Μαθήματα αστρολογίας #2: Η διέλευση του Ερμή από τους οίκους

Μαθήματα αστρολογίας #2: Η διέλευση του Ερμή από τους οίκους

Ο πλανήτης Ερμής είναι ο πλησιέστερος στον Ηλιο και κινείται αρκετά γρήγορα ανάμεσα στους οίκους, με αποτέλεσμα να περνάει μόλις ένα μήνα σε κάθε ζώδιο, ή και λίγο περισσότερο αν είναι ανάδρομος.

 

Η διέλευση του από τους οίκους σχετίζεται με την πνευματική διαύγεια και οξύτητα του ατόμου καθώς και την ικανότητα του στην επικοινωνία.

 

Στο προηγούμενο μάθημα είδαμε τι είναι οι οίκοι στην αστρολογία

 

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει όταν περνάει ο Ερμής σε κάθε έναν από τους οίκους μας

 

1ος οίκος: Όταν ο Ερμής περνάει από τον 1ο οίκο σας, αποκτάτε μεγαλύτερη ταχύτητα σκέψης και καλύτερη κρίση. Επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες και αναλύετε προσεκτικά κάθε σας κίνηση, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να δώσετε σωστές συμβουλές.

 

2ος οίκος: Η διέλευση του Ερμή από τον 2ο οίκο σας, σηματοδοτεί την περίοδο της σκέψης και αυτοσυγκέντρωσης. Αυτό το διάστημα αργείτε να πάρετε αποφάσεις και σκέφτεστε ξανά και ξανά κάθε σας κίνηση πριν την κάνετε. Είναι ωστόσο η καλύτερη περίοδος να καταστρώσετε σχέδια στα οικονομικά και επαγγελματικά σας.

 

3ος οίκος: Με τον Ερμή στον 3ο οίκο σας, το μυαλό σας παίρνει φωτιά. Σκέφτεστε συνεχώς πολλά πράγματα, το ένα πίσω από το άλλο και δεν προλαβαίνετε να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο πράγμα, αφού το μυαλό σας ήδη πετάει σε άλλο. Αυτή η περίοδος δεν είναι ιδανική για σχέδια και οργάνωση, είναι όμως πολύ καλή για να αρχίσετε τη συγγραφή, να δώσετε εξετάσεις, ή να ξεκινήσετε να μαθαίνετε κάτι καινούργιο.

 

4ος οίκος: Ερμής στον 4ο οίκο σας, βάζει πίσω το μυαλό και μπροστά το συναίσθημα. Μάλιστα, τα συναισθήματα που σας πλημμυρίζουν, θολώνουν τη σωστή κρίση σας και περιπλέκουν τη λήψη αποφάσεων. Επικοινωνείτε καλύτερα με άτομα της οικογένειας και αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο αδυνατείτε να συγκεντρωθείτε σε σοβαρές συζητήσεις εκτός του περιβάλλοντος σας. Είναι κακή περίοδος για meeting, αλλά ιδανική για να αφοσιωθείτε στον σύντροφο σας.

 

Πού βρίσκεται ο πλανήτης Ερμής στον δικό σου αστρολογικό χάρτη;

5ος οίκος: Η είσοδος του Ερμή στον 5ο σας οίκο, ξυπνάει τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική φύση. Είναι πιο εύκολο να υλοποιήσετε καλλιτεχνικά πρότζεκτ, αλλά σχεδόν αδύνατον να επικεντρωθείτε σε κανονική δουλειά. Είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε καινούργια χόμπι, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν νέες γνωριμίες

 

6ος οίκος: Με τον Ερμή στον 6ο σας οίκο πέφτετε κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά. Επικεντρώνεστε απόλυτα στην εργασία σας και γίνεστε πιο παραγωγικοί και πιο έξυπνοι. Είναι επίσης η καλύτερη περίοδος να επιδιώξετε μία προαγωγή και να ασχοληθείτε με την τεχνολογία.

 

7ος οίκος: Ο Ερμής στον 7ο οίκο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και σας βοηθάει να επικοινωνείτε πιο εύκολα με τους ανθρώπους και με τα κοντινά σας πρόσωπα. Είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσετε νέα συνεργασία και ομαδικές ασχολίες.

 

8ος οίκος: Η διέλευση του Ερμή από τον 8ο οίκο σας, ευνοεί την έρευνα και τη μελέτη. Είστε πιο σοβαροί απ’ ότι συνήθως και οτιδήποτε ακούτε και μαθαίνετε, δεν το δέχεστε άκριτα, αλλά το ερευνάτε σε βάθος μέχρι να αποκαλύψετε κάθε κρυμμένη πτυχή του. Είναι η καλύτερη περίοδος για να επικεντρωθείτε σε πνευματικές αναζητήσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

9ος οίκος: Με τον Ερμή στον 9ο οίκο σας γίνεστε εκπληκτικοί στις συζητήσεις. Εχετε τρομερή ευχέρεια λόγου και απίστευτες ιστορίες να πείτε για κάθε περίσταση, ενώ χάνετε κάθε ίχνος σοβαρότητας και γίνεστε πιο διασκεδαστικοί. Είναι ιδανική περίοδος να γράψετε ένα βιβλίο, να δώσετε μία διάλεξη, να κάνετε μία παρουσίαση, ή απλώς να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής στην παρέα.

 

10ος οίκος: Ο Ερμής στον 10ο οίκο σας, ευνοεί τις συζητήσεις για την καριέρα σας και σας κάνει να αναθεωρήσετε και να προγραμματίσετε καλύτερα τους στόχους σας. Είναι μία καλή περίοδος να καταστρώσετε μακροχρόνια σχέδια και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το αφεντικό, τους γονείς, ή τον μέντορα σας.

 

11ος οίκος: Η είσοδος του Ερμή στον 11ο οίκο σας, σημαίνει ομαδικότητα. Αυτή την περίοδο θα λειτουργείτε καλύτερα όταν βρίσκεστε σε ομάδα, ενώ χρειάζεστε πολλούς ανθρώπους γύρω σας για να σας βοηθήσουν να εξελίξετε τις ιδέες σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για επικοινωνία με τους φίλους και τους συναδέλφους σας

 

12ος οίκος: Με τον Ερμή στον τελευταίο οίκο σας περνάτε περίοδο μοναξιάς και ενδοσκόπησης. Δεν λέτε τις ιδέες σας πουθενά, από φόβο μήπως σας κατακρίνουν, ενώ κάνετε καλύτερη έρευνα και σκέψη όταν είστε μόνοι σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να μείνετε μόνοι να αναλογιστείτε πράγματα και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας, ώστε η νέα διέλευση του Ερμή να σας βρει με καθαρό μυαλό.

(Visited 280 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gemini Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζουν οι Δίδυμοι; - Οι Δίδυμοι, ως μεταβλητό ζώδιο, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα στις καινούργιες καταστάσεις όσο δύσκολες κι αν είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ταύρο; - Τι θα μπορούσε να ενθουσιάσει μια γυναίκα Ταύρο;   Οι ταύροι αγαπάνε την πολυτέλεια τα όμορφα πράγματα και το Περισσότερα... Περισσότερα...
capricorn Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Αιγόκερω; - Η ζωή όλων στη δουλειά μπορεί να γίνει ευκολότερη αν καταλάβεις το χαρακτήρα των ανθρώπων που συνεργάζεσαι καθώς με Περισσότερα... Περισσότερα...
coffee Ποιος καφές σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας; (Μέρος 2ο) - Μέρος 2ο Ζυγός: Δίνει προσοχή ακόμη και στην εμφάνιση που θα έχει ο καφές του. Είναι τελειομανής ακόμη και Περισσότερα... Περισσότερα...