ΚΕΛΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΚΕΛΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

 

Το κέλτικο ωροσκόπιο βασίζεται στις φυσικές δυνάμεις και στις μυστικιστικές ιδιότητες της φύσης. Οι κέλτες ιερείς, οι Δρυΐδες ,παρατήρησαν ότι οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που είχαν γεννηθεί σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είχαν ομοιότητες και κοινά με εκείνα των πνευμάτων που ζούσαν στα  δέντρα, ώστε τελικά να δημιουργηθούν 13 ζώδια, λόγω της κατανομής του έτους σε ισάριθμους σεληνιακούς μήνες των 28 ημερών έκαστος. Βρείτε λοιπόν την ιδιοσυγκρασία σας!

 

Σκλήθρα: Ο πρωτοπόρος (18 Μαρτίου – 14 Απριλίου)

Είσαι καινοτόμος, ριζοσπαστικός, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ακολουθείς τον δρόμο σου με αυτοπεποίθηση, ενώ το πρωτοποριακό πνεύμα σου άλλα και το χάρισμα σου στην συναναστροφή με κάθε τύπο ανθρώπου σε καθιστούν πόλο έλξης. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι ο Κραταιός, η βελανίδια και η Σημύδα.

 

Ιτιά: O παρατηρητής (15 Απριλίου – 12 Μαΐου)

Το χάρισμα σου  να γνωρίζεις τον κατάλληλο χρόνο για το κάθε πράγμα, οφείλεται στην  έντονη επίδραση  της σελήνης πάνω σου, ώστε ενστικτωδώς να διαθέτεις την ικανότητα αντιμετώπισης των περιστάσεων. Διακρίνεσαι από υπομονή και υψηλή νοημοσυνη. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Σημύδα και ο Κισσός.

 

Κράταιγος: Ο θαυματοποιός (13 Μαΐου – 9 Ιουνίου)
Εξωτερικά φαίνεσαι φιλήσυχος, εσωτερικά όμως διέπεσαι από πάθη και δημιουργικότητα. Έχεις ορθή κρίση και είσαι από όλους αγαπητός, επειδή διαθέτεις το χάρισμα της προσαρμοστικότητας, χιούμορ και το αυτί της κατανόησης στα προβλήματα των άλλων. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Φλαμουριά και η Σερβία.

 

Βελανιδιά: Ο σταθεροποιητής (10 Ιουνίου -7 Ιουλίου)
Έχεις την  ψυχική δύναμη να υπερασπίζεσαι του αδύναμους και τους αδικημένους, ώστε τίποτα να μη σε σταματά. Η αισιοδοξία για την ζωή που αποπνέεις και η στοργή είναι τα χαρίσματα που αναζητούν οι άλλοι σε σένα. Και εσύ όμως έχεις ανάγκη αυτών και για αυτό παλεύεις. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Φλαμουριά Καλάμια και ο Κισσός.

 

Αρκουδοπούρναρο: Ο ηγέτης (8 Ιουλίου – 4 Αύγουστου)
Λόγω της αποφασιστικότητας και του δυναμισμού σου, υπερνικας τα εμπόδια και τις δυσκολίες, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να γίνεσαι ηγέτης. Διαθέτεις επίσης το χάρισμα της γενναιοδωρίας και ευστροφίας. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Σημύδα και η Φλαμουριά.

 

Φουντουκιά: Ο γνώστης (5 Αύγουστου – 1 Σεπτεμβρίου)
Διαθέτεις οργανωτικό, μεθοδικό και αναλυτικό νου, ώστε να διαπρεπείς στις επιστήμες. Το χάρισμα σου να διαλογίζεσαι σε βάθος και να κατέχεις όλες τις λεπτομέρειες, σε οδηγούν στην επιτυχή λύση και τρόπο δράσης. Προσοχή όμως μη τυχόν η έμφαση στην λεπτομέρεια γίνει μανια! Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι  ο Κραταιός και η Σερβία.

 

Αμπέλι: Ο εναρμονιστής (2 Σεπτεμβρίου – 29 Σεπτεμβρίου)
Η Προδιάθεση προς την καλαισθησία και το εκλεπτυσμένο, από την τεχνη, την μουσική έως τα πιο άπλα πραγματα, σου προδίδουν μια φυσική γοητεία. Εντούτοις η γέννηση σου γύρω από την φθινοπωρινή ισημερία (22 Σεπτεμβρίου) σε καθιστά αντιφατικό και αναποφάσιστο όχι λόγο αδυναμίας άλλα του χαρίσματος σου να αντιλαμβάνεσαι τα ζητήματα από όλες τις πτυχές. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Ιτιά και η Φουντουκιά.

 

Κισσός: Ο ακαταπόνητος (30 Σεπτεμβρίου – 27 Οκτώβριου)
Διαθέτεις απίστευτη αντοχή στις αντιξοότητες, ενώ υπερνικάς τα εμπόδια με  ευρηματικότητα, υπομονή και πνευματικότητα δίχως να καταβάλλεσαι από αυτά. Το χάρισμα της ζωτικότητας και της κοινωνικής άνεσης που έχεις, ασκεί  γοητεία  σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Βελανίδια και η Φλαμουριά.

 

Καλάμια: Ο ερευνητής (28 Οκτώβριου – 24 Νοέμβριου)
Το σημαντικότερο πράγμα για σένα είναι η  ουσία της αληθείας πίσω από τις ενέργειες, τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Το χάρισμα σου να διεισδύεις στον πυρήνα των πραγμάτων. Αν και έχεις την τάση να τους χειραγωγεις, εντουτοις παραμένεις ειλικρινής. Ως ιστορικός , αρχαιολόγος, ντεντέκτιβ κτλ θα διέπρεπες! Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι το ζώδιο Σούλη Φλαμούρια και η Βελανίδια.

 

Κουφοξυλιά: Ο αεικίνητος(25 Νοέμβριου – 23 Δεκεμβρίου)
Σε χαρακτηρίζει ο αγώνας δρόμου για να προλάβεις να αποκτήσεις όσες το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις. Γεννημένος στο χειμερινό ηλιοστασίο παλεύεις να χωρέσεις τα πάντα στην μικρή διάρκεια της ημέρας! Αν και εξωστρεφής με τάση βοήθειας προς τους γύρω έχεις το χάρισμα της βαθιάς φιλοσοφικής φύσης. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Σκλήθρα και το Αρκουδοπούρναρο.

 

Σημύδα: Ο δυναμικός(24 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Γεννημένος την εποχή του έτους, οπού κυριαρχεί το σκοτάδι και το κρύο, εσύ  παίρνεις δύναμη από αυτό και αποτελείς πηγή έμπνευσης για όλους τους άλλους. Γεννημένος αρχηγός με μεγάλη αντοχή και ανοχή, θέλγεις  με το δυναμισμό σου και με τον μεταδοτικό ενθουσιασμό σου. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι το Αμπέλι και η Ιτιά.

 

Σορβία:  Ο στοχαστής (21 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)
Η έννοια της φιλοσοφίας είσαι εσύ, αφού οι υψηλότεροι διαλογισμοί και ιδέες εκπορεύονται από σένα, ώστε αυτό να αποτελεί και την κινητήριο σου δύναμη. Ωστόσο λόγο των πολύ προχωρημένων διανοημάτων, ο φόβος μήπως δεν σε αντιληφτούν οι γύρω σου, σε καθιστά απόμακρο. Όμως η παρουσία σου και μόνο αρκεί, ώστε να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι ο Κισσός και ο Κραταιός.

 

Φλαμουριά: (18 Φεβρουαρίου – 17 Μαρτίου)
Διέπεσαι από καλλιτεχνική φύση, ελεύθερη σκέψη, αγάπη για την τέχνη, ποίηση και την επιστήμη. Δεν ενδιαφέρεσαι για την άποψη του κόσμου, άλλα καταδύεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο για ανανέωση και αναζήτηση πνευματικών προβληματισμών. Το γεγονός αυτό σου προσδίδει τόση γοητεια, ωστε οι γύρω σου να έλκονται από εσενα. Τα ζώδια που σου ταιριάζουν είναι η Ιτιά και η Καλαμιά.

(Visited 2.956 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

capricorn Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Αιγόκερω; - Το τέλειο δώρο για την γυναίκα Αιγόκερω θα πρέπει να ταιριάζει στην σταθερή, υπεύθυνη και πρακτική φύση της.   Περισσότερα... Περισσότερα...
ekloges Ζώδια με λίγο… χιούμορ: Πώς ψηφίζουν άραγε τα ζώδια; - Όλοι λίγο πολύ θα έχουμε διαβάσει για τα ιδανικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και για τις παραξενιές τους ή τα Περισσότερα... Περισσότερα...
ilios-idroxoos ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 20/01 στον Υδροχόο - Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20 Ιανουαρίου 2015   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, με Περισσότερα... Περισσότερα...
aigokeros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Αιγόκερως σε απατά; - Υπάρχει λοιπόν ένας απόλυτα σίγουρος τρόπος να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου Αιγόκερως σε απατά.   Ζώδιο το οποίο Περισσότερα... Περισσότερα...