Η Σελήνη στον Τοξότη- Αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ανάγκη για ταξίδια!

Η Σελήνη στον Τοξότη- Αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ανάγκη για ταξίδια!

terezasmall

Γράφει η έμπειρη αστρολόγος Τερέζα

 

 

 

Η σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Τοξότη και αυτό μας δημιουργεί ανάγκη για περιπέτεια. Επιθυμούμε να είμαστε ελεύθεροι και να έχουμε περισσότερο προσωπικό χρόνο για τον εαυτό μας και τις δραστηριότητες που μας αρέσουν.
Παράλληλα νιώθουμε αισιοδοξία και μια ανακούφιση. Σαν να αφήσαμε πίσω κάτι που μας πίεζε ή μας δημιουργούσε κακή ψυχολογία. Ο Τοξότης είναι φορέας της αισιοδοξίας και αυτή η σελήνη μας την μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Το χιούμορ μας αυξάνεται και κάνουμε πιο εύκολα αστεία με τους άλλους μοιράζοντας στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Παράλληλα επιζητάμε να ξεφύγουμε, όμως αυτό δεν εκδηλώνεται με τάσεις φυγής, αλλά με μία ανάγκη να εξερευνήσουμε και να βρεθούμε σε μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί. Η ανάγκη μας για ένα ταξίδι είναι μεγαλύτερη από ποτέ και τα μακρινά μέρη που περνούν ως επιλογές από το μυαλό μας φαίνονται μαγικά.

 

 

επιδράσεις σελήνης- 14707

 

 

Η τάση για περιπλάνηση συνδυάζεται με το στοιχείο της δημιουργικότητας το οποίο μας διακατέχει σήμερα και μας κάνει να θέλουμε να ασχοληθούμε με διάφορες δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να εκφραστούμε καλλιτεχνικά.

 

 

Είμαστε πιο κοινωνικοί και δημιουργούμε πιο εύκολα επαφές με άλλους ανθρώπους, με τους οποίους επιλέγουμε να συζητήσουμε για σημαντικά θέματα που αφορούν την ζωή πάντα σε τόνο αισιοδοξίας. Όποτε η σελήνη διελαύνει από τον Τοξότη, έχουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με την φιλοσοφία, με θρησκευτικά ζητήματα, με την αστρονομία, κι αυτό γιατί έχουμε την επιθυμία να διευρύνουμε το μυαλό μας.

 

 

 

 

Η διέλευση από τον Τοξότη δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και είναι η ιδανική ευκαιρία για να κλείσετε να πάτε διακοπές, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να ασχοληθείτε με αθλήματα όπως είναι η ιππασία ή η τοξοβολία, να οραματιστείτε κάτι καινούργιο και να ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτό ώστε να το υλοποιήσετε μακροπρόθεσμα, να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε εμπειρίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να ξεκινήσετε την συγγραφή ενός βιβλίου ή να παραστείτε σε κάποιο θρησκευτικό μυστήριο.

Mάθε πως επηρεάζει η διέλευση της σελήνης από τον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

Μάθε περισσότερα για την σελήνη και τις επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας, ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται: Διάβασε: τι φέρνει η Νέα Σελήνη , πόσο ισχυρή είναι η επίδραση που έχουν οι εκλείψεις  , τι είναι αυτό που τελικά ονομάζουμε Μαύρη Σελήνη , πόσο ισχυροί είναι  οι κόμβοι του φεγγαριού (Βόρειος και Νότιος Δεσμός) και τέλος τι μπορείς να περιμένεις από την πανσέληνο αυτού του μήνα!

 

 

(Visited 1.172 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ζυγό; - Οι Ζυγοί αγαπάνε ιδιαίτερα τα όμορφα μέρη, τα όμορφα πράγματα, την ισορροπία και την αρμονία. Πριν και πάνω από όλα Περισσότερα... Περισσότερα...
gym «Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια; - Μπορεί η γυμναστική να ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων, τι γίνεται στην περίπτωση όμως του κάθε ζωδίου Περισσότερα... Περισσότερα...
yoga Ομαδικά προγράμματα γυμναστικής που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο - Κριός – Airfit: Είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που επικεντρώνεται στην αερόβια άσκηση και ανεβάζει στα ύψη τον μεταβολισμό. Αποτελεί το Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini (2) Πως εκδηλώνουν την λύπη τους τα ζώδια του αέρα - Όλοι μας περνάμε από καταθλιπτικά επεισόδια στην ζωή μας. Είτε επειδή δεν ξυπνήσαμε καλά το πρωί, είτε επειδή συνέβη κάτι Περισσότερα... Περισσότερα...