπιτιού σας και σας σπρώχνει για ανακαίνιση. Αυτήν την περίοδο, είναι πιθανό να καταναλώσετε πολλή ενέργεια στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε το περιβάλλον που ζείτε, ή και να το αλλάξετε ριζικά επιδιώκοντας μια μετακόμιση. Η απόκτηση απογόνων μπορεί να είναι μια απόφαση αυτής της περιόδου, ενώ αν βρίσκεστε σε μια καλή σχέση ίσως να αποφασίσετε την εξέλιξη της με γάμο.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 10ο σας οίκο. Από τη θέση αυτή σας δίνει νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας και τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα. Αν κάνετε κάποια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε αλλαγή, ώστε να ασχοληθείτε με κάτι που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα σας. Προσέξτε να μην ασχοληθείτε με ουτοπικούς στόχους που θα σας απογοητεύσουν, αλλά να επιλέξετε συγκεκριμένους στόχους που θα σας φέρουν κοντύτερα σε αυτό που έχετε ονειρευτεί. Αν αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα με το σωστό τρόπο, οι επαφές σας θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα σε όλα τα επίπεδα και θα βοηθήσουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι να προσεγγιστούν πολύ γρήγορα και με μεγάλη επιτυχία.
 
Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη έως τις 24/8 (2ος) και από τις 25/8 έως το τέλος του μήνα σε ορθή πορεία και σας βγάζει καθυστερήσεις επάνω σε οικονομικά ζητήματα. Ίσως είναι χρήματα από τη δουλειά σας ή χρήματα που έχετε δανείσει και έχουν ήδη αργήσει να σας τα επιστρέψουν. Σε κάθε περίπτωση είναι δικά σας και ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε, μήπως έχετε κι εσείς κάποια ευθύνη, με την έννοια ότι δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε και αφήνετε περιθώρια στους άλλους, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Τι, άραγε, θέλει να σας διδάξει ο αυστηρός δάσκαλος; Ο Κρόνος, εδώ, θέλει να μάθετε να απαιτείτε για τον εαυτό σας, να δυναμώσετε και να μη διστάζετε να λέτε «όχι», όταν χρειάζεται. Τα οικονομικά αυτά θέματα που σας απασχολούν, θα βρουν το δρόμο τους και θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά, μόλις ο Κρόνος ορθοδρομήσει δηλαδή από τις 25/8 και μετά.
 
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω (3ος) ξυπνά μέσα σας έντονα πάθη. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα είναι φλογερός και ορμητικός. Το μυαλό σας δουλεύει με μεγάλες ταχύτητες και κάνετε πολλές συζητήσεις για να υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας. Αυτό δεν είναι κακό, από μόνο του. Απλά, καλό θα είναι να ακούτε και τις απόψεις των άλλων, χωρίς επιφυλάξεις, για να μπορέσετε να φτάσετε σε ένα παραγωγικό αποτέλεσμα.
 
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς (5ος) σας γεμίζει με ενέργεια και δημιουργικότητα. Ένας καινούριος και δυνατός έρωτας προκύπτει αυτό το διάστημα και σας ξεσηκώνει. Κάνετε όνειρα γι’ αυτή τη σχέση και έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Είστε πολύ ευαίσθητοι και έχετε ισχυρές διαισθητικές ικανότητες, που θα σας βοηθήσουν μ’ αυτή τη σχέση. Είστε απόλυτα συντονισμένοι μ’ αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και θα ζήσετε μια δημιουργική φάση, γεμάτη αγάπη, ιδέες, έμπνευση και ουσιαστική επαφή με το ταίρι σας.
 
Ο Άρης στο Λέοντα, η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27/8 έως το τέλος του μήνα. (10ος) . Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών στο ζώδιο του Λέοντα πρόκειται να επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο τον τομέα της εργασίας. Τα επαγγελματικά σχέδια που επεξεργάζεστε εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα τελειοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν, χαρίζοντάς σας αναγνώριση και υλική ανταμοιβή. Επιπλέον, απολαμβάνετε την εκτίμηση και το θαυμασμό των συναδέλφων σας, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα.
 
