Η Σελήνη στον Τοξότη- Αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ανάγκη για ταξίδια!

Η Σελήνη στον Τοξότη- Αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ανάγκη για ταξίδια!

Η σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Τοξότη και αυτό μας δημιουργεί ανάγκη για περιπέτεια. Επιθυμούμε να είμαστε ελεύθεροι και να έχουμε περισσότερο προσωπικό χρόνο για τον εαυτό μας και τις δραστηριότητες που μας αρέσουν.
Παράλληλα νιώθουμε αισιοδοξία και μια ανακούφιση. Σαν να αφήσαμε πίσω κάτι που μας πίεζε ή μας δημιουργούσε κακή ψυχολογία. Ο Τοξότης είναι φορέας της αισιοδοξίας και αυτή η σελήνη μας την μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα.
 
Το χιούμορ μας αυξάνεται και κάνουμε πιο εύκολα αστεία με τους άλλους μοιράζοντας στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Παράλληλα επιζητάμε να ξεφύγουμε, όμως αυτό δεν εκδηλώνεται με τάσεις φυγής, αλλά με μία ανάγκη να εξερευνήσουμε και να βρεθούμε σε μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί. Η ανάγκη μας για ένα ταξίδι είναι μεγαλύτερη από ποτέ και τα μακρινά μέρη που περνούν ως επιλογές από το μυαλό μας φαίνονται μαγικά.
 
Η τάση για περιπλάνηση συνδυάζεται με το στοιχείο της δημιουργικότητας το οποίο μας διακατέχει σήμερα και μας κάνει να θέλουμε να ασχοληθούμε με διάφορες δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να εκφραστούμε καλλιτεχνικά.
 
Είμαστε πιο κοινωνικοί και δημιουργούμε πιο εύκολα επαφές με άλλους ανθρώπους, με τους οποίους επιλέγουμε να συζητήσουμε για σημαντικά θέματα που αφορούν την ζωή πάντα σε τόνο αισιοδοξίας. Όποτε η σελήνη διελαύνει από τον Τοξότη, έχουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με την φιλοσοφία, με θρησκευτικά ζητήματα, με την αστρονομία, κι αυτό γιατί έχουμε την επιθυμία να διευρύνουμε το μυαλό μας.
 
Η διέλευση από τον Τοξότη δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και είναι η ιδανική ευκαιρία για να κλείσετε να πάτε διακοπές, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να ασχοληθείτε με αθλήματα όπως είναι η ιππασία ή η τοξοβολία, να οραματιστείτε κάτι καινούργιο και να ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτό ώστε να το υλοποιήσετε μακροπρόθεσμα, να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε εμπειρίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να ξεκινήσετε την συγγραφή ενός βιβλίου ή να παραστείτε σε κάποιο θρησκευτικό μυστήριο.

(Visited 436 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_154670627 Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Κριός - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας μητέρας Κριού;   Ένα είναι βέβαιο! Oι γυναίκες οι οποίες είναι γεννημένες στον αστερισμό Περισσότερα... Περισσότερα...
emotional-woman Λογική ή συναίσθημα; Τι επιλέγουν τα τελευταία έξι ζώδια; ΜΕΡΟΣ 2ο - Σε αυτό το μέρος, θα αναλύσουμε τα τελευταία έξι ζώδια του ζωδιακού και τον τρόπο που αντιδρούν στην λογική Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos10 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ιχθύς; - Ζώδιο ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό, ο Ιχθύς θα δυσκολευτεί πραγματικά να ξεπεράσει ένα χωρισμό. Από τη φύση του το Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Καρκίνος; - Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε μια κατάσταση κρίσης, είναι να Περισσότερα... Περισσότερα...