Η γυναίκα Δίδυμος- Χαρακτηριστικά, με ποια ζώδια ταιριάζει;

Η γυναίκα Δίδυμος- Χαρακτηριστικά, με ποια ζώδια ταιριάζει;

Δίδυμοι…. Το ζώδιο που ο μισός ζωδιακός απεχθάνεται και ο άλλος μισός το κατηγορεί για διπροσωπία και απιστία. Είναι όμως έτσι; Η αλήθεια είναι ότι ο Δίδυμος είναι απρόβλεπτος και υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν μιλάμε για άντρες και για γυναίκες.

 

Η γυναίκα Δίδυμος, είναι μια προσωπικότητα ανεξάρτητη. Δεν υπακούει σε κανόνες και η ελευθερία, είναι αξία πολύ σημαντική για την ίδια και αποτελεί απαιτούμενο στις σχέσεις που επιθυμεί να δημιουργήσει. Είτε ερωτικές είτε φιλικές. Η ελευθερία της προσφέρει ευεξία και ελευθερία, γι’ αυτό και μάχεται υπέρ της με κάθε τρόπο.

 

Είναι ενεργητική, της αρέσουν πολλά πράγματα και ασχολείται με πολλές δραστηριότητες, είναι ευρηματική και βρίσκει μια λύση για τα πάντα αλλά και μια απάντηση για όλα καθώς είναι πνευματώδης, προσαρμόζεται εύκολα αλλά έχει και τις αδυναμίες της: Είναι παρορμητική και πολύ συχνά μετανιώνει για όσα κάνει, ανησυχεί μονίμως ότι κάτι δεν πάει καλά (γι’ αυτό και πολλές γυναίκες Δίδυμοι πάσχουν από στρες), ενώ δυσκολεύεται να πάρουν αποφάσεις για το οτιδήποτε. ( Σε αυτό μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τον Ζυγό).

 

Η γυναίκα Δίδυμος θα συναναστραφεί με πολλούς ανθρώπους που διαφέρουν μεταξύ τους και επειδή δένεται εύκολα, είναι μονίμως σε μία κατάσταση ξεκαθαρίσματος. Άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν στην ζωή της με ιλιγγιώδεις ρυθμούς  κι αυτό της δημιουργεί μία νευρικότητα που την κάνει να ξεσπά με μικροπράγματα. Παρόλα αυτά, δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει την ανάγκη της για ποικιλία και επικοινωνία, ενώ… ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ…

 

Λόγω του ενθουσιασμού της δεν κοιτά σε βάθος τα πράγματα και κρίνει από την πρώτη εντύπωση, με αποτέλεσμα να μην ψάχνει παραπάνω τα κίνητρα που έχει κάποιος ή τους φόβους που προσπαθεί να κρύψει κάνοντας καλή εντύπωση. Παρόλα αυτά, η διαίσθησή της, στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα, τα οποία όμως αρνείται να ακούσει. Αυτή εσωτερική σύγκρουση της δημιουργεί μια κακοκεφιά, η οποία όταν γιγαντώνεται, βρίσκει…. Τους κοντινούς της ανθρώπους! Κι αυτό γιατί με αυτούς αισθάνεται άνετα να είναι απόλυτα ο εαυτός της. Οι υπόλοιποι βλέπουν ένα χαρούμενο άτομο με περίσσεια θετική διάθεση. Η μάσκα ευδιαθεσίας είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι θεωρούν τους Διδύμους αναίσθητους.

 

Αν η γυναίκα Δίδυμος είναι φίλη σου, ξέρεις ότι έχεις ένα συναρπαστικό ενδιαφέρον άτομο στην ζωή σου, το οποίο σε έχει σημαδέψει ποικιλοτρόπως… Επειδή μονίμως περνάει τα δικά της, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εξαφανιστεί, όχι γιατί δεν σε νοιάζεται αλλά γιατί έχει μονίμως την ανάγκη να ανακαλύπτει νέα πράγματα και ανθρώπους, ή απλά προσπαθεί να διαχειριστεί μια συναισθηματική κατάσταση η οποία την έχει καταβάλει. Όταν νιώθει ότι αυτή η κατάσταση θα σε βαρύνει, μένει μακριά σου γιατί σ’ αγαπά και νοιάζεται για την ψυχική σου υγεία. (έτσι το βλέπει εκείνη ακόμη κι αν εσύ έχεις την διάθεση να βοηθήσεις).

Όποτε χρειάζεσαι μια συμβουλή, η Διδυμίνα είναι ο άνθρωπός σου. Είναι ευρηματική και μπορεί να σου δώσει μια λύση για τα πάντα (ακόμη κι αν με τα δικά της προσωπικά τα κάνει θαλασσα… ΆΛΛΟ ΑΥΤΟ!). Αν δεν είσαι καλά, η γυναίκα Δίδυμος δεν πρόκειται να φύγει από το πλευρό σου μέχρι να σε θεραπεύσει ολοκληρωτικά. Θα παραμείνει δίπλα σου με ενθουσιασμό και επιμονή. Επίσης μαζί θα κάνετε το καλύτερο κουτσομπολιό! Διψά για τα απόκρυφα των άλλων, θα βρει τρόπο να τα μάθει και θα ρθεί να τα συζητήσετε με τον πιο καυστικό τρόπο που υπάρχει (η λεγόμενη καραμούζα…). Η Διδυμίνα θέλει χρόνο με τον εαυτό της κυρίως γιατί η κοινωνικότητά της της κουράζει πολύ. Πρέπει να της δίνεις αυτόν τον χρόνο χωρίς παράπονα γιατί τον χρειάζεται!

 

Αν η γυναίκα Δίδυμος είναι συνάδελφος, υπάλληλος ή εργοδότης δυσκολεύεσαι λίγο να συνεννοηθείτε γιατί θέλει να ασχοληθεί με 100.000 πράγματα κι επειδή δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος συνήθως τα αφήνει ημιτελή και έρχεσαι από πίσω να τα μαζέψεις. Μπορεί να σε εκνευρίζει αυτό λίγο αλλά δεν την παρεξηγείς γιατί είναι ένα θετικό άτομο που προσπαθεί να μεταδίδει συνέχεια θετική ενέργεια.  Παρόλα αυτά λειτουργεί άριστα όταν έχει ηγετική θέση διότι μπορεί να οργανώσει τους πάντες τέλεια για την επίτευξη ενός στόχου. Είναι άριστη χειραγωγός, μπορεί να αιτιολογήσει τα πάντα, οπότε δεν ανησυχείς όταν γίνεται το λάθος γιατί η Διδυμίνα ξέρει πώς να το διορθώσει.

 

Αν η γυναίκα Δίδυμος είναι σύντροφός σου, δεν είναι μόνο κοπέλα σου ή γυναίκα σου… Είναι και φίλη σου. Περνάς καλά μαζί της γιατί τα συνδυάζει όλα! Είναι σύντροφος και κολλητός! Για να είστε μαζί όμως, έχεις υποχωρήσει στις απαιτήσεις της, τις οποίες δεν αποσύρει με τίποτα αν νιώθει ότι έχει δίκιο και πρέπει να ικανοποιηθούν. Σου κάνει ζήλιες γιατί σε θέλει μόνο δικό της και οι τσακωμοί σας έχουν ένταση.

Μένει μαζί σου όμως γιατί είσαι συναρπαστικός για εκείνην, ξέρει ότι είσαι συναισθηματικός και την καλύπτεις απόλυτα. Αν δεν ήταν έτσι θα είχε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να βρει τον επόμενο χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Η γυναίκα Δίδυμος αν αποφασίσει να δεσμευτεί, το κάνει γιατί ερωτεύτηκε πολύ. Δεν τα φτιάχνει απλά με τον άλλον. ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ. Αυτό έχει μέσα στο κεφάλι της. Γι’ αυτό μην την πληγώσεις! Στην τελική που θα βρεις γυναίκα να σου δίνει ελευθερία, να είναι και καλός φίλος και να είναι και φωτιά στο κρεβάτι;;;

 

Γυναίκα Δίδυμος- Πώς να την κατακτήσεις

 

Η γυναίκα Δίδυμος είναι μια πρόκληση, κι αν θες να της κινήσεις το ενδιαφέρον πρέπει να είσαι έξυπνος. Ξεκίνα μια καλή συζήτηση. Της αρέσει να μιλάει. Αν είσαι ειδικός σε κάποιο θέμα, ξεκίνα με αυτό γιατί η Διδυμίνα θα ενδιαφερθεί να μάθει τα πάντα για κάτι που δεν γνωρίζει (αρκεί να είναι ενδιαφέρον βέβαια… Μην της μιλήσεις για λογιστικά).

 

Της αρέσουν τα πρωτότυπα πράγματα. Κανονίστε το ραντεβού σας κάπου ξεχωριστά και αντισυμβατικά για πρώτο ραντεβού (ακόμη κι αν είναι στον ζωολογικό κήπο)

 

Προκάλεσε μια φιλική αντιπαράθεση…. Τρελαίνεται να υπάρχει ένταση. Πίκαρέ την (χωρίς να τσακώνεστε όμως) και στο αποκορύφωμα κάνε την κίνησή σου (την έχεις)

Είναι πολύ δεκτική στα χάδια και στα αγγίγματα αρκεί να είναι τόσο όσο πρέπει. Κάνε διακριτικές κινήσεις. Δοκίμασε να της κάνεις χειροφίλημα, καθώς της αρέσει να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα.

Όταν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα έχε στο νου σου ότι της αρέσει να πειραματίζεται, αφού όμως έχεις αποδείξει την αξία σου προσφέροντας ποιότητα στα… Βασικά!

 

Γυναίκα Δίδυμος- Με ποια ζώδια ταιριάζει

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

 

Με τον Κριό κάνει ένα πολύ καλό ζευγάρι. Είναι και οι δύο υπέρ της ανεξαρτησίας και δεν παρεξηγούν ο ένας την διάθεση του άλλου για κοινωνικοποίηση καθώς είναι χαρακτηριστικό και των δυο. Στο σεξ ταιριάζουν πάρα πολύ και το πάθος μεταξύ τους είναι πάρα πολύ έντονο. Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα είναι η τάση του Αρσενικού Κριού να επιβληθεί και να διεκδικήσει τα κεκτημένα του. Η γυναίκα Δίδυμος όμως είναι η διπλωματία προσωποποιημένη και ξέρει πώς να φτιάξει την κατάσταση με την ευελιξία της. Διάβασε περισσότερα για τον συνδυασμό γυναίκα Δίδυμος άντρας Κριός.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Είναι πνευματώδης και του αρέσουν οι εναλλακτικές δραστηριότητες. Κάνει έναν πολύ καλό συνδυασμό με την γυναίκα Δίδυμο και η σχέση τους μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο. Ο Υδροχόος επιθυμεί συνεχώς αλλαγές και αυτό εξαφανίζει την βαρεμάρα που νιώθει εύκολα η Διδυμίνα. Ο συνδυασμός γυναίκα Δίδυμος άντρας Υδροχόος υπόσχεται πνευματική άνοδο και για τους δύο, ενώ στο κρεβάτι είναι και οι δύο εγκεφαλικοί αλλά τους  αρέσει και να πειραματίζονται.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

 

Ο συνδυασμός γυναίκα Δίδυμος άντρας Λέων είναι πολύ δυνατός. Ο Λέων έχει μια πηγαία παιδική ενέργεια που ενθουσιάζει την γυναίκα Δίδυμο. Παράλληλα έχει την ίδια διάθεση για κοινωνικοποίηση και του αρέσει να γνωρίζει ανθρώπους και να πηγαίνει σε εναλλακτικά μέρη. Έτσι οι δυο τους μπορούν να περάσουν καλά, κυρίως στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο ένας νιώθει για τον άλλον ότι βρήκε το άλλο του μισό. Παρόλα αυτά η εμμονή του Λέοντα να διατηρεί ένα ισχυρό γόητρο μπορεί να εκνευρίζει την γυναίκα Δίδυμο, ενώ στους τσακωμούς είναι και οι δύο ανυποχώρητοι τις περισσότερες φορές, οπότε χρειάζεται υπομονή και ηρεμία.

 

 

(Visited 2.540 times, 6 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aquarius Πώς αντιμετωπίζει ο Υδροχόος την οικονομική κρίση; - Υδροχόος και κρίση; Ναι! Μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη φάση όπως όλοι άλλωστε. Ωστόσο ο Υδροχόος έχει ένα μοναδικό χάρισμα. Περισσότερα... Περισσότερα...
virgo Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει η Παρθένος; - Τα άτομα τα οποία ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου σπάνια θα βρεθούν σε κατάσταση κατά την οποία θα χάσουν τη Περισσότερα... Περισσότερα...
idanikes-ginaikes Ποιες γυναίκες είναι ιδανικές για έναν Ταύρο; -         Γράφει η αστρολόγος Τερέζα        Οι Ταύροι μπορούν να ταιριάξουν με πολλούς τύπους γυναίκας. Περισσότερα... Περισσότερα...
students Τα φοιτητικά σπίτια… τι θέλει το κάθε ζώδιο; - Οι Πανελλαδικές εξετάσεις μόλις τελείωσαν και η φοιτητική ζωή μόλις ξεκινά…Ας δούμε ποιο είναι το ιδανικό φοιτητικό σπίτι για κάθε Περισσότερα... Περισσότερα...