Interview time… Πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έχει ραντεβού για συνέντευξη;

Interview time… Πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έχει ραντεβού για συνέντευξη;

Κριός: Ηγετική ικανότητα εκ φύσεως, αυτό που πρέπει να προβάλεις σε κάθε σου συνέντευξη είναι να μπορείς να παίρνεις πρωτοβουλίες. Το μειονέκτημά σας είναι η βιασύνη σας. Αν έχετε υπομονή σίγουρα θα απαντήσετε καλύτερα.
 
Ταύρος: Τα κύρια χαρακτηριστικά σου είναι η σταθερότητα και η συνέπεια. Επομένως, σε μια συνέντευξη αυτά τα δύο πρέπει να προβάλλεις και κυρίως να δείξεις ότι θέλεις να μείνεις στη δουλειά και ότι βασίζεσαι σε αυτή.
 
Δίδυμος: Εξαιρετικά επικοινωνιακός και εύθυμος, σίγουρα το αφεντικό σου θα σε συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή. Η εξωστρέφειά σου είναι το δυνατό σου σημείο. Το μειονέκτημά σου είναι ότι συνεχώς αργείς στα ραντεβού σου, οπότε προσπάθησε να είσαι πιο συνεπής.
 
Καρκίνος: Μπορεί να είστε εκ φύσεως ντροπαλοί και αυτό πρέπει να το κρύψετε. Αναδείξτε τη συνέπεια και την ομαδικότητά σας ως άτομα, πλεονέκτημα που θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας σας.
 
Λέων: Αυτοπεποίθηση στο κόκκινο. Η έντονη φιλοδοξία σου και ο ηγετικός σου χαρακτήρας σίγουρα θα εντυπωσιάσουν σε μια συνέντευξη, καλό όμως είναι να περιορίσεις λίγο αυτή σου την έπαρση και την υπερβολή γιατί μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
 
Παρθένος: Η ικανότητά σου να ακολουθείς ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου είναι και το μεγάλο σου πλεονέκτημα. Συνεργάσιμος και οργανωτικός, λογική και ευστροφία είναι τα κρυφά σου όπλα.
 
Ζυγός: Η φινέτσα και η κομψότητά σου σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε μια συνέντευξη. Προσπάθησε να κρύψεις το άγχος σου γιατί προδίδεσαι και κοκκινίζεις από πάνω μέχρι κάτω.
 
Σκορπιός: Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τον εργοδότη σας. Το μειονέκτημά σου είναι το έντονο πείσμα σου μέχρι να πάρεις τις απαντήσεις που θες, απόφυγέ το.
 
Τοξότης: Αν η δουλειά που έχεις στείλει το βιογραφικό σου σε ενδιαφέρει πολύ τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχετε στην συνέντευξη. Το πλεονέκτημά σου είναι ότι είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπημένος συνεργάτης.
 
Αιγόκερως: Είσαι αυτός που ταυτίζει την προσωπική με την επαγγελματική σου επιτυχία. Έχεις φιλοδοξίες και οράματα που θα ήθελε να ακούσει ο κάθε εργοδότης. Το θάρρος και ο δυναμισμός σου εντυπωσιάζουν.
 
Υδροχόος: Είστε από τα άτομα που εντυπωσιάζουν με τις πρωτοποριακές τους ιδέες ακόμη και σε μια συνέντευξη, εξαιρετικά καλοί με την τεχνολογία σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τον εργοδότη σας. Κρύψτε την αστάθεια που σας χαρακτηρίζει και έχετε την δουλειά στο τσεπάκι σας.
 
Ιχθύς: Ως κλασικό ψαράκι τρέμετε και έχετε πολύ άγχος όταν πρέπει να πάτε για συνέντευξη σε μια δουλειά. Η ανασφάλεια είναι το μεγάλο σας μειονέκτημα, οπότε καλό είναι να έχετε προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

(Visited 623 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

bride Ποιο στιλ νυφικού σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; - Είστε μέλλουσα νυφούλα και δεν ξέρετε τι νυφικό να διαλέξετε; Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές όπου ανάλογα με το Περισσότερα... Περισσότερα...
leo Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για ένα Λέοντα; - Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο τις εργασιακές σχέσεις κάθε ανθρώπου; Ποια χαρακτηριστικά διακρίνονται σε κάθε αφεντικό με βάση το ζώδιο Περισσότερα... Περισσότερα...
man-woman (2) «Αγάπη δίχως πείσματα….στα ζώδια» Μέρος 2ο - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Να και ένα ζώδιο που ξέρει να εκτιμάει τα ερωτικά καβγαδάκια. Σίγουρα μετά θα ακολουθήσει ερωτική συνεύρεση, αφού Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Κριό; - Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα προβλήματα και συγκρούσεις στη δουλειά μπορεί να αποφεύγονταν, αν γνωρίζατε λίγο καλύτερα το χαρακτήρα των Περισσότερα... Περισσότερα...