Ζώδια και Σεξ: Ποιά το θέλουν από το 1ο ραντεβού;

Ζώδια και Σεξ: Ποιά το θέλουν από το 1ο ραντεβού;

 

 

alexandros

 

 

Γράφει ο αστρολόγος Αλέξανδρος

 

Το να κάνει ή να μην κάνει κανείς sex στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από πολλά πράγματα που δεν έχουν ενδεχομένως σχέση μόνο με το ένα από τα δύο άτομα μεμονωμένα αλλά τόσο με τις δύο ξεχωριστές προσωπικότητες όσο και με την σχέση η οποία δημιουργείται μεταξύ τους.

Θα μπορούσαμε ωστόσο να μιλήσουμε για ζώδια τα οποία εξαιτίας των χαρακτηριστικών τους, μοιάζουν να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ενδώσουν σε αυτό σε σχέση με κάποια άλλα, χωρίς φυσικά να αποκλείει κανείς τίποτα.

 

 

 

 

ezgif.com-gif-maker

 

 

 

Για παράδειγμα νομίζω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι ο παρορμητικός και ενθουσιώδης Κριός μοιάζει να είναι πολύ περισσότερο διατεθειμένος για sex στο πρώτο ραντεβού σε σχέση με ένα Ταύρο ή έναν Παρθένο.

Πρωτεία σε αυτό το κομμάτι θα λέγαμε ότι κρατάνε επίσης οι Δίδυμοι και οι Τοξότες ενώ πίσω δεν μένει και ο μυστηριώδης και ερωτικός Σκορπιός.

 

 

 

 

Κριός και σεξ

 

aries-space2Από την στιγμή που βγήκατε ραντεβού, το κρεβάτι είναι η φυσική συνέχεια της εξόδου σας για τον Κριό. Είναι πολύ πιθανό να παραξενευτεί αν δεν κάνετε σεξ. Αφού βγήκατε έξω δυο σας σε ραντεβού, πάει να πει ότι υπάρχει έλξη. Κι η έλξη οδηγεί σε ένα μέρος. Την κρεβατοκάμαρα. Θα θελήσει να σε πάει εκεί και θα δώσει και τον καλύτερό του εαυτό για να σου αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. Μην μπερδευτείς όμως ότι και να σου λέει! Γι αυτόν προς το παρόν είσαι μια ακόμη σεξουαλική εμπειρία για να προσθέσει στην συλλογή του, οπότε αν θέλεις να τον τρέξεις λίγο και να του τραβήξεις την προσοχή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τον ανάψεις και μετά να τον κάνεις να περιμένει. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Είναι ο άντρας Κριός στο στόχαστρό σου; Διάβασε  τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει εδώ.

 

 

 

  Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

 

 

Δίδυμος και σεξ

 

gemini-spaceΟ Δίδυμος θα επιδιώξει να πέσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας στο κρεβάτι μαζί σου. Μην τον παρεξηγήσεις όμως. Ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να καταλάβει αν ταιριάζετε στον συγκεκριμένο τομέα. Κι όσο πιο γρήγορα το μάθει τόσο το καλύτερο και για τους δυο σας. Βέβαια δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι μετά θα θέλει να πέφτει ΜΟΝΟ με σένα στο κρεβάτι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως όταν έχει απέναντί του μια πνευματώδη παρουσία που τον διεγείρει εγκεφαλικά οι σεξουαλικές του ορμές αυξάνονται ακόμη περισσότερο μαζί με την βιασύνη του να βγάλετε τα ρούχα σας. Συνεπώς αν θέλεις να περάσεις καλά αποφεύγοντας τα πολλά ραντεβού μέχρι να δημιουργηθεί και η ανάλογη οικειότητα, ο Δίδυμος είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αρκεί να μην έχεις υψηλές απαιτήσεις και αποκλειστικότητες. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Είναι ο άντρας Δίδυμος στο στόχαστρό σου; Διάβασε  τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει εδώ.

 

 

 

mathe an teriazete 14707

 

 

 

Τοξότης και σεξ

 

sagi-spaceΟ Τοξότης, είναι άνθρωπος της εμπειρίας και στην ερωτική του ζωή έχει έναν πολύ βασικό στόχο. Να αποκτήσει όσες περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες γίνεται μέχρι να βρει το ταίρι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του στο κρεβάτι. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό ότι θα επιδιώξει να κάνει σεξ μαζί σου από το πρώτο ραντεβού και που ξέρεις; Μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είσαι το λιμάνι του! Και κάτι άλλο. Επειδή θα θελήσει να κάνει σεξ μαζί σου από το πρώτο ραντεβού, δεν σημαίνει ότι βλέπει ευκολία σε σένα. Αυτά δεν ισχύουν για τον Τοξότη. Το σεξ είναι μέρος της γνωριμίας σας. Πως θα σε γνωρίσει αν δεν πέσετε στο κρεβάτι; (έτσι το βλέπει ο ίδιος). Μην ξεχνάς ότι ο Τοξότης είναι απελευθερωμένο πνεύμα. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Είναι ο άντρας Τοξότης στο στόχαστρό σου; Διάβασε  τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει εδώ.

 

 

 

14707 erotas

 

 

Σκορπιός και σεξ

 

scorpio-spaceΤο σεξ για τον Σκορπιό είναι ιερό. Το σκέφτεται πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας του και φαντασιώνεται ποικίλες καταστάσεις και συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό συμβαίνει. Ο Σκορπιός είναι ερωτικός και αυτό το πηγαίο συναίσθημα παλεύει να βγει προς τα έξω σε κάθε ευκαιρία. Είτε πρόκειται για ένα βράδυ, είτε πρόκειται για μια ζωή, θα θελήσει να κάνει σεξ μαζί σου από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας και θα φροντίσει να το θέλεις και συ! Ο μαγνητισμός που εκπέμπει και το σαγηνευτικό του βλέμμα θα σε πείσουν. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Είναι ο άντρας Τοξότης στο στόχαστρό σου; Διάβασε  τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει εδώ.

 

 

 

(Visited 5.572 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

leo Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Λέοντα; - Όποιος έχει σχετιστεί με γυναίκα Λέοντα ξέρει πως πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία πάντα αφήνει το σημάδι της. Περισσότερα... Περισσότερα...
father Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 1ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Κριός: Όλα στο κόκκινο! Δεν υπάρχει άλλο χρώμα που να σας εκφράζει και να σας ταιριάζει περισσότερο από αυτό της Περισσότερα... Περισσότερα...
karkinos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Καρκίνος σε απατά; - Υπάρχει ένας ιδιαίτερα εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν ένας Καρκίνος σε απατά. Καθώς πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο συνδέεται Περισσότερα... Περισσότερα...