Ο Ερμής στην Παρθένο από την 1η Αυγούστου ορθόδρομος και από τις 13 του μήνα ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, έως το τέλος του μήνα. (11ος) Το διάστημα της αναδρομής του Ερμή, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε όλα τα μέτωπα, επομένως φροντίστε να κλείσετε όποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες υπάρχουν και να ελέγχετε δυο και τρεις φορές τη δουλειά σας, πριν την θεωρήσετε έτοιμη. Αποφύγετε τις επαγγελματικές συναντήσεις για σοβαρά θέματα, τις αγορές ηλεκτρονικών ειδών και, επίσης, τα ταξίδια σε άγνωστα μέρη. Όλα αυτά τα σημεία θα αποκατασταθούν τον επόμενο μήνα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.
 
Ο Δίας στο Ζυγό (12ος) σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τα φιλανθρωπικά αισθήματα. Επίσης, σας δίνει προστασία από κρυφούς εχθρούς και θετική ενέργεια που σας βοηθάει να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δύσκολες καταστάσεις. Ξαφνικές επιτυχίες σας περιμένουν στη γωνία, ωστόσο, καλό θα είναι να σκέπτεστε με προσοχή πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η διαίσθησή σας είναι ανεπτυγμένη και σας οδηγεί εκεί που πρέπει – δείξτε εμπιστοσύνη και προχωρήστε χωρίς να φοβάστε τίποτα!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον 3ο σας οίκο. ευνοεί την επικοινωνιακή σας ικανότητα και βάζει στην ζωή σας έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα. Τυχαίες συναντήσεις μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο που η ακτινοβολία σας είναι δεδομένη. Όλες οι κοινωνικές σας σχέσεις, είτε οικογενειακές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές θα περάσουν σε μια εξαιρετική για σας περίοδο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 9ο σας οίκο. Η διάθεσή σας αυτό το διάστημα έχει να κάνει με τη διεύρυνση των οριζόντων σας καθώς έχετε μεγάλη δίψα για μάθηση και προσωπική ανάπτυξη. Ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε την προσωπικότητά σας και θέλετε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και ανθρώπους.
 
Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη υποδηλώνει ότι έχει έρθει η στιγμή της προσωπικής σας ωρίμανσης. Η σύνοδος αυτή σας φέρνει σοβαρότητα, αυτοπειθαρχία, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία. Κάνετε αργά, αλλά σταθερά βήματα, μέσα από μεγάλη προσπάθεια και επιμονή. Έχετε μια απίστευτη ικανότητα να μαθαίνετε μέσα από το κάθε τι. Διαχειρίζεστε πολύ καλά τις ευθύνες σας και είστε φιλόδοξοι και δημιουργικοί στις επενδύσεις σας. Είστε, επίσης, αυστηροί – κυρίως με τον εαυτό σας και ίσως θα ήταν καλό να χαλαρώσετε λιγάκι και να γίνετε πιο αυθόρμητοι.
 
Ο Ουρανός στον Κριό (5ος) σας φέρνει ξαφνικά γεγονότα για την ερωτική σας ζωή – μπορεί να είναι ένας καινούριος έρωτας που ήρθε από το πουθενά, μπορεί να είναι ένας απροσδόκητος χωρισμός στη σχέση σας (που όμως, ήδη, αντιμετώπιζε προβλήματα), μπορεί να είναι ένα ανεπάντεχο τηλεφώνημα από ένα άτομο του παρελθόντος, που ζητάει να μπει πάλι στη ζωή σας. Γενικώς, καλό είναι να αντιμετωπίσετε όλες τις πιθανότητες με ψυχραιμία και ηρεμία, γιατί όπως ξέρετε, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 26/8 (8ος) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ξεσηκώνει μέσα σας έντονο, ερωτικό πάθος. Θα νιώσετε άμεση έλξη για κάποιο πρόσωπο και θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Υπάρχει κάτι μυστηριώδες σ’ αυτή την καρμική έλξη, που δεν μπορείτε να την εξηγήσετε. Επιπλέον, υπάρχουν μεγάλη ζήλεια και κτητικότητα προς το αντικείμενο του πόθου σας, εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων που έχετε. Να θυμάστε ότι είστε πολύ ελκυστικοί και δεν χρειάζεται να ζηλεύετε. Η ιδανική σχέση είναι αυτή που μοιράζεται την εξουσία και κανένας δεν νιώθει να απειλείται!
 
Ο Άρης στο Λέοντα μαζί με την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27/8, καθώς και ο Βόρειος δεσμός στο Λέοντα, (9ος) βγάζουν στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα, το δυναμισμό και τη διάθεσή σας να προοδεύσετε. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε σπουδές που είχατε αφήσει στη μέση, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα. Αγαπάτε τις πνευματικές προκλήσεις και προσπαθείτε για να φτάσετε στο στόχο σας. Διακατέχεστε από μια ισχυρή επιθυμία να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε τον κόσμο και να επισκεφθείτε φίλους που ζουν μακριά. Επίσης, τυχόν νομικές εκκρεμότητες προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αξιοποιείστε αυτό τον πλανητικό συνδυασμό για να προωθήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας!
 
Ο Δίας βρίσκεται στο Ζυγό, (11ος) όλη τη διάρκεια του μήνα. Από τη θέση αυτή ενισχύει την κρίση και την αντίληψή σας, σχετικά με τους στόχους πάνω στους οποίους εργάζεστε. Τώρα είναι πολύ πιθανό να συμμετέχετε σε μια ομάδα ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Επηρεάζετε πολύ τους άλλους γύρω σας και θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από ισχυρούς φίλους, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.
 
Ο Ερμής κινείται στην Παρθένο έως τις 11/8 σε ορθή πορεία, και στη συνέχεια θα είναι ανάδρομος έως το τέλος του μήνα (10ος) . Στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή προβλέπονται καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που σας απασχολούν, καθώς επίσης και αρκετά μπερδέματα στην επικοινωνία γενικότερα. Έχετε μια δυσκολία να εστιάσετε στα πραγματικά σοβαρά πράγματα και χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε την πορεία σας. Όλα αυτά θα αποκατασταθούν, μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η Σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον 2ο σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών, σας ωθεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας για περισσότερα κέρδη. Η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη αυτήν την περίοδο, για να κάνετε ότι χρειάζεται προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Να ξέρετε ότι αυτές οι εβδομάδες, όσο εύκολα μπορούν να σας φέρουν νέα έσοδα, το ίδιο εύκολα σας δίνουν την ευκαιρία για να τα ξοδέψετε. Ψυχραιμία και περίσκεψη είναι οι απαραίτητες ιδιότητες που πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την περίοδο.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 8ο σας οίκο -η ερωτική σας διάθεση αυξάνεται και τα αισθήματα που έχετε για το ταίρι σας είναι ιδιαίτερα έντονα. Θέλετε να αφήστε πίσω σας τις άσχημες στιγμές της περασμένης περιόδου και να διεκδικήσετε από την αρχή το ταίρι σας, ερωτικά και ψυχικά. Επιπλέον υπάρχει μια θετική τάση που ευνοεί τις επενδύσεις κεφαλαίων έτσι ώστε να έχετε μια θεαματική αύξηση στα εισοδήματά σας, ίσως όχι άμεσα, αλλά σίγουρα στο επόμενο διάστημα.
 
Ο Ήλιος σας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητά σας να επηρεάσετε τα αποτελέσματα στη ζωή σας. Τώρα έχετε την ικανότητα να καταλάβετε ποιοι είναι οι εχθροί σας και να τους αντιμετωπίσετε αναλόγως. Αυτή η διέλευση ευνοεί την ψυχική εξέλιξη και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε αρνητικό και απειλητικό υπάρχει στη ζωή σας. Απομακρύνετε λοιπόν τα σκουπίδια και βάλτε τάξη στην περιττή ακαταστασία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.
 
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς (3ος) βελτιώνει την επικοινωνία και την αντίληψη και σας χαρίζει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Καινούρια φλερτ μπαίνουν στη ζωή σας και, παρόλο που ο Ποσειδώνας σας κάνει κάπως αφηρημένους, έχετε τη δυνατότητα να εμπνέετε και να εμπνέεστε- Σ’ αυτό το πλαίσιο ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο άτομο και υπάρχει το ενδεχόμενο ενός τρυφερού ειδυλλίου. Όσον αφορά τη συνέχεια, είναι αποκλειστικά στο χέρι σας!
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7ος) έως τις 26/8 σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, φέρνει στη ζωή σας ξαφνικούς έρωτες, που σας αναστατώνουν και σας δημιουργούν βαθιά και έντονα συναισθήματα. Επίσης, αν η σχέση σας πέρασε πρόσφατα μια κρίση και οδηγήθηκε σε ένα τέλος, τώρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να τα ξαναβρείτε και να επανασυνδεθείτε πάνω σε μια νέα, καλύτερη βάση. Όσοι από σας βρίσκεστε ήδη σε σταθερή σχέση, μπορεί να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε το επόμενο βήμα.
 
Ο Ουρανός στον Κριό (4ος) σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί θέματα και αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο σχέσεων. Τώρα, έχετε το θάρρος να κάνετε τις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά αλλαγή σπιτιού ή και τόπου κατοικίας, είτε αφορά την πιθανότητα να συγκατοικήσετε με κάποιο άτομο. Υποδεχθείτε θετικά αυτές τις αλλαγές και σκεφτείτε ότι κάτι που λειτούργησε στο παρελθόν, μπορεί τώρα να μη λειτουργεί πλέον και να χρειάζεται να αλλάξει, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.
 
Ο Άρης στο Λέοντα, η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27/8 και ο Βόρειος δεσμός στο Λέοντα. (8ος) Αυτό το πλανητικό σκηνικό, καταρχήν σας φέρνει χρήματα, είτε μέσα από κάποια συνεργασία είτε μέσα από κληρονομιά. Σας ανεβάζει, επίσης, ιδιαίτερα τη λίμπιντο και ξυπνά μέσα σας ισχυρό ερωτικό πάθος. Ίσως ξεκινήσετε μια κρυφή σχέση που δεν μπορείτε να την αποκαλύψετε σε κανένα. Είναι όμως μια σχέση με δυνατά και βαθιά συναισθήματα, πολλή ζήλεια και έντονη κτητικότητα που θα την διαχειριστείτε με μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα!
 
Ο Δίας στο Ζυγό (10ος) σας ευνοεί με αισιοδοξία, γενναιοδωρία, δοτικότητα και πολλή καλή τύχη. Η διέλευση αυτή επηρεάζει κυρίως την καριέρα σας και την κοινωνική σας ζωή. Προβλέπεται επέκταση και ευημερία στα επαγγελματικά σας, καθώς και κάποιες θετικές αλλαγές στις συνεργασίες σας. Έχετε υποστήριξη από σημαντικά άτομα, πλούσια κοινωνική ζωή και οικονομική άνοδο – φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, για να προχωρήσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας.
 
Ο Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο (9ος) έως τις 11/8 και στη συνέχεια ανάδρομος έως το τέλος του μήνα. Με τον Ερμή ανάδρομη σ’ αυτή τη φάση, έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας, για τη ζωή και τον κόσμο – με μια φιλοσοφική διάθεση. Είναι μια καλή στιγμή για να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε ανώτερες σπουδές, αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πού ακριβώς θέλετε να βρεθείτε. Είναι σίγουρο ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε μακρινά ταξίδια, αρκεί να ελέγξετε τα σχέδιά σας δυο φορές, αφού ο ανάδρομος Ερμής είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του ζωδίου σας και σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού που είστε, σας επηρεάζει. Η Σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον 1ο σας οίκο και σας δίνει το έναυσμα για να κάνετε ορισμένες αλλαγές όσον αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση. Το τελευταίο διάστημα έχετε κάνει πολλές εσωτερικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και αισθάνεστε ότι η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν σας αντιπροσωπεύει πλέον απόλυτα. Προχωρήστε λοιπόν με τόλμη, κάντε τις αλλαγές που θέλετε και αγαπήστε τον εαυτό σας έτσι όπως σας αξίζει.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 7ο σας οίκο. Αυτή η Νέα σελήνη μπορεί να φέρει μια θαυμάσια νέα συνεργασία καθώς και γάμο. Σχέσεις που δεν δείχνουν να έχουν προοπτική, είναι η ώρα να εγκαταλειφθούν, δίνοντας την θέση τους σε άλλες που θα προκύψουν από νέες γνωριμίες και θα ξυπνήσουν και πάλι τα ευγενικά σας συναισθήματα. Αυτό το διάστημα έχετε το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να ξεκινήσετε καινούριες συνεργασίες και να εφαρμόσετε πρωτότυπες ιδέες. Στην προσωπική σας ζωή είναι πιθανό να προκύπτουν εντάσεις, που όμως αν τις διαχειριστείτε σωστά θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.
 
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς (2ος) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε και πολύ ρεαλιστικές προσδοκίες, σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας, δεν είστε και πολλοί πρακτικοί. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να προσγειωθείτε λιγάκι για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Μπορεί να μην είναι πολλές ή ιδιαίτερα μεγάλες, μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε με τρόπο που να σας ωφελήσει.
 
Ο Άρης στο Λέοντα, η Αφροδίτη στο Λέοντα από 27/8 (7ος) και ο Βόρειος δεσμός στο Λέοντα σας δίνει γοητεία, ευγένεια, κοινωνικότητα. Αυτό το πλανητικό σκηνικό σας δίνει από τη μια μεριά γοητεία, ευγένεια και φιλικότητα και από την άλλη, ανεξαρτησία, μεγάλη ενέργεια και τάσεις ανταγωνισμού. Έχετε ισχυρή προσωπικότητα που σας δημιουργεί την ανάγκη να αποδεικνύετε συνεχώς τον εαυτό σας.
 
Ο Δίας στο Ζυγό (9ος) σας χαρίζει ισχυρή διαίσθηση, μεγαλοψυχία και αισιοδοξία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκταθείτε σε όλα τα επίπεδα και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε. Έχετε μεγάλη δίψα για μάθηση και το διάστημα αυτό μπορεί να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε σπουδές που είχατε αφήσει στη μέση. Εάν υπάρχουν νομικά θέματα που εκκρεμούν, θα τακτοποιηθούν θετικά. Μην αγχώνεστε για μικροπράγματα και να είστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.
 
Ο Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο έως τις 11/8 και στη συνέχεια ανάδρομος έως το τέλος του μήνα. (8ος). Χρειάζεται να βρείτε ένα νέο τρόπο για να αναθεωρήσετε μια απώλεια του παρελθόντος και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη σκοπιά. Ιδέες, συναισθήματα και αξίες αλλάζουν τώρα και παίρνουν μια νέα μορφή, πιο κοντά σ’ αυτά που πραγματικά επιθυμείτε. Επίσης, τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις οικονομικές δυνατότητες που παρουσιάζονται και να αυξήσετε θεαματικά τα κεφάλαιά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετάξετε από τη ζωή σας, οτιδήποτε παλιό, φθαρμένο και ξεπερασμένο για να μπορέσετε να προχωρήσετε δυναμικά και αποφασιστικά, στο μέλλον που σας περιμένει.
 
Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη έως τις 24/8 και στη συνέχεια ορθόδρομος έως το τέλος του μήνα. (11ος). Η όψη αυτή σας κάνει να αντιληφθείτε ότι πολλές από τις φιλικές σας σχέσεις είναι επιφανειακές και δεν σας ικανοποιούν πλέον. Αφήστε αυτές τις σχέσεις να φύγουν και να απομακρυνθούν από τη ζωής σας. Εσείς, έχετε ανάγκη από πιο ουσιαστικές φιλίες και επαφές – θέλετε να εστιάσετε στο μέλλον και στα όνειρά σας. Και μη φοβάστε, οι πραγματικοί σας φίλοι θα μείνουν στο πλευρό σας, σε κάθε περίπτωση. Είστε πρακτικοί και ρεαλιστές κι αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μέλλον όπως εσείς θέλετε. Ίσως αποφασίσετε να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο σκοπό, προσπαθώντας να βρείτε τη θέση σας, σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα. Και το σίγουρο είναι ότι αυτό θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Η Σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον 12ο σας οίκο και δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα αποκαλυφθούν πολλά κρυμμένα μυστικά, που άλλα τα αγνοούσατε και άλλα όχι. Καλείστε να βρείτε μια νέα ισορροπία ανάμεσα στον εξωτερικό κόσμο και τον εσώτερο εαυτό. Ίσως χρειάζεται να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, αντίθετα, σας απορροφούν όλη την ενέργεια και τη διάθεση. Αναμένονται αλλαγές που, αν τις αξιοποιήσετε, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.
 
Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και στον 6ο σας οίκο – νέα ξεκινήματα αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα καθώς και ενδιαφέρουσες αλλαγές στην καθημερινότητα. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, μετά από κάποια ελκυστική πρόταση που θα σας γίνει. Αυτό το διάστημα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε το κοινωνικό σύνολο και ψάχνετε να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία, που δεν θα αργήσει να φανεί. Επίσης, είναι πιθανό να υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση και θα σας δώσουν τη ζωτικότητα που τόσο έχετε ανάγκη.
 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς αυξάνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση και την ικανότητά σας να νιώθετε τους άλλους. Προσέξτε μόνο γιατί κάποιοι μπορεί να ερμηνεύσουν την καλοσύνη σας, σαν αδυναμία και να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Μην το επιτρέψετε αυτό! Είστε σε μια φάση ζωής που κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον, βάζετε όρια και έχετε πολύ καλή συνεννόηση με τους αγαπημένους σας. Η φαντασία και η ευαισθησία σας, σας βοηθούν να καταλάβετε καλύτερα κάποια πνευματικά ή απόκρυφα θέματα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, γιατί πραγματικά το αξίζετε!
 
Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό (2ος) θα φέρει επανάσταση στο εισόδημά σας, μέσα από τον επαναπροσδιορισμό των αξιών σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή να πάρετε προαγωγή στο χώρο που ήδη βρίσκεστε ή ακόμα μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι δικό σας, παρά τις γενικότερες δυσκολίες της περιόδου. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρή και τα οικονομικά σας αυξάνονται σχεδόν ανεπάντεχα – τώρα είναι στο χέρι σας να κινηθείτε με προσοχή και να τα επενδύσετε σωστά, για να μην κινδυνέψετε να τα χάσετε. Στην ανάγκη, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου αξιόπιστου φίλου.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 26/8 (5ος) σας φέρνει έναν καινούριο έρωτα, που έρχεται στη ζωή σας για να σας χαρίσει ονειρεμένες στιγμές. Το άτομο αυτό είναι πιθανό να το γνωρίσετε μέσα από κοινούς γνωστούς ή να πρόκειται για μια φιλική σχέση που τώρα εξελίσσεται σε ερωτική. Είστε πολύ ελκυστικοί, θέλετε να χαρείτε και να διασκεδάσετε κι αυτά τα χαρακτηριστικά, λειτουργούν σαν μαγνήτης για το άτομο που έχετε γοητεύσει. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να πάτε και διακοπές μαζί με το καινούριο σας ταίρι -έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος αυτός είναι γεμάτος με ρομαντικές κι ευχάριστες εμπειρίες κάθε είδους. Απολαύστε τον, χωρίς κανένα δισταγμό!
 
Ο Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο έως τις 11/8 και στη συνέχεια ανάδρομος έως το τέλος του μήνα. (7ος). Αυτή η αναδρομή του Ερμή θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας και να μπορείτε να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από αυτό που λέγεται. Η έμπνευσή σας, σας οδηγεί να δείτε με καινούρια οπτική, κάποιες παλιές ευκαιρίες. Μπορεί να δείτε, επίσης, μια καινούρια όψη του συντρόφου σας, οδηγώντας έτσι τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης και, ίσως, να σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα ενός γάμου. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, επίσης, ευνοούνται και σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τους στόχους σας πολύ πιο εύκολα από ό, τι νομίζατε.
 
Ο Δίας στο Ζυγό (8ος) σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα κεφάλαιά σας, μέσα από επιτυχημένες επενδύσεις ή από κάποια κληρονομιά. Μπορεί να θέλετε περισσότερα και να τα καταφέρετε, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα τα καταφέρετε με το σωστό τρόπο. Εάν υπάρχουν χρέη ή δάνεια, θα τακτοποιηθούν ή θα διακανονιστούν. Παίρνετε καλές αποφάσεις και οι άνθρωποι γύρω σας, σας υποστηρίζουν σ’ αυτό. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια εσωτερική διερεύνηση και να φτάσετε σε βάθος σχετικά με κάποια σημαντικά ζητήματα του παρελθόντος σας. Η λίμπιντό σας είναι αυξημένη και μπορεί να κάνετε αρκετές, περιστασιακές σχέσεις ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σταθερό σας σύντροφο. Η διέλευση αυτή είναι μια καλή ευκαιρία επούλωσης, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης – φροντίστε να την αξιοποιήσετε.
 
Ο Άρης στο Λέοντα, η Αφροδίτη στο Λέοντα από 27/8 (6ος) και ο Βόρειος δεσμός στο Λέοντα. Αυτός ο συνδυασμός σας φέρνει εξαιρετικές επαφές που ξεκινούν μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες είναι αρμονικές και φιλικές κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εργάζεστε μέσα σε πολύ καλές συνθήκες. Είστε δραστήριοι και δυναμικοί και έχετε την τάση να ολοκληρώνετε με επιτυχία ό, τι αναλαμβάνετε. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας χώρου και οι προβλέψεις σχετικά μ’ αυτό, είναι απολύτως θετικές!
 
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω (11ος) δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για να αναθεωρήσετε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας, να ξανασκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και να βάλετε τους στόχους σας σε μια καινούρια, πιο σταθερή βάση. Υπάρχει πιθανότητα να έρθουν στο φως κάποια γεγονότα που δεν γνωρίζατε σε σχέση με κάποιους φίλους κι αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα το τέλος αυτών των σχέσεων. Μην ανησυχείτε καθόλου, καλύτερα να γνωρίζετε την αλήθεια, παρά να έχετε δίπλα σας ψεύτικους φίλους. Αναμένονται κάποιες καινούριες γνωριμίες με άτομα που σκέφτονται όπως εσείς, που θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά, να δώσετε προτεραιότητα σε δραστηριότητες που έχουν πραγματικό νόημα. Ο Πλούτωνας έρχεται για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καινούρια, πιο χρήσιμη προοπτική και ένα νέο σταθερό σχέδιο για το μέλλον.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

(Visited 11.869 times, 18 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

krios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός σε απατά; - Λοιπόν ο Κριός είναι γνωστό ότι δεν είναι και το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Βαριούνται εύκολα και Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Καρκίνο; - Η φύση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι ιδιαίτερα ρομαντική και ευαίσθητη. Κάθε δώρο, το οποίο προορίζεται για αυτή θα πρέπει Περισσότερα... Περισσότερα...
exams Ζώδια και Πανελλαδικές εξετάσεις! - Όλοι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις…ας δούμε πόσο ευνοείται κάθε ζώδιο! Περισσότερα... Περισσότερα...
libra Ζώδια: Το καλύτερο γνώρισμα του χαρακτήρα τους - Κανείς δεν είναι τέλειος! Ο καθένας μας έχει ελαττώματα και μάλιστα κάποια από αυτά μπορεί να ενοχλούν σε μεγάλο Περισσότερα... Περισσότερα...