Μαθήματα αστρολογίας #3: Η διέλευση της Αφροδίτης από τους οίκους

Μαθήματα αστρολογίας #3: Η διέλευση της Αφροδίτης από τους οίκους

H Αφροδίτη, ο δεύτερος πλανήτης από τον Ηλιο κινείται εξίσου γρήγορα ανάμεσα στους οίκους με τον Ερμή και για τον λόγο αυτό περνάει κι αυτή μόλις ένα μήνα σε κάθε ζώδιο.

 

Η διέλευση της από τους οίκους σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ερωτική επιθυμία και μας δείχνει πόσο ευχάριστη και τυχερή, ή δύσκολη θα είναι η μέρα μας

 

Στα προηγούμενα μαθήματα είδαμε τι είναι οι οίκοι στην αστρολογία και τι συμβαίνει όταν διέρχεται ο πλανήτης Ερμής μέσα από αυτούς.

 

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει όταν περνάει η Αφροδίτη σε κάθε έναν από τους οίκους μας

 

1ος οίκος: Όταν η Αφροδίτη περνάει από τον 1ο οίκο σας, γίνεστε κοινωνικοί και εξωστρεφείς και σας αρέσει να συναντάτε νέους ανθρώπους. Είναι η καλύτερη περίοδος για τους αδέσμευτους που αναζητούν νέες γνωριμίες.

 

2ος οίκος: Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 2ο οίκο σας, επιφέρει ένα αίσθημα ανασφάλειας και σας κάνει να αποζητάτε περισσότερα υλικά αγαθά και να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα έξοδα για να νιώθετε καλύτερα. Αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικό να είστε εγκρατείς για να αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες που μπορεί να μετανιώσετε μετά.

 

3ος οίκος: Με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σας, επικεντρώνεστε στο πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων και σας τραβάνε περισσότερο την προσοχή άνθρωποι και πράγματα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε σοβαρή και εις βάθος συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή όμως! Καθώς ο 3ος οίκος έχει φυσικό κυβερνήτη το δυαδικό ζώδιο των Διδύμων, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι ανάμεσα στο ενδιαφέρον δύο ατόμων κάτι που μπορεί να σας μπερδέψει.

 

4ος οίκος: Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας, αφήνει πίσω την περιπέτεια και επικεντρώνεται στον ρομαντισμό. Νιώθετε πολύ ευαίσθητοι και αποζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια και την προστασία. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναρωτηθείτε αν κάποιος/α που σας πολιορκεί θα μπορούσε να γίνει μία σχέση ζωής.

 

Πού βρίσκεται η Αφροδίτη στον δικό σου αστρολογικό χάρτη;

 

5ος οίκος: Η είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο σας οίκο, έχει να κάνει με τον απόλυτο έρωτα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε να βγαίνετε με μία καινούργια γνωριμία, αφού ο ενθουσιασμός που σας δίνει αυτή η διέλευση δεν θα αφήσει την κατάσταση να εξελιχθεί σε κάτι βαρετό.

 

6ος οίκος: Με την Αφροδίτη στον 6ο σας οίκο γίνεστε λογικοί, ορθολογιστές και «δύσκολοι» στον έρωτα. Σε αυτό τον οίκο κυβερνούν τα επαγγελματικά, οπότε θα γίνετε εργασιομανείς και όποιος σας προσεγγίζει θα μετράτε τα υπερ και τα κατά μέσα σας και θα τον «ανακρίνετε» σαν να σκοπεύετε να τον προσλάβετε για δουλειά

 

7ος οίκος: Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο γύρω σας. Σε αυτή τη διέλευση, η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ μεγάλη σημασία και αποζητάτε έναν σύντροφο που θα είναι όμορφος, γοητευτικός και κοινωνικά ευχάριστος.

 

8ος οίκος: Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σας, βάζει φωτιά στα μυστήρια. Σας τραβάνε την προσοχή οι «σκοτεινοί» άνθρωποι με βάθος και περιεχόμενο, ενώ οποιοσδήποτε φανεί «επιφανειακός» απορρίπτεται κατευθείαν. Επιπλέον θα είστε περισσότεροι ανοιχτοί στη σεξουαλική επιθυμία. Είναι η ιδανική περίοδος να περάσετε χρόνο και να πειραματιστείτε με τον σύντροφο σας, ή να έρθετε «πιο κοντά» με μία καινούργια γνωριμία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

9ος οίκος: Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας ξυπνάει μέσα σας η περιπέτεια και θέλετε να συναναστρέφεστε με ελεύθερους ενθουσιώδεις ανθρώπους που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Αποζητάτε επίσης νέες εμπειρίες που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον, ενώ θέλετε να κάνετε καινούργια πράγματα και να εκφραστείτε με διαφορετικό τρόπο. Είναι η καλύτερη περίοδος για να γράψετε ένα βιβλίο ή να κάνετε μία ομιλία.

 

10ος οίκος: Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας, σχετίζεται με την καριέρα. Αυτή την περίοδο θα σας τραβήξουν την προσοχή άτομα πιο επιτυχημένα από εσάς ή σημαντικά μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης αυτή η διέλευση σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και είναι πολύ καλή περίοδος για όσους ασχολείστε με τις τέχνες, να κάνετε καλή εντύπωση σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

 

11ος οίκος: Η είσοδος της Αφροδίτης στον 11ο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να συναντηθείτε με περισσότερο κόσμο και να περάσετε χρόνο με φίλους και συναδέλφους σας. Αυτή η περίοδος είναι επίσης η κατάλληλη για να κάνετε μία καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω κοινών γνωστών.

 

12ος οίκος: Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σας, γίνεστε κλειστοί και εσωστρεφείς, ο έρωτας δεν σας ενδιαφέρει και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας προσεγγίσει, ενώ θα βρίσκετε ευχαρίστηση στη μελέτη πνευματικών και μεταφυσικών θεμάτων. Η μόνη περίπτωση νέας γνωριμίας είναι ένας άνθρωπος που υποφέρει ή που χρειάζεται τη βοήθεια σας, κάτι που θα σας ευαισθητοποιήσει και θα σας κινήσει έντονα το ενδιαφέρον σε αυτή τη δύσκολη διέλευση.

(Visited 837 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos10 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ιχθύς; - Ζώδιο ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό, ο Ιχθύς θα δυσκολευτεί πραγματικά να ξεπεράσει ένα χωρισμό. Από τη φύση του το Περισσότερα... Περισσότερα...
leon Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά; - Αν και ζώδιο της φωτιάς, ο Λέοντας δεν έχει την τάση της απιστίας στο αίμα του όπως ο Κριός Περισσότερα... Περισσότερα...
pagoto (2) Ποιο είναι το αγαπημένο σας παγωτό σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Το καλοκαιράκι δε λέει να πλησιάσει! Για όσους αγαπάτε τα παγωτά, χειμώνα καλοκαίρι δεν έχει καμία σημασία. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes (3) Που θα πας διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Εσείς για πού το βλέπετε φέτος; Μπορεί το ζώδιό σας να σας φανερώσει τον ιδανικό προορισμό!   ΖΥΓΟΣ Σαν Περισσότερα... Περισσότερα...