Η Σελήνη στον Τοξότη- Αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ανάγκη για ταξίδια!

Η Σελήνη στον Τοξότη- Αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ανάγκη για ταξίδια!

Η σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Τοξότη και αυτό μας δημιουργεί ανάγκη για περιπέτεια. Επιθυμούμε να είμαστε ελεύθεροι και να έχουμε περισσότερο προσωπικό χρόνο για τον εαυτό μας και τις δραστηριότητες που μας αρέσουν.
Παράλληλα νιώθουμε αισιοδοξία και μια ανακούφιση. Σαν να αφήσαμε πίσω κάτι που μας πίεζε ή μας δημιουργούσε κακή ψυχολογία. Ο Τοξότης είναι φορέας της αισιοδοξίας και αυτή η σελήνη μας την μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα.
 
Το χιούμορ μας αυξάνεται και κάνουμε πιο εύκολα αστεία με τους άλλους μοιράζοντας στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Παράλληλα επιζητάμε να ξεφύγουμε, όμως αυτό δεν εκδηλώνεται με τάσεις φυγής, αλλά με μία ανάγκη να εξερευνήσουμε και να βρεθούμε σε μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί. Η ανάγκη μας για ένα ταξίδι είναι μεγαλύτερη από ποτέ και τα μακρινά μέρη που περνούν ως επιλογές από το μυαλό μας φαίνονται μαγικά.
 
Η τάση για περιπλάνηση συνδυάζεται με το στοιχείο της δημιουργικότητας το οποίο μας διακατέχει σήμερα και μας κάνει να θέλουμε να ασχοληθούμε με διάφορες δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να εκφραστούμε καλλιτεχνικά.
 
Είμαστε πιο κοινωνικοί και δημιουργούμε πιο εύκολα επαφές με άλλους ανθρώπους, με τους οποίους επιλέγουμε να συζητήσουμε για σημαντικά θέματα που αφορούν την ζωή πάντα σε τόνο αισιοδοξίας. Όποτε η σελήνη διελαύνει από τον Τοξότη, έχουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με την φιλοσοφία, με θρησκευτικά ζητήματα, με την αστρονομία, κι αυτό γιατί έχουμε την επιθυμία να διευρύνουμε το μυαλό μας.
 
Η διέλευση από τον Τοξότη δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και είναι η ιδανική ευκαιρία για να κλείσετε να πάτε διακοπές, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να ασχοληθείτε με αθλήματα όπως είναι η ιππασία ή η τοξοβολία, να οραματιστείτε κάτι καινούργιο και να ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτό ώστε να το υλοποιήσετε μακροπρόθεσμα, να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε εμπειρίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να ξεκινήσετε την συγγραφή ενός βιβλίου ή να παραστείτε σε κάποιο θρησκευτικό μυστήριο.

(Visited 711 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

leo Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για ένα Λέοντα; - Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο τις εργασιακές σχέσεις κάθε ανθρώπου; Ποια χαρακτηριστικά διακρίνονται σε κάθε αφεντικό με βάση το ζώδιο Περισσότερα... Περισσότερα...
interview Interview time… Πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έχει ραντεβού για συνέντευξη; - Κριός: Ηγετική ικανότητα εκ φύσεως, αυτό που πρέπει να προβάλεις σε κάθε σου συνέντευξη είναι να μπορείς να παίρνεις Περισσότερα... Περισσότερα...
housewife Πόσο νοικοκυρές είστε ανάλογα με το ζώδιό σας; Μέρος 2ο - Δεν είναι και το καλύτερό σας οι δουλειές του σπιτιού ή μήπως το αντίθετο; Πόσο ταγμένες νοικοκυρές είστε;   Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_30116965 Ζώδια και διακοπές: Ο ιδανικός προορισμός για το καθένα - Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικές προτιμήσεις, οι οποίες το ακολουθούν και στις διακοπές και τις αργίες.   Περισσότερα... Περισσότερα